-
Να δείτε που στο τέλος θα πάρει Golf.
-
Όλα είναι σχετικά.Για μένα πχ αν το έχεις κυρίως για εκτός πόλης όσο μεγαλύτερο είναι τόσο καλύτερο είναι από όλες τις απόψεις.ασφάλεια,χώροι,σταθερότητα στον δρόμο μόνο στην κατανάλωση θα έχεις μία μικρή επιβάρυνση.Εξάλλου για να καταλάβετε πχ το μήκος του Astra 4,42m είναι ενώ της 3άρας είναι 4,53m άρα και το astra που είναι μικρομεσαίο δεν το λες μικρό
-
Volvo S60 δαγκωτο απο εμενα.
Στα χρηματα αυτα, η καλυτερη ποιοτητα, απτη/συναρμογης, σε συνδυασμο με μια φρεσκια σπορτιβ εμφανιση οικογενειακου
αυτοκινητου, αλλα και ενος συγχρονου δυνατου κινητηρα με ρεαλιστικη καταναλωση, ειναι πραγματα που δεν βρισκεις ΜΑΖΙ σε ενα αλλο αυτοκινητο του ανταγωνισμου.
Μονο το Skoda Octavia/Superb ειναι πιο...'εργαλειο' , και ισως εχει και σχετικα πιο οικονομικη συντηρηση, αλλα δεν ειναι τοσο καλοσχεδιασμενο μεσα-εξω, οσο το Volvo, και το Opel Insignia, αν και ενδιαφερον σχεδιαστικα, οδηγικα υπολειπεται και των Skoda, αλλα και του Volvo...
Η 3αρα πλεον εχει γερασει, εχει ηδη κανει facelift, και αλλαζει σε ενα χρονο, και η 316i συγκεκριμενα, ειναι αρκετα πισω απο τον ανταγωνισμο στο θεμα του κινητηρα, ειδικα σε οτι αφορα τις ρεπριζ, οι οποιες αποτελουν και σημαντικο κομματι της ενεργητικης ασφαλειας... -
Ο χρήστης mitsosath έγραψε:
Δηλαδή είσαι 28?
Την συγκεκριμένη κατηγορία την κοιτάς λόγω αναγκών που έχεις να καλύψεις (πχ χρειάζεσαι χώρους λόγω οικογένειας)?
Αν δεν έχει την λόξα που έχουμε εμείς φυσικό να κοιτάει αυτά τα αυτοκίνητα.Ξέρω 20άρηδες με 316 4Θ, Avensis,Tiida,Passat....
χαχα
Δεν έχω μεγάλο κόλλημα με την ταχύτητα (δεν είπαμε να σέρνεται κ ολας να είναι >120 hp), δεν μου αρέσουν τα τρίπορτα και ετοιμάζομαι και για γάμο αρα καταλαβαίνετε. σεβαστές οι απόψεις για όσα προτείνετε.
Λίγο περισσότερο μου αρέσει η ΒΜW. αλλα είμαι ανοιχτος και σε prius, ct 200h, a3. Τα 2 τελευταία οριακά αρκούν στους χώρους που θα ήθελα.
ότι κι αν πάρεις να το κάνεις Testdrive .... και να προσπαθήσεις να κάνεις μια προσπέραση σε επαρχιακό δίκτυο .... να καταλάβεις πόσα mmmmmm ευθείας θέλει μια ατμοσφαιρική, μικρή BMW. To A3 είναι πολύ παλιό πλέον και 4*ENCAP ...
prius, ct200h aurisHSD, απευθύνονται σε άλλο κοινό ...δεν ξέρω αν θα επέλεγα S60, αλλά σίγουρα ΟΧΙ 316.
-
Honda Civic 1.5 5doors 22.500e 4.24m και χωρους απλετους και σπορ και οικογενειακο και αξοπιστο και γρηγορο και οικονομικο.
-
Τι έγινε, πήρες σιβίκ και το προτείνεις τώρα παντου;
Sent from my HTC Desire using smoke signals.
-
Ο χρήστης mag/fmx έγραψε:
Honda Civic 1.5 5doors 22.500e 4.24m και χωρους απλετους και σπορ και οικογενειακο και αξοπιστο και γρηγορο και οικονομικο.γρήγορο ?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι έγινε, πήρες σιβίκ και το προτείνεις τώρα παντου;Sent from my HTC Desire using smoke signals.
-
Για 1.8 με 140 αλογα και 1250 κιλα μια χαρα γρηγορο ειναι , ασε που μετα τα 30.000κλμ το μοτερακι του γινεται ακομα καλητερο....!!! Golfakias eisai mila?
-
...μετα τις 100000 ανοιγει....ισα με 160 αλογα!!
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
...μετα τις 100000 ανοιγει....ισα με 160 αλογα!!Τωρα εξηγειται γιατι παταω ολο και περισσοτερα αυτοκινητα τωρα στις 142.500..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
...μετα τις 100000 ανοιγει....ισα με 160 αλογα!!
Τωρα εξηγειται γιατι παταω ολο και περισσοτερα αυτοκινητα τωρα στις 142.500..
Μονο τα Honda Τα ψιτροεν πεφτουν ειπαμε μετα τα 30000km
-
Και εγώ αν και μπε-εμ-βεδάκιας θεωρώ πιο σωστό το S60. H BMW έχει παλιώσει και δεν είναι ανταγωνιστική σε χώρους και επιδόσεις σε αυτήν την έκδοση ενώ το άλλο είναι πολύ καινούργιο και για μένα κάπως περιθωριακό (εννοώ σπάνιο αλλά όχι με την καλή έννοια) ενώ κι ο χώρος αποκσυεών μετράει. Οπότε μάλλον δεν θα έπαιρνα κανένα από τα δύο!
Αν δεχτούμε σαν ακατάλληλα τα μικρομεσαία αν και όπως αναφέρθηκε μερικά είναι μεγάλα (A3, Astra, Mazda 3 κλπ), θα οδηγούσα εκτός από τα 2 του θέματος και τα Mazda 6, Mondeo, Skoda Octavia-Superb, Passat και Avensis και μόνο χάρη πληρότητας και το Insignia (δεν χωνεύω τα Opel). Πείτε με συμπλεγματικό, με προκαταλήψεις κλπ αλλά δεν θα κοίταζα την κούκλα 159 (για την ακρίβεια θα την κοίταζα αλλά δεν θα την έπαιρνα) ούτε τη Delta ούτε το πολύ καλό C5.
Βέβαια δεν αποκλείω καθόλου το S60 να με κέρδιζε συνδυάζοντας σε λογική τιμή πρωτοτυπία, πριμιουμοσύνη, αισθητική-στυλ και επιδόσεις! Πρέπει όμως εσύ να τα οδηγήσεις και να αποφασίσεις. Αλήθεια στέισον παίζουν; -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Και εγώ αν και μπε-εμ-βεδάκιας θεωρώ πιο σωστό το S60. H BMW έχει παλιώσει και δεν είναι ανταγωνιστική σε χώρους και επιδόσεις σε αυτήν την έκδοση ενώ το άλλο είναι πολύ καινούργιο και για μένα κάπως περιθωριακό (εννοώ σπάνιο αλλά όχι με την καλή έννοια) ενώ κι ο χώρος αποκσυεών μετράει. Οπότε μάλλον δεν θα έπαιρνα κανένα από τα δύο!
