-
@BASS
Ποια μπορεί να είναι η άλλη επιλογή σε μια πανδημία; Ότι θα μπεις σε ένα λαγούμι να μην κολλήσεις; Αν κάποιος μπορεί να εφαρμόσει προσωπικό λοκνταουν, οκ. Αλλά λογικά οι περισσότεροι θα κολλήσουμε!
-
ο κουβελας ειναι αρχηγος των καμενων. μην ξεχναμε καταπληκτικες δηλώσεις (19.11.2020):
«Δεν πιστεύω ότι θα υπάρχει εμβόλιο πριν το καλοκαίρι», εκτίμησε.
λιγες μερες μετα το εμβολιο...υπηρχε και κυκλοφορουσε!
μεγαλος αγελαδότροφος
Εγώ τον κόβω για πολύ έξυπνο. Υπηρετεί μια χαρά αυτά που του λένε να κάνει. Μαζί του και άλλοι διάφοροι που εμφανίζονται στα κανάλια και λένε αυτά που λένε.
Με λίγο ψάξιμο στο google πολύ εύκολα κάποιος μπορεί να βρει ποιους ακριβώς υπηρετούν και γιατί σηκώνουν αυτοί το λάβαρο του αντιεμβολιασμού.
Προχθές είχε εμφανιστεί άλλος από Πέλλα στο Mega και έλεγε ότι έλεγε. Στρατιώτες είναι, εντολές εκτελούν.
-
Για τα παιδιά που αναφέρθηκε νωρίτερα....
-
Μόνο που το άρθρο δεν διευκρινίζει, αν απλά είναι φορέας ή νοσεί κιόλας.
-
νταξ, θελει ο καθε ασημαντος με τη τεραστια ιδεα για τη παρτη του να τον παιξουν. τα καναλια. ετσι ειναι οσοι αντιεμβολιαστες διαθετουν καποιο επιστημονικο τιτλο. βγαινουν και λενε μπαρουφες. και σαπορταρουν τους ψεκ ως αργηγοι ψεκ. το ποιοι ειναι το βρισκεις ευκολα στα καφενεια που ειναι παντου φιρμες στο στομα του καθε μαλακα που κανει αντισταση. ετσι γενικα κανει αντισταση. οχι σε κατι συγκεκριμενο. ετσι, κανει αντισταση.
-
Είναι της μόδας να κανεις αντίσταση με τον κολο του αλλου!
Μέχρι ενός σημείου να προβληματιστείς για το εμβόλιο άντε (been there done that) αλλά κάπου έλεος.Μια ολοκλήρη κοινωνία να μην μπορεί να προχωρήσει μπροστά είτε γιατί δεν εμβολιάζονται, είτε γιατί πιστεύουν στους Σωρρες, είτε γιατί βγαίνουν και χορεύουν στο Σύνταγμα, είτε γιατί τους έκανε κουκου να μην πληρώνουν διόδια, είτε να μην εφαρμόζουν νόμους, να γράφουν στα τομπολινια τους την περιουσία των άλλων κλπ.
Και φυσικά πάντα με οργίλο ύφος, με πυρηνες αναρτήσεις στα καταραμένα ΜΚΔ, πάντα να φωνάζουν για τα 'δικαιώματα' τους ξεχνώντας ότι μαζί με τα δικαιώματα έχουν και υποχρεώσεις.
Ο κόσμος έχει πάρει γενικά επικίνδυνη στροφή. -
Γιατί να μην πιστεύουμε στον Σώρρα;
Πίστευε και μη ερεύνα.
-
Πίστευε και μη ερεύνα.
-
BASSstarlet wrote:
Πίστευε και μη ερεύνα.
-
Είναι της μόδας να κανεις αντίσταση με τον κολο του αλλου!
