παντως 21 το δικουνητο, 24 το τετρα πιλιε-με-αυτοματο
Δεν είναι αυτές οι τιμές που μου έδωσαν όταν ρώτησα, Γάτε.
Το καλοκαίρι φέτος πήρα το δικό μου, τελευταία φορά είχα πάρει τιμές για Βιτάρα το περασμένο καλοκαίρι και τα Χριστούγενα του 2019, που ήμουν Βόλο και Λάρισα.
Μόνο 1.4λτ βενζίνη ηταν πλέον διαθέσιμο (είχαν και κανα δυο χιλιάρια χειροκίνητα στην έκθεση ακόμα τότε, πριν εμφανιστούν τα ψευτο-υβριδικά), και μου έδιναν 24.300€ τιμή κλειδί για παραγγελία στη Λάρισα, για το δικούνητο αυτόματο GL+ που είχε και το μεταλλικό δώρο. Για 4κούνητο αυτόματο νομίζω πως δεν ήταν διαθέσιμο, αλλά αυτά μπορεί να ήταν πρόσκαιρες μπαρούφες του πωλητή, επίσης νομίζω ήταν η εποχή που καταργούσε το χιλιάρι η Σουζούκι και γινόταν οι αλλαγές. 26μισό ήταν πάντως η τιμή του αυτόματου τετρα στους καταλόγους, περίπου όσο και του SX4 το οποίο επίσης κοίταζα.
22μισό ήταν οι τιμές των μεταχειρισμένων ΑΤ & 4Χ4 στις 'Επιλογές' του Δικτύου τους, στα οποία με παρέπεμψε ο πωλητής στο Βόλο (που πουλάει 10 μάρκες μαζί συστεγαζόμενες) τα οποία ήταν 'στελεχών' απ' ότι κατάλαβα.
Το ίδιο διάστημα, για το Aircross καινούριο ντήζελ αυτόματο στην πιο φτωχή έκδοση χωρίς τα μπλιμπλίκια, μου είχαν δώσει 21.600€ και το Crossland ντήζελ αυτόματο είχε σε αντίστοιχη 'μεσαία' έκδοση χωρίς αισθητήρες-κάμερα-ράγες γύρω στα 22Κ κλειδί φέτος καλοκαίρι στη προσφορά του ΦΠΑ, και 24μισό η πλούσια με τα όλα (αντίστοιχο εξοπλισμό με το Business στο οποίο κατέληξα τελικά λόγω κολοφ@ρδίας, με 20.800€)