Αν δεχτούμε σαν ακατάλληλα τα μικρομεσαία αν και όπως αναφέρθηκε μερικά είναι μεγάλα (A3, Astra, Mazda 3 κλπ), θα οδηγούσα εκτός από τα 2 του θέματος και τα Mazda 6, Mondeo, Skoda Octavia-Superb, Passat και Avensis και μόνο χάρη πληρότητας και το Insignia (δεν χωνεύω τα Opel). Πείτε με συμπλεγματικό, με προκαταλήψεις κλπ αλλά δεν θα κοίταζα την κούκλα 159 (για την ακρίβεια θα την κοίταζα αλλά δεν θα την έπαιρνα) ούτε τη Delta ούτε το πολύ καλό C5.
Βέβαια δεν αποκλείω καθόλου το S60 να με κέρδιζε συνδυάζοντας σε λογική τιμή πρωτοτυπία, πριμιουμοσύνη, αισθητική-στυλ και επιδόσεις! Πρέπει όμως εσύ να τα οδηγήσεις και να αποφασίσεις. Αλήθεια στέισον παίζουν;Θα κάνω test drive και αποφασίζω.
πολύτιμες οι απόψεις σας παιδιά. σιγουρα επιβεβαιώθηκαν κάποια απο αυτά που σκεφτόμουν και έμαθα κάποια άλλα.
θα κινηθώ πάντως σε BMW, VOLVO, ΤΟΥΟΤΑ και ΑUDI. Ηδη αρκετές είναι οι εταιρίες αυτές. Μην το παρακάνω.
Αρχίζουν κάποιες προσφορές απο όλους σιγά σιγά και είναι πιο διαλλακτικοί σε εκπτώσεις.
-
με γεια
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... on_id=5136
edit, ξαναδα το budget ακυρο το 160αρι
αλλα επειδη μου αρεσει το μοτερ , ριξε μια ματια σε passat
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... on_id=5026 -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
με γειαhttp://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... on_id=5136
edit, ξαναδα το budget ακυρο το 160αρι
αλλα επειδη μου αρεσει το μοτερ , ριξε μια ματια σε passat
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... on_id=5026Είδα καλά?? 36.000€ το 160αρι Α4??
Και ένας θεός ξέρει και τι ξεφτίλα εξοπλισμό θα χει...ξεδιάντροποι!!! -
με +7000€ θα έχει αξιοπρεπέστατο εξοπλισμό ....
, αφού πουλάει .... κάτι θα έχει, κάτι θα του βρίσκουν ....
-
7000 ειναι υπερβολικα.. τι εξτρα χρειαζεσαι ωστε να βαλεις τοσα πολλα λεφτα?
-
Η 316 comfort εχει 26-27 χιλιαρικα ωραια???
To T3 S60 kinetic εχει γυρω στα 27 χιλιαρικα.
Το S60 βγηκε αυτοκινητο της χρονιας για την Ελλαδα το 2011.Ειναι πολυ ποιο φρεσκο,ποιο ομορφο,ποιο ασφαλες,ποιο δυνατο και πιστευω οτι εχει εξισου την ιδια ποιοτητα μιας BMW.
Εσυ τι θες ενα αυτοκινητο το οποιο θα ειναι ευχαριστω(σε σχεση με το BMW) η μονο το σημα της προπελας???
Εγω προσωπικα δε προκειται να το συζητουσα ουτε καν για BMW παντος...
-
συμφωνω γενικα με τους περισσότερους. το s60 ειναι φρεσκο,ποιοτικο και σχεδον εξισου premium με τη μπεμπα. μονο εχε υποψη σου οτι σαν καινουριο ολο και κατι μπορει να βγαλει.επισης υστερει σε χωρο αποσκευων αν σε ενδιαφερουν. σ αυτα τα χρήματα παντως υπαρχουν πολλες επιλογες και πρεπει να ξεκαθαρισεις ποιες ειναι οι προτεραιοτητες σου. κι εγω αν και bmwδακιας δεν ξερω αν θα πηγαινα στην 316 για κοιτα ομως αν παιζει καμια προσφορα στη c180 oποτε πιθανως να ειναι η καλυτερη λυση
BMW 316 comfort ή VOLVO S60?