Μέχρι ενός σημείου να προβληματιστείς για το εμβόλιο άντε (been there done that) αλλά κάπου έλεος.Μια ολοκλήρη κοινωνία να μην μπορεί να προχωρήσει μπροστά είτε γιατί δεν εμβολιάζονται, είτε γιατί πιστεύουν στους Σωρρες, είτε γιατί βγαίνουν και χορεύουν στο Σύνταγμα, είτε γιατί τους έκανε κουκου να μην πληρώνουν διόδια, είτε να μην εφαρμόζουν νόμους, να γράφουν στα τομπολινια τους την περιουσία των άλλων κλπ.
Και φυσικά πάντα με οργίλο ύφος, με πυρηνες αναρτήσεις στα καταραμένα ΜΚΔ, πάντα να φωνάζουν για τα 'δικαιώματα' τους ξεχνώντας ότι μαζί με τα δικαιώματα έχουν και υποχρεώσεις.
Ο κόσμος έχει πάρει γενικά επικίνδυνη στροφή.Πάντως το να αλέθονται όλα μαζί, δεν θα βοηθήσει να επιτευχθούν οι στόχοι του εμβολιασμού. Είναι πολύ διαφορετικές οι ομάδες που κάνουν τα παραπάνω που περιγράφονται και πολιτικά αντιδιαμετρικές πολλές φορές. Και ο εμβολιασμός δεν είναι θέμα υπακοής, όπως ας πούμε να αποδεχτεί κάποιος πως το πήγαινε-ελα Βόλο Λάρισα, 65χλμ απέχουν, θα κοστίζει γύρω στα 8€ διόδια, ακριβότερα απ' τα καύσιμα.
Ο εμβολιασμός χρειάζεται συνειδητή κατανόηση της αναγκαιότητάς του και του πως λειτουργεί. Μιλάμε για περίπου τον μισθό πληθυσμό, το να τους παρομοιάζουμε με οπαδούς του Σώρρα δεν θα τους πείσει.
Θα έλεγα πως μάλλον αυτά που περιγράφονται παραπάνω, ο εξαναγκασμός αποδοχής αδίκων και παράλογων καταστάσεων, διέρρηξε την ελάχιστη καλή πίστη κι εμπιστοσύνη που θα έπρεπε να έχουν οι πολίτες στους Κρατικούς Θεσμούς και φορείς, κι αυτά πληρώνουμε τώρα.
Κι εγώ είμαι υπέρ του εμβολιασμού κι έχω εκπλαγεί από καλούς ανθρώπους γύρω μου να είναι κατά, αλλά δε νομίζω να τους πείσω με τέτοια επιχειρήματα, κι έχω περιορίσει και την καζούρα που τους έκανα αρχικά...
Οπότε τί μένει; Να επιβληθεί ο εμβολιασμός με την βία; οταν στο στρατό και την αστυνομία οι ανεμβολίαστοι είναι σχεδόν πλειοψηφία και θεσμοί όπως η εκκλησία στην απέξω; αλλά ρωτάμε ο ένας τον άλλο αν εγκρινουμε να έχουν κυρώσεις π.χ. οι εκπαιδευτικοι;
-
https://www.kathimerini.gr/society/561475396/chamila-pososta-emvoliasmoy-sta-somata-asfaleias/
Για να ξέρουμε πως όταν μιλάμε για 'ψεκασμένους' που μας βάζουν σε κίνδυνο, κι εμείς κι οι πολιτικοί αρχηγοί μας που ασκούν την ηγεσία, αναφερόμαστε και στην οριακή πλειοψηφία λόγω ηλικίας Αστυνομικών που καλούνται να επιβάλλουν τα μέτρα, Πυροσβεστών, Λιμενικών και φυσικά Στρατιωτικών που είναι ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ !(μόνο ένας υψηλοβαθμος αποστρατος που γνωρίζω προσωπικά έχει εμβολιαστεί, και κανένας απ τους 5-6 χαμηλοβαθμους συνομίληκους που συναναστρέφομαι, αλλά δεν νομίζω να ανακοινωθούν στατιστικά για το στρατό). Ξεχάσαμε και τους ιερωμενους, αν και με χαρά μου έχω ακούσει να μιλούν υπέρ του εμβολιασμού στο κυρηγμα...
