-
Πιο παλιά όσα Τέσλα έβλεπα στο δρόμο πήγαιναν με 80-100. Πλέον έχουν ξεθαρεψει...
-
Εδώ ο πιτσιρίκος ήταν με 115 τέρμα αριστερά! Που πας ρε φιλαρακι με Tesla αριστερά, μπες στη λωρίδα σου..
-
Ε, και υβριδικά, έτσι διαβάζουμε σε άλλα θέματα.
-
Ε, και υβριδικά, έτσι διαβάζουμε σε άλλα θέματα.
Με το υβρίδιο πάω με 140 αριστέρα (και φεύγω άμεσα μόλις δω άλλον πισω), αλλιώς με 120 στην μεσαία. Πιο κάτω δεν πάω, βαριέμαι αφόρητα να ταξιδεύω με λιγότερα από 120χαω. Συνήθως ταξιδεύω με 130-150χαω. Για αυτό και χτυπάω 5.5-6 κατανάλωση στο υβρίδιο (5.7 στο ντήζελ).
-
Δεν πήγαινε σε σένα το σχόλιο, αλλά σε όσους έχουν πλάσει (και το πιστεύουν κιόλας) το παραμύθι για ηλεκτρικά-υβριδικά στη δεξιά λωρίδα, πίσω από τα ΚΤΕΛ, με 90. Ενώ ο υπόλοιπος κόσμος μάς δείχνει ότι είναι θέμα υποδομών και μόλις έρθουν αυτές, όλοι ταξιδεύουν σαν άνθρωποι. Ακόμα κι ο χτεσινός πήγαινε με 120.
-
Χαχα, ναι από μπριζα το παίρνω αλλά το έχω ανοιχτό σε Bluetooth σε τοποθεσία. Δέχομαι πολλά emails και τηλέφωνα για κάνω e banking και εχω φουλ τη φωτηνοτητα. Το βράδυ πάει για κλείσιμο αν μιλήσω καμία ωρίτσα παραπάνω.
Η αλήθεια είναι ότι δεν το φορτίζω πολλές φορές στο γραφείο. Το ξεχνάω
Άσχετο με το θέμα, αν θέλεις μου απαντάς, μήπως στο γραφείο έχεις σκάλα κοντά?
-
Δεν πήγαινε σε σένα το σχόλιο, αλλά σε όσους έχουν πλάσει (και το πιστεύουν κιόλας) το παραμύθι για ηλεκτρικά-υβριδικά στη δεξιά λωρίδα, πίσω από τα ΚΤΕΛ, με 90. Ενώ ο υπόλοιπος κόσμος μάς δείχνει ότι είναι θέμα υποδομών και μόλις έρθουν αυτές, όλοι ταξιδεύουν σαν άνθρωποι. Ακόμα κι ο χτεσινός πήγαινε με 120.
Τα ΚΤΕΛ σταματούν μόνο ένα 20λεπτο στα 'ΣΕΑ' οπότε για να φτάσει στον τελικό προορισμό πρίν το ΚΤΕΛ το ηλεκτρικό, πρέπει να το πατάει στο ενδιάμεσο των φορτιστων, δεν γίνεται να πηγαίνει με 90.
Βρε μη σστεναχωριέστε με τα πειράγματα, σε 15 χρόνια όλοι ηλεκτρικό θα πάρουμε.
-
Θα μας εμπλουτίσεις την συζήτηση με κάποιο ευφυολόγημα;
Οχι δεν έχω....
-
Θα μας εμπλουτίσεις την συζήτηση με κάποιο ευφυολόγημα;
Οχι δεν έχω....
Μην είσαι προκατειλημμένος, γκάλοπ κάνω. Σε ευχαριστώ για τη συμμετοχή
-
Το οποίο τι ψάχνει, ποσοι έχουν σκάλα στο γραφείο τους;
-
Το οποίο τι ψάχνει, ποσοι έχουν σκάλα στο γραφείο τους;
Εε ναι κάτι τέτοιο, θένξ
-
Κάποιον μάλλον ψάχνεις.... Οχι δεν έχω.... Ουτε μεταλλική ουτε κανονική.
Νόμιζα το πήγαινες στο μεταλλική για αυτό και ξεφορτισει γρήγορα.
Απλά το κινητό τα παιζει .... Έχει φάει πτωσεις, νερά κτλ μια μέρα κρατάει μπαταρία.
-
Τι κινητο ειναι;
-
Τσιαομι προ 8
400 ευρώ έσκασα.... Και δνε είναι εμένα πολύ ευχαριστημένος. Μάλλον το επόμενο Samsung.
Δε συνδέεται και εύκολα και στο Bosch της suzuki
-
Αυτά έχουν τούμπανες μπαταρίες. Δε σε βλέπω για μπαλαντέζα ωρέ Λάπη μου.
-
Άστα ρε Ζικο...
Για dacia είμαι εγώ, το βλέπω το όνειρο .. Τα ηλεκτρικά είναι για πιο νορμαλ ανθρώπους.
-
#up
-
Αλλαγή σχεδίων... H Toyota θα φτιάξει το αυτοκίνητο της Apple; λέτε να κάνει εν τέλει η toyota τη κίνηση ματ?
-
@bekiaris said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Αλλαγή σχεδίων... H Toyota θα φτιάξει το αυτοκίνητο της Apple; λέτε να κάνει εν τέλει η toyota τη κίνηση ματ?
Σαν από τουβλάκια lego μοιάζει.
-
Δηλαδή δεν θα χρειάζεται να κολλήσεις το λογότυπο από πίσω, θα το χει κατευθείαν απ το εργοστάσιο;
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης