-
http://www.euro4x4parts.com/parts/3pc1116-1948_afn_bumper_front_3421.html
Όντως ψήλωμα
Κατά τα άλλα, φοβερο το vitara...
-
Σαν αυτό είναι μέσα το καλοκαίρι.
Και μάλιστα κάνουν και μόνα τους χωρίς να τα πατήσεις. Εκεί που καθασαι ξαφνικά παίζουν τριγμουσικη. Αφου σκέφτεσαι μην έχει μπει ποντίκι και σκάσει μυτη μέσα από το ταμπλο,
Φτιάχνεις ιστορίες του τι κόσμος υπάρχει πίσω από αυτά τα πλαστικά, ποσα ποντικια και μυρμήγκια, και ετσι σκεφτομενος φτανεις γρηγορα στον προορισμο σου, περνα η ωρα που λενε.
Και μάλιστα έχει hi if ήχο από την βασική έκδοση.
Υ.γ ολόκληρο swift πατάς τα πλαστικά φιλετάκια και δεν κάνουν Κιχ, δεν ακούγεται τίποτα.,
Μήπως αυτό εννοούν οταν λένε ότι τα bmw έχουν προσωπικότητα;
-
Σαν αυτό είναι μέσα το καλοκαίρι.
Και μάλιστα κάνουν και μόνα τους χωρίς να τα πατήσεις. Εκεί που καθασαι ξαφνικά παίζουν τριγμουσικη. Αφου σκέφτεσαι μην έχει μπει ποντίκι και σκάσει μυτη μέσα από το ταμπλο,
Φτιάχνεις ιστορίες του τι κόσμος υπάρχει πίσω από αυτά τα πλαστικά, ποσα ποντικια και μυρμήγκια, και ετσι σκεφτομενος φτανεις γρηγορα στον προορισμο σου, περνα η ωρα που λενε.
Και μάλιστα έχει hi if ήχο από την βασική έκδοση.
Υ.γ ολόκληρο swift πατάς τα πλαστικά φιλετάκια και δεν κάνουν Κιχ, δεν ακούγεται τίποτα.,
Και μεις γκρινιαζαμε για τα πόμολα του grandland που ετριζαν. Μπας και έχουν κάνα τενεκεδακι από πίσω και κάνουν πλάκα;
-
δη γατος γουέι
κρος οβερ ειπαμε? γρατσουνιες? τριξ-τριξ?
η πρωτη μου φορα στη καινουργια πιστα, το μαυρουλι που τακαρε - απο χθες αψηλωσα ηδη εκει που επρεπε, περιμενω και τα μαρσπιε που εσπασα. στο 6:45 το γελιο
Αν είχα 2008 Active, πίστεύω σε είχα εκεί!
Πλάκα πλάκα, το Jimn-άκι από πίσω περνάει αέρας..
@Teo Mak, καλά ρε συ, θα μας τρελάνεις?! χωράει το Puma 4μελής οικογένεια και χάσκυ?! Αν είναι έτσι πάρε C3 Aircross, ποιο πολύ χώρο από το Puma έχει, ποιο ψηλό είναι, ποιο φθηνό είναι και ποιο μικρό στην πόλη για παρκάρισμα..
-
Εμ μετα απο διακοπες με ενα τετοιο, ελατε και πειτε μου ποσο χαλια ειναι το swift και ποσο παλιομοδικτικο κτλ.
Δυο ψιτ εκανα με το σπρευ στα πλαστικο καλυμα του καντραν εκει στις ραφες του με το υπολοιπο ταμπλο, που το χτυπα ο ηλιος και ακουγονται τριγμοι οταν διασταλει το πλαστικο, και αλλα δυο ψεκασματα στο μαυρο πλαστικο γυρο αππ το navi , και δεν κανει τον παραμικρο τριγμο. Απολυτα αθορυβο φτου φτου.
Στην μπεμπα δεν ηξερες που να πρωτοψεκασεις. Ολα τριζουν
-
Τον ιδιο τριγμο εκανε και το td 3008 στους αεραγωγους γυρω γυρω.
-
Τον ιδιο τριγμο εκανε και το td 3008 στους αεραγωγους γυρω γυρω.
Είναι ο χαρακτηριστικός ήχος των premium αυτός, φαίνεται....
-
καλα, κακιες...
ως γατος, ορκισμενος εχθρος των πρεμιο καθως μανα_δεν_παιρνω_μερκεντε_πουλαγα_οδηγητη_το_ογδοντα_τριο, μπορω να βεβαιωσω σε οσα -λιγα- πρεμια που μου ξεφυγαν οι υπαλληλοι και επηρανε, μετα τα 4 χρονια ακομα ηταν μια χαρα και ησυχα. και προπελες και αστερια. αυτα που κουδουνισαν πρωτα ηταν τα ψευτοπρεμια, βλεπε πουγκ οσο και αν τα συμπαθω, χοντα που ομως λατρευω και φαου. απο τα φθηνα τα ματσουντα επισης ανθεχτικα. για αυτο το παιζουν τωρα πρεμια και γιουρατα. σε ποιον? σε εμενα που τα ειχα και με καροτσα στη βαρδα και φορτωνα καρπουζα.
