-
Και εγώ για 8.1 ξέρω. Δυστυχώς από τα πιο υψηλά στο χώρο
-
6,9 + 0,6=7,5% είναι το επιτόκιο με το οποίο έκανα παραγγελία εγώ πριν 20 μέρες περίπου. Στη eurobank, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η τράπεζα..
-
6,9 + 0,6=7,5% είναι το επιτόκιο με το οποίο έκανα παραγγελία εγώ πριν 20 μέρες περίπου. Στη eurobank, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η τράπεζα..
παίζει μεγάλο ρόλο. Καλό επιτόκιο πάντως έκλεισες μπράβο με το καλό να σου έρθει το οχημα
-
drentzi wrote:
παίζει μεγάλο ρόλο. Καλό επιτόκιο πάντως έκλεισες μπράβο με το καλό να σου έρθει το οχημα
Να σαι καλά, πάμε για Αύγουστο...
-
Μολις ρωτησα και εγω, 7.5 επιτοκο εχει , (ενδεικτικα η Allure βγαινει € 21.082 μαζι με τελη κλπ .)
-
https://www.newsauto.gr/offers/peugeot-2008-to-liontari-ton-suv-saroni-se-polisis/
Advertorial είναι, αλλά συμπυκνώνει τα πλεονεκτήματα του μοντέλου.
Ιδιαίτερα σημαντικό της επιτυχίας του πιστεύω είναι ο χαρακτηρισμός, και βέβαια επιβεβαιώνει αυτό που έλεγα πριν ένα χρόνο και παραπάνω, που επέλεξα το μοντέλο, ότι είναι 'τόσο, όσο..', δηλαδή έχει ένα μέγεθος κατάλληλο για τον σύγχρονο Ευρωπαίο, και μία συνηθισμένη 3-4μελης οικογένεια, και παράλληλα αρκετά μικρό για να παρκάρει ή να ελιχθεί στις σύγχρονες πόλεις μας.
'Τιμή που είναι από τις καλύτερες στη συγκεκριμένη κατηγορία και υποστηρίζει απόλυτα την οικογενειακή του διάσταση στην οποία οφείλεται και μέρος της μεγάλης επιτυχίας του. Στην Ευρώπη γενικά και στην Ελλάδα ειδικά.'
Διαβάζουμε επίσης ότι ήταν 1ο στην κατηγορία του το 2020, και πρώτο και τους 3 πρώτους μήνες του έτους, αλλά και στα ηλεκτρικά.
Είναι τόσο επιτυχημένο, που αρχίζει και δημιουργείται κατάσταση QQ, το βλέπεις παντού πλέον.
-
Η τιμή είναι από τις καλύτερες όταν το παίρνεις στα 21Κ στον βασικό εξοπλισμό και κινητήρα. Αν πας σε εξοπλισμό χωρίς χάσματα για την επόμενη 6ετια με τους δυνατούς κινητήρες για να κουβαλάς με ασφάλεια την οικογένεια θες 27-28Κ τουλάχιστον. Τιμή που αγοράζεις c suv με καλό εξοπλισμό.
Ενδιαφέρον θα είχε να ξέραμε από τις εκατοντάδες πωλήσεις στην Ελλάδα πόσες αφορούν 1.2 ή 1.5 allure eat8. Νομίζω το ποσοστό δεν πρέπει να είναι πάνω από 2/10. Η πλειοψηφία παίρνει βασικό εξοπλισμό με τον βασικό κινητήρα για να έχει την ωραία εξωτερική εμφάνιση τουλάχιστον.
-
20700 έκλεισα για την έκδοση allure με τους 100 ίππους. Πήγαινα γκαζωμενα για τους 130 ίππους αλλά μόλις έκανα td με τους 100 είδα ότι με καλύπτουν ανετότατα.
Μια χαρά τιμη για ένα αρκετά καλό εξοπλισμό.
-
Η τιμή είναι από τις καλύτερες όταν το παίρνεις στα 21Κ στον βασικό εξοπλισμό και κινητήρα. Αν πας σε εξοπλισμό χωρίς χάσματα για την επόμενη 6ετια με τους δυνατούς κινητήρες για να κουβαλάς με ασφάλεια την οικογένεια θες 27-28Κ τουλάχιστον. Τιμή που αγοράζεις c suv με καλό εξοπλισμό.
Ενδιαφέρον θα είχε να ξέραμε από τις εκατοντάδες πωλήσεις στην Ελλάδα πόσες αφορούν 1.2 ή 1.5 allure eat8. Νομίζω το ποσοστό δεν πρέπει να είναι πάνω από 2/10. Η πλειοψηφία παίρνει βασικό εξοπλισμό με τον βασικό κινητήρα για να έχει την ωραία εξωτερική εμφάνιση τουλάχιστον.
Σύμφωνα απόλυτα και για αυτό δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία στις πωλήσεις κάθε μοντέλου για να το χαρακτηρίσουμε επιτυχημένο. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι value for money στις αρχικές του εκδόσεις, μετά ανεβαίνει απότομα η τιμή του. Η έκδοση GT στα μάτια μου είναι φοβερή και βγάζει μία αίσθηση πολυτέλειας.
-
Έχοντας πετυχει GT αρκετές φορές(κάποιος κάτοχος κοντά στο σπιτι)θα μπορουσα να πω ότι είναι άλλο αυτοκίνητο τελείως με 18αρα ζάντα και διχρωμια.που να βλεπα κι εσωτερικό...
-
20700 έκλεισα για την έκδοση allure με τους 100 ίππους. Πήγαινα γκαζωμενα για τους 130 ίππους αλλά μόλις έκανα td με τους 100 είδα ότι με καλύπτουν ανετότατα.
Μια χαρά τιμη για ένα αρκετά καλό εξοπλισμό.
Αυτό.
-
Έχοντας πετυχει GT αρκετές φορές(κάποιος κάτοχος κοντά στο σπιτι)θα μπορουσα να πω ότι είναι άλλο αυτοκίνητο τελείως με 18αρα ζάντα και διχρωμια.που να βλεπα κι εσωτερικό...
Εσωτερικό GT έχω δει μόνο από φωτογραφίες. Έχει μία πράσινη ραφή στα καθίσματα πολύ τέλεια, αλλά ανεβαίνει πολύ η τιμή του για B-SUV.
-
Αχ αυτό το 2008 πρώτο σε πωλήσεις στο Α τρίμηνο του 2021 σε όλες τις κατηγορίες των SUV.Εχει κάψει καρδιές.Ειμαι σίγουρος ότι ο Δουβλης το γνώριζε αλλά επειδή το έχετε φάει το παιδί με τις μετοχές κτλ δεν το ανέφερε.
-
Αχ αυτό το 2008 πρώτο σε πωλήσεις στο Α τρίμηνο του 2021 σε όλες τις κατηγορίες των SUV.Εχει κάψει καρδιές.Ειμαι σίγουρος ότι ο Δουβλης το γνώριζε αλλά επειδή το έχετε φάει το παιδί με τις μετοχές κτλ δεν το ανέφερε.
Χαχα! ..και να' χα κι' όλας!
Επίσης 1ο Β suv για το 2020!
Πριν ένα χρόνο δεν θα έκανε πωλήσεις γιατί ήταν πανάκριβο, μετά ήταν μόνο όμορφο άλλα δεν είχε καμια ουσία, το καινούργιο αφήγημα είναι ότι οι πωλήσεις δεν σημαίνουν τίποτα!
-
Τα μισά είναι leasing και τα άλλα μισά από γκόμενές μανούλες των βπ
Πραγματικά, 4/5 που βλέπω τα οδηγούν γυναίκες...
Παντως είναι το ομορφότερο peugoet. Από πολύ μακριά ξεχωρίζει και εχει ωραίες αναλογιες. Πως χωρατε και οδηγείτε... Θα σκάσω δηλαδη!
-
Παντως είναι το ομορφότερο peugoet.
