-
τί configurator εχει η Toyota ρε παιδιά, λιγάκι επιφανειακά που ψάχτηκα παλιότερα, 2 εκδόσεις είχε το αυτοκίνητο και στο configurator διάλεγες τί χρώμα ρίγες, χρώμιο και πατάκια θα έχει. Μόνο διακοσμητικά, κανένας ουσιαστικός εξοπλισμός δεν ήταν διαθέσιμος κατ' επιλογή.
-
Η Toyota;;;
Μπαναρετε τους αλλοθρησκους παρακαλώ!!
Μα άκου Toyota!!
-
Πανάκριβα τα χρεώνει τα έξτρα η Toyota με το να τα συμπεριλαμβάνει σε εκδόσεις. Το Navi νομίζω το χρεώνει αρκετά επίσης
-
Λαθος φορουμ παιδια.Εδω δε μας νοιαζει η toyota
-
Ούτε κάν νήμα, Forum; Αχαχαχα. Σωστός, το παραέκανε η Toyota βγάζει πλέον μόνο αδιάφορους ανθρωπομεταφορείς...
-
Παιδιά έχετε δίκιο, άκυρη η Toyota
-
τί configurator εχει η Toyota ρε παιδιά, λιγάκι επιφανειακά που ψάχτηκα παλιότερα, 2 εκδόσεις είχε το αυτοκίνητο και στο configurator διάλεγες τί χρώμα ρίγες, χρώμιο και πατάκια θα έχει. Μόνο διακοσμητικά, κανένας ουσιαστικός εξοπλισμός δεν ήταν διαθέσιμος κατ' επιλογή.
Εντάξει pillouriti πως δεν έχει, έχει π.χ στο corolla 4ή5 εκδόσεις μετά έχει αλλαγή εσωτερικού σκούρο ή λευκό, έχει πόσα στο εξωτερικό look όπως λες έχει πακέτα techpack έχει ακόμα αν θες να βάλεις αισθητήρες παρκαρίσματος, έχει για κοτσαδορο. Γενικα σε σχέση με άλλες εταιρίες έχει. Μιλάμε πάντα στο ίδιο εύρος κύματος όχι για premium. Ένα ακόμα συν είναι έχει και αρκετά από μόνο του το αυτοκινητο
Υ. ΓΝα τονίσω πάλι πως ο έρωτας μου είναι το civic αλλά να λέμε και την αλήθεια δεν γίνεται στο εξωτερικό να έχει πόσες εκδόσεις το 5d το 1.5 και δω να μου φέρνεις την ποιο ακριβή.
-
Οσο αφορα το eco, δεν το χρησιμοποιω γιατι παρατηρησα οταν ζητας φορτιο πχ επιταχυνση σε ανηφορα πρεπει να τραβαει ζορι ο κινητηρας γιατι πιανοντας τον λεβιε νιωθω το μοτερ σαν να κροταλιζει-ζοριζετε. Eco μονο σε πορεια ευθειες.
-
Ούτε κάν νήμα, Forum; Αχαχαχα. Σωστός, το παραέκανε η Toyota βγάζει πλέον μόνο αδιάφορους ανθρωπομεταφορείς...
Οχι πια, σε στησιμό εχει κανει αλματα μπροστά σε σχέση με πριν 10 χρόνια. τα μοτέρ και τα κιβώτιά της δεν σε πορώνουν ωστε να εκμεταλευτείς το στησιμό τους.
Ο συνδυασμός μοτερ, κιβώτιο στησιμο της Honda απλά ειναι κορυφαίος και οτιδήποτε άλλο φαινεται υποδεέστερο. Ακόμα και το focus στους 3 αυτούς τομείς σαν σύνολο χανει.
-
Εγω οδηγησα με αρκετα σπορτιφ οδηγηση το chr 1.8 hybrid.
Το αυτοκινητο με εντυπωσιασε.
-
Εγω οδηγησα με αρκετα σπορτιφ οδηγηση το chr 1.8 hybrid.
Το αυτοκινητο με εντυπωσιασε.
Ήθελα τότε να το κάνω τεστ drive και δεν το έβρισκα στην πόλη μου. Ωραίο αυτοκίνητο αν και λίγο αδύναμο.
-
Το CHR το λάτρεψα στο εσωτερικό του και στο στήσιμο. Δεν με χωράει καλά, δεν έχει χώρους πίσω, αποσκευών και έναν 'νορμάλ' κινητήρα. Αλλά ως κατασκευή μου άρεσε όσο κανένα....
-
Το CHR το λάτρεψα στο εσωτερικό του και στο στήσιμο. Δεν με χωράει καλά, δεν έχει χώρους πίσω, αποσκευών και έναν 'νορμάλ' κινητήρα. Αλλά ως κατασκευή μου άρεσε όσο κανένα....
Σε ποιον μπορεί να αρέσει εδώ στο σιβικοχωριο αυτό το άνευ χαρακτήρα εκτρωματικο κατσαριδαμαξο.
-
Είναι εξαιρετική κατασκευή-πλαισιο. Σαφώς όμως δεν αντέχονται τα πολλά του μειωνεκτηματα. Ειδικά από ανθρώπους που αγαπάμε την οδήγηση και δεν είμαστε 70+.
-
Χαχα, είσαι όπως πάντα υπερβολικός!
Εμένα μου άρεσε πολύ! Θα το έπαιρνα δηλαδή σαν δεύτερο στη γυναίκα (στην περίπτωση που δε με άφηνε να της πάρω και εκείνης civic...)
-
Sabas_Thess wrote:
Σε ποιον μπορεί να αρέσει εδώ στο σιβικοχωριο αυτό το άνευ χαρακτήρα εκτρωματικο κατσαριδαμαξο.
Παρών
-
Τι μαρκα ειναι το gimmy;
Κινεζικο jimny;
-
Gimmy;; Δε μας τα λες καλά...
Έκανα μια αναζήτηση να δω τι στο καλό είναι αυτό το Gimmy και μου έβγαλε πρώτο πρώτο αυτό:
https://images.app.goo.gl/6XF4TngzYe5aNAjY9
Και δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγώ δε θα έπαιρνα στη γυναίκα μου αυτό το πράγμα!
-
Χαχα, είσαι όπως πάντα υπερβολικός!
Εμένα μου άρεσε πολύ! Θα το έπαιρνα δηλαδή σαν δεύτερο στη γυναίκα (στην περίπτωση που δε με άφηνε να της πάρω και εκείνης civic...)
Εγώ πάλι θα έπαιρνα ευχαρίστως ένα jimny για δεύτερο που έχει χαρακτήρα και κυρίως αν ήμουν Κρήτη θα απολάμβανα απίστευτες διαδρομές εκτός δρόμου όταν δεν θα το είχε η σύζυγος. Σε αντίθεση ο άλλος ο χορδας ούτε πεζοδρόμιο δεν κατεβαίνει με κείνο τον ηλιθιο λασπωτηρα
-
Και όχι τον Τζίμη τον σφιχτη.
Νέο Honda Civic 2017