-
NioD wrote:
Καλησπέρα!
σκεφτομαι για ένα αμάξι από CRS MOTORS στην Λ.Μαραθωνος-Αγία Παρασκευή.
Έχει κάποιος σχετική εμπειρία;
Πήγα για Citroen και έφυγα τρέχωντας. Πίσω από την έκθεση έχουν 'συνεργείο σπατουλαρίσματος'. Έφυγα τρέχωντας.
Δεν έφυγε όμως ο γείτονάς μου. Πριν ένα χρόνο ήθελε Daihatsu. Δεν σπάει, δεν χαλάει μου έλεγε. Είναι JAPAN μου έλεγε και κάτι τέτοια. Είχε και υγραέριο, εργοστασιακό.
Στην βδομάδα πάνω του έβαλε πωλητήριο... Τα έφτυσε το JAPAN.
Ακόμη στο car.gr το έχει. Το φορτώθηκε και αναζητά εναγωνίως να το ξεφορτωθεί. Καλά να πάθει.
JAPAN, δεν σπάει, δεν χαλάει...
Το πωλητήριο ξέφτυσε μετά από τόσο καιρό... Αλλά είναι εκεί όμως ακόμη κολλημένο για να μου θυμίζει ότι έμεινε στα αζήτητα...
Τι έβγαλε δηλαδή το αμάξι μέσα στον μήνα; Και γιατί δεν του το πήγε πίσω; Δίνει υποτίθεται εγγύηση 3 μήνες για μηχανή και 1 χρόνο καλής λειτουργίας.
Anyway. Δεν ξέρω έχω προβληματιστεί. Θα κάνω μία βόλτα με τον μηχανικό να δω μήπως δείξει και τίποτα το καταγραφικό ή μήπως βγάλουμε άκρη από τα συμφραζόμενα. Πάντως επειδή μίλησα με 2-3 άτομα που έχουν πάρει MITO από μάντρα εισαγωγής (αναγκαστικά) δεν έχω ακούσει κάτι τρελό. Τώρα το αμάξι είναι γενικά και λίγο θέμα τύχης... Ιδιώτης με diesel mito Ελληνικό πάντως δύσκολο... είναι σαν να περπατάς στον δρόμο με την προοπτική να βρεις κανα 10ευρώ.
-
ξέρουμε τι τρόπο; Με δύο μηχανικούς που μίλησα μου είπαν πως το αμάξι περνάει ΚΤΕΟ στο εξωτερικό άρα πριν φύγει δεν μπορεί να ρίξει χιλιόμετρα και στην Ελλάδα το χαρτί αυτό χρειάζεται για να γίνει η μεταβίβαση. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν είναι απλά ένα χαρτί και αν μπορώ να το διασταυρώσω με ελληνικό ΚΤΕΟ πχ
Πολλες λεπτομεριες δεν ξερω εγω προσωπικα. Ενα παραδειγμα που ξερω, ειναι πριν φερουν το αμαξι στην Ελλαδα, κανουν μια σταση σε άλλη χωρα , το περνανε εκει ΚΤΕΟ με αλλαγμενα χλμ, και σου φερουν αυτο το χαρτι ΚΤΕΟ .
Γιατι επιμενεις για αμαξι απο μαντρα? 1 στους 100 ειναι τιμιος. Αν νομιζεις οτι θα πεσεις σ αυτον οκ, παιξε και ενα ΛΟΤΤΟ . Πιο πιθανο ειναι να κερδισεις το ΛΟΤΤΟ. Κανε μια ερευνα στο ιντερνετ να δεις τι παιζει
-
ξέρουμε τι τρόπο; Με δύο μηχανικούς που μίλησα μου είπαν πως το αμάξι περνάει ΚΤΕΟ στο εξωτερικό άρα πριν φύγει δεν μπορεί να ρίξει χιλιόμετρα και στην Ελλάδα το χαρτί αυτό χρειάζεται για να γίνει η μεταβίβαση. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν είναι απλά ένα χαρτί και αν μπορώ να το διασταυρώσω με ελληνικό ΚΤΕΟ πχ
Ξέρουμε αλλά δεν γράφονται δημόσια αυτά. Αν και στο Ιντερνετ υπάρχουν άρθρα που κατά καιρούς αναφέρουν ορισμένους τρόπους.
-
Δεν υπάρχει mito του 2011-12 diesel φίλε μου ελληνικό. Και οι ιδιώτες από μάντρα τα έχουν πάρει οι περισσότεροι και έχουν μάθει το κόλπο και λένε όλοι πως τα έφεραν μόνοι τους και είχαν κολλητό έμπορα που τους βοήθησε (δεν βάζω μέσα και τον Φανή φυσικά. Γενικά μιλάω). Και οι ιδιώτες απ οτι έχω κτλβει την νοοτροπία του μαντρά υιοθετούν όταν θέλουν να το δώσουν. Ο άλλος το είχε μεσα στον στόκο και μ έλεγε ατρακαριστο ειναι, πέταξε το χρώμα από το πιεστικό. Και ήθελε να το δώσει άμεσα επειδή έφευγε εξωτερικό (όππως οι μισοί ιδιότες)
Πολλες λεπτομεριες δεν ξερω εγω προσωπικα. Ενα παραδειγμα που ξερω, ειναι πριν φερουν το αμαξι στην Ελλαδα, κανουν μια σταση σε άλλη χωρα , το περνανε εκει ΚΤΕΟ με αλλαγμενα χλμ, και σου φερουν αυτο το χαρτι ΚΤΕΟ .
Γιατι επιμενεις για αμαξι απο μαντρα? 1 στους 100 ειναι τιμιος. Αν νομιζεις οτι θα πεσεις σ αυτον οκ, παιξε και ενα ΛΟΤΤΟ . Πιο πιθανο ειναι να κερδισεις το ΛΟΤΤΟ. Κανε μια ερευνα στο ιντερνετ να δεις τι παιζει
-
Φάνη σου έχω στείλει e-mail δεν ξέρω αν το έλαβες. Ίσως έχει πάει και στα spam.
NioD wrote:
Ξέρουμε αλλά δεν γράφονται δημόσια αυτά. Αν και στο Ιντερνετ υπάρχουν άρθρα που κατά καιρούς αναφέρουν ορισμένους τρόπους.
-
Φάνη σου έχω στείλει e-mail δεν ξέρω αν το έλαβες. Ίσως έχει πάει και στα spam.
Δεν έχω λάβει κάτι, ούτε στα spam. Σου έστειλα να μου απαντήσεις στο email μου για ευκολία.
Πάντως (και όχι επειδή πουλάω την δικιά μου), δεν είναι οτι η CRS έχει καμια φοβερή τιμή για να πεις ότι αγοράζεις από εκεί αντί π.χ. την δικιά μου που έχει και λιγότερα (πραγματικά) χλμ και με καλύτερο εξοπλισμό από τα περισσότερα.
-
Η CRS Motors στο Google Maps είχε πάρα πολλές αξιολογήσεις (εκατοντάδες αξιολογήσεις), κυρίως αρνητικές. Εγώ τώρα δεν την εντοπίζω στο Google Maps. Απέσυραν τις καταχωρήσεις των δύο εκθέσεων που έχουν; Μάλλον.
-
Ναι. Έχουν σβήσει τα google mybusiness και ακόμα και στο FB έχουν απενεργοποιημένες τις κριτικές. Κάτι που με προβλημάτισε εξ αρχής. Τι είδους κριτικές είχε; Για τα χιλιόμετρα; Θυμάσαι;
Η CRS Motors στο Google Maps είχε πάρα πολλές αξιολογήσεις (εκατοντάδες αξιολογήσεις), κυρίως αρνητικές. Εγώ τώρα δεν την εντοπίζω στο Google Maps. Απέσυραν τις καταχωρήσεις των δύο εκθέσεων που έχουν; Μάλλον.
-
Τα πάντα είχαν οι αρνητικές αξιολογήσεις. Αν σου επιτρέπουν να πας αυτοκίνητό τους σε συνεργείο προχώρα.
Εμένα από τα τρία αυτοκίνητα μόνο το ένα με άφησαν να το βάλω μπροστά. Τα άλλα ήθελαν 'φόρτιση οι μπαταρίες'...
Αλλά με αυτά που είδα από τον επιτόπιο έλεγχο, έφριξα. Μόνος μου, χωρίς μηχανικό.
Το Daihatsu με σε διαφορετικά ελαστικά διαφορετικών κατασκευαστών και τρακαρισμένη όλη η πλευρά του οδηγού.
Το Citroen αραχνιασμένο από την ακινησία και δεν ξέρω πόσο καιρό είχε να λειτουργήσει η μηχανή του.
Το KIA φρεσκοβαμμένο, καθαρό και όλος ο χώρος της μηχανής τίγκα στη σκουριά. Παντού σκουριά. Κοίταξα από κάτω και ήταν σκουριασμένα όλα. Αυτό το έβαλα και μπροστά. Πήρε μπρος. Περίεργο. Δούλευε και το κλιματιστικό.
Όλα εισαγώμενα και όλα από Γερμανία/Αυστρία αφού τα πάντα ήταν στα Γερμανικά σε ταμπελάκια, αυτοκόλλητα κλπ...κλπ...
-
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/312395584-ford-focus
Πώς το βλέπετε αυτό;Είναι αξιόπιστος ο Σφακιανάκης;
-
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/312395584-ford-focus
Πώς το βλέπετε αυτό;Είναι αξιόπιστος ο Σφακιανάκης;
Δεν ξέρω τις τιμές που παίζουν σε αυτά, αλλά καλή τιμή μου φαίνεται. Λογικά ειναι πρώην leasing, οπότε έλεγχο για το που έχουν γίνει τα σέρβις.
