-
+1... ΩΜΕΓΑ / Αγία Παρασκευή. Παρέλαβα το αυτοκίνητο με υποβραχιόνιο.
-
Στόρμ , 6.20 - 8.30 το πρωί έκανα 110 χλμ στην Αθήνα . Εχω άλλα 40-50 μέχρι το απόγευμα ακόμα . Πέρασα τα 3000 στον μήνα..
Να σου κάνω μερικά και εσένα....
-
Μάλλον θα στο χαρίσω... Το κυκλοφορώ πλέον μόνο Σαββάτο πρωί για 10 χιλιόμετρα. Πάω στο σούπερ μάρκετ και έρχομαι.
Άκλαφτο θα πάει και αυτό.
-
Μάλλον θα στο χαρίσω... Το κυκλοφορώ πλέον μόνο Σαββάτο πρωί για 10 χιλιόμετρα. Πάω στο σούπερ μάρκετ και έρχομαι.
Iσως να εχω αγοραστη για το C3. Αν μου πεις οταν θα εισαι ετοιμος τι χρηματα ζητας θα μιλησω να δω αν ενδιαφερεται. Ειναι και κοντα στην περιοχη σου.
-
Στόρμ , 6.20 - 8.30 το πρωί έκανα 110 χλμ στην Αθήνα . Εχω άλλα 40-50 μέχρι το απόγευμα ακόμα . Πέρασα τα 3000 στον μήνα..
Να σου κάνω μερικά και εσένα....
ΧΑΧΑΧΑΧΑ Ωραίος!!!!! (χωρίς παρεξήγηση, Storm).
Να είμαστε σωστοί όμως κριου. Το χρησιμοποιείς στη δουλειά, ο Storm για την δουλειά έχει το 206. Πλάκα πλάκα αν τα αθροίσεις πόσα κανεις το μηνα Storm???
Όταν με είχε για ντελιβεριές το μπος έκανα 3500+ το μήνα. Τώρα είμαι στα 1500-2000 (αν σκεφτείς ότι το Ν.Χαλκηδόνα - ΟΑΚΑ(δουλειά Γυναίκας) - Ηλιούπολη(δουλειά δικιά μου) και πίσω είναι 50χλμ περίπου και μερικές εξωτερικές (σε Μενίδι-Θρακομακεδόνες-Κηφισιά στανταρ 1 την βδομάδα) καμιά 30αρια.
Να το πάρεις καμιά μέρα στην δουλειά, δεν παίζει??? Βόλτα ΣΚ για μπάνιο??? Έστω διαδρομή ξεκαυλώματος (για την μπαταρία τουλάχιστον)???
ΟΚ και καλά να το χαρίσεις. ΣΤΟΝ ΚΡΙΟΥ??? 4 έχει, υπάρχουμε και πολύ φτωχότεροι στο φόρουμ
-
ΧΑΧΑΧΑΧΑ Ωραίος!!!!! (χωρίς παρεξήγηση, Storm).
Να είμαστε σωστοί όμως κριου. Το χρησιμοποιείς στη δουλειά, ο Storm για την δουλειά έχει το 206. Πλάκα πλάκα αν τα αθροίσεις πόσα κανεις το μηνα Storm???
Όταν με είχε για ντελιβεριές το μπος έκανα 3500+ το μήνα. Τώρα είμαι στα 1500-2000 (αν σκεφτείς ότι το Ν.Χαλκηδόνα - ΟΑΚΑ(δουλειά Γυναίκας) - Ηλιούπολη(δουλειά δικιά μου) και πίσω είναι 50χλμ περίπου και μερικές εξωτερικές (σε Μενίδι-Θρακομακεδόνες-Κηφισιά στανταρ 1 την βδομάδα) καμιά 30αρια.
Να το πάρεις καμιά μέρα στην δουλειά, δεν παίζει??? Βόλτα ΣΚ για μπάνιο??? Έστω διαδρομή ξεκαυλώματος (για την μπαταρία τουλάχιστον)???
