-
Θα ήταν μία ενδιαφέρουσα πρόταση αν δεν είχα παράπλευρα προβλήματα.
Αν κάνω πράξη αυτό που σκέφτομαι θα πάω σε **φτηνό **μικρομεσαίο hatchback.
Nα κάνω μια μαντεψιά;
Dacia sandero (το απλό ή stepway)
-
Μπα, μάλλον καμιά Giullietta είναι το τέλειο αμάξι για τον Storm!
-
Όχι παιδιά. Κανένα από αυτά τα δύο.
Τέλος πάντων. Αν κάνω κίνηση θα το γράψω και εδώ μέσα.
-
Ναι, όπως τα λες. Και σε μένα τα ίδια είπαν, απλά μου ανέφεραν ότι θα πρέπει να το πάω και στα γραφεία τους και αν πουληθεί να πάω να το παραδώσω στην μάντρα τους στην Μεταμόρφωση. Θα το σκεφτώ.
Εεε εντάξει δεν είναι τίποτα αυτό, 1 ώρα υπόθεση. Δεν γίνεται και να το πουλήσεις χωρίς να ασχοληθείς καθόλου! Αντί να πάς σε διεκπεραιωτή ή υπουργείο, πάς σε αυτούς. Εγώ δεν το πήγα ποτέ, επειδή το πούλησα μόνος μου. Και για έλεγχο, ήρθε ένας μηχανικός της εταιρείας και το είδε, έβγαλε φωτό κλπ.
Εγώ με την 116 πήγα 9:00 στο υπουργείο / διεκπεραιωτή, έδωσα τα χαρτιά, πήγαμε τράπεζα με τον πωλητή, πήρα τα λεφτά, 10:00 είχε βγεί η άδεια, άφησα το αυτοκίνητο, πήρα ταξί πήγα στην Φόρντ και 12 είχα παραλάβει το Κούγκα! Σε λιγότερο από μισή ημέρα είχα πουλήσει το δικό μου και είχα παραλάβει το καινούργιο....σιγά τον χρόνο που έφαγα. Και το πούλησα μόνος μου.
-
Και στα ΚΕΠ ακόμα ποιο γρήγορα 2 υπογραφές και για σας ! Απλά καθυστερεί να στείλει στον αγοραστή την γνήσια άδεια , του δίνει μια προσωρινή εκτύπωση !
-
Tipo γουστάρει ο καταιγίδας!
-
Και στα ΚΕΠ ακόμα ποιο γρήγορα 2 υπογραφές και για σας ! Απλά καθυστερεί να στείλει στον αγοραστή την γνήσια άδεια , του δίνει μια προσωρινή εκτύπωση !
Έτσι είναι. Αλλά προτιμώ να δώσω €25 και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, να πάρει και ο άλλος τη νέα άδεια και να τελειώνουμε. Προσωπική ιδιοτροπία πές την!
-
Storm wrote:
Ναι, όπως τα λες. Και σε μένα τα ίδια είπαν, απλά μου ανέφεραν ότι θα πρέπει να το πάω και στα γραφεία τους και αν πουληθεί να πάω να το παραδώσω στην μάντρα τους στην Μεταμόρφωση. Θα το σκεφτώ.
Εεε εντάξει δεν είναι τίποτα αυτό, 1 ώρα υπόθεση. Δεν γίνεται και να το πουλήσεις χωρίς να ασχοληθείς καθόλου! Αντί να πάς σε διεκπεραιωτή ή υπουργείο, πάς σε αυτούς. Εγώ δεν το πήγα ποτέ, επειδή το πούλησα μόνος μου. Και για έλεγχο, ήρθε ένας μηχανικός της εταιρείας και το είδε, έβγαλε φωτό κλπ.
