-
Καλημέρα στην παρέα.
Πήρα και εγώ χθες το νέο μου 2008, (παραγγ. 29/2/20) οι πρώτες εντυπώσεις είναι εξαιρετικές αν και δεν πρόλαβα να κάνω πολλά χιλιόμετρα, αλλά το οδήγησα σε στενά της Αθήνας που θα το οδηγώ πιο πολύ από εδώ και πέρα.
Είμαι 1.86, 100 κιλά και πέρα από το ότι πρέπει να σκύβω για να μην βρίσκω βγαίνοντας και μπαίνοντας, δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα που ακούω από άλλα παιδιά εδώ μέσα.
Το αμάξι απλά τα σπάει, εγώ το καψουρεύτηκα με την πρώτη ματιά και αν και ήμουν για άλλο, πήγα απλά και το έκλεισα. Θα έχω σαφή εικόνα σε λίγες μέρες αλλά ακόμα τα πρώτα μου συμπεράσματα είναι εξαιρετικά.PS: Αξεσουάρ ψάχνω να βρώ στην Ελλάδα και μάλλον θα δυσκολευτώ ακόμα, μπήκα σε κάποια λινκ που στείλατε, αλλά θα ήθελα αν ξέρετε κάποιο στην Αθήνα. Όπως ακόμα και για πατάκια, καλλύματα αν ξέρετε κάποιο καλό πέρα από την autoplus.
Ευχαριστώ. -
Συγχαρητήρια, καλορίζικο, καλοταξιδο!
-
Μπράβο αδερφέ, να το χαίρεσαι με πολλά και καλά χιλιόμετρα!
-
Καλημέρα στην παρέα.
Πήρα και εγώ χθες το νέο μου 2008, (παραγγ. 29/2/20) οι πρώτες εντυπώσεις είναι εξαιρετικές αν και δεν πρόλαβα να κάνω πολλά χιλιόμετρα, αλλά το οδήγησα σε στενά της Αθήνας που θα το οδηγώ πιο πολύ από εδώ και πέρα.
Είμαι 1.86, 100 κιλά και πέρα από το ότι πρέπει να σκύβω για να μην βρίσκω βγαίνοντας και μπαίνοντας, δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα που ακούω από άλλα παιδιά εδώ μέσα.
Το αμάξι απλά τα σπάει, εγώ το καψουρεύτηκα με την πρώτη ματιά και αν και ήμουν για άλλο, πήγα απλά και το έκλεισα. Θα έχω σαφή εικόνα σε λίγες μέρες αλλά ακόμα τα πρώτα μου συμπεράσματα είναι εξαιρετικά.PS: Αξεσουάρ ψάχνω να βρώ στην Ελλάδα και μάλλον θα δυσκολευτώ ακόμα, μπήκα σε κάποια λινκ που στείλατε, αλλά θα ήθελα αν ξέρετε κάποιο στην Αθήνα. Όπως ακόμα και για πατάκια, καλλύματα αν ξέρετε κάποιο καλό πέρα από την autoplus.
Ευχαριστώ.Να το χαρείς με υγεία!
Αξεσουάρ επίσημα υπάρχουν στον έμπορό σου, ζήτα του κατάλογο, θα σου δώσει. Πατακια/καλύμματα original έχουν σίγουρα και είναι πολύ καλαίσθητα.
Ο κατάλογος από Τσεχία που έχει ποσταριστει έχει περισσότερα, και ,μάλλον, σχεδόν όλο τον κατάλογο της Peugeot.
-
Για μπάρες οροφής, έχει κανείς καμία ιδέα;
Μπαγκαζιέρα έχω σχεδόν καινούργια, αλλά οι μπάρες δεν κάνουν, δεν θα ήθελα να δώσω μισό εκατομμύριο δολάρια για Thule για 1-2 φορές το χρόνο χρήση.
Επίσης βάση ποδηλάτου για πίσω ή κοτσαδόρο πρέπει να κοιτάξω.
-
Για μπάρες οροφής, έχει κανείς καμία ιδέα;
Μπαγκαζιέρα έχω σχεδόν καινούργια, αλλά οι μπάρες δεν κάνουν, δεν θα ήθελα να δώσω μισό εκατομμύριο δολάρια για Thule για 1-2 φορές το χρόνο χρήση.
Επίσης βάση ποδηλάτου για πίσω ή κοτσαδόρο πρέπει να κοιτάξω.