ΟΚ και καλά να το χαρίσεις. ΣΤΟΝ ΚΡΙΟΥ??? 4 έχει, υπάρχουμε και πολύ φτωχότεροι στο φόρουμ
Εν΄συντομία εγώ κάνω το μήνα 40 χιλιόμετρα με το Aircross.
Με το 206 κάνω το μήνα 210χλμ. Και με το σκούτερ άλλα 50 χιλιόμετρα πάλι για επαγγελματικούς λόγους όταν σκάνε ξαφνικά προβλήματα και πρέπει να πάω κάπου πολύ γρήγορα.
Στην δουλειά δεν χρησιμοποιώ το Aircross. Δεν έχω καμιά διάθεση να κάνω πλούσια, την ήδη πάμπλουτη ΩΜΕΓΑ.
Άλλα χιλιόμετρα δεν κάνω φίλε nick.
χε!χε! πάντως αν το χαρίσω μπαίνεις πρώτος στη λίστα... Ο criuser έχει συλλογή από Citroen...χα!χα!
-
Storm wrote:
Iσως να εχω αγοραστη για το C3. Αν μου πεις οταν θα εισαι ετοιμος τι χρηματα ζητας θα μιλησω να δω αν ενδιαφερεται. Ειναι και κοντα στην περιοχη σου.
Έτσι και το δώσω...πάει η θεσούλα μου στην πυλωτή. Θα πέσουν τα κοράκια του Χαλανδρίου και θα την κατασπαράξουν.
Αυτός είναι ο λόγος που αγοράστηκε το Aircross. Ακόμη και η δικηγόρος μου αναγνώρισε ότι η αγορά του Aircross ήταν καταλυτική για να διεκδικήσω μία κανονική θέση στάθμευσης στη πυλωτή.
Άλλωστε το FABIA 18 μηνών ήταν όταν το έδωσα με 1600 χιλιόμετρα στο κοντέρ του. Δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο λόγο για να το πουλήσω. Αλλά ήταν μικρότερο 14 εκατοστά και τα κοράκια είχαν βολευτεί και δεν δεχόντουσαν κουβέντα για αλλαγές στις θέσεις παρκαρίσματος στην πυλωτή.
-
Μοναδικη περιπτωση στην Ελλαδα,
Θεωρω πως ενα swift sport hybrid 1,4 turbo που να καταναλωνει λιγο μεσα στην πολη θα ειναι το αυτοκινητο που θα λατρεψει ο καταιγιδας.
Ειναι φτιαγμεμο για αυτον, και σαν μεγεθος, και σαν αιαθηση οδηγησης, και σαν αισθητικη τετραγωνου μικρου αυτοκινητου αλα 90s και οχι σφηνοειδες στεναχωρο.
Κατιαγιδα ορμα....
https://www.slashgear.com/the-suzuki-swift-sport-hybrid-is-a-brilliant-hot-hatch-20613876/
Οικονομικο και 7,34 0-100
Καταιγιδα δες εδω τον δοκιμαστη που το οδηγει, ποσο ανετο ειναι, καθετες κολωνες, σαν τα παλια καλα, ραλλακια, ξερεις απο peugeot εσυ.
-
αλλαχτο με νιβι ολγκριπ, ριξε πανω μαντ ή έιμπαχ με 300, ποδιες με 200 και γουελκαμ σε βουνοεκδρομες για λιωσιμο καθε σουκου
ειναι τινα ακατανοητο να ριχνεις φραγκα σε απλα χρηστικα κουβαδοπεριπτερα, οπως ειναι τα σκοντοσετριο, αφου τα παιρνεις για λέιζουρ μια και εχεις εργατη. παρε τουλαχιστον κατι να εχει έστω το ζουρ απο το λέιζουρ.
-
o Gatoz έχει ένα point. Και αν θυμαμαι καλά κοιταγες με καλό ματι το jimny. Κάτι για σκαρφάλωμα?
Τεσπα μην σου τα ζαλίζουμε ότι γουστάρεις κάνε.
-
Μπα. Δεν γουστάρω και πολύ τα σύγχρονα αυτοκίνητα. Μάλλον για να είμαι ειλικρινής δεν τα γουστάρω καθόλου.
Εγώ παίζω δεκαετία 2000-2010...
Σε αυτή τη κατηγορία ακόμη και με το Pajero Pinin που είχα το 2004 θα ήμουν ευτυχισμένος. Μια χαρά αγριοκάτσικο ήταν. Σήμερα θα ήταν ιδανικό για μένα αφού δεν κάνω και χιλιόμετρα. Είχα βάλει και bullbar, σκαλοπάτια και πίσω μπάρα, ετοιμοπόλεμο εντελώς. Ότι πρέπει για Αθήνα.
Αλλά και το 206 μια χαρά είναι. Ότι πρέπει για την καθημερινότητα. Αμά λάχει σπρώχνεις και τον σκουπιδοντενεκέ χωρίς να κατέβεις από το αυτοκίνητο...
-
Μιά κουβέντα είπα του ανθρώπου και πέσατε πάνω του...
Δεν το πουλάει και δεν παίρνει κατσίκια για τα βουνά...
Προτιμάει να έχει το στυλ , αλλά και τρομάζει τους άλλους για να κρατάει την θέση του...
Οσο για μένα , που και που μέσα στην πόλη εκτιμάω ότι τώρα με 62 εκ λιγότερο μήκος , παρκάρω πολύ πιο εύκολα .
Από την άλλη η υδροπνευματική παραμένει αξία ανεκτίμητη στον ανοικτό δρόμο .
-
Που πας εσύ μέσα στην Αθήνα και παρκάρεις με το Aircross εύκολα; Για πες περιοχές.
Εγώ πάντως μόνο με το 206 νοιώθω άνετα να πάω κάπου μέσα στην Αθήνα και να το παρατήσω κάπου, οπουδήποτε.
Στο κτίριο που εργάζομαι, σε άλλη εταιρεία είναι κάποιος τύπος με Aircross. Το έχει 12 μήνες. Κόκκινο μαύρη οροφή, Shine, Diesel, χειροκίνητο.
Το κοιτούσα σήμερα, το είχε παρατήσει πάνω σε κεντρικό δρόμο. Το έχει 12 μήνες και φαίνεται σαν να το έχει 12 χρόνια. Του το έχουν ξεσκίσει. Ειδικά αυτός ο προφυλακτήρας μπροστά είναι σε άθλια κατάσταση. Τον έχουν χτυπήσει και στην πόρτα πίσω δεξιά, έχει ξεσκίσει και τις ζάντες στα πεζοδρόμια. α! σε κάποια σημεία στο καπό, το κόκκινο χρώμα έχει θαμπώσει. Κουτσουλιές; Του έριξαν κάτι πάνω; Πολύ ταλαιπωρημένο το αυτοκίνητο.
Αυτό για να φτιαχτεί κάπως, θέλει ένα χιλιαρικάκι στο νερό. Σε 5 χρόνια θα πρέπει να το στείλει για ανακύκλωση. Για πέταμα θα είναι.
Ήθελα κάποια στιγμή να του μιλήσω, αλλά δεν τον ξέρω καλά τον τύπο. Είναι και λίγο περίεργος.
-
Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που τα χαίρονται τα αυτοκίνητά τους δεν τα πήραν για να τα βαλουν σε γυάλα, κ το C3 Aircross είναι αυτοκίνητο για ξεσκισμα, δεν είναι κ κανένα συλλεκτικό πολυτελείας.
-
Που πας εσύ μέσα στην Αθήνα και παρκάρεις με το Aircross εύκολα; Για πες περιοχές.
Εγώ πάντως μόνο με το 206 νοιώθω άνετα να πάω κάπου μέσα στην Αθήνα και να το παρατήσω κάπου, οπουδήποτε.
