-
με κατι τετοια πως να μη χασεις την όποια εμπιστοσυνη σου στο εσυ και στους γιατρους?
περαστικα ευχομαι
-
Άν παίρνεις ηρεμιστικά παίζει τίποτα με τις παρενέργειες?
-
δεν πήγα στην προγραμματισμένη 1η δόση που μου διάλεξαν ΜΟΝΟΙ τους εδώ οι καλούληδες και τώρα που θέλω να κάνω στο ίδιο κέντρο μου δείχνει ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο ραντεβού. Ηξερα ότι υπάρχει πέναλτι αλλά για κάποιες μέρες.
Ερωτώ τώρα:
Μήπως έγινε μόνιμο το πέναλτι και πρέπει να κλείσω σε άλλο κέντρο;
Ποιος ο λόγος να με 'τιμωρείς' επειδή δεν πήγα να κάνω το εμβόλιο που έκλεισε άλλος ραντεβού για μένα;
Ως προς το penalty των 30 ημερών έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν έχει κανένα νόημα η 'τιμωρητική' αντιμετώπιση και αντιτίθεται και στην ανάγκη να εμβολιαστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι όσο πιο σύντομα γίνεται.
Σε όλα τα άλλα όμως έχεις άδικο. Δεν διάλεξαν άλλοι που θα κάνεις την πρώτη δόση. Το σύστημα σου κάνει μια πρόταση που μπορείς είτε να μην την αποδεχθείς είτε να την αλλάξεις (δυο φορές μάλιστα) σε όλα το διάστημα από το κλείσιμο του ραντεβού ως την ημερομηνία της πρώτης δόσης. Επιπλέον το ραντεβού του εμβολίου κλείνεται με τους δικούς σου κωδικούς από σένα ή αν δεν είσαι ικανός για τον απλούστερο χειρισμό υπολογιστή (που θα είσαι, εφόσον γράφεις εδώ μέσα) από φαρμακοποιό ή κάποιον τρίτο, ως εξυπηρέτηση σε σένα και κατόπιν συμφωνίας δικής σου.
Κοινώς, τζάμπα η γκρίνια, καθώς μπορεί το σύστημα να είναι ηλίθιο στο θέμα του penalty, αλλά ως ενημερωμένος πολίτης είχες άπειρες ευκαιρίες να κλείσεις ραντεβού την ημέρα που ήθελες και ως επί το πλείστον με το εμβόλιο που προτιμούσες.
-
Έκανα τεστ αντισωμάτων (πρωτεϊνης spike) covid19, 5 μήνες μετά τη 2η δόση εμβολίου κι η τιμή είναι 959.8 (με όριο >50).
Το έκανα εντελώς πληροφοριακά (και χαμηλή τιμή να ήταν,υπάρχει κι η κυτταρική ανοσία του οργανισμού που δεν είναι μετρήσιμη),αλλά όσο να'ναι παίρνεις ένα ψυχολογικό ανέβασμα ότι 'έπιασε' καλά το τσιπάκι κι έγινα λίγο cyborg
Πέρα από την πλάκα,η συνάδελφος εργαστηριακός που μου το έκανε, είπε ότι μετά από μήνες από εμβολιασμό βλέπει μια σημαντική μείωση των αντισωμάτων κυρίως σε ηλικιωμένους και ανοσοκατασταλμένους.
-
Να κοιτάξεις να πάρεις ηλεκτρικό . Δεν θα έχεις ανάγκη φορτιστή...
Πέρα από την πλάκα , όντως είναι πολύ ευχάριστο το αποτέλεσμα, ιδιαίτερα για σένα που είσαι υγειονομικός.
-
Πάνορμε, έσκισες!!!
-
Έξαρση κρουσμάτων σε Μύκονο, Σαντορίνη και Κρήτη, δεν ήταν τόσο μεγάλη ανάγκη να κάνουν φέτος στα συγκεκριμένα νησιά τα ίδια με τα προηγούμενα καλοκαίρια που δεν υπήρχε κορονοιός.
-
-
Έξαρση κρουσμάτων σε Μύκονο, Σαντορίνη και Κρήτη, δεν ήταν τόσο μεγάλη ανάγκη να κάνουν φέτος στα συγκεκριμένα νησιά τα ίδια με τα προηγούμενα καλοκαίρια που δεν υπήρχε κορονοιός.
Λογικα πάνε ανθρωποι που έχουν προσβληθεί από τον ιό. Λογικά μη εμβολιασμενοι μπορούν να μεταφέρουν μεγάλο υιικό φορτίο.
Οποτε φτάνουμε σε ένα σημείο που μπορούμε να δούμε πως το δικαίωμα της κοινωνίας στην κανονικότατα * συγκρούεται στο δικαίωμα του μη εμβολιασμού.
Οποτε, ποια μέτρα θα πρέπει να παρθούν από εδώ και περα; Τι λέει η κοινή λογική;
*Τι το κανονικό έχει να ποζεριαζεις το σώμα σου μήπως και σε ζηλέψει κάποιος που έχει ανάγκη να ζηκευει, και να χτυπιέσαι ωσαν το αρκούδι; Εγώ δεν το καταλαβαίνω, αλλά εγώ είμαι και σκατοπερίεργος. Οπότε ας το δεχτούμε ως μια κανονικότητα.
-
Asep wrote:
Λογικα πάνε ανθρωποι που έχουν προσβληθεί από τον ιό. Λογικά μη εμβολιασμενοι μπορούν να μεταφέρουν μεγάλο υιικό φορτίο.
Οποτε φτάνουμε σε ένα σημείο που μπορούμε να δούμε πως το δικαίωμα της κοινωνίας στην κανονικότατα * συγκρούεται στο δικαίωμα του μη εμβολιασμού.
Οποτε, ποια μέτρα θα πρέπει να παρθούν από εδώ και περα; Τι λέει η κοινή λογική;
*Τι το κανονικό έχει να ποζεριαζεις το σώμα σου μήπως και σε ζηλέψει κάποιος που έχει ανάγκη να ζηκευει, και να χτυπιέσαι ωσαν το αρκούδι; Εγώ δεν το καταλαβαίνω, αλλά εγώ είμαι και σκατοπερίεργος. Οπότε ας το δεχτούμε ως μια κανονικότητα.
Ο εμβολιασμένος μπορεί να προστατεύεται αλλά δεν είναι άτρωτος, νοσεί και μεταδίδει όλοι το λένε αυτό, ακόμα και 90% να είχε προστασία στο 10% δεν έχει. Άν ήταν προστατευμένοι δεν θα μας τα έπρηζαν κάθε μέρα να το κάνετε και εσείς μην μας αρρωστήσετε, θα μας έλεγαν εμείς είμαστε εξασφαλισμένοι, εσείς πηγαίνετε στο νοσοκομείο. Η λύση θα ήταν πολύ αυστηρός έλεγχος στα συγκεκριμένα νησιά για την τήρηση των μέτρων, στην ανάγκη μεταφορά αστυνομίας από Αθήνα.
-
Το οποίο 10% το περνάει σαν μια απλη γριπουλα. Οσοι μπήκαν μεθ τις τελευταίες μέρες ΟΛΟΙ ήταν ανεμβολιαστοι. ΟΎΤΕ ΕΝΑΣ εμβολιασμενος όχι μόνο δεν μπήκε μεθ, δεν πήγε καν στο νοσοκομείο.
Οποτε το θέμα είναι πως όσο δεν σας τα πρήζουν εσάς τους πεφωτισμενους, το σύστημα υγείας πληρώνει 5000 ευρώ την ημέρα για κάθε μεθ. Δες το και ετσι. Οικονομικά.
Εντωμεταξύ να κάνουμε μια ακόμα αναγωγή. Ποσοι από τους μη εμβολιασμενος εκ πεποιθήσεως πληρώνουν φόρους; Δεν θυμίζουν τους μετανάστες που δεν πληρώνουν φόρους και ομως χρησιμοποιούν τα νοσοκομεία μας που εμείς τα πληρώνουμε από την φορολογια; Πω τι είπα τώρα; Το έπιασες;
Ασχετο, καπνίζεις;
-
τα ποσοστά θνησιμότητας ποια είναι ,γνωρίζουμε;
-
Το οποίο 10% το περνάει σαν μια απλη γριπουλα. Οσοι μπήκαν μεθ τις τελευταίες μέρες ΟΛΟΙ ήταν ανεμβολιαστοι. ΟΎΤΕ ΕΝΑΣ εμβολιασμενος όχι μόνο δεν μπήκε μεθ, δεν πήγε καν στο νοσοκομείο.
