-
στην ουσια για μια αλλαγη λαδιων ζητησαν 55 Ε εργασια μαζι με το φπα
κλεφτες -
Πολλα λεφτα και για τη bmw και για την toyota.. Αυτο ειναι το κακο των εγγυησεων...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πολλα λεφτα και για τη bmw και για την toyota.. Αυτο ειναι το κακο των εγγυησεων...Στην BMW το αυξημένο κόστος είναι από τα λάδια, που τα συγκεκριμένα είναι ακριβά παντού. Η εργασία είναι μόλις 15€, πόσο παρακάτω να πάρει ένα συνεργείο; Το παρακάτω θα είναι το ...δωρεάν υποθέτω.
-
Service 120.000 χλμ. octavia 5 1.6 FSI.
Λάδια mobil 1 esp formula 4λίτρα: 50 ευρώ(Τελικά χρησιμοποίησα μόνο τα 2 μιας και είχα περίσσεμα 1,5 λίτρο valvoline synpower απο την προηγούμενη φορά).
Φίλτρο βενζίνης, φίλτρο αέρος, φίλτρο A/C, μπουζί, φίλτρο λαδιού.
Σύνολο 95 ευρώ για τα ανταλλακτικά.(Είναι η δεύτερη φορά που μου κόβει απόδειξη ο τύπος στο σύνολο και όχι κατα είδος).
Εργατικά+κάρτα καυσαερίων στο συνεργείο που το πάω: 40 ευρώ.Grand total: 185 ευρώπουλα.
-
Νομιζω οτιν δεν κάνει, αλλα ας ρωτήσω καλου κακού.
Τα συνθετικά λάδια μπορουμε να τα αναμίξουμε;
τελευταια φορα εβαλα 6 λιτρα mobil1 ESP formula 5-30 kai μου λειπει λιγο (1/3 περιπου μεταξυ των 2 κουκιδων στον δεικτη)
μπορω να συμπληρωσω 300ml περιπου Shellhellix EXTRA με ιδιες προδιαγραφες που εχω ενα μπουκαλι απο την προηγουμενη φορα; -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Νομιζω οτιν δεν κάνει, αλλα ας ρωτήσω καλου κακού.Τα συνθετικά λάδια μπορουμε να τα αναμίξουμε;
τελευταια φορα εβαλα 6 λιτρα mobil1 ESP formula 5-30 kai μου λειπει λιγο (1/3 περιπου μεταξυ των 2 κουκιδων στον δεικτη)
μπορω να συμπληρωσω 300ml περιπου Shellhellix EXTRA με ιδιες προδιαγραφες που εχω ενα μπουκαλι απο την προηγουμενη φορα;Εννοειται. Απο το επισημο αμερικανικο σιτε της Mobil : http://www.mobiloil.com/usa-english/mot ... aspx#FAQs5 . Δες την τελευταια ερωτηση στο τελος της σελιδας.
-
Ευχαριστω για το λινκ
Mobil 1 is fully compatible with conventional motor oils
αρα μπορω να συμπληρωσω λίγο
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Ευχαριστω για το λινκMobil 1 is fully compatible with conventional motor oils
αρα μπορω να συμπληρωσω λίγο
Παρακαλω. Αν και το Shell Helix Ultra Extra 5w30 504.00/507.00 ειναι 100% συνθετικο οποτε δεν εχεις κανενα προβλημα.
Και το pdf του Shell : http://www.epc.shell.com/Docs/GPCDOC_Lo ... _5W-30.pdf
-
Ο χρήστης piii έγραψε:
Λάδια mobil 1 esp formula 4λίτρα: 50 ευρώ(Τελικά χρησιμοποίησα μόνο τα 2 μιας και είχα περίσσεμα 1,5 λίτρο valvoline synpower απο την προηγούμενη φορά).
Σύνολο 95 ευρώ για τα ανταλλακτικά.(Είναι η δεύτερη φορά που μου κόβει απόδειξη ο τύπος στο σύνολο και όχι κατα είδος).
Εργατικά+κάρτα καυσαερίων στο συνεργείο που το πάω: 40 ευρώ.Grand total: 185 ευρώπουλα.
Καλό θα ήταν την επόμενη φορά να επιμείνεις από την αρχή σε ρητή αναγραφή των ανταλλακτικών. Πώς θα επικαλεστείς εγγύηση αυτών (π.χ. μπουζί) αν δεν έχεις απόδειξη ότι τα αγόρασες;
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πολλα λεφτα και για τη bmw και για την toyota.. Αυτο ειναι το κακο των εγγυησεων...τί ακριβώς θεωρείς ακριβό?
τα λάδια είναι 5-30 long life, φίλτρο λαδιού ένα 10ρικο και εργασία 15.Εμένα μια χαρά μου φαίνεται.
το τουότα είναι όντως ακριβό
-
Παιδες διαβασα 'ΜΕΡΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 184,4e'
Σορρυ.. -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Καλό θα ήταν την επόμενη φορά να επιμείνεις από την αρχή σε ρητή αναγραφή των ανταλλακτικών. Πώς θα επικαλεστείς εγγύηση αυτών (π.χ. μπουζί) αν δεν έχεις απόδειξη ότι τα αγόρασες;
good point.
-
Καλησπέρα. Ελπιζω να μην ειναι προβλημα που γραφω εδω τις αποριες μου.. Θελω να κανω service στο αμαξι μου, αλλα δεν ξερω τι ακριβως πρεπει να αλλαξω(hyundai accent 98). Αλλαξα ολα τα αναλωσιμα πριν απο 30000km και μετα καθε 5000km αλλαζω λαδια-φιλτρα. Τι αλλο πρεπει να αλλαξω(μπουζι, τακακια η και κατι ακομα?). Και κατι αλλο που θελω να ρωτησω ειναι για το τι μπορει φταιει που δεν ανεβαζει θερμοκρασια. Και κατι τελευταιο ειναι αν μπορειται να μου πειτε μια ενδεικτικη τιμη(ποσα περιπου να εχω πανω μου). Δυστυχως δεν υπαρχει το εγχειριδιο και δεν το εχασα εγω...
-
Ο χρήστης raptispan έγραψε:
Καλησπέρα. Ελπιζω να μην ειναι προβλημα που γραφω εδω τις αποριες μου.. Θελω να κανω service στο αμαξι μου, αλλα δεν ξερω τι ακριβως πρεπει να αλλαξω(hyundai accent 98). Αλλαξα ολα τα αναλωσιμα πριν απο 30000km και μετα καθε 5000km αλλαζω λαδια-φιλτρα. Τι αλλο πρεπει να αλλαξω(μπουζι, τακακια η και κατι ακομα?).μπουζί έχεις τα ίδια 30κ? Τακακια μόνο αν θέλει. Βρες το πρόγραμμα συντήρησης με 2-3 τηλ. σε αντιπροσωπείες.
Και κατι αλλο που θελω να ρωτησω ειναι για το τι μπορει φταιει που δεν ανεβαζει θερμοκρασια.
Λογικά κολλημένος θερμοστάτης, φθηνό ανταλλακτικό.
Και κατι τελευταιο ειναι αν μπορειται να μου πειτε μια ενδεικτικη τιμη(ποσα περιπου να εχω πανω μου). Δυστυχως δεν υπαρχει το εγχειριδιο και δεν το εχασα εγω...
Την τιμή την ρωτάς πριν αλλιώς σε έγδαρε ο μάστορας!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
μπουζί έχεις τα ίδια 30κ?Εσύ τα έχεις αλλάξει;;
Την προηγούμενη εβδομάδα που τους ρώτησα, μου είπαν ότι αλλαγή στις 100.000χλμ -
Αυτο με τα μπουζι δεν το καταλαβα.Ειναι πολλα τα 30000km??
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
μπουζί έχεις τα ίδια 30κ?
Εσύ τα έχεις αλλάξει;;
Την προηγούμενη εβδομάδα που τους ρώτησα, μου είπαν ότι αλλαγή στις 100.000χλμπόσα km τα έχεις εν χρήση?
-
54.000
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
54.000ο κανόνας για τα μπουζί είναι το μάνουαλ σαν βίβλο, αλλά 100.000 είναι πάρα πολλά μπορεί και >4 χρόνια...
το μάνουαλ τι λέει?? -
100.000χλμ λέει, αλλά μου φαίνονται πολλά
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?