-
κλασσικό το ζώο στη φώτο, ανάθεμα όσες φορές κ αν έχω πάει στα lidl αυτές οι θέσεις να είναι κενές οι κατειλημενες από αναπηρικά!
Ζώα επίσης και οι άλλοι δυο μπροστά στην είσοδο. -
http://news247.gr/ellada/logomaxia_gia_ ... 31094.html
Φόνος για μια διαφωνία
Ένας άνθρωπος έχασε την ζωή του μετά από λογομαχία δύο οδηγών και συμπλοκή που ακολούθησε μεταξύ τους, στην παλαιά εθνική οδό Άργους – Τρίπολης.
Το περιστατικό σημειώθηκε στην θέση Κολοσούρτης. Δύο οδηγοί 35 και 53 ετών λογομάχησαν επειδή δεν χωρούσαν να περάσουν μαζί από τον ίδιο στενό δρόμο τα Ι.Χ. τους, με αποτέλεσμα ο νεότερος να χτυπήσει με γροθιά τον άλλο.
Από το χτύπημα ο 53χρονος έχασε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο τηε περιοχής, ωστόσο εκεί το μόνο που διαπιστώθηκε ήταν ο θάνατός του.
-
Πραγματικη ζουγλα που το πιο μεγαλο ζωο επιβιωνει...Συμπλοκες για μια θεση παρκαρισματος,για προτεραιοτητα,για τροπο οδηγησης που καμια φορα οδηγουν και σε θανατο ή βαρεις τραυματισμους,οπως το χθεσινο περιστατικο,ενα πριν μερικους μηνες στη Δραμα αλλα και ο ξυλοδαρμος του δασκαλου στο Κιλκις...Αλλα και ενστολοι χρησιμοποιησαν το πιστολι τους οπως πριν μερικα χρονια στο Ωραιοκαστρο οπου ο τοτε διοικητης του τοπικου Α.Τ πυροβολησε εναν πολιτη..Τελικα στο εφετειο απλα εφαγε ποινη με αναστολη....
Πολλοι που επισκεεπτονται υπερκαταστηματα για αγορες παρκαρουν οπου βρουν ακομα και αν υπαρχει απεραντο υπογειο παρκινγκ...οπως σε γνωστο καταστημα ηλεκτρονικων στη δυτικη εισοδο της πολης...
-
Ή στο Πλαίσιο ανατολικά
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Τι να πει κανείς... Θέλω να πιστεύω ότι δεν έκανε 'αγωνιστικά περάσματα' τρομάζοντας τον οδηγό του Yaris, ώστε ο τελευταίος να αντιδράσει έτσι. Όχι ότι έχει και τόση σημασία πλέον...Aυτό ακριβώς πολυ λιγη σημασία,Αυτό που είναι αξιοσημείωτο είναι η οργή που έχει ο κόσμος γενικότερα μέσα του!
Φόνος για μια θέση παρκινγκ,για ένα στοπ, ένα φανάρι, θεε μου φτάσαμε!!!
Ισως και να τα ''προσπερνάμε'' ως μεμονωμένα περιστατικά αλλά ο καθρέφτης τις κοινωνίας μας άρχισε να μας αντικατοπτρίζει ως εκτρόματα και αυτό είναι όντως πολυ ανησυχητικό! -
Εμένα μου αρέσει αυτό.
Ο κόσμος θα φοβάται και όλοι θα είναι πιο προσεκτικοί, δεν θα χρειάζεται να μαλώνεις γιατί σου πήραν τη σειρά στο σουπερμάρκετ ή τη θέση που πήγες να παρκάρεις.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Εμένα μου αρέσει αυτό.Ο κόσμος θα φοβάται και όλοι θα είναι πιο προσεκτικοί, δεν θα χρειάζεται να μαλώνεις γιατί σου πήραν τη σειρά στο σουπερμάρκετ ή τη θέση που πήγες να παρκάρεις.
To σκέφτηκα πολυ για πατήσω το 23o emocion και να μην γράψω κάτι άλλο αλλά πολύ φοβάμαι ότι ίσως ανηκεις στους επιθετικούς.
Απλα πολύ απλά θα σου πω ότι η πλάκα δεν χωράει όταν χάνετε η ζωή ενός ανθρώπου! -
Καλό θα είναι να καταλάβουν ΟΛΟΙ ότι το να κάνεις μαγκιές και να κατέβεις από το αμάξι έχει επιπτώσεις.
Και δεν το λέω για το θύμα αλλά για τον μάγκα που σκότωσε τον άνθρωπο και θα τον σέρνουν σε δικαστήρια και φυλακές. -
Και εγώ ΕΛΠΙΖΩ και ΕΥΧΟΜΑΙ οτι δεν είχε να κάνει με αντικοινωνική οδήγηση κατά τη διάρκεια των -παράνομων βεβαίως- δοκιμών (γι' αυτές είχε κατέβει εξάλλου). Η αλήθεια όμως είναι οτι με τα καφρηλίκια που έχουν κάνει πολλά διαμάντια των ελληνικών αγώνων κατά καιρούς (μέχρι και για θάνατο εποχούμενου οδηγού στον Μερκούρη γνωρίζουμε), είναι θαύμα και απορίας άξιο που δεν έχει βγει ακόμα κανας χωριανός με το κουμπούρι να σκαγιάσει δυο-τρεις από αυτούς. Το παιχνίδι χάθηκε όταν είχαν τη δυνατότητα οι λέσχες να τους το ξεκόψουν μια και καλή, αλλά δεν υπήρχε η πυγμή και η πολιτική βούληση. 'Σε πιάσαμε κύριε να πας μαλλιοκούβαρα στις αναγνωρίσεις? Εκτός αγώνος με τη μία!' Έτσι όμως θα χανόταν η συμμετοχή.
Κρίμα ο άνθρωπος, τζάμπα πήγε, αλλά (μια και μιλάμε για βία γενικότερα) αν ήμουν οικογενειάρχης και πήγαινα τα παιδάκια μου βόλτα στην εξοχή, αγνοώντας οτι σε λίγες μέρες θα περάσει από κει αγώνας (όχι οτι έχει και ιδιαίτερη σημασία, ο δρόμος ειναι ΑΝΟΙΧΤΟΣ) και έβλεπα ξαφνικά τον άλλον απέναντί μου να μπαίνει στο ρεύμα μου και να κινδυνεύει η οικογένειά μου, θα τον έστελνα εντατική χωρίς δεύτερη σκέψη. Αυτά χωρίς να γνωρίζω τι ακριβώς έγινε, ούτε καν προσπάθεια να υποθέσω δεν κάνω, απλά βρήκα την ευκαιρία να το πω, έχοντας δει αρκετά σε δοκιμές/αναγνωρίσεις αγώνων κατά καιρούς. Μιλαμε για απόπειρες ανθρωποκτονίας με πρόθεση, χωρίς πλακα.
-
Άκουσα τον γιο του θανόντα σε δελτίο ειδήσεων. Δήλωσε το politically correct ότι αξιοποιούσαν όλο το φάρδος του δρόμου (αγωνιστικές γραμμές) στις στροφές με πλήρη ορατότητα κι ότι ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου στράβωσε χωρίς να τον ενοχλήσουν. Απ' ότι κατάλαβα, κινούνταν με την ίδια φορά.
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Tί εννοείται ρε παιδιά;εννουμε (εγω τουλαχιστον) , οτι καλο και αγιο το ποδηλατο μαγκια του οποιου του αρεσει , αλλα αυτη η κατασταση ειναι γελοια
αλλο το να κανεις ποδηλατο για τη παρτη σου επειδη γουσταρεις, αλλο το να μαζευεσαι με δεκαδες (εκατονταδες καποιες φορες) ασχετους και να δημιουργεις προβλημα στη κυκλοφορια για να δηλωσεις τι?
ακομα μια μοδα στην οποια ο ελληναρας επεσε με τα μουτρα για να δειχθει
την υπολοιπη βδομαδα βεβαια θα πηγαινει ακομα και στο περιπτερο με το αυτοκινητο (οπως κανω κι εγω αλλωστε και δεν ντρεπομαι για αυτο), αλλα θα κανει και την 'πορεια διαμαρτυριας' του για να δειξει ποσο εναλλακτικος και αντισυμβατικος ειναιεγω τουλαχιστον ετσι το βλεπω.
