-
Ναι μόνο που αυτή η Delta θα είναι ή ηλεκτροκίνητη ή θα φοράει μοτέρ PSA και σίγουρα ημιακαμπτο πίσω...
Με τρομάζει η ιδέα των ηλεκτροκίνητων PSA ότι δεν μπορούν να τακτοποιήσουν τα ηλεκτρολογικά τους στα απλά υπάρχοντα οχήματα....
Soz 4 off-topic
-
Αν αυτό το render γίνει πραγματικότητα και βγει αυτή η LANCIA θα πρέπει να ψάξω να βρω να πουλήσω το PUMA xaxaxaxaxx Πλάκα κάνω βεβαια αλλά η DELTA στο δικό μου το μικρό το μυαλο είναι ΟΤΙ ομορφότερο υπήρξε ποτε και αυτό είναι πανέμορφο
σορυ PUMA αλλά αυτό είναι ο μεγαλος ΕΡΩΤΑΣ
πωλειται 3008 φευ, τιμη ευκαιριας. ή ανταλλασεται με lancia delta 300 phev. διαφορα της μετρητοις. τωρα.
-
πωλειται 3008 φευ, τιμη ευκαιριας. ή ανταλλασεται με lancia delta 300 phev. διαφορα της μετρητοις. τωρα.
κάπως έτσι......χαχαχαχαχ
shut up and take my money
δεν με νοιάζει ούτε κινητήρας ούτε αναρτήσεις ούτε τίποτα. Μέσα στο σαλόνι θα μπει να το κοιτάζω σαν εικόνισμα
-
Ναι μόνο που αυτή η Delta θα είναι ή ηλεκτροκίνητη ή θα φοράει μοτέρ PSA και σίγουρα ημιακαμπτο πίσω...
Με τρομάζει η ιδέα των ηλεκτροκίνητων PSA ότι δεν μπορούν να τακτοποιήσουν τα ηλεκτρολογικά τους στα απλά υπάρχοντα οχήματα....
Soz 4 off-topic
καλά δεν ξέρουμε τίποτα για αυτό ποιο πολύ για χαβαλέ το έβαλα φίλε μου, δεν είναι ούτε πραγματική φώτο ούτε τίποτα σιγουρο
Το μόνο που ξέρω οτι ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ τίποτα αλλό
εδω μιλαμε για Ερωτα όλα τα υπόλοιπα είναι αδιαφορα
-
** **πωλειται 3008 φευ, τιμη ευκαιριας. ή ανταλλασεται με lancia delta 300 phev. διαφορα της μετρητοις. τωρα.
Γάτε, latin εραστής κι εσύ;
Ή μαλλον καλύτερα, θέλεις ιταλίδα ερωμένη ντε και καλά;
-
καλά δεν ξέρουμε τίποτα για αυτό ποιο πολύ για χαβαλέ το έβαλα φίλε μου, δεν είναι ούτε πραγματική φώτο ούτε τίποτα σιγουρο
https://www.facebook.com/20196107123/posts/10158129673867124/
-
gatoz wrote:
** **πωλειται 3008 φευ, τιμη ευκαιριας. ή ανταλλασεται με lancia delta 300 phev. διαφορα της μετρητοις. τωρα.
Γάτε, latin εραστής κι εσύ;
Ή μαλλον καλύτερα, θέλεις ιταλίδα ερωμένη ντε και καλά;
σάιμον το ξερεις αφου. και την di με τα 200 την εδωσα το 12 με τις μαλακιες νομους που εβγαλαν για ενα εξαμηνο τοτες...
-
Λοιπόν επιστροφή από τεστ drive puma st line 1.0.,καταρχας συγχαρητήρια στο cirus για το st, γιατί έμεινα κατευχαριστημενος από το 1.0 σκεφτείτε από st. Λοιπον θετικά θόρυβος πήγα μέχρι 165 εγώ δεν άκουσα κανένα θόρυβο, κιβώτιο κορυφή, χώροι πολύ καλοί 3 άτομα μέσα με κλιματισμό, άρπαγματα και τα συναφή τι να πω ήμουν 110 με 4η και μου λέει ο πωλητής έχει και 5η και 6η μην το λυπάσαι για πότε έφτασα τα 165 ειλικρινά δεν κατάλαβα. Περιεργο και θέλω την άποψή σας μιας και προέρχομαι από δεινοσαυρο, ο συμπλέκτη μου φάνηκε πολύ σκληρός, έτσι πρέπει να είναι? Υποβραχιονιο απαράδεκτο, λογικά το diesel που έχει περισσότερο ροπή θα είναι ακόμα καλύτερο από το 1.0?Τιμη 24051 με έξτρα driver assistance pack 2, προκαταβολή 9650 με 0.99 +0.6 60 δόσεις 250.