Ελληνικές Hermes, πολύ καλές με διάφορες επιλογές σε μπάρες (από παλιού τύπου ορθογώνιες σιδερένιες , ως οβάλ αεροδυναμικές αλουμίνιο κλπ). Εγώ έχω τις απλές στο αουρις (μπαίνουν 2-3 φορείς το χρόνο πάνω, οπότε θεωρώ μ@λ@κία να δώσεις πολλά) και όσες φορές μπήκαν έχουν φάει το μαξ βάρος 75 κιλά (ίσως και λίγο παραπάνω). Τις πήρα από γνωστό μαγαζί ψηλά στο Γαλάτσι 55€ πριν 5-6 χρόνια. Με 100-130€ πρέπει να παίρνεις το κορυφαίο μοντέλο τους
Την βάση ποδηλάτου ελπίζω να μη την αφήνεις πάνω όταν δεν κουβαλάς ποδήλατα
-
Καλημέρα στην παρέα.
Ευχαριστώ.Να το χαιρεσαι!
Δν περνανε οι μερες γμωτο για το δικο μου πεζιδι..
-
@drgeri RTFM! Χαχαχαχα
Γύρνα το άκρο του δεξιού λεβιέ προς το ταμπλό,θα δουλέψει ο καθαριστήρας...αν συνεχίσεις την περιστροφή θα πετάξει και νερό.
-
Λιγο ακυρο...αλλα μποορει να μου πει καποιος πως δουλευει ο πισω υαλοκαθαριστηρας κ πως ριχνω νερο??
μου ειπαν αλλα δε το θυμαμαι κ δε χρειαστηκε κ ποτε εως τωρα!
Υ.Γ ΠΣΚ Ελαφονησος-Μονεμβασια, φουλ κλιμα, κατεβασμα με 140-160 εως Σπαρτη, χρειαστηκε να σταματησω στον γυρισμο Τριπολη για φουλαρισμα...5,8/100 κ δε το πιστευα!!
-
Dublin με αφορμή το σχόλιο σου σε άλλο πόστ : Επίσης https://www.youtube.com/watch?v=vfiPEcIjCyQ εδώ λέει ότι έχουν αλλάξει λίγο οι εκδόσεις για το 2021 (δηλαδή αυτά που πάνε από Σεπτέμβριο και μετά) και ότι η κάμερα μπαίνει από Active πλέον, αλλά αυτό μπορεί να αφορά άλλες χώρες.
Μιας και μετά την διαβούλευση για την αλλαγή στις κλίμακες του τέλους ταξινόμησης, φαίνεται ότι θα εφαρμοστεί σύντομα (??) εγώ πχ που έχω παραγγείλει και περιμένω κατά Οκτώβριο να μου έρθει θα πληρώσω λιγότερα από ότι έχει γραφτεί στο έντυπο της παραγγελίας. Στου όρους γράφει συγκεκριμένα πως εάν μεταβληθεί το τέλος ταξινόμησης, δασμοί, τέλη και λοιπά, η παραγγελία θα ισχύσει με την τιμή του νέου τιμοκαταλόγου.
Θα ρωτήσω και τον αντιπρόσωπο με mail για το θέμα απλά επειδή μπορεί να αλλάξει ο τρόπος υπολογισμού σε 7 χρόνια από σήμερα λόγω Ελλάδας το αφήνω λίγο στο φλού ακόμα.
Και επανέχρομαι στο σχόλιο του Dublin, μήπως θα βάλουν κάτι παραπάνω σε εξοπλισμό έτσι ώστε να παραμείνει ίδια η τιμή? Ανάλογα σχόλια είδα και στην ομάδα στο facebook. Ακόμη εκεί αναφέρθηκε ότι τάχα μου θα αυξηθεί η τιμή λόγω κοροναιού και άλλα τέτοια κόλπα 12 χρονου για να πουλήσουν.
Προτιμώ να δώσω τα ίδια λεφτά και να έχουν και τα προβολάκια ομίχλης πχ η κάνα grip control / blind spot
Για να δούμε τι ματσακονιά θα κάνουν οι αντιπρόσωποι ...
-
Πριν λίγο παρατήρησα πως αν ανάψεις τα φώτα διασταυρώσεως, τότε μέσα στο φανάρι το φως έρχεται από δύο σημεία. Πολύ σημαντικό να γεμίζει ομοιόμορφα το φανάρι. Ελπίζω να είδα σωστά.
-
Φίλοι καλησπέρα,
Μετά από κοντά 1000 χλμ σε 3 βδομάδες έχω να πω τα εξής:
-
πολύ καλά κρατήματα στο δρόμο. Στην εθνική, το προηγούμενο Σάββατο που φυσαγε και πήγαινα σχετικά γρήγορα με 140, δεν ένιωσα κραδασμούς απο αέρα. Επίσης, στον δρόμο για βόρεια Εύβοια με τις πολλές στροφές έμεινα αρκετά ικανοποιημένος από τα κρατήματα του.
-
μόνο εγώ έχω πρόβλημα να κοιτάω την δεξιά λωρίδα; νιωθω ότι το κάθισμα του συνοδηγού με ζόριζε απίστευτα στο να δω
3 ) καταναλωση αλμυρή, γύρω στο 7 (βενζίνη)
-
το cockpit και είδα το τιμόνι ειναι selling point!!! Πέραν του ότι χαίρεσαι να. μπαίνεις μέσα να το βλέπεις, το τιμόνι είναι εξαιρετικά βολικό.
-
μέτριο όσον αφορά το κόψιμο σε επιτόπου στροφή. Θα περίμενα κάτι καλύτερο.
6) εμφανισιακά είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην κατηγορία. Ειδικά το πορτοκαλί αδικείται από τις φώτο και τα βιδεα. Από κοντά είναι μια μαγεία.
Θα επανέλθω πιο μετά με περισσότερα. Ένα πράγμα μόνο. Συγχωρέστε με αν κάποια από τα παραπάνω τα λέω απλά ή μου φαίνονται εμενα εντυπωσιακά. Πέραν του ότι δεν έχω μεγάλη εμπειρία στα είδη που έχω οδηγήσει, μπορεί να παρασύρομαι και από την καινούργιλα.
Ελπίζω να μην κουρασα
-
-
Εμένα μου φαίνεται αρκετά έως πολύ καλή για βενζίνη b-suv και με ταχύτητες 140km/h.
Μήπως είχες ντήζελ πριν και σου φαίνεται υψηλή;
-
kakos lykos wrote:
Εμένα μου φαίνεται αρκετά έως πολύ καλή για βενζίνη b-suv και με ταχύτητες 140km/h.
Μήπως είχες ντήζελ πριν και σου φαίνεται υψηλή;
Στη δουλειά έχω μια corolla diesel. Μπορεί να ειναι και αυτό που λες
-
Ψάχνοντας για το 2008 έπεσα σ' αυτό το νήμα και διάβασα μερικές σελίδες με χρήσιμες πληροφορίες για το συγκεκριμένο μοντέλο.
Σκέφτομαι να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο του 2019 για να έχω μέρος της εγγύησης της ελληνικής αντιπροσωπείας. Δεν είχα ποτέ στο παρελθόν Peugeot και θα ήθελα τη συμβουλή σας αν είναι σωστή η επιλογή αυτή και τι πρέπει να προσέξω στα αυτ/τα που βρίσκω στο car. Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν 2 εκδόσεις στο diesel (Allure και Active), αλλά δεν έχω καταλάβει τις διαφορές στον εξοπλισμό και την ασφάλεια.Επίσης, πολλά λένε ότι έχουν Navi αλλά δεν έχουν στην πραγματικότητα. Τι συμβαίνει μ' αυτό το θέμα; Ο κινητήρας είναι ικανοποιητικός για συνηθισμένη οδήγηση;
Σημειωτέον ότι θα κάνω ανταλλαγή και υποχρεωτικά πρέπει να αγοράσω από έμπορο.
-
Ψάχνοντας για το 2008 έπεσα σ' αυτό το νήμα και διάβασα μερικές σελίδες με χρήσιμες πληροφορίες για το συγκεκριμένο μοντέλο.
Σκέφτομαι να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο του 2019 για να έχω μέρος της εγγύησης της ελληνικής αντιπροσωπείας. Δεν είχα ποτέ στο παρελθόν Peugeot και θα ήθελα τη συμβουλή σας αν είναι σωστή η επιλογή αυτή και τι πρέπει να προσέξω στα αυτ/τα που βρίσκω στο car. Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν 2 εκδόσεις στο diesel (Allure και Active), αλλά δεν έχω καταλάβει τις διαφορές στον εξοπλισμό και την ασφάλεια.Επίσης, πολλά λένε ότι έχουν Navi αλλά δεν έχουν στην πραγματικότητα. Τι συμβαίνει μ' αυτό το θέμα; Ο κινητήρας είναι ικανοποιητικός για συνηθισμένη οδήγηση;
Σημειωτέον ότι θα κάνω ανταλλαγή και υποχρεωτικά πρέπει να αγοράσω από έμπορο.
Μάλλον αναφέρεσαι στην προηγούμενη γενιά 2008 διότι η καινούρια/τωρινή είχε ορισμένα αυτοκίνητα στο τέλος Δεκέμβρη 2019 που λογικά δεν είναι προς πώληση στο car.
Άρα ότι διάβασες εδώ δεν πρόκειται να σε βοηθήσει διότι είναι διαφορετικό μοντέλο.
-
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Υπάρχουν αυτ/τα στο Car που ανήκουν στην κατηγορία του νήματος (2019) αλλά και παλαιότερα μοντέλα του 2018. Ζήτησα τη βοήθειά σας γιατί δεν ξέρω πολλά για την Peugeot και ειδικά για το συγκεκριμένο μοντέλο. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι η σειρά του 2019 σε diesel φοράει τον κινητήρα των 100 bhp, οι εκδόσεις είναι 2 (Active και Allure), και οι διαφορές τους, εκτός από τη διάμετρο της ζάντας (16 και 17), είναι βασικά σε θέματα 'άνεσης', όπως πχ το Navi, η camera πίσω κλπ.
Παρατηρώ ότι μερικά έχουν πολύ λίγα χλμ (4.000, 6.000 κλπ) για το διάστημα από την έκδοση της άδειας μέχρι σήμερα. Υπάρχει περίπτωση πειράγματος των χλμ;
Γενικά, τι πρέπει να προσέξω στην αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτ/του 2008;
Οι κάτοχοι αυτού του μοντέλου είστε ικανοποιημένοι; Αξίζει η αγορά του;
-
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Υπάρχουν αυτ/τα στο Car που ανήκουν στην κατηγορία του νήματος (2019) αλλά και παλαιότερα μοντέλα του 2018. Ζήτησα τη βοήθειά σας γιατί δεν ξέρω πολλά για την Peugeot και ειδικά για το συγκεκριμένο μοντέλο. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι η σειρά του 2019 σε diesel φοράει τον κινητήρα των 100 bhp, οι εκδόσεις είναι 2 (Active και Allure), και οι διαφορές τους, εκτός από τη διάμετρο της ζάντας (16 και 17), είναι βασικά σε θέματα 'άνεσης', όπως πχ το Navi, η camera πίσω κλπ.
Παρατηρώ ότι μερικά έχουν πολύ λίγα χλμ (4.000, 6.000 κλπ) για το διάστημα από την έκδοση της άδειας μέχρι σήμερα. Υπάρχει περίπτωση πειράγματος των χλμ;
Γενικά, τι πρέπει να προσέξω στην αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτ/του 2008;
Οι κάτοχοι αυτού του μοντέλου είστε ικανοποιημένοι; Αξίζει η αγορά του;
Το νήμα κανονικά έπρεπε να λέει 2020 και όχι 2019 διότι ουσιαστικά το 2020 ήρθε Ελλάδα το αμάξι.
Πάντως αν αναφέρεσαι σε αυτό το αμάξι:
https://www.car.gr/23860620-peugeot-2008-llure-full-extra
τότε δε βοηθήθηκε καθόλου από αυτά που διάβασες.
Αν τώρα σκέφτεσαι το αμάξι του 20 όπως αυτό:
https://www.car.gr/30247564-peugeot-2008-2008-allure
Τότε να ξέρεις active με allure έχουν τρελές διαφορές.
-
Ευχαριστώ κι εσένα για την απάντηση.
Καταλαβαίνω ότι συζητάτε για το 2008, μοντέλο του 2020, αλλά σαν υποψήφιος κάτοχος ενός προηγούμενου μεταχειρισμένου μοντέλου ζήτησα λίγη βοήθεια από τους έμπειρους στο τι κυρίως πρέπει να προσέξω πριν την αγορά του.
Ένα από τα αυτ/τα που είναι υποψήφια είναι το Allure diesel του 2019, όμοιο με αυτό του Πύργου αλλά με 0 χλμ
-
Καλησπέρα στην παρέα ενδιαφέρομαι για το 2008 σε diesel και θέλω να ρωτήσω αν γενικά τα 100 άλογα που έχει είναι αρκετά. το έχει κάποιος σε diesel να με κατατοπίσει πως είναι οδηγικά αν είναι φορτωμένο ας πούμε?
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)