-
Από δώρα στο focus τι παιζει;
-
Ααα μια και που το ανέφερες !!!! Λοιπόν σε πρώτη συζήτηση μιλάμε για φιμέ πίσω (στο st-line που δεν έχει από την μάνα του) και συναγερμός. Και εδώ θέλω την γνώμη σας : Αξίζει να μπει όχι εργοστασιακός συναγερμός ή το αφήνουμε ?? Λόγω παρέμβασης στο εσωτερικό του αυτοκίνητου.
-
Μη εργοστασιακος συναγερμος σε καινουριο αμαξι ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!
-
Θα συμφωνήσω με τον Αλέξανδρο. Εγώ τους άφησα να μου βάλουν συναγερμό και το μετάνιωσα. Βρήκα κλιπακια εδώ και εκει και ενα μέσα στον δεξί αεραγωγό που έκανα αμάν να τον αφαιρέσω. Θα κονομήσεις και ενα δύο τριγμούς bonus.
Και θα τους έλεγα και να το αφήσουν και άπλυτο επίσης..
-
Δηλαδη πως θα βαλουμε συναγερμο; τον εχει προαιρετικό Περιμετρικός συναγερμός με αισθητήρα όγκου στο παλιο προσπεκτους
-
Δηλαδή δεν θα μπει συναγερμός !!!!! Χαχαχα!!!!
Είναι μεγάλο θέμα πάντως , διαβάζω τα σχετικά σχόλια και απογοητεύομαι !! Πλάκα στην πλάκα δεν υπάρχει κανείς με θετικά σχόλια περι του θέματος ??? Πρέπει να βρούμε εναλλακτικά δωράκια !!! πχ επιπρόσθετη έκπτωση !!!!
-
Δηλαδη πως θα βαλουμε συναγερμο; τον εχει προαιρετικό Περιμετρικός συναγερμός με αισθητήρα όγκου στο παλιο προσπεκτους
Και τωρα υπαρχει. Αν θελετε συναγερμο, παραγγελια εργοστασιακο. 300€ εχει στο focus (τιμη μαλλον χωρις ΤΤ)
-
Ευτυχώς το St-line X έρχεται με 17' και όχι 18'. Παρεπιπτόντως από ιδιοκτήτες ή όσους το δοκίμασαν πως είναι στην πόλη ή σε κακό επαρχιακό δίκτυο; Κοπαναει πολύ; Γιατί φαντάζομαι το στήσιμο του παίζει εντός έδρας στις εθνικές οδούς με ανοικτές στροφές και αντίστοιχα.
Με τις 17'' το ST Line που έχω οδηγήσει (με SLA ανάρτηση όμως) είναι εξαιρετικό, δεν κοπάναγε καθόλου. Θα έλεγε ότι είναι καλύτερο από την 116 που είχα με 16'. Δεν θα με προβλημάτιζαν καθόλου οι 17' σε αυτό το αυτοκίνητο.
Και εδώ θέλω την γνώμη σας : Αξίζει να μπει όχι εργοστασιακός συναγερμός ή το αφήνουμε ?? Λόγω παρέμβασης στο εσωτερικό του αυτοκίνητου.
Για εμένα με τίποτα! Σε κανένα μου αυτοκίνητο δεν έχω βάλει συναγερμό aftermarket, η από το εργοστάσιο ή καθόλου. Στο Κούγκα ζήτησα άλλα δώρα από τα επίσημα αξεσουάρ, ίσης αξίας με αυτά που μου έκαναν.
-
Αρα ουσιαστικα η λυση ειναι αν το αυτοκινητο ειναι ετοιμοπαραδοτο καλυτερα να μην το παρεις και να παραγγειλεις και ας κανει 2 μηνες και να εχει τον συναγερμο απο το εργοστασιο. Παντως στο clio που μου ειχαν βαλει συναγερμο εκτος εργοστασιου δεν μου δημιουργησαν κανενα προβλημα στα πλαστικα. Οι αισθητηρες παρκαρισματος που ειχαν βαλει με μια μικρη οθονη πανω απο τον καθρεπτη δουλευαν κανονικα για 6 χρονια και οταν χαλασαν πηγα σε ενα μαστορα αλλαξε το συστημα και μου χαλασε τον εσωτερικο καθρεπτη και αναγκαστικα να τον αλλαξω γιατι κουνιοτανε 50 ευρουλακια ζημια.
-
Συμφωνώ 100% με Φάνη. Το είχε πει ο Δημήτρης όταν πήρε το δικό του. Την έχει πατήσει και φίλος μου με καινούργιο Golf V πριν κάποια χρόνια όταν του έτριξε το ταμπλό ακριβώς εκεί που του τράβηξαν το 'ματάκι' του αισθητήρα στην πλευρά του οδηγού.
Πέραν τούτου λίγο πολύ αποτι καταλαβαίνω οι περισσότεροι εδώ μέσα μια λοξά με τους εξοπλισμούς την έχουμε. Αφού θα την βάλεις την παραγγελία και θα το φας το περίμενε 3,5 μήνες βαλε και έναν εργοστασιακό συναγερμό. Τόσα λεφτά δίνουμε. Δεν αξίζει το ρίσκο για 250-300€...
Αν θέλει ο πωλητής να μου κάνει δώρο ας μου δώσει προσφορά για πακέτο συντήρησης. Ας μου βάλει βομβητή παρκαρίσματος πίσω και all weather πατάκια. Έχει πράγματα να δώσει αν θέλει (αν...) που δεν θα σου γυρίσουν μπούμερανγκ...
~>Περί εξοπλισμών. 800κατι ευρώ το techpack στο St-line X. Και μόνο για το auto high beam αξίζει να τα δώσεις. Εξαιρετικό βοήθημα. Το HUD πχ θα το θυσίαζα γιατί νομίζω θα είναι δύσκολο στο καθάρισμα με την 'τρύπα' από την οποία βγαίνει. Εκτός αυτού σε κάποια μοντέλα το HUD έβγαζε τρέμουλο σε κακό οδόστρωμα και ζαλιζε τον reviewer (στο Mazda 3 το είχα δει σίγουρα και δεν θυμάμαι σε πιο άλλο αλλά σίγουρα όχι στο Focus, απλά το αναφέρω). Στην περίπτωση δε του αυτόματου, που είναι ο στόχος μου αν καταλήξω σε Focus, έχεις ένα λιγότερο λόγο να κοιτάς συνεχώς τον πίνακα οργάνων (δεν χρειάζεται να ακολουθείς οδηγίες για αλλαγές ταχυτήτων με βάση την οικονομία). CC & ACC συγνώμη πείτε με συντηρητικό αλλά δεν τα εμπιστεύομαι και αυτό με την αναγνώριση πινακίδων μου είναι αδιάφορο. Ο έλεγχος κόπωσης οδηγού επίσης κατ'εμε πολύ χρήσιμο για τα ταξίδια και την νυκτερινή οδήγηση. Γενικά το tech pack αν δεν υπάρχουν οικονομικοί λόγοι το θεωρώ απαραίτητο μαζί φυσικά με τα 450€ των LED..
-
Sabas_Thess και για τον βομβητη του παρκαρισματος δεν θα χρειαστει να σηκωσει ταπετσαρια για να φθασει τα καλωδια στο εσωτερικο του αυτοκινητου; Οτι και να κανεις ακρη δεν βρισκεις
-
Όχι στον πίσω δεν κάνει τίποτα από μέσα. Έχουν προεγκατασταση κατεβάζουν προφυλακτήρα τρυπάνε και συνδέουν καλώδια. Μιλάμε μόνο γτν πίσω. Το έχω δει να το κάνουν σε δύο διαφορετικές αντιπροσωπείες. Ο συναγερμός είναι μανίκι ξεκουμπωνουν πολλά κομμάτια του εσωτερικού του οχήματος...
-
Έτσι κι αλλιώς το focus δεν έχει στάνταρ αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω;
-
Και εγώ αυτό νόμιζα αλλά τουλάχιστον από τον διαμορφωτή δεν προκύπτει κάτι τέτοιο. Στην έκδοση St-line X που κοίταξα. Active, active X connected δεν έχω ιδέα.
Μακάρι να έχει στάνταρ. Το uk spec που είδα είχε εμπρός πίσω στο St-line X αλλά γενικά δεν έχει καμία σχέση με το Gr spec..
-
Δες αν υπάρχει στον εξοπλισμό του connect στο φυλλάδιο που έχει κυκλοφορήσει με τους εξοπλισμούς.
-
Το να μην έχει εμπρός σε φθηνότερη έκδοση το καταλαβαίνω. Το να μην έχει ούτε πίσω το θεωρώ δύσκολο έως απίθανο. Μόνο τα Λεόν τέτοιες ελλείψεις!
Ρωτήστε σε καμία αντιπροσωπεία να βεβαιωθειτε
-
το connected εχει αισθητηρες αποστασης σταθμευσης εμπρος και πισω και καμερα οπισθοπορειας
-
Δεν άντεξα πήρα τηλέφωνο και μια που πήρα ρώτησα ακόμη και τα αυτονόητα. Το St-line X έχει μπροστά-πισω βομβιτή παρκαρίσματος, κάμερα οπισθοπορείας, ρεζέρβα και φυσικά SLA. Για τους συντοπίτες να γνωρίζετε ότι Σεπτέμβρη έρχονται τα νέα Focus θα υπάρχει άμεσα διαθέσιμο td, πιθανότατα το MH 125ps. Ρώτησα για χαβαλε αν υπάρχει πιθανότητα ναναι το td το 182ps. Οκ γελάσαμε αμφότεροι, είπαμε καλή συνέχεια και κλείσαμε το τηλέφωνο!
-
Σάββα SLA εννοείς μόνο για το 182 hp.
-
Ρε σαββα εγω δεν αντεξα και τελικα εφαγα παγωτινι...εσυ που δεν αντεξες .....πηρες τηλεφωνο στη ford;;;
Ford Focus MK4