-
Περα απο την Θεά και θέα ανωθεν.....
Επειδη μ'αρεσει να ψαχνω και να μαθαινω συνεχως νεα πραγματα, αλλα και να επικυρώνω οτι λεγω.
Ιδού:
The customs value of imported goods under the provisions of this Article shall be based on a
computed value. Computed value shall consist of the sum of:
(a) the cost or value of materials and fabrication or other processing employed in
producing the imported goods;
(b) an amount for profit and general expenses equal to that usually reflected in sales of
goods of the same class or kind as the goods being valued which are made by
producers in the country of exportation for export to the country of iτmportation;
(c) the cost or value of all other expenses necessary to reflect the valuation option chosen
by the Member under paragraph 2 of Article 8 .https://www.wto.org/english/docs_e/legal_e/20-val.pdf
Να τον ακουτε τον Lap. (Οταν καποιος αναφέρεται στον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο, κατι δεν παει καλα )
ε? υπολογισμος με ραντα ελαχιστης τελωνειακης αξιας για φορολογηση αν τα δηλωτικα ειναι χαμηλα? χρονια τωρα...
-
Δεν ειναι το θεμα το χρονια τωρα, το θεμα ειναι η καταγραφη του κοστους, ακομα και κερδους.
Μιας και μιλας για χρονια.....Απο το 1947.
Το συγκεκριμενο απο το 1994 ως βαση αρχης των νεοτερων αναβαθμισεων των αρθρων.
Προσεξτε ομως σε ενα απο τα προίμια των αρχικων συνθηκων απο το 1947. Υπο τον ορο της πληρους και ελευθερης ανταγωνιστικοτητας μεταξυ των αξιων.
Εδω λοιπον παιζεται το παιχνιδι....πληρους ανταγωνιστικοτητας....δηλαδη no συντεχνιες.....really; στην Ελλαδα;
-
-
Ωχ .... τριήρης.
Για προσεχε μη σκασει μυτη κανας Ξερξης.
-
-
Το θέμα δεν είναι ότι είμαι τόσο μεγάλος , αλλά ότι είχα κινητό με φωτογραφική τότε...
Ελα ρε πλάκα σου κάνω .
Απλά ταξιδιώτης στον χρόνο είμαι....
-
time criuser !!!
Πλάκα πλάκα ήταν εντυπωσιακή η κατασκευή της με βάση σχέδια που είχαν ανακαλύψει από τότε!
Είχα πάει και την είδα από κοντά. Μεγάλη μαγκιά η κατασκευή της!
Τι γαλικές μπελαρες και λοιπές μαλακίες, τουρκαλάδες ερχόμαστε!!!
-
Βρε Υγρό Πυρ που τους χρειάζεται, ή κάνας Κανάρης τη νύχτα...
-
-
Τι γίνεται με τον κυκλώνα Ιανό? Δεν τους βγαίνει φαίνεται και τα πορνοκάναλα έχουν αρχίσει τις 'εικόνες αρχείου'. Η τρομοκρατία του δελτίου καιρού σε πλήρη εξέλιξη.
-
Τι γίνεται με τον κυκλώνα Ιανό? Δεν τους βγαίνει φαίνεται και τα πορνοκάναλα έχουν αρχίσει τις 'εικόνες αρχείου'. Η τρομοκρατία του δελτίου καιρού σε πλήρη εξέλιξη.
Προπαγάνδα και αυτό ? Τσάμπα ασφάλιζα και μάζευα τα πάντα έξω εδώ και τρείς ώρες ???
-
Πιθανόν, σε λίγες ώρες θα ξέρουμε, καλά έκανες και πήρες τα μέτρα σου φυσικά. Πάντως εδώ που είμαι (Β. Πελοπόννησο) ο καιρός είναι τέλειος και ο κοζμάκης είναι έξω στα μαγαζιά. Τίποτα δεν εμπόδισε όμως τον τοπικό δήμο να βγάλει ανακοίνωση από το μεσημέρι της Πέμπτης και να κλείσει τα σχολεία όλων των βαθμίδων σε όλο το δήμο για αύριο Παρακευή. Μου φαίνεται αστείο αυτό, σαν να κοιτάνε πως θα λουφάρουν.
Θα μου πείτε μα μπορεί να κάνει πράγματι γερή κακοκαιρία. Ναι, αλλά μπορεί και να μην κάνει. Γιατί δεν βγάζεις λοιπόν μια ανακοίνωση αργά απόψε το βράδυ ή και νωρίς το πρωί, πριν αρχίσουν οι μετακινήσεις των εκπαιδευτικών και των μαθητών, όταν θα έχεις την πλέον επικαιροποιημένη πληροφορία αλλά ΣΠΕΥΔΕΙΣ να την κάνεις από την προηγούμενη και να ρισκάρεις ακόμη περισσότερο να γίνεις ρεντίκολο?
-
Εδώ κλείνουν αύριο τα σχολεία της Χαλκίδας και των γύρω χωριών. Της Χαλκίδας!