οκ καταλαβαινω οτι θα ηθελαν καποιοι να εχουν ποδηλατοδρομους (ωραια θα ταν με δεντρακια τριγυρω), καταλαβαινω οτι ειναι μαλακια να υπαρχει τρελος περιορισμος για ποδηλατο στο μετρο για παραδειγμα, αλλα εδω δεν εχουμε καν δρομους και πεζοδρομια γαμω το κερατο μου!!! ουτε πεζος δε μπορεις να προχωρησεις σε πολλα σημεια, οποτε το να δημιουργουν επιπλεον προβλημα μερικα ζωα (εστω και αν στη θεωρια εχουν καλα κινητρα, που δεν εχουν imho) , δε νομιζω οτι δινει λυση σε κατιΤο περιστατικό σημειώθηκε στην θέση Κολοσούρτης. Δύο οδηγοί 35 και 53 ετών λογομάχησαν επειδή δεν χωρούσαν να περάσουν μαζί από τον ίδιο στενό δρόμο τα Ι.Χ. τους, με αποτέλεσμα ο νεότερος να χτυπήσει με γροθιά τον άλλο.
Από το χτύπημα ο 53χρονος έχασε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο τηε περιοχής, ωστόσο εκεί το μόνο που διαπιστώθηκε ήταν ο θάνατός του.
και μετα τρεχα γυρευε kacey
θα πεις στο δικαστηριο οτι δεν εφταιγες εσυ , αλλα ηταν μαλακας ο αλλος γιατι εκτος απο το οτι φωναζε ενω ειχε αδικο, δεν ειχε και γερο σκαρι για να αντεξει τα μπουνιδια..
-
Αχου το μωρε που νοιαζεται για μενα...
'Ο αγωνιζομενος που εκανε ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ δοκιμες σε ΔΗΜΟΣΙΟ δρομο επειδη ετρεχε την επομενη εβδομαδα σε αγωνα, παραλιγο να με σκοτωσει οταν πηγε να με προσπερασει επικινδυνα στον πολυ στενο δρομο με 300 μετρα γκρεμο απο κατω. Για αυτο τσαντιστηκα κ αντεδρασα, οπου μου ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ κ στην προσπαθεια μου να ΑΜΥΝΘΩ εχασε τις αισθησεις του κ πεθανε. Κανεις δεν πεθαινει απο μια μπουνια κ. προεδρε, προφανως ειχε καποιο ιατρικο προβλημα κ αυτο ηταν που τον εστειλε'. Κ αντε βγαλε ακρη μετα.
-
έλα ντε πώς πήγε με μια γροθιά; εκτός αν έκανε τπτ μάι-τάι ο άλλος ξερω γω κιετς
-
Αρα ξαναερχόμαστε στο 'χάσιμο' του δίκιου αν εμπλακείς σε χειροδικία ...
ΝΑι είχε δίκιο που εκνευρίστηκε, αλλά το έχασε αυτόματα χτυπώντας τον ...
Simple as that ... -
Παίδες, δεν ξέρουμε αν είχε δίκιο ή όχι, ούτε υποθέσεις δεν μπορουμε να κανουμε ακομα.
-
+1
Μη κάνετε μ@λακίες με το αμάξι
Μη κατεβαίνετε από το αμάξι -
Ουτε αν του την επεσαν πρωτοι πατερας+γιος...
-
-
Σήμερα πρωί κατά τις 8:30, στην Αναλήψεως (κατηφόρα) στον Βύρωνα, όπου κατεβαίνοντας με τη μηχανή διασταυρώθηκα με 3 δρόμους. 2 με κατεύθυνση από αριστερά και 1 από δεξιά (έχει stop).
ΖΩΑΡΕΣ και οι 3 οδηγοί (1 σε κάθε στενό) που έγραψαν στα @@ τους την προτεραιότητα και πέρασαν από μπροστά μου, αν δεν πατούσα φρένο και στις 3 περιπτώσεις θα είχα άλλα...
Όλα μαζί μέσα σε λιγότερο από λεπτό. Μα είναι δυνατόν, 3 στα 3 ??? -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Παίδες, δεν ξέρουμε αν είχε δίκιο ή όχι, ούτε υποθέσεις δεν μπορουμε να κανουμε ακομα.Έχεις δικιο και εγω βιάστηκα ...
Απλά ΜΗΝ κατεβαίνετε από τα αυτοκίνητα όπως λέει και ο Λεον ...
Kacey έχει σημασία αν του την πέσαν πρώτοι ή δεύτεροι ?
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]