Εγώ με την 116 πήγα 9:00 στο υπουργείο / διεκπεραιωτή, έδωσα τα χαρτιά, πήγαμε τράπεζα με τον πωλητή, πήρα τα λεφτά, 10:00 είχε βγεί η άδεια, άφησα το αυτοκίνητο, πήρα ταξί πήγα στην Φόρντ και 12 είχα παραλάβει το Κούγκα! Σε λιγότερο από μισή ημέρα είχα πουλήσει το δικό μου και είχα παραλάβει το καινούργιο....σιγά τον χρόνο που έφαγα. Και το πούλησα μόνος μου.
Ναι, όπως τα λες είναι και συμφωνώ. Θα περιμένω να ξαναμπώ 'καραντίνα' για να είμαι σπίτι να δω αν θα το προχωρήσω με την spotawheel.
-
Στόρμ πες ότι το πουλάς εδώ , ΄βάλε και μία τιμή , θα το προμοτάρουμε και εμείς , γιατί είναι κρίμα να χαθεί καινούργιο αμάξι από την εδώ παρέα ...
-
Οντως εχει δικιο ο ταξιδευτης, πρωτος ο βαρημαγκσς δηλωσε ενδιαφερον. Να ειμαστε δικαιοι.
-
Τι έκδοση είναι;
Βενζίνη, πετρέλαιο, αυτόματο;
-
Τι έκδοση είναι;
Feel iTouch, βενζίνη 110 άλογα, χειροκίνητο. Καινούργιο αυτοκίνητο είναι και με σέρβις!!
-
Στόρμ πες ότι το πουλάς εδώ , ΄βάλε και μία τιμή , θα το προμοτάρουμε και εμείς , γιατί είναι κρίμα να χαθεί καινούργιο αμάξι από την εδώ παρέα ...
Θα βάλω μία αγγελία εδώ στο φόρουμ, όχι στο car.gr γιατί θα πλακώσουν τα τηλέφωνα από 'μεσιτικές εταιρείες'.
Πριν το κάνω όμως θέλω να ρίξω μία ματιά στο μικρομεσαίο που έχω βάλει στο μάτι. Βλέπεις έχω και περίεργες απαιτήσεις. Άλλοι θέλουν σύγχρονα αυτοκίνητα με μπλιμπλίκια και εγώ θέλω καινούριο που να είναι 'παλιό'.
-
teo mak wrote:
Τι έκδοση είναι;
Feel iTouch, βενζίνη 110 άλογα, χειροκίνητο. Καινούργιο αυτοκίνητο είναι και με σέρβις!!
- χρώμα silver sable + υποβραχιόνιο + συναγερμός + εγγύηση μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2025.
Δεν έχω περάσει ακόμη τα 1600χλμ στο κοντέρ.
Πόσο πουλιέται τώρα αυτό άραγε;;;;
-
Για μένα από 15-16000 . Τα καινούργια τα δίνουν στο καρ με έκπτωση 18060 . Είναι πινακιδωμένο αυτό .
https://www.car.gr/32966766-citroen-c3-aircross-1-200-cc-110-hp-itouch
Ο τιμοκατάλογος δίνει 18250 , https://www.citroen.gr/wp-content/uploads/2020/09/pricelist_AC_092020-2.pdf αλλά βάζεις πάνω 450 χρώμα και 250 μεταβίβαση και 170 το υποβραχιόνιο . Τον συναγερμό θα στον κάνουν δώρο και έχει και ζάντες αλουμινίου αντί για τάσι , όπως του Στόρμ και το πινακιδωμένο .
Δηλαδή θεωρώ ότι το καινούργιο θα κάνει με προσφορά γύρω 18400 , το πινακιδωμένο θα το πάρεις γύρω στα 17600 , οπότε για μένα και στα 16000 το θεωρώ καλή τιμή του Στόρμ . Στα 15000 το θεωρώ άμεση ευκαιρία .
-
Δηλαδή θεωρώ ότι το καινούργιο θα κάνει με προσφορά γύρω 18400 , το πινακιδωμένο θα το πάρεις γύρω στα 17600 , οπότε για μένα και στα 16000 το θεωρώ καλή τιμή του Στόρμ . Στα 15000 το θεωρώ άμεση ευκαιρία .
Και τώρα θα βγει κάποιος και θα πει ότι τα πινακιδωμένα πρέπει να πωλούνται με έκπτωση πάνω από 25%. Οπότε το Aircross του καταιγίδα που έχει κλείσει χρόνο και έχει κάνει και 1600 ολόκληρα χιλιόμετρα, να μην πουλιέται άλλο ένα 10% πιο κάτω; 12 χιλιάρικα λοιπόν και πολλά είναι!
Πέρα από την πλάκα, την οποία κάνω για να δείξω το αβάσιμο των ισχυρισμών περί 25%+ έκπτωσης στα πινακιδωμένα, συμφωνώ με τον ταξιδευτή για μια τιμή κάπου στα 15-16 χιλιάρικα. Για εμάς που ξέρουμε τη χρήση και τα 16 χιλιάρικα μια χαρά τιμή είναι.
-
βέβαια σε λίγο έρχεται το fl, οπότε θα πέσει ακόμη περισσότερο η τιμή, αφού το fl θα έχει και κάποια έξτρα από ότι φαίνεται (π.χ led)
-
criuser wrote:
Θα βάλω μία αγγελία εδώ στο φόρουμ, όχι στο car.gr γιατί θα πλακώσουν τα τηλέφωνα από 'μεσιτικές εταιρείες'.
Πριν το κάνω όμως θέλω να ρίξω μία ματιά στο μικρομεσαίο που έχω βάλει στο μάτι. Βλέπεις έχω και περίεργες απαιτήσεις. Άλλοι θέλουν σύγχρονα αυτοκίνητα με μπλιμπλίκια και εγώ θέλω καινούριο που να είναι 'παλιό'.
Χωρις πλακα τρελαινομαι για αινίγματα....μολις μας εδωσες ενα μικρο στοιχειο...
Μαλλον βρηκα την απαντηση.... αφηνω λιγο να το βρουν και οι αλλοι.
Tip ...βγαινει και σε ματ χρωμα.
-
Φίλε LAP για την ώρα προέχει να δω τι θα γίνει με το Aircross και να πάω να ρίξω μία ματιά στο hatchback που έχω βάλει στο μάτι και να δω αν κάνουν ανταλλαγή με το 206. Γιατί αν δεν κάνουν ανταλλαγή με το 206, τότε άστα-βράστα...
Τα παιδιά παραπάνω βοήθησαν για τα περί τιμής του Aircross, οπότε έχω μία καλή βάση.
υ.γ. για το hatchback δεν γράφω τίποτα γιατί ακόμη όλα είναι ρευστά.
-
Επειδή παρακολουθούσα τις τιμές της Σιτροέν , εδώ και ένα χρόνο , για να κάνω την αγορά , να σας πω ότι στον τελευταίο τιμοκατάλογο , για πρώτη φορά , αυτόν τον χρόνο , δεν έχει σχεδόν καθόλου αμάξια παλαιότερων εκδόσεων , που τα έδινε και λίγο φτηνότερα .
Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία δεν έχει στοκ , παρά μόνο όσα έρχονται και στο σάιτ της δεν έχει εκπτωτικό πρόγραμμα.
Θα παίζει το κλασσικό 500-700 σαν έκπτωση , αλλά έχουμε και την Μπλάκ Φραιντει..
Αρα δεν έχει πολλά να δώσει .
Τώρα το φέις λιφτ , θα έχει τα λέντ και τα αφράτα καθίσματα σίγουρα . Δεν νομίζω να έχει τα διπλά αμορτισέρ . Δεν ξέρω αν θα βάλουν τίποτα υβριδικό , αλλά σίγουρα οι τιμές θα τσιμπήσουν και θα είναι λίγο κάτω από το Μόκκα .
Τώρα τι θα πάρει ο Στόρμ , καμιά Τζουλιέτα ? κανένα Τίπο ? Το σουίφτ είναι μικρό σε μήκος , το Μπαλένο δεν έρχεται..
Citroen C3 Aircross 2018