Μαι χαρά είναι για πόλη (ΟΚ δεν είναι Panda), εδώ πάρκαρα με το Κούγκα! Το οποίο πουλήθηκε σε 3 χρόνια σαν καινούργιο, είχε 2-3 πολύ μικρές γρατσουνιές κάτω χαμηλά, ούτε που φαίνονταν.
-
Δεν ξέρω για το Kuga, μου φαίνεται λίγο μεγάλο, αλλά 4.12-4.15 που είναι το C3 Aircross δεν το λες κ δύσκολο να παρκάρεις.
Γενικά για αυτό το λόγο πήραμε το 2008, γιατί έχει χώρους/αποσκευές αλλά δεν φτάνει τα C suv, που όπως κ να το κάνεις έχουν κ έναν όγκο (ΚΑΙ σε φάρδος).
-
Είπαμε με 62 πόντους λιγότερους σίγουρα βρίσκεις πολύ περισσότερους χώρους να παρκάρεις .
Προσωπικά θεωρώ ότι τα υλικά πράγματα υπάρχουν για να κάνουμε την δουλειά μας .
Εντάξει χτες που είχα χρόνο κάποια στιγμή το πήγα για πλύσιμο , Αλλά σίγουρα θα έχεις μικροχτυπήματα . Είναι το τίμημα της κίνησης .
Κάποα στιγμή το φτιάχνεις . Ετσι έκανα στην 5άρα . Εδωσα 600 € και το έκανα καινούργιο . Είχα ένα μεγαλύτερο χτύπημα στο πλάι από ένα μαλάκα που ξεπάρκαρε σε πάρκινγκ με 45 μοίρες , με χτύπησε και έφυγε . Τι να κάνουμε θα σκάσουμε ? Συμβαίνουν αυτά .
Το θέμα είναι να το ζεις το κάθε πράγμα που παίρνεις ώστε να σε ευχαριστεί και να γλυτώνεις την ψυχοθεραπεία . Αυτή είναι πολλά βαψίματα και φανοποιίες σε κόστος...
-
Εδώ οι άνθρωποι στραπατσαριζομαστε και ταλαιπωρούμαστε, τα μηχανήματα θα λυπηθούμε;!
Κ το λεω εγώ που βάζω καλύμματα, πατακια, προστατευτικά τιμονιού και νοικιάζω πάρκινγκ!
Αλλά θέλω να τα χαρώ κι όλας, οπότε όταν κάτι μπαίνει εμπόδιο στην χρήση και ευχαρίστηση το απορρίπτω!
Τώρα μου έχει κολλήσει να δώσω το C3 (απλό) και να πάρω κάνα C3 Aircross/Ignis/Duster για κάψιμο σαν 2ο-3ο. Αλλά επειδή έχω ξεμείνει από μεγάλη μηχανή σκεφτομαι και αυτή τη περίπτωση.
Θα δούμε σε κάνα χρόνο, να τελειώσει η πανδημία και να δούμε που βρισκόμαστε και θα πράξω αναλόγως! Το C3 Aircross μάλλον θα μείνει κλασσικό αυτοκινητάκι. Είμαι πολύ περίεργος τι θα έχει στα σκαριά η Citroen για αντικαταστάτη. Πιστεύω θα κάνει κάτι εκπληκτικό που θα το θέλουμε όλοι!
-
Αυτος ο μαλακας που ξεπαρκαρε, ησουν εσυ;
θυμαναι το περιστατικο με το γκαραζ.
-
Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που τα χαίρονται τα αυτοκίνητά τους δεν τα πήραν για να τα βαλουν σε γυάλα, κ το C3 Aircross είναι αυτοκίνητο για ξεσκισμα, δεν είναι κ κανένα συλλεκτικό πολυτελείας.
Εσύ δεν είσαι αυτός που ψάχνει να νοικιάσει πάρκινγκ για να μην παρκάρεις έξω το αυτοκίνητο; Και το 2008 ένας κουβάς είναι. Παράτα τον έξω.
Citroen C3 Aircross 2018