Mε τίποτα (είπαμε υποκειμενικό το γούστο) όμως. Μακράν το ωραιότερο Peugeot είναι το 508 και μετά το 3008 και μετά το308 (το νέο ντε) και μετά το 208. Βέβαια όπως έχω πει είμαι στην μειοψηφία που το 2008 δεν μου αρέσει σαν σχέδιο...προσπαθεί πολύ και τελικα μοιάζει με station.
-
Το ξέχασα το 508.
Μετα λοιπόν το 508 για μένα ειναι το 2008.
Εντωμεταξύ τόσες φορές που έχω δοκιμάσει το 208 και 2008 ειναι σαν να τα ξέρω καλά. Το εχω δοκιμάσει πλέον πάνω από 15 φορές, είτε απο φίλους και από τεστ ντραιβ. Κάθε φορά λέω θα βολευτώ αυτή την φορά. Οντως βολεύομαι και λέω επιτέλους.... Θα πάρω κάποιο peugeot. Όταν ξανά πάω.... Δεν βολεύομαι . Τα νεύρα μου.
Το θεμα με αυτό το εσωτερικο ειναι να έχεις σε σχετικά καλή κατάσταση τους μυς της πλατης. Όταν γυμνάζομαι κάθομαι πιο καθετα και οντως όλα λειτουργούν σωστά ασχέτως αν έχω καπως πιο ψηλά πόδια. Μόλις χαλαρώνω ή έχω σκάσει στο φαϊ αλλάζει λίγο στο πιο ξαπλωτό η θεση τότε απλά δεν χώρας στο εσωτερικό τους.
-
https://www.zougla.gr/image.ashx?fid=3034332
Πολύ ενδιαφέρον στοιχείο, 308 diesel και 469 βενζίνη. Θα περίμενα πολύ μεγαλύτερη διαφορά.
Kamiq/Renegade/Captur/Aircross τεράστια ποσοστά diesel.
-
Πολύ ενδιαφέρον στοιχείο, 308 diesel και 469 βενζίνη. Θα περίμενα πολύ μεγαλύτερη διαφορά.
Ίσως γιατί στις εκδόσεις active (που πουλάει περισσότερο) με τους 100 ιππους η διαφορα στις τιμές προ φορων είναι 500€, οπότε συμφέρει το πετρέλαιο, ενώ αντίθετα στις allure αυτή ανεβαίνει στα 2000€ περίπου (πράγμα εντελώς αδικαιολόγητο που δείχνει όμως την εμπορική στόχευση της εταιρίας)
-
Dublin wrote:
Ίσως γιατί στις εκδόσεις active (που πουλάει περισσότερο) με τους 100 ιππους η διαφορα στις τιμές προ φορων είναι 500€, οπότε συμφέρει το πετρέλαιο, ενώ αντίθετα στις allure αυτή ανεβαίνει στα 2000€ περίπου (πράγμα εντελώς αδικαιολόγητο που δείχνει όμως την εμπορική στόχευση της εταιρίας)
Περισσότερο το αναφέρω σαν γεγονός, επειδή οι περισσότεροι που μιλάμε για αυτοκίνητα τελευταία λένε 'με τίποτα diesel, να δώσω τόσα λεφτά και να πρέπει να το πετάξω σε 2-3 χρόνια;'
Έχει περαστεί στον απλό καταναλωτή ότι θα ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ ΤΑ DIESEL, δηλαδή ότι σύντομα θα πρέπει να τα πετάξουν (κυριολεκτικά το νομίζουν, όχι μεταφορικά).
Και επίσης ότι σε B suv και πάνω το diesel είναι ακόμη μία πολύ καλή λύση λόγω εκδρομικού/οικογενειακού χαρακτήρα που μπορεί να έχουν αυτά τα οχήματα.
Άσε, Allure (την παλιά ακριβή Allure) diesel πλήρωσα, το χρυσό πλήρωσα δηλαδή, αλλά έστω και έτσι μετά τα 3-3μιση χρόνια υπολογίζω να έχει κάνει απόσβεση. Ανάλογα τις πανδημίες! Πάντως σε 12 μήνες έγραψε 12.000χλμ ακριβώς με 2 lockdown και κύρια χρήση άλλων οχημάτων.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)