Πάντως ο Σφακιανάκης θεωρείται πολύ αξιόπιστος, επίσημος έμπορος είναι και μάλλον είναι από την δικιά του εταιρεία leasing.
-
Ευχαριστώ πολύ.Καλη Ανάσταση ξέχασα να ευχηθώ
-
εγω πριν καποιους μήνες που έδωσα στην peugeot ανταλλαγή το 207 gt για να πάρω το 2008 το δώσανε στην crs motors για πούλημα.
-
Ποσα χλμ αφαιρεσαν απο το κοντερ?
-
δεν θυμάμαι να είχαν γυρίσει χιλίομετρα και είχε φύγει και γρήγορα μέσα σε ελάχιστες ημέρες απο την ημέρα που το βάλανε στο car. σίγουρα όμως δεν τον αφήσαν να πάει σε συνεργείο γιατί κάποιες μέρες μετα την αγορά πήγε σε φίλο μου που έχει συνεργείο που φτιάχνει peugeot και το αμάξι ήθελε κανενα 500ευρω στην μηχανή,είχε 155.000χλμ και το παλικάρι έμεινε μόλις το άκουσε.
-
Λογικα αλλαγη ολο το σετ χρονισμου
-
Λογικα αλλαγη ολο το σετ χρονισμου
οχι τα είχα αλλάξει αυτά. σίγουρα ήθελε ενα service η τουρμπίνα και ένα κολάρο έχανε λίγα λάδια απο την τουρμπίνα.
-
πάντως εγώ πήγα με μηχανικό CSR Motors (Αγία Παρασκευή) και είδα ένα mito του 11 εισαγωγής φυσικά. Σε πολύ καλή κατασταση φαινόταν. Σκουριές από κάτω δεν είχε τπτ σοβαρό. Χιλιόμετρα γυρισμένα -30.000 που στην τελική κλαιν, πετρέλαιο είναι. Λάστιχα θέλουν αλλαγή χτες, τακάκια και κάτι μαζέματα. Τρακαρισμενο δεν ήταν αλλα ειχε βαμμένα κάποια μέρη, που οκ αμάξι 10ετιας είναι. Τέλος, και μπροστά το βάλαμε και βόλτα το πήγαμε. Μας τα χαλασε στο ψεμα με το service που σ κάνει δωρο. Μόνο λάδια και φίλτρο λαδιού αλλάζει (αυτά πάνε για αλλαγη επιτόπου). Η μηχανή είχε ελαχιστες αναθυμιάσεις αλλά απ ότι μ είπαν οι multijet κινητηρες έχουν λίγο. Δεν έριχνε ούτε € από την τιμή αλλά έκανε δωρο τα έξοδα μεταβίβασης κτλ. Δεν το έχω απορρίψει ακόμα σαν επιλογή.
-
Δεν ξέρω αν τα γύρισαν αυτοί ή αν το πήραν έτσι. Όπως γραφω και παραπάνω είχαν ρίξει 30.000 χλμ >
πάντως εγώ πήγα με μηχανικό CSR Motors (Αγία Παρασκευή) και είδα ένα mito του 11 εισαγωγής φυσικά. Σε πολύ καλή κατασταση φαινόταν. Σκουριές από κάτω δεν είχε τπτ σοβαρό. Χιλιόμετρα γυρισμένα -30.000 που στην τελική κλαιν, πετρέλαιο είναι. Λάστιχα θέλουν αλλαγή χτες, τακάκια και κάτι μαζέματα. Τρακαρισμενο δεν ήταν αλλα ειχε βαμμένα κάποια μέρη, που οκ αμάξι 10ετιας είναι. Τέλος, και μπροστά το βάλαμε και βόλτα το πήγαμε. Μας τα χαλασε στο ψεμα με το service που σ κάνει δωρο. Μόνο λάδια και φίλτρο λαδιού αλλάζει (αυτά πάνε για αλλαγη επιτόπου). Η μηχανή είχε ελαχιστες αναθυμιάσεις αλλά απ ότι μ είπαν οι multijet κινητηρες έχουν λίγο. Δεν έριχνε ούτε € από την τιμή αλλά έκανε δωρο τα έξοδα μεταβίβασης κτλ. Δεν το έχω απορρίψει ακόμα σαν επιλογή.
alexandros.K wrote:
-
Καλησπέρα!
Συνεχίζοντας την αναζήτηση αυτοκινήτου, θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος εμπειρία/άποψη για μαντρα στην Νέα Ιωνία 'HONDA-MITSUBISHI MOTORS ΤΟΥΠΑΛΗΣ Ε'
Έμποροι μεταχειρισμένων