-
Καλημέρα παιδιά. Έχω κατασταλάξει ότι θα πάρω καινούριο και εχω βάλει ένα ταβάνι κοντά στα 14 χιλιάρικα. Αμφιταλαντευομαι ανάμεσα σ αυτα τα 2. Από reviews βλεπω καλυτερα λογια για το kia και για το i20 λένε αρνητικά για το τιμόνι του κτλ, κτλ.
Επίσης το hyundai μου φαίνεται στις χαμηλές εκδόσεις πιο φθηνό για αυτά που σου παρέχει σε σχέση με το kia.
Επίσης για να πάρω 1.0turbo, πρέπει να δώσω αρκετά παραπάνω, θα ξεφύγω δηλαδή. Είναι τόσο άσχημη η έκδοση με τα 84 άλογα?
-
Καλημέρα παιδιά. Έχω κατασταλάξει ότι θα πάρω καινούριο και εχω βάλει ένα ταβάνι κοντά στα 14 χιλιάρικα. Αμφιταλαντευομαι ανάμεσα σ αυτα τα 2. Από reviews βλεπω καλυτερα λογια για το kia και για το i20 λένε αρνητικά για το τιμόνι του κτλ, κτλ.
Επίσης το hyundai μου φαίνεται στις χαμηλές εκδόσεις πιο φθηνό για αυτά που σου παρέχει σε σχέση με το kia.
Επίσης για να πάρω 1.0turbo, πρέπει να δώσω αρκετά παραπάνω, θα ξεφύγω δηλαδή. Είναι τόσο άσχημη η έκδοση με τα 84 άλογα?
-
Θα κοιτούσα και το Swift. Είναι υβριδικό, καίει ακόμα και κάτω από 5 λίτρα, έχει τουμπανιασμένο εξοπλισμό (adaptive cruise control, full led φώτα), είναι όμορφο και στα χρήματα που δίνεις, μπορείς να το πάρεις ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟ! Τώρα θα πεταχτεί ο Λάπης και θα πει ότι εγώ θα έπρεπε να προτείνω το Dacia με το υγραέριο κι αυτός το Swift κι όχι έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας.
-
Τα 80 άλογα θα είναι πάντα οριακά και θα το μετανιώσεις. Το i20 με τα 100 κοστίζει ~14k για fresh και ~15 για exclusive σίγουρα θα κάνουν και κάποια έκπτωση..
Παρεμπιπτόντως τέλος του χρόνου θα γίνουν κλασσικά εκπτώσεις για να διώξουν το στοκ οπότε ίσως βρεθεί κάποια ευκαιρία!
-
Ναι μου αρέσει και το swift πολυ, αλλα επειδη σε κανα 2,3 χρόνια θα χω (αν δεν ειμαι τζουφιος) και κανα παιδί, σκεφτομαι οτι θα ναι μικρό το swift.
-
τελικα δεν ειπαμε ρε παιδια... rio ή ι20 ???
-
τελικα δεν ειπαμε ρε παιδια... rio ή ι20 ???
Το i20 είναι νέο μοντέλο σίγουρα καλύτερο από το Rio και ίσως είναι καλύτερο value for money, σε αρκετά ανταγωνιστικές τιμές όπως έγραψα και πριν.
-
Θα κοιτούσα και το Swift. Είναι υβριδικό, καίει ακόμα και κάτω από 5 λίτρα, έχει τουμπανιασμένο εξοπλισμό (adaptive cruise control, full led φώτα), είναι όμορφο και στα χρήματα που δίνεις, μπορείς να το πάρεις ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟ! Τώρα θα πεταχτεί ο Λάπης και θα πει ότι εγώ θα έπρεπε να προτείνω το Dacia με το υγραέριο κι αυτός το Swift κι όχι έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας.
Ορίστε.. Ουτε αυτό δεν μπορώ να πω....τα ειπες και τα δυο...
Ρε συ Φάνη, μου εχουν παρει τη θέση.....
Αϊντε....
Τεσπα.....Να πω τα άστρα;
Νηματοθετη για πες μας ζώδιο σου μπας και....
-
Ludmilla εγω ψηφιζω Κια Ριο εχει μεγαλύτερη εγγυηση απο το i20.Πραγμα πολυ σημαντικό τις μερες μας λογω πολλων ευαίσθητων συστημάτων.Και να το πω κι αλλιως δε με ενθουσιάζει το i20 ουτε απ εξω ουτε μεσα.
Οσο για το Σοιφτ (σσσσ ναι θα το πω.....σορρυ lap) εχει μικροτερους χωρους.....
Οσο για το τουρμπο....μμμμ αν και ειμαι εναντίον,μαλλον θα το προτιμούσα εδω.
-
Αν και εγώ δεν θα αγόραζα κανένα από τα δύο, μεταξύ των δύο το RIO επειδή από κοντά που το είδα μου άφησε καλές εντυπώσεις αναφορικά με τον όγκο του, τους χώρους του, σχεδίαση,μέσα/έξω κλπ...
Το θέμα του μηχανικού συνόλου (άλογα, τούρμπο) κλπ... είναι και υποκειμενικό. Άλλοι θέλουν τούρμπο γιατί πατάνε και λίγο το γκαζάκι, άλλοι δεν ξέρουν τι είναι το τούρμπο και άλλοι κοιτάνε να κάνουν μόνο τη δουλειά τους.
-
Αν και εγώ δεν θα αγόραζα κανένα από τα δύο, μεταξύ των δύο το RIO επειδή από κοντά που το είδα μου άφησε καλές εντυπώσεις αναφορικά με τον όγκο του, τους χώρους του, σχεδίαση,μέσα/έξω κλπ...