παντως η νεα γενια καρων ανεξαρτητα κατηγοριας - 2005 και μετα πρεπει να εχουν περασει απο τα χερια μου καμμια 50νταδα - τριζοβολαει λιγοτερο αν εξαιρεσεις ενα σουζ 1.3 ντηζελ που εχει γινει μεσα κουδουνι, ενω τα τουότα, τα φορντια, τα βιτ θελεις κωλοδαχτυλο και δυναμη πρωτης φορας αναλ για κριτς. τα σε τριο ομως και με κλασιμο χριτσι-χριτσ απο παντου ακουεις.
θα παω να δω το δυο οχτω και το τριο οχτω, τα αψηλα, ειμεθα για αλλαγη μερικων τωρα και ο μπουζινες παρτνερ μου δεν θελω να ξαναπαρει το 457ο πασατ στέισον χάιλάιν άουτο στο ιδιο μαλιστα χρωμα (παιζει οτι καθε τετοιο καφε μτχ που πουλιεται αθηνα να ειναι καποιο πρωην του) και να αλλαξει το 1358ο ντιεςτζι που εσπασε, θελω να τον ζπρωξω σε καποιο χλιδατο πουγκ αυτον. που μακρυα βεβαια απο μενα δικουνητα αψηλα, σαν σιτιτουρ που τη πας για φαγητο, μετα ποτο, μετα γκριπ και απανω που βγαζεις γουστα, την βαζεις σε ταξι και πας στη γυναικα σου
-
Οχι για να καταλαβετε.
ΑΑΑΑΑΧ ΚΟΥΛΑ....σε κατηγορουσαν ολοι,
Στην κουλα τα φιλετα των πλαστικων ηταν οπως αυτα στο 2ο βιντεο της μερσεντες στην πορτα. Δεν ετριζαν καθολου.
Ουτε το 1/10 των τριγμων δεν ειχε η κουλα με την c class στο 1ο βιντεο,. Τιποτα δεν ετριζε και ολα ηταν σαν πετρα στιβαρα, παρα ηταν σαν πετρα εδω που τα λεμε.
Δεν ξαναβγαινουν τετοια πακετα φθηνων αυτοκινητων.
Υ.γ γατε, μαζεψοουυυυ, δεν κρατιεσαι
-
Οχι για να καταλαβετε.
ΑΑΑΑΑΧ ΚΟΥΛΑ....σε κατηγορουσαν ολοι,
Στην κουλα τα φιλετα των πλαστικων ηταν οπως αυτα στο 2ο βιντεο της μερσεντες στην πορτα. Δεν ετριζαν καθολου.
Ουτε το 1/10 των τριγμων δεν ειχε η κουλα με την c class στο 1ο βιντεο,. Τιποτα δεν ετριζε και ολα ηταν σαν πετρα στιβαρα, παρα ηταν σαν πετρα εδω που τα λεμε.
Δεν ξαναβγαινουν τετοια πακετα φθηνων αυτοκινητων.
Υ.γ γατε, μαζεψοουυυυ, δεν κρατιεσαι
Να έχεις στάξει 50 ευρωχιλιαρα και να ακούς αυτά τα τριξιματα..Πόσο πιασοκωλιμα παίζει να έχεις φάει;
Υποτίθεται τα κασκαι ετριζαν εδώ δίνουν συναυλία τα πλαστικά των μερκ.
-
Γιατι εδω;
Που να δεις audi a1 καθομουν μεσα , και περιμενα φιλαρακι, νραλα ο ηλιος και η ζεστη. ημουν στον συνοδηγο, και ξαφνικα τραβαει ενα κρααααααακ το ταμπλο, μονο του, λογω ζεστης.
Με καρατρομαξε το μ@@@νο.
Audi ετσι;
Ρε παρτε φθηνα και καλα αυτοκινητα μην ειστε κοροϊδα.
-
Μόλις γύρισα από Ford όπου πήγα να δω το Puma.
Ο πωλητής (κλασσικά για τα πανηγύρια....βαριοταν να μου μιλήσει, πόσο να μου προτείνει για td) μου είπε ότι η έκδοση titanium τέλος και θα έρχεται μόνο η st line και stx.
Κατά τη γνώμη μου, μεγάλη λαλακία της Ford Hellas αν δε φέρνει Titanium! Έχει τα καθίσματα-μασάζ,πιο άνετη ανάρτηση,κερδίζει λίγο σε ύψος και τα μαύρα προστατευτικά στα φτερά,κάπως δίνει μια αίσθηση εκτóς δρόμου σε σχέση με την St-line.Αν του χρόνου κατέληγα να πάρω Puma,θα πήγαινα σε Titanium 155.Προτιμώ να βάλω extra τα fullLed ( για ψηφιακό καντράν δεν καίγομαι τόσο,αν και πάει μαζί στο πακέτο),παρά να πάω st-line και να χάσω τα άλλα χαρακτηριστικά της titanium.
-
teo mak wrote:
Μόλις γύρισα από Ford όπου πήγα να δω το Puma.
Ο πωλητής (κλασσικά για τα πανηγύρια....βαριοταν να μου μιλήσει, πόσο να μου προτείνει για td) μου είπε ότι η έκδοση titanium τέλος και θα έρχεται μόνο η st line και stx.Κατά τη γνώμη μου, μεγάλη λαλακία της Ford Hellas αν δε φέρνει Titanium! Έχει τα καθίσματα-μασάζ,πιο άνετη ανάρτηση,κερδίζει λίγο σε ύψος και τα μαύρα προστατευτικά στα φτερά,κάπως δίνει μια αίσθηση εκτóς δρόμου σε σχέση με την St-line.Αν του χρόνου κατέληγα να πάρω Puma,θα πήγαινα σε Titanium 155.Προτιμώ να βάλω extra τα fullLed ( για ψηφιακό καντράν δεν καίγομαι τόσο,αν και πάει μαζί στο πακέτο),παρά να πάω st-line και να χάσω τα άλλα χαρακτηριστικά της titanium.
+1, ακόμη και σε review εξωτερικού διαβάζω ότι προτιμούν Titanium, αλλά μάλλον μούφα πληροφόρηση είναι..
-
+2
-
Γιατι εδω;
Που να δεις audi a1 καθομουν μεσα , και περιμενα φιλαρακι, νραλα ο ηλιος και η ζεστη. ημουν στον συνοδηγο, και ξαφνικα τραβαει ενα κρααααααακ το ταμπλο, μονο του, λογω ζεστης.
Με καρατρομαξε το μ@@@νο.
Audi ετσι;
Ρε παρτε φθηνα και καλα αυτοκινητα μην ειστε κοροϊδα.
Θα αρχίσω να ζουλαω το αμάξι παντού πριν δώσω τα υπόλοιπα χρήματα και ο Θεός βοηθός . Αν είναι και στον πάνω όροφο της νταλίκας θα έχει φάει και ντάλα ήλιο..
-
Κατά τη γνώμη μου, μεγάλη λαλακία της Ford Hellas αν δε φέρνει Titanium! Έχει τα καθίσματα-μασάζ,πιο άνετη ανάρτηση,κερδίζει λίγο σε ύψος και τα μαύρα προστατευτικά στα φτερά,κάπως δίνει μια αίσθηση εκτóς δρόμου σε σχέση με την St-line.Αν του χρόνου κατέληγα να πάρω Puma,θα πήγαινα σε Titanium 155.Προτιμώ να βάλω extra τα fullLed ( για ψηφιακό καντράν δεν καίγομαι τόσο,αν και πάει μαζί στο πακέτο),παρά να πάω st-line και να χάσω τα άλλα χαρακτηριστικά της titanium.
-
Δεν σταματάει η Titanium, ίσως ο πωλητής είχε στοκ μόνο ST Line και ήθελε να διώξει αυτά, απλά πράγματα.
-
Δεν είναι πιο ψηλή η Titanium.
-
Προς το παρόν όλα τα Titanim έρχονται με το έξτρα πακέτο του ψηφιακού πίνακα και των Full LED στην μειωμένη τιμή και σύμφωνα με τον πωλητή, θα είναι έτσι για όλη την χρονιά και ίσως και για το 2021, δεν το ξέρουν ακόμα.
-
-
Αν κάποιος έχει πραγματική ανάγκη χώρων, δεν υπάρχει άλλη λύση. Και όντως κάποια παλιότερα ήταν ατσούμπαλα και 'σαν νεκροφορες'. Παλιότερα όμως, και κάτι Tucson, Sportage κλπ. ήταν στρουμπουλά κι άσχημα.
Τα σπορ βάγκον τα ξεκίνησαν κάποιες premium εταιρείες, Audi, BMW, που ήταν πιο όμορφα κι απ τα αντίστοιχα σεντάν, κι έπειτα ακολούθησαν κι άλλοι. Τα Focus ήταν πάντα λίγο πιο συμπαθητικά σε βάγκον, τα τελευταία χρόνια όμως πραγματικά δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν, Focus Active, Leon ST, Corolla sport, κι άλλα, πολύ καλό καλοσχεδιασμένα αυτοκίνητα και πολύ πρακτικά.
Πέρυσι που χρειάστηκε να βρεθώ Γερμανία για επαγγελματικούς/εκπαιδευτικούς λόγους, μου έκανε εντύπωση πόσο δημοφιλή συνεχίζουν να είναι τα station wagon.
Τα έβλεπες παντού και σε πολύ μεγάλους αριθμούς. Μεγάλο μερίδιο αγοράς. Καμία σχέση με Ελλάