Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Tί εννοείται ρε παιδιά;
εννουμε (εγω τουλαχιστον) , οτι καλο και αγιο το ποδηλατο μαγκια του οποιου του αρεσει , αλλα αυτη η κατασταση ειναι γελοια
αλλο το να κανεις ποδηλατο για τη παρτη σου επειδη γουσταρεις, αλλο το να μαζευεσαι με δεκαδες (εκατονταδες καποιες φορες) ασχετους και να δημιουργεις προβλημα στη κυκλοφορια για να δηλωσεις τι?
ακομα μια μοδα στην οποια ο ελληναρας επεσε με τα μουτρα για να δειχθει
την υπολοιπη βδομαδα βεβαια θα πηγαινει ακομα και στο περιπτερο με το αυτοκινητο (οπως κανω κι εγω αλλωστε και δεν ντρεπομαι για αυτο), αλλα θα κανει και την 'πορεια διαμαρτυριας' του για να δειξει ποσο εναλλακτικος και αντισυμβατικος ειναι
εγω τουλαχιστον ετσι το βλεπω.
οκ καταλαβαινω οτι θα ηθελαν καποιοι να εχουν ποδηλατοδρομους (ωραια θα ταν με δεντρακια τριγυρω), καταλαβαινω οτι ειναι μαλακια να υπαρχει τρελος περιορισμος για ποδηλατο στο μετρο για παραδειγμα, αλλα εδω δεν εχουμε καν δρομους και πεζοδρομια γαμω το κερατο μου!!! ουτε πεζος δε μπορεις να προχωρησεις σε πολλα σημεια, οποτε το να δημιουργουν επιπλεον προβλημα μερικα ζωα (εστω και αν στη θεωρια εχουν καλα κινητρα, που δεν εχουν imho) , δε νομιζω οτι δινει λυση σε κατι
Το περιστατικό σημειώθηκε στην θέση Κολοσούρτης. Δύο οδηγοί 35 και 53 ετών λογομάχησαν επειδή δεν χωρούσαν να περάσουν μαζί από τον ίδιο στενό δρόμο τα Ι.Χ. τους, με αποτέλεσμα ο νεότερος να χτυπήσει με γροθιά τον άλλο.
Από το χτύπημα ο 53χρονος έχασε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο τηε περιοχής, ωστόσο εκεί το μόνο που διαπιστώθηκε ήταν ο θάνατός του.
και μετα τρεχα γυρευε kacey
θα πεις στο δικαστηριο οτι δεν εφταιγες εσυ , αλλα ηταν μαλακας ο αλλος γιατι εκτος απο το οτι φωναζε ενω ειχε αδικο, δεν ειχε και γερο σκαρι για να αντεξει τα μπουνιδια..