Το θέμα του μηχανικού συνόλου (άλογα, τούρμπο) κλπ... είναι και υποκειμενικό. Άλλοι θέλουν τούρμπο γιατί πατάνε και λίγο το γκαζάκι, άλλοι δεν ξέρουν τι είναι το τούρμπο και άλλοι κοιτάνε να κάνουν μόνο τη δουλειά τους.
Ποιο θα αγόραζες? Εγώ λέω ας πούμε το i20 σκεπτομενος και ότι αργότερα θα έχω και παιδί και στη κατηγορία του είναι από τα πιο ευρύχωρα. Μαζί με Clio νομίζω? Τώρα θα μ πεις γτ δε πας σε κάτι πιο μεγάλης κατηγορίας?. Δε ξερω. Απλα για τώρα θελω suoermini. Κυρίως για μεσ στη πολη. Μετά από χρόνια, μπορει και να πουληθεί. Ποιος ξερει
-
Εγώ τι θα αγόραζα; χε! Εγώ είμαι περίεργη περίπτωση. Επειδή πριν 3 χρόνια είχα μπει σε διαδικασία αγοράς σούπερ μίνι μέχρι 15 χιλιάρικα, είχα πάει τα είχα δει όλα, μα όλα και τελικά αγόρασα το FABIA.
Σήμερα ίσως να αγόραζα το IBIZA, ότι έχει απομείνει σε στοκ.
Μεταξύ όμως i20 και RIO, θα προτιμούσα το RIO. Το i20 δεν μου αρέσει.
Γενικά η σημερινή σχεδίαση της Hyundai δεν μου αρέσει καθόλου.
Αλλά αυτά είναι υποκειμενικά θέματα. Αν σου αρέσει το i20 και καλύπτει τις ανάγκες τότε καλορίζικο.
υ.γ. το μηχανικό σύνολο των 84 αλόγων αν κάνετε πολλά ταξίδια ίσως είναι ανεπαρκές. Ανάλογα το τρόπο οδήγησης.
-
I20 και Rio ειναι το ίδιο πράγμα.... Τώρα τυγχάνει και το i20 να είναι νεότερο και πατάει σε βελτιωμένη έκδοση της ίδια πλατφόρμας και λογικά έχει καλύτερη ποιότητα κύλισης και ηχομόνωση και κάποια μπλιμπλικια...
-
Αν και με κάλυψαν κάποιο φίλοι, i20 από εμένα. Δεν έχω οδηγήσει το Rio, μόνο το i20. Το θέμα είναι ότι παίρνεις πιο φρέσκια πλατφόρμα στη περίπτωση του i20, με μεγαλύτερο χώρο αποσκευών(στις μη υβριδικές εκδόσεις), περισσότερο αέρα για τα γόνατα(για το πλάτος δεν αντιλήφθηκα διαφορά) και ακόμη πιο φρέσκια σχεδίαση. Όλα αυτά, σε παραπλήσιες(αν όχι φθηνότερες) τιμές. Το Rio, θα είχε νόημα ως φθηνότερο(τουλάχιστον 500+ ευρώ για ίδιο εξοπλισμό) μαζί με τη προσφορά για τα 5 χρόνια δωρεάν service. Αν βρεις τέτοιο deal, προχώρα... Αν όχι, βουρ για i20.
-
Hyundai i20 made in Turkey
Kia Rio made in South Korea
Διαλέξτε χώρα παραγωγής ως σοβαρό κριτήριο!
-
Hyundai i20 made in Turkey
Kia Rio made in South Korea
Διαλέξτε χώρα παραγωγής ως σοβαρό κριτήριο!
Αυτο το λενε πολλοι βλεπω, στην αρχη δεν με απασχολουσε ιδιαιτερα. Αλλα δεν ξερω, η αληθεια ειναι οτι τεινω προς ι20, στο κια πρεπει να δωσω παραπανω λεφτα για τον ιδιο κινητηρα
-
Στα αυτοκίνητα διαλέγουν χωρα προελευσης.Στα υπόλοιπα προιοντα ομως;Εχετε υπ οψιν σας ποσα τουρκικα προιοντα εχουμε σπιτι μας;Ας σοβαρευτούμε επιτέλους..... Ξαφνικά γεμίσαμε πατριώτες....
-
Στα αυτοκίνητα διαλέγουν χωρα προελευσης.Στα υπόλοιπα προιοντα ομως;Εχετε υπ οψιν σας ποσα τουρκικα προιοντα εχουμε σπιτι μας;Ας σοβαρευτούμε επιτέλους..... Ξαφνικά γεμίσαμε πατριώτες....
Πιστεύουν ότι αν πουληθούν 1000 λιγότερα αυτοκίνητα στην Ελλάδα η hyundai θα μεταφέρει την γραμμή παραγωγής..
Πάρε το αυτοκίνητο που είναι το καλύτερο vfm και καλύπτει τις ανάγκες σου, όλα τα άλλα είναι π@@.
-
Δεν πιστεύεις ότι ίσως έχει καλύτερη ποιότητα συναρμολογησης;; Πέρα από πατριωτικες σκέψεις.. Να θυμησω στο παρελθόν το Σουίφτ που όταν ερχόταν από Ιαπωνία ήταν φουλ αξιόπιστο αλλά όταν μεταφέρθηκε Ευρώπη η παραγωγή (ίσως Ουγγαρία δεν θυμάμαι) άρχισε να βγάζει προβλήματα;;;
-
Οχι Εχω τουρκικο Κλιο και η ποιότητα κατασκευής του,οσο κι αν ακούγεται παράλογο, είναι καλύτερη απο του Γκολφ που ειχα.Τα εχω ξαναπεί...
Kia Rio ή hyundai i20 για καινούριο αυτοκίνητο