Dublin wrote:
Το 40-20-40 έχει σημασία γιατί βαζεις 2 άτομα πίσω και μπορείς να ρίξεις τη μέση αν έχεις κάποια είδη σπορ/χόμπυ/εργαλεία που είναι μακρύτερα από το χώρο αποσκευών. Με το 60-40 μπαίνει ένας πίσω+μακρυά αντικείμενα.
Ναι βρε συ, ξέρω σε τι χρησιμεύει. Κάποτε, οι Γερμανοί έδινα τον σάκο σκι (sic) που είχε άνοιγμα στην μέση για να χωράνε τα σκι στην εκδρομή στις Άλπεις! Απλά λέω ότι πόσο πολύ πια το χρησιμοποιεί κάποιος (εκτός εαν είναι σκιέρ ή σέρφερ), για να είναι τόσο σημαντικό κριτήριο. Στα 28 χρόνια που οδηγώ, ζήτημα να έχω χρειαστεί αυτή την δυνατότητα 2-3 φορές. Για αυτό λέω ότι καλοδεχούμενο, αλλά δεν το βρίσκω τόσο σημαντικό κριτήριο όσο π.χ. τα φώτα LED που τα χρησιμοποιώ κάθε μέρα σχεδόν.
Καλά, ούτε καν! Δεν είναι τόσο σημαντικό. Απλά το αναφέρω σαν συν του αυτοκινήτου (και αν θυμάσαι το είχαν και στα εισαγωγικά βιντεάκια σαν μεγάλο συν). Led must! Και φωτοχρωματικος όμως, τρελό must..
Ένα άλλο γενικά που είναι υπερεκτιμημένο είναι τα συρόμενα, ή τα ρίχνεις, ή τα έχεις σε θέση που να χωράνε άνετα οι πίσω..2-3 πόντοι δεν κερδίζουν τίποτα από αποσκευές, ενώ μικραίνουν πολύ την καμπίνα.
@ΑΝΔΡΕΑΣ72 Δυστυχώς δεν είναι στάνταρ φίλε μου! Κοστίζει στις εισαγωγικές όπως σου έγραψα. Εμένα με βολεύει απίστευτα. Σε όποια εισαγωγική και να δεις δεν υπάρχει!
Γιατί λέτε ότι δεν βγαίνει η Elegant υβριδική;;
Τkin, είπαμε, είναι μεγαλύτερο από Yaris που είναι μία σταλιά, πρακτικότερο και φθηνότερο από C-HR, και ανταγωνιστικό σε χώρους και οικογενειακή προοπτική με Corolla. 20% από κάθε ένα από αυτά να πάρει, κατ'ευθειαν best seller..Η Toyota έχει απίστευτη δυναμική (και η VW βέβαια), έχουν φανατικούς αγοραστές, και έλειπε ένα τέτοιο αυτοκίνητο.