Οποτε το θέμα είναι πως όσο δεν σας τα πρήζουν εσάς τους πεφωτισμενους, το σύστημα υγείας πληρώνει 5000 ευρώ την ημέρα για κάθε μεθ. Δες το και ετσι. Οικονομικά.
Εντωμεταξύ να κάνουμε μια ακόμα αναγωγή. Ποσοι από τους μη εμβολιασμενος εκ πεποιθήσεως πληρώνουν φόρους; Δεν θυμίζουν τους μετανάστες που δεν πληρώνουν φόρους και ομως χρησιμοποιούν τα νοσοκομεία μας που εμείς τα πληρώνουμε από την φορολογια; Πω τι είπα τώρα; Το έπιασες;
Ασχετο, καπνίζεις;
Ναί, 2 πακέτα την ημέρα αλλά δεν έχω σημαντικό πρόβλημα.
-
Θετικός στον κορωνοιό ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, εμβολιασμένος και με τις δυο δόσεις.
-
μόνο το 14% του πληθυσμού έχει εμβολιαστεί.
Μάλλον δεν κάνουν καλή δουλειά τα παπαγαλάκια εκεί...
-
Γιατρός δεν είμαι αλλά 2 πακέτα = μεγάλο πρόβλημα
-
Θετικός στον κορωνοιό ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, εμβολιασμένος και με τις δυο δόσεις.
Αυτό δεν σημαίνει κάτι. Φυσικά και μπορεί ένας εμβολιασμένος να κολλήσει. Το βασικό είναι ότι δεν θα νοσήσει ή δεν θα νοσήσει σοβαρά.
-
Asep wrote:
Γιατρός δεν είμαι αλλά 2 πακέτα = μεγάλο πρόβλημα
Το γνωρίζω αλλά αν το έχεις μάθει πολλά χρόνια και έχεις πολύ άγχος είναι αδύνατο ακόμα και να το ελαττώσεις.
-
απιθανοι: εβλεπα στο καναλι του ρωσου, που εχουν μαζευτει οι και καλα εναντιον, μονο εναντιον ετσι γενικα και αοριστα, στην εκπομπη του βλακα με τις διαιτησιες, εναν επισης βλακα αντωνιου που μιλαγε εναντιον του εμβολιου. γενικα ετρωγα εκεινη την ωρα και λεω κατσε να δουμε την αλλη πλευρα. ξεκινησε λοιπον λεγοντας οτι τα εμβολια δεν αναπτυσουν τα αντισωματα εναντι του κορωνοϊου, δεν υπαρχουν λεει καν τετοιες εξετασεις μετρησης κλπ.... η εκπομπη αυτη ειναι αργα το βραδυ και βασικα αφορα βαμμενους μπαοκοβαζελους. αρα επιρεπεις, οπως και καθε βαμμενος, στη μαλακια. εγω βρεθηκα να τρωω τοσο αργα καθως συνεδεα ολη την ημερα καποιους ακομη αναλυτες που εκτελουν την ανιχνευση αντισωματων igg. με εξαιρετικη ακριβεια και που αποδεικνυουν με χιλιαδες δειγματα καθημερινα την αποτελεσματικοτητα του εμβολιου. και μπροστα μου ο κυριουλης ελεγε οτι δεν υπαρχω και κανω κατι βιρτσουαλ. ελεος. βασικα η βλακεια απειρη, πρεπει να ποινικοποιηθει εντελει η μαλακια αυτη, μετατρεπεται σε κινδυνο μεγαλο.
-
Κάπου διάβασα ότι στην Ιαπωνία μόνο το 14% του πληθυσμού έχει εμβολιαστεί.
Μάλλον δεν κάνουν καλή δουλειά τα παπαγαλάκια εκεί...
Μάλλον δεν τα διάβασες σωστά: https://www3.nhk.or.jp/nhkworld/en/news/20210715_30/ . Σίγουρα έχουν σημαντική υστέρηση στο πρόγραμμα εμβολιασμού λόγω προβλημάτων διανομής (και όχι αποδοχής) των εμβολίων.
Εσύ βέβαια μπορείς να συνεχίσεις να βασίζεις την πληροφόρηση σου σε έγκυρες εκπομπές, όπως αυτή που αναφέρει ο γάτος παραπάνω...
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες