-
Astra Zeneca ... Καλό το κοκτέιλ. Έχει και άμεσες παρενέργειες.
Τα δύο επόμενα απογεύματα απ τη μέρα εμβολιασμού, είχα λίγο πυρετό και κακουχία. Μην το φοβάσαι, λίγη παρακεταμόλη (π.χ. depon) και λίγη ξεκούραση και την τρίτη ημέρα μια χαρά.
-
Εγώ στο 5λεπτο είχα τάση για μούδιασμα στο χέρι. Στο 10λεπτο έφυγα τρέχοντας από το εμβολιαστικό κέντρο γιατί ήμουν με την μηχανή και δεν ήθελα να οδηγήσω με μουδιασμένο χέρι. Στο μισάωρο είχα μία δυσκολία στην κίνηση στα δάχτυλα στο χέρι που έπεσε το εμβόλιο, κάτι σαν μυϊκό πόνο στις αρθρώσεις. Ακόμη το έχω αυτό το σύμπτωμα. Στο δίωρο ανέβασα πυρετό, όχι πολύ, 37.8. Στο 4ωρο ο πυρετός χάθηκε χωρίς χάπι.
Ποιο πολύ με ανησύχησε η τάση για μούδιασμα στο χέρι, επειδή οδηγούσα μηχανή.
υ.γ. thanks Fanis
Με το καλό να το κάνετε και εσείς.
-
Ζόρικο το άστρα δηλαδή .Η μεγάλη αδερφή έκανε 3 μέρες χαζοπυρετό με ψιλοδέκατα ... και με έχουν πιάσει εδώ και 15 μέρες κάτι αλλεργικά άστα να πάνε , κνησμός σε διάφορα σημεία (στήθος - πρόσωπο ποιο πολύ )και τα πρωινά έχω τα κλασσικά : φαγωμάρα στον ουρανίσκο - αυτί -μύτη ! Αν προλάβω θα πάω σε δερματολόγο από εβδομάδα -ή μήπως παθολόγο?- και το Σάββατο βαράμε άστρα , μην μου κάνει κανένα μπαμ με την αλλεργία.
-
Αν και ρωτάνε στο γκισέ πριν κανείς το εμβόλιο, μην παραλείψεις να τους αναφέρεις τις αλλεργίες σου!
-
Ζόρικο το άστρα δηλαδή .Η μεγάλη αδερφή έκανε 3 μέρες χαζοπυρετό με ψιλοδέκατα ... και με έχουν πιάσει εδώ και 15 μέρες κάτι αλλεργικά άστα να πάνε , κνησμός σε διάφορα σημεία (στήθος - πρόσωπο ποιο πολύ )και τα πρωινά έχω τα κλασσικά : φαγωμάρα στον ουρανίσκο - αυτί -μύτη ! Αν προλάβω θα πάω σε δερματολόγο από εβδομάδα -ή μήπως παθολόγο?- και το Σάββατο βαράμε άστρα , μην μου κάνει κανένα μπαμ με την αλλεργία.
Ζόρικο μόνο; Εγώ ακόμη είμαι 'μεθυσμένος'. Την ημέρα του εμβολίου ήμουν ποιο καλά.
Χθες όμως πόνοι σε όλο το αριστερό μέρος του σώματος, δηλ. στην πλευρά που έκανα το εμβόλιο. Πονοκέφαλος στο φουλ. Το αριστερά δάχτυλα του χεριού βγάζουν πόνο όταν τα κλείνω. Στομαχόπονος στο φουλ, ζαλάδες, ναυτία.
Στα πόδια ξαφνικές κράμπες ρε συ! Δεν μπορούσα να περπατήσω. Πυρετός μόνο το πρωί, έπεσε μετά τις 12. Και φυσικά πόνος στο σημείο του εμβολιασμού, σαν να μου έδωσαν μία μπουνιά σε εκείνο το σημείο.
Χθες ήμουν σαν να με πάτησε μπετονιέρα. Χάλι μαύρο.
Πήρα και Depon Maximum, μπούρδες εντελώς. Δεν μου έκανε τίποτα. Χειρότερα με έκανε. Μου ανακάτεψε το στομάχι.
Αυτό που κατάλαβα είναι ότι το Astra Zeneca βαράει εκεί που υπάρχει ευαισθησία ή ιστορικό προβλημάτων στο σώμα.
Σήμερα νομίζω είμαι καλύτερα. Νομίζω. Θα δείξει αργότερα.
-
Το έκανα και εγώ εχθές το Astra. Πήγα για δουλειά κανονικά και δεν είχα παρενέργειες. προς το βράδυ άρχισε να πονάει το αριστερό χέρι και το πρωί σήμερα είχα πυρετό και μούδιασμα αριστερά. Περίεργος πυρετός, δεν ίδρωνα και δεν υπέφερα ιδιαίτερα, αλλά ήμουν ζεστός με ελαφρύ πονοκέφαλο. Λογικά θα μου πάρει κανα δυο μέρες να συνέλθω.
-
Πως το βλέπεις; Θα πας και για την 2η δόση;
Εγώ δεν νομίζω να πάω.
-
Πως το βλέπεις; Θα πας και για την 2η δόση;
Εγώ δεν νομίζω να πάω.
Ε αφού μπήκαμε στον χορό θα πάμε και θα πούμε και ένα τραγούδι
-
βαρύ πράμα αυτά τα εμβόλια, σε γονατίζουν. για 2 μέρες
-
παντως τα πφάιζέρια καμια παρενεργεια, σχεδον καμμια. ειναι και ο ενθουσιαζμος της απελευθερωσις. βεβαιως το χρησιμοποιησα στο αφεντικο δικαιολογια να παω ενωρις σπιτι. στις 9 το βραδυ.
-
παντως τα πφάιζέρια καμια παρενεργεια, σχεδον καμμια. ειναι και ο ενθουσιαζμος της απελευθερωσις. βεβαιως το χρησιμοποιησα στο αφεντικο δικαιολογια να παω ενωρις σπιτι. στις 9 το βραδυ.
Στη δεύτερη δόση κάνει κάποιες παρενέργειες το Pfizer αλλά γενικά οι αντιδράσεις ποικίλλουν ανα άτομο.
-
Πω ρε storm... Γρήγορη ανάρρωση σου εύχομαι!
Ο manager μου στην πρώτη δόση Phizer δεν κατάλαβε τίποτα, στην δεύτερη κάτι λιγότερα από την περιγραφή του Storm, 2 μέρες έκανε να έρθει στην δουλειά (σκύλος μαύρος δεν έχει λείψει μέρα).
Ο iceman το είπε σωστά και με πελάτες που μιλάω και με εσάς εδώ και με φίλους όλοι έχουν αντιδράσει διαφορετικά, άλλοι με ποιο πολλά συμπτώματα κι άλλοι με λιγότερα έως και καθόλου ανεξαρτήτως εμβολίου!
Περαστικά μας σύντροφοι.
-
ευγε γιεμ, ευγε. καμε υπερηφανο τον μανατζερ σου.
-
Κατόπιν εορτής : https://www.health.gov.au/sites/default/files/documents/2021/04/covid-19-vaccination-astrazeneca-covid-19-after-your-astrazeneca-vaccine_1.docx
Κάπως έτσι εξηγούνται όλα. Υπάρχει κάποιος λόγος που στην Ελλάδα αυτό το κείμενο το έχουν κρυμμένο σε συρτάρι?
-
Η μητέρα μου εμφάνισε δέκατα - ελαφρύ πυρετό και αδυναμία για μερικές μέρες, μετά την 1η δόση του Pfizer. Προς το παρόν, δεν έχει κάποια παρενέργεια, μετά την 2η.
-
Κατόπιν εορτής : https://www.health.gov.au/sites/default/files/documents/2021/04/covid-19-vaccination-astrazeneca-covid-19-after-your-astrazeneca-vaccine_1.docx
Κάπως έτσι εξηγούνται όλα. Υπάρχει κάποιος λόγος που στην Ελλάδα αυτό το κείμενο το έχουν κρυμμένο σε συρτάρι?
τι εννοεις; δεν γραφει κατι καινουριο, ολα γνωστα ειναι
-
ετυχε. Εγω δεν καταλαβα τιποτα σε καμμια απο τις δυο δοσεις, αλλα μια κοπελα που το καναμε σχεδον μαζι, ειχε 39 πυρετο για 24 ωρες.
-
Κάτι τέτοια διαβάζω και κλανω μέντες για το ραντεβού της επόμενης εβδομάδας με τζονσον.
Αν δεν πάω η μια αλλαγή που εχω διαθέσιμη παραμένει ; -
Κάτι τέτοια διαβάζω και κλανω μέντες για το ραντεβού της επόμενης εβδομάδας με τζονσον.
Άντρας 45 χρονών να φοβάται έναν πυρετό από ένα εμβόλιο;
-
Βασίλης Λύκος Διδάκτορας Ολοκληρωμένης Περιβαλλοντικής Διαχείρισης Πανεπιστημίου Κρήτης «θα επιδιώξουν να περάσουν τους εμβολιασμούς για την COVID-19 ακόμη και στα παιδιά. Θα είναι τρελά τα λεφτά αν μπει το εμβόλιο μέσα στα σχολεία».
https://zografounews.gr/ευ-ζην/παιδί/2021-05-07/τρελά-τα-λεφτά-αν-μπει-το-εμβόλιο-στα-σ/
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες