-
Το αστείο είναι πως πολλοί θα περιμένουν να κοστίζει όσο ένα χιλιάρι yaris
-
Ο χρήστης astanapan έγραψε:
H Toyosubaru μας κάνει την χάρη να φτιάξει ένα φοβερό τρομερό και μοναδικό FMR με boxer όχημα εν μέσω κρίσης. Δεν έχει ξαναγίνει. Τώρα αν το μαρκετιν θέλει να αναβιώσει το ΑΕ86, το ΜΡ2, την supra, την celica κλπ για να τραβήξει κόσμο καλώς, ας το πουν όπως θέλουν.
**
Μακαρι να εχεις δικιο και να ειναι φοβερο και τρομερο. Εγω προβληματίζομαι γιατι βλέπω πολύ ντορο/μαρκετινγκ γυρω απο το αμάξι... θα προτιμούσα τα λεφτά να τα έδιναν οι τογιοσουμπαραίοι στο R&D παρα σε ανουσιες φωτογραφήσεις... **Το αμάξι μου φαινεται τελειο σα σχήμα αλλά με αρκετές καγκουρέ λεπτομέρειες. Γιατι δεν κανουν κατι λιγο πιο διαχρονικο; Αφου και παλι οι γνωστοι σχιστοματηδες τιουνερς θα το κανουν οσο πιο καγκουρώ γίνεται
έλα που για να είναι βιώσιμο ένα πρότζεκτ θα πρέπει να πουλήσει κι όλας
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Το αστείο είναι πως πολλοί θα περιμένουν να κοστίζει όσο ένα χιλιάρι yaris -
Καγκουρό.
_
-
Εγω προβληματίζομαι γιατι βλέπω πολύ ντορο/μαρκετινγκ γυρω απο το αμάξι...
Το ντορομάρκετινγκ γύρω από το συγκεκριμένο άμάξι, το πρώτο σπροτίφ της Τουότα μετά από χρόοοοονια, είναι αστείο αφού υπολείπεται του ντόρου που κάνει το ΒΑΓΚ όταν αλλάζει σχήμα στο λεβιέ ταχυτήτων της Γκόλφως, ή η Φίατ για τα καινούργια χρώματα που είναι διαθέσιμη η Μίτο όπου ο κατακλυσμός των τίζερς, σκουπ, πρες ριλίς, ισάιντ εντ κονφιντένσιαλ ίνφο, μπλογκ ριπίτ κ.α. ΚΟΥΡΑΖΕΙ παραγματικά.
-
Καμιά φωτογραφία απ' το εσωτερικό υπάρχει (εννοώ στην τελευταία έκδοση);
-
Εσείς πότε υπολογίζεται να έρθει ελλάδα και σε τι τιμή?
-
2013, ~40.000 euro (δικιά μου η εκτίμιση, με πολύ επιφύλαξη)
-
Καλά, κάτσε να συνέλθουν πρώτα οι ιάπωνες από το κακό που τους βρήκε ...
Κάπου αλλού διάβασα, πως αναβλήθηκε η παρουσίαση του Prius MPV (και άλλων μοντέλων ιαπώνων κατασκευαστών), ενώ τα προβλήματα σε προμήθειες ανταλλακτικών (παγκοσμίως) θα γίνουν αισθητά τους προσεχείς μήνες...
Άρα, μιλάμε μάλλον για 'πολυτέλεια' με τις παρούσες, έκτακτες, συνθήκες. -
Teaser για την Αμερικανικη εκδοση του FT-86 υπο τα σηματα της Scion.
Τι να εχουν αλαξει -
-
Το καλύτερο incarnation απο αυτά που έχουμε δει
-
Δεν υπάρχει λέμε το αυτοκίνητο... Ειδικά σε κόκκινο
-
Το βασικο σχήμα ειναι οσο φουτουριστικο και διαχρονικο ταυτόχρονα. Απλά φανταστικό!
Υποθετω οτι αλλαζοντας το (απαραδεκτα) τεραστιο diffuser πισω (ακομα και οι Φερραρι εχουν μικροτερο ) με μικροτερο κ λιγοτερο κοφτερες λεπτομερειες στα φωτα-προφυλακτήρες μπρος πισω, ειμαστε κοντα στο μοντελο παραγωγής.
-
Αν βγει με τέτοιο diffuser, οι βελτιωσάδες τι θα κάνουν; Κλέφτες θα γίνουν;
Μου αρέσει πολύ, ειδικά οι 'ώμοι' που προκαλούνται στον πίσω θόλο. Το μόνο που με χαλά κάπως είναι το εμπρός σετ φωτιστικών και αεραγωγών. Νομίζω οτι παραείναι άγριο σε σχέση με το προφίλ του αυτοκινήτου.
-
εξαιρετικό
-
Ας ελπίζουμε να έχει turbo γιατί αλλιώς............δεν.
-
Ο χρήστης dsgeo έγραψε:
Ας ελπίζουμε να έχει turbo γιατί αλλιώς............δεν.Θα έχει turbo όπως και θα έχει boxer κινητήρα.
-
Για ατμόσφαιρα ακούγεται πάντως.
Κάτσε να βγει δηλαδή γιατί το γιοφύρι της Άρτας πιο σύντομα αποπερατώθηκε...
-
Και χωρίς turbo μια χαρά θα είναι.
Toyota GT-86 / Subaru BRZ