Παράδοση Δυστηχως χριστουγεννα
Δώρο δεν μου δίνουν τίποτα οπότε θα ρωτήσω και αλλού, Αθήνα......
Ερώτηση αυτό το σύστημα αναγνώρισης πεζών ποδηλάτων το χει γιατί δεν κατάλαβα?
-
Πήγες να πατήσεις κανεναν;
Βγηκε νέα έκδοση st design... Για δες τιμές... Φθηνότερο από αυτά που λες και diesel
-
-
Το 125 cirus οδήγησα. Η γυναίκα πέραν από την παντόφλα καμμια φορά είναι του τύπου ποιο σου αρέσει παρτο και μην ακούς κανέναν... μόνο το μπάτζετ να μην περνάει.
Δεν λυπάσαι τον LAP χαχα
-
Alex εαν θες απο Αθήνα σε έχω έτοιμο που να πας με έκπτωση και δώρα. Η νεα εκδοση εξοπλισμού ειναι λόγω ελλειψης τσιπ και εχουν αφαιρέσει αρκετά βοηθήματα. Δεν την προτείνω...
-
Τι δεν έχει;
Οταν θα ξανά γουν τα τσιπ θα σταματήσει η έκδοση;
-
Alex εαν θες απο Αθήνα σε έχω έτοιμο που να πας με έκπτωση και δώρα. Η νεα εκδοση εξοπλισμού ειναι λόγω ελλειψης τσιπ και εχουν αφαιρέσει αρκετά βοηθήματα. Δεν την προτείνω...
Χαχα Φανή στο μυαλό μου είσαι. Γιαυτό έγραψα Αθήνα....απλά δεν ήξερα αν έπρεπε να το γράψω. Θα σε πάρω τηλ αύριο. Αν μπορείς φυσικά.
Υ. Γ Δεν ξέρω τι γίνετε Αθήνα με τις φωτιές αλλά εύχομαι να είστε όλοι καλα
-
Τι δεν έχει;
Ειμαι διακοπες και δεν εχω ασχοληθει. Αυτο διαβασα στην ομάδα οτι αφαιρεσαν βοηθηματα που θελουν εξτρα τσιπ.
@Alex: οποτε θες μιλάμε. -
Λοιπόν επιστροφή από τεστ drive puma st line 1.0.,καταρχας συγχαρητήρια στο cirus για το st, γιατί έμεινα κατευχαριστημενος από το 1.0 σκεφτείτε από st. Λοιπον θετικά θόρυβος πήγα μέχρι 165 εγώ δεν άκουσα κανένα θόρυβο, κιβώτιο κορυφή, χώροι πολύ καλοί 3 άτομα μέσα με κλιματισμό, άρπαγματα και τα συναφή τι να πω ήμουν 110 με 4η και μου λέει ο πωλητής έχει και 5η και 6η μην το λυπάσαι για πότε έφτασα τα 165 ειλικρινά δεν κατάλαβα. Περιεργο και θέλω την άποψή σας μιας και προέρχομαι από δεινοσαυρο, ο συμπλέκτη μου φάνηκε πολύ σκληρός, έτσι πρέπει να είναι? Υποβραχιονιο απαράδεκτο, λογικά το diesel που έχει περισσότερο ροπή θα είναι ακόμα καλύτερο από το 1.0?Τιμη 24051 με έξτρα driver assistance pack 2, προκαταβολή 9650 με 0.99 +0.6 60 δόσεις 250.
Δες και την νέα έκδοση σε diesel που βγήκε τώρα και είναι φθηνότερη ST Design
https://www.carandmotor.gr/agora/nea-arhiki-ekdosi-exoplismoy-gia-ford-puma-times
configuration σε ασπρο ST Design Diesel 21570:
δυστηχώς σε ΟΤΙ αμαξι και να πας θα έχει παραδοση προς το τελος του χρόνου.
Αν δεν σου δίνουν δώρα ούτε εκπτωση πήγαινε αλλού, απλά..... υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιές. Αν πας Αθηνα σου προτείνω CAR CENTER
το diesel εχει ροπή είναι εξίσου γρήγορο με το 125. Δεν ξερω αν δοκίμασες το 125 ή το 155 δεν εγραψες.
Γενικά οδηγικά είναι το καλύτερο στην κατηγορία με όποιο και να το συγκρίνεις. (και αυτό είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ όχι υποκειμενικό)
Αν εννοείς το automatic braking το έχει σε όλες τις εκδόσεις νομίζω
Ο συμπλέκτης μια χαρά είναι δεν ξέρω τι οδηγούσες, μάλλον συνηθεια είναι.
Δεν είπες το ΠΙΟ βασικό σου ΑΡΕΣΕ? στην γυναίκα άρεσε?
από εκει ξεκινάμε πάντα
ΥΓ Τα έχω πει και γω για το υποβραχιόνιο. ΟΤΙ χειρότερο σε υποβραχιόνιο εχω δει ποτέ δεν βολεύει αλλά εντάξει δεν είναι λόγος να απορίψεις αμαξι γιαυτο
-
Χαχα Φανή στο μυαλό μου είσαι. Γιαυτό έγραψα Αθήνα....απλά δεν ήξερα αν έπρεπε να το γράψω. Θα σε πάρω τηλ αύριο. Αν μπορείς φυσικά.
Υ. Γ Δεν ξέρω τι γίνετε Αθήνα με τις φωτιές αλλά εύχομαι να είστε όλοι καλα
Άκου τον Φανη αφού έχει γνωστο και βοηθάει το παιδί.
ΥΓ Εγω είμαι πολύ κοντα 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ. Είναι τραγικά τα πράγματα που συνεβησαν. Μονο αυτό λέω τίποτα παραπάνω. Απλά ευτυχως δεν υπάρχουν νεκροί κατι αλλο θετικό δεν μπορώ να πω.
-
Τουλάχιστον να μην υπάρξουν ανθρώπινα θύματα...
-
Τι δεν έχει;
pre colision assist, σύστημα αλλαγής λωρίδων
αυτα σιγουρα ...και κατι που θα ειναι σιγουρα στα ψιλα γραμματα.....
-
alex mix wrote:
Δες και την νέα έκδοση σε diesel που βγήκε τώρα και είναι φθηνότερη ST Design
https://www.carandmotor.gr/agora/nea-arhiki-ekdosi-exoplismoy-gia-ford-puma-times
configuration σε ασπρο ST Design Diesel 21570:
δυστηχώς σε ΟΤΙ αμαξι και να πας θα έχει παραδοση προς το τελος του χρόνου.
Αν δεν σου δίνουν δώρα ούτε εκπτωση πήγαινε αλλού, απλά..... υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιές. Αν πας Αθηνα σου προτείνω CAR CENTER
το diesel εχει ροπή είναι εξίσου γρήγορο με το 125. Δεν ξερω αν δοκίμασες το 125 ή το 155 δεν εγραψες.
Γενικά οδηγικά είναι το καλύτερο στην κατηγορία με όποιο και να το συγκρίνεις. (και αυτό είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ όχι υποκειμενικό)
Αν εννοείς το automatic braking το έχει σε όλες τις εκδόσεις νομίζω
Ο συμπλέκτης μια χαρά είναι δεν ξέρω τι οδηγούσες, μάλλον συνηθεια είναι.
Δεν είπες το ΠΙΟ βασικό σου ΑΡΕΣΕ? στην γυναίκα άρεσε?
από εκει ξεκινάμε πάντα
ΥΓ Τα έχω πει και γω για το υποβραχιόνιο. ΟΤΙ χειρότερο σε υποβραχιόνιο εχω δει ποτέ δεν βολεύει αλλά εντάξει δεν είναι λόγος να απορίψεις αμαξι γιαυτο
Ειναι αποριας αξιο γιατι δεν εκανε το απλο ο σχεδιαστης....να το κανει συρόμενο.....
Επισης ενα υπερθετικο που φαινεται αυτες τις μερες....Clima ...που 'πεταει παγακια' σε χρονο dt......
Ford Puma 2019