-
Μετά από τόσο καιρό αν επιμένεις να μην εμβολιάζεσαι χωρίς πραγματική ιατρική αιτία (πχ άνοσοκαταστολή) δεν πας καλά. Κανεις που κανεις μαλακια τουλάχιστον κάνε το παπί και μην μιλάς.
Εμένα μου τη σπάνε όσοι επιχειρηματολογούν κιολας σχετικά.
Και ψεκ και attention whores. -
Εγω απορώ με κάποιους γιατρούς....
Καλα όλοι οι άλλοι, οι γιατροί ομως;
Δεν διαβαζουν μελετες, δεν έχουν εμπειρία σε μελετες κτλ;
Πως λένε τέτοια πράγματα ανερυθριαστα;
-
προφανως υπάρχουν γιατροι που πηραν πτυχιο χωρις να ανοιξουν βιβλιο
ξερω καναδυο
-
Εγω απορώ με κάποιους γιατρούς....
Καλα όλοι οι άλλοι, οι γιατροί ομως;
Δεν διαβαζουν μελετες, δεν έχουν εμπειρία σε μελετες κτλ;
Πως λένε τέτοια πράγματα ανερυθριαστα;
Δυστυχώς το θέμα της πανδημίας έχει μετατραπεί καθαρά σε πολιτική/ιδεολογική/κομματική κόντρα στο χώρο της υγείας.
Το πρόβλημα της πανδημίας έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα.
Από την μία η κυβέρνηση επιμένει στην 'αναγκαιότητα του εμβολιασμού', οπότε σου λένε οι αντιπολιτευόμενοι ότι είναι μία πολύ καλή περίπτωση για αντιπολίτευση, εμείς θα φωνάζουμε στη 'μη αναγκαιότητα του εμβολιασμού' και θα σαμποτάρουμε την διαδικασία.
Και στην ουσία αυτό γίνεται.
-
Από την μία η κυβέρνηση επιμένει στην 'αναγκαιότητα του εμβολιασμού', οπότε σου λένε οι αντιπολιτευόμενοι ότι είναι μία πολύ καλή περίπτωση για αντιπολίτευση, εμείς θα φωνάζουμε στη 'μη αναγκαιότητα του εμβολιασμού' και θα σαμποτάρουμε την διαδικασία.
μα δεν σαμποταρει η αντιπολιτευση τον εμβολιασμο
απλα προσπαθουν να πάρουν μαζί τους και τους ψεκ (βλέπε δηλωσεις πολάκη)
και νομιζω τους δικαιουται αφου (κατά κανονα) παντα εκει ανηκαν
-
Storm wrote:
μα δεν σαμποταρει η αντιπολιτευση τον εμβολιασμο
απλα προσπαθουν να πάρουν μαζί τους και τους ψεκ (βλέπε δηλωσεις πολάκη)
και νομιζω τους δικαιουται αφου (κατά κανονα) παντα εκει ανηκαν
Ποιοι είναι τελικά οι ψεκ;
Νόμιζα ότι ήταν οι θρησκόληπτοι που πιστεύουν στο σφράγισμα της προφητείας, κάτι τσιπάκια, Bill Gates, επιπεδιστές κ.λ.π. Αυτοί έχω την εντύπωση ότι δεν έχουν καμία σχέση με Πολάκη και σία.
-
κατ' αρχην το κοινο του πολακη
-
κατ' αρχην το κοινο του πολακη
Ομολογουμένως δεν ξέρω το κοινό του Πολάκη

Από την άλλη νομίζω οι άλλοι που ανέφερα, πάνε προς την άλλη πλευρά, μιας και έχει γίνει Δημοκρατικοί-Ρεπουμπλικανοί το όλο κομματικό σκηνικό

-
Κοίτα να δεις τελικά, οι μισοί Αστυνομικοί ψήφιζαν ΧΑ κι οι άλλοι μισοί Πολάκη, γι αυτό δεν εμβολιάζονται... οπότε εμβολιασμένοι πρέπει να είναι οι Χρυσαυγίτες!
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες