Φιλε Hlias_GR δυστυχώς κι εγώ στο ίδιο καζάνι βράζω τελικά. 'Ξαφνικά' η ημερομηνία παράδοσης πήρε παράταση για μέσα με τέλος Αυγούστου και έχω πραγματικά εγκλωβιστεί. Διάφορες δικαιολογίες περι ESP κλπ. δεν με ικανοποιούν.
Αγαπητέ Vasilism θέλω να σου μεταφέρω μερικές σκέψεις τις οποίες ελπίζω να δεχθείς χωρίς παρεξύγιση :
-1 Η αγωνιστική έκδοση του Duster για το Pikes Peak που με τόση σπουδή μας έχεις παρουσιάσει στο forum, δεν έχει τίποτε κοινό πλήν του ονόματος και της μάσκας με το αυτοκίνητο που προσπαθούμε να αγοράσουμε οι περισότεροι συμετέχοντες στη συζήτηση. Οι δε επιδόσεις του στους διάφορους αγώνες (1ο, 3ο, κλπ) δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να επιρρεάσουν κάποιον υπέρ ή κατά της Μάρκας και του μοντέλου μια και όπως προείπα 'ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και οποίες ομοιότητες με αληθινές καταστάσεις ή πρόσωπα είναι απλώς σύμτωση'.
-2 Επιπρόσθετα, δεν πρόκειται να υπάρξει καμία 'μετάγκιση' τεχνολογίας στα αυτοκίνητα παραγωγής διότι ο τεχνολογικός προσανατολισμός του αγωνιστικού (επιδόσεις - κρατήματα - αεροδυναμική κ.α) είναι εντελώς αντίθετος από αυτον του 'κοινού' (κατανάλωση - ανεση - ικανοτητες εκτός δρόμου κλπ).
-3 Συνεπώς η όλη κατάσταση δεν είναι τίποτε άλλο από ένα Show (βλέπε Eurovision) δηλ. πολύ κακό για το τίποτα.
Το πρόβλημα μου έγγειται στο ότι για το show αυτό έχουν δαπανήθεί πολά χρήματα χωρίς αντίκτηπο για τον καταναλωτή.
Με απλά λόγια, δεν μπορεις ρε φίλε (RENAULT - DACIA) να ξοδέυεις για αγωνιστικά ενώ δεν παρέχεις τα βασικά π.χ. θερμόμετρο ή καλή συναρμογή των πλαστικών για απουσία τριγμών. Θα προτημούσα λοιπόν να μοιράζεσαι μαζί μας άλλες πληροφορίες πιό κοντά στους κοινούς θνητούς που κατοικοεδρέυουν σε αυτό το Forum.
Υ.Γ Η αεροτομή που του βάλανε είναι απαράδεκτη αισθητικά, χαλώντας και το τελευταίο σημείο ενδιαφέροντος, την όψη.
Προφανώς όλα τα παραπάνω είναι προσωπική άποψη, ευχαριστώ για την προσοχή.