-
Χαρδαλιάς έφη:
*Θα μου επιτρέψετε να πω ότι θεωρώ υπερβολικές τις αποφάσεις αγαπητών και εξαιρετικών κατά τα άλλα αυτοδιοικητικών να κλείνουν τα σχολεία, χωρίς προηγούμενη συνεννόηση μαζί μας για τα πραγματικά καιρικά φαινόμενα. Δυστυχώς, υπάρχουν αποφάσεις αγαπημένων κατά τα άλλα δημάρχων, οι οποίοι κλείνουν τις περιοχές τους χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα κακοκαιρίας αύριο'. *
Εν τω μεταξύ έγραψα ένα αντίστοιχο σχόλιο με το προηγούμενο στο alfavita και αφού έμεινε για κάμποση ώρα, και βγήκαν διάφοροι και έλεγαν κάτι δικές τους πίπες, μετά με μαγικά το έσβησαν γιατί τους χάλαγε τη σούπα και έτσι το αντίστοιχο άρθρο δεν έχει πλέον κανένα σχόλιο.
έδιτ, ξαναμπήκα στο αλφαβίτα, σε παραπλήσιο νήμα και τους γράφω:
Τι έγινε? Που πήγε το σχόλιό μου σε άλλο άρθρο σχετικά με δήμο που ΕΣΠΕΥΣΕ να βγάλει ανακοίνωση από το μεσημέρι! της Πέμπτης για κλείσιμο των σχολείων την Παρασκευή? Να δούμε κάτι σχετικό που είπε ο Χαρδαλιάς?
Θα μου επιτρέψετε να πω ότι θεωρώ υπερβολικές τις αποφάσεις αγαπητών και
εξαιρετικών κατά τα άλλα αυτοδιοικητικών να κλείνουν τα σχολεία, χωρίς
προηγούμενη συνεννόηση μαζί μας για τα πραγματικά καιρικά φαινόμενα.
Δυστυχώς, υπάρχουν αποφάσεις αγαπημένων κατά τα άλλα δημάρχων, οι οποίοι
κλείνουν τις περιοχές τους χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα κακοκαιρίας
αύριο'.https://www.capital.gr/epik...
Να δούμε πόση ώρα θα μείνει αυτό μέχρι να το σβήσουν γιατί τους χαλάει τη μπεσαμέλ.
https://www.alfavita.gr/koinonia/332498_binteo-oi-periohes-tis-elladas-poy-plittei-o-ianos
-
Υπάρχουν πάντως σάιτ που δείχνουν τα πάντα . Σάιτ καιρού . Ventusky , windy...
-
Ξεφτιλίστηκαν σερί και οι 3 δήμοι στην Κοριμθία σήμερα. Και στο Βέλο που πρωτοστάτησε στο κλείσισμο των σχολείων από τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης!, και οι άλλοι δύο που ακολούθησαν με μικρή διαφορά, να μην χάσουν, η Σικυωνία και το Ξυλόκαστρο. Χαρά θεού σήμερα παντού, λίγο ψιχάλα το πρωί μέχρι στις 8 δηλαδή, ευχάριστη συννεφιά μετά και ΗΛΙΟΣ από το μεσημέρι με 28-29 Κελσίου θερμοκρασία. Ούτε Ιανός, ούτε τίποτα, αν έβγαζαν την ανακοίνωση το πρωί θα το προλάβαιναν.
Αλλά σου λέει άμα την βγάλω από την προηγούμενη και ξεμπερδεύω, και ΛΟΥΦΑΡΩ και στα τομπολίνια μου αν έσπειρα τον πανικό στον κοζμάκη και τρέχει να βρει τι θα κάνει τα παιδιά αντί να πάνε σχολείο.
-
-
Οι Εγγλέζοι λόγω υψηλού φόρτου κάποιων αυτοκινητοδρόμων αποφάσισαν να δώσουν και την 'εσωτερική' βοηθητική λωρίδα (shoulder of the road) στην κυκλοφορία και αυτή την κίνηση την ονόμασαν 'Smart Motorways'...
https://www.bbc.com/news/uk-51236375
6 χρόνια αργότερα, μετά από 38 νεκρούς και 20πλασιασμό των ατυχημάτων, το ξανασκέφτονται...
-
-
Πόσες παναγίες πρέπει να πεις όταν λαμβάνεις τέτοια μηνύματα από τα ΕΛ.ΤΑ εν 'ετει 2020? Πόσο πίσω είμαστε?
Αγαπητέ πελάτη,
Παρακαλώ να ενημερωθείτε ότι το δέμα σας περιμένει την παράδοση.
Επιβεβαιώστε την πληρωμή 2,99 EUR στον παρακάτω σύνδεσμο.
Σημείωση: η διαδικασία επαλήθευσης πρέπει να γίνει τις επόμενες 02
ημέρες.
Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.elta.gr/payment
Με εκτιμιση,
Μέλος του Elta Hellenic Post,Η λάιτ απάντηση που τους έστειλα, θα ακολουθήσει χεστήριο αν δεν συμμορφωθούν:
Το μήνυμα που στείλατε είναι ημιτελές. Ο σύνδεσμος δεν δουλεύει,
βγάζει έρρορ! Το δέμα δεν έχει ταυτότητα/κωδικό, πως το λένε?
Σε ποιό κατάστημα ΕΛΤΑ περιμένει το δέμα? Ή μήπως θα μου το στειλετε
στην διεύθυνσή μου? Ποιά είναι η διαδικασία επαλήθευσης που αναφέρετε?
Γιατί δεν γράφετε σωστά αυτοματοποιημένα μηνύματα, και ταλαιπωρείτε τον
κόσμο? Είναι δυνατόν να έρχεται ένα μήνυμα 3 σειρές και να δημιουργούνται
10 απαπάντητα ερωτήματα?
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]