-
Ενδιαφέρον βίντεο από CarWow, αυτό το αυτοκίνητο δεν κάνει καθόλου sense, αλλά σαν τον Ματ και εγώ το λατρεύω!
Κρίμα που δεν το βαζουν να χτυπηθεί με Up και Go, θα μπορούσε να γίνει το στρογγυλοφαναρο της Honda για τον 21 αιώνα.
Προσέξτε ότι ξεκινάει στις 6 το πρωί για να αποφύγει την κίνηση του Λονδίνου(!), και το φινάλε στους τίτλους τέλους είναι χαρακτηριστικό για όποιον έχει ζήσει στην πόλη!
Επίσης να τονίσουμε ότι το όφελος είναι 3000λίρες στην Αγγλία, το έχουμε πει, η Ελλάδα έχει από τις καλύτερες επιδοτήσεις.
Επίσης ο Ματ τονίζει ότι δεν υπάρχουν υποδομές φόρτισης, φανταστείτε να έκανε review Ελλάδα τι θα έλεγε!
-
https://www.caranddriver.gr/eidiseis/arthro/o_elon_musk_sto_timoni_tou_ilektrokinitou_volkswagen_id_3-7792575/ Μήπως η VW αντιλήφθηκε από νωρίς οτι χρειάζεται πολλά χρόνια επενδύσεις κτλ κ συνεργάζεται ήδη με τον Κ. Tesla για τα ηλεκτρικά της? Δεν με χαλάει καθόλου σαν ιδέα πάντως, δεν έχω κρύψει ποτέ οτι το Id3 μου αρέσει κ ως εμφάνιση, κ ως πισωκίνητο, κ που έχει καλή αυτονομία.
-
με αυτό μπήκα στα μηχανοκίνητα, με αυτό ίσως μπω στα ηλεκτρικά!
-
Το ηλεκτρικό του ΤζονΔέλτα. Επικεντρωθείτε στις ζάντες.
I found this offer on AutoScout24.
Mileage: 78,734 km
First registration: 04/2014
Final price: € 9,000.- -
Ειπαμε, αυτή τη στιγμή βασικό tesla model 3 μόνο...
( Άσε που δε γουστάρω VW*, όχι το γκρουπ, την ίδια την VW ως 'μη έχουσα λόγο ύπαρξης' αφού τσιπηδες, ντιζαϊνατοι, πριμιουμ και εραστές του ονείρου καλύπτονται από τις υπόλοιπες εταιρείες, η VW ποιον καλύπτει; )
Εντάξει παιδιά, να κοιτάξουμε μπροστά, αλλά να 'πηγαίνει και λίγο', όχι να οδηγάμε σαν πειρατές με το μονοκυαλο στο κατάρτι περιμένοντας να αναφωνησουμε 'στεριααα!!!'
*Μη το παίρνετε και πολύ τοις μετρητοίς, όλοι έχουμε κάποιες αντιπάθειες που βέβαια είναι πιο πολύ διαμορφωμένες από την συνολική μας ενασχόληση με την αυτοκίνηση, που στην δική μου περίπτωση τουλάχιστον, 30αρισε! Τώρα πια όλοι πανω-κατω είναι στο ίδιο επίπεδο και βέβαια σεβασμός στον καθένα που δίνει ποσά που βγαίνουν δυσκολότερα από ποτέ για ένα καινούργιο αυτοκίνητο.
-
Αμάν λογύδριο! Για τις ζάντες το έβαλα. Πήγε ο γερμανός κι έβαλε ραλλιτζίδικες ζάντες στο ηλεκτρικό...
-
Νο προμπλεμ, έχει ροπαρα, τα καταφέρνει να τις τσουλησει...
-
κάποιος που χρησιμοποιεί τον οικιακό φορτιστή ABB?
ψάχνετε να αγοράσετε ένα για να χρεώσετε το Nissan Leaf. Οποιαδήποτε εμπειρία με την ABB Terra AC?
-
Γι αυτούς που βιάζονται να εξηλεκτριστούν διάβασα πως το ακριβότερο ηλεκτρικό C4 βγαίνει 38 χιλιάρικα, οπότε με τις επιδοτήσεις γύρω στο 30αρι νέο μοντέλο με χώρους κανονικού οικογενειακού...
-
-
Το ΜΧ-30 ίσως είναι μια ευκαιρία για την εδώ Μάζντα να παίξει λίγο πιο άνετα στην αγορά, απαλλαγμένη από κάποιες από τις πληγές των υπόλοιπων μοντέλων της γκάμας της, τα γνωστά 2.000 κυβικά και ο φόρος πολυτελείας, αλλά και η έλλειψη τούρμπο για τους τουρμποκέφαλους.
Ηλεκτρικό σούβ σε αρχικά ενδιαφέρουσες τιμούλες. Σοβαρό ρέιντζ δεν έχει βέβαια.
https://www.autoblog.gr/2020/09/17/oi-times-tou-hlektrikou-mazda-mx-30-sthn-ellada/
-
Το πίσω κάθισμα σαν μπαουλοντίβανο είναι....
-
Εντωμεταξυ σας το λεω πως ουτε που τα ψαχνω αυτα τα τηλεκατευθυνομενα αλλα υπαρχει περιπτωση νε βρεθω με ενα απο το πουθενα σε καποιο καιρο.
Αντε να δουμε. Γα@ω τις μπαλαντέζες
-
Γυρε μην αγχώνεσαι, μπορείς να μένεις στα Εξάρχεια όπου παρολες τις προσπάθειες του Χρυσοβοριδη η ηλεκτροκίνηση δε θα φτάσει ποτέ. Θα οδηγείς ως άλλος mad max αυτό: https://www.car.gr/20261790-hyundai-s-coupe-ls και no cat, no damage...
-
Ευτυχως που δεν μενω εκει.
Χωρις ολακα υπαρχει ενας ενθουσιασμος παντου γυρω μου, τα καλωδια και την αυτονομια τα σκεφτετε κανεις;
Αλλα συτο το coupe ειναι αλήθεια χτυπαει στο συναισθημα. Εκει με το excel και τα ανταλλακτικα μεχρι το ταβανι, λύγισα.
-
Η Volvo αποκαλύπτει αλήθειες για την ηλεκτροκίνηση
...Σε αυτή την περίπτωση σημαίνει ότι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο όπως είναι το Polestar 2 θα πρέπει να διανύσει 112.000 χλμ. για να φτάσει σε ενεργειακό αποτύπωμα ένα Volvo XC40 με κινητήρα βενζίνης, με βάση το παγκόσμιο μείγμα ισχύος σε καύσιμα. Κοινώς θα χρειαστούν περίπου 8 χρόνια, όσα είναι και τα έτη που δίνουν οι εταιρείες για την εγγύηση της μπαταρίας.
-
Αναρωτιέμαι το αποτέλεσμα με έναν σύγχρονο κινητήρα diesel. Μπορεί να πήγαινε και πάνω από 11-12 χρόνια καθώς καίει πολύ λιγότερο από ένα βενζινοκίνητο και έχει και πολύ μικρότερες εκπομπές Co2.
Περίπου λέει τα ίδια αυτή η έρευνα με την αντίστοιχη της Mazda και κάτι άλλες που είχαμε ποστάρει στο παρελθόν.
-
Διάβασα σε ξένα σάιτ ότι για τις φορτίσεις στα διάφορα ηλεκτράδικα των Α/Δ παίζουν τεράστιες διαφορές τιμών , που μπορεί να πονέσουν πολύ την τσέπη .
-
Διάβασα σε ξένα σάιτ ότι για τις φορτίσεις στα διάφορα ηλεκτράδικα των Α/Δ παίζουν τεράστιες διαφορές τιμών , που μπορεί να πονέσουν πολύ την τσέπη .
Ισχύει, πχ η Ionity Κόβει κώλους. Για να έχεις κέρδος από την ηλεκτροκίνηση πάς υποχρεωτικά σε φόρτιστη στο σπίτι σου κ εκτάκτως στα δίκτυα.
-
Κ συνεχίζω με τις 'ηλεκτρικές' μου ανησυχίες.
Αυτή τη στιγμή έχω ξεμείνει μόνο με ένα παπί, και σκέφτομαι για ένα μικρό scooter για να με βολεύει με τις δουλειές Αττική (προσοχή, Αττική, όχι κέντρο Αθήνα αφού παίρνω κ το παπί για εκεί).
Με Πολύ ενδιαφέρον είδα αυτό
https://daytona-electric.gr/model/f5/
Έχει ονομαστική αυτονομία 87χλμ και μέγιστη τελική 75χλμ/ώρα.
Θέλω να πω, με ονομαστική 87 κ πραγματική μπορεί κ κάτω από 70, κάποιες μέρες θα είμαι με την ψυχή στο στόμα και αγχωμένος. Επίσης κάποιες μέρες γυρίζω πολύ αργά και ξεκινώ πολύ νωρίς, πάλι άγχος της φόρτισης.
Επίσης 75 τελική, δηλαδή 70 άνετα, είναι πολύ λίγο για Αττική οδό κ.λ.π Κανονικά με 100 είμαι οκ (επειδή κοιτώ μικρά, αλλιώς ιδανικά θα προτιμούσα 300αρι με 120-130χλμ/ώρα).
Κάποιες διαπιστώσεις που τις έχω και με τα αυτοκίνητα. Αυτονομία, χρόνος φόρτισης, έλλειψη υποδομών και άμεσης φόρτισης στο δρόμο (σκέψου να έχω ραντεβού Ραφήνα και να ψάχνω να φορτίσω πριν παω εκεί από προηγούμενο Πετρούπολη) και περιορισμός τελικών, αφού επηρεάζει τα μάλα την αυτονομία.
Αυτή τη στιγμή συμφέρει σχεδόν αποκλειστικά για χρήση κέντρου μεγάλης πόλης, κ σε αυτοκίνητα (κάτι σε Ami) κ σε μηχανάκια (κάτι σαν αυτό που ποστάρα). Επίσης κάνετε παιδιά γιατί οι 3τεκνοι ευνοούνται τιμολογιακα, και...σας χρειάζεται και η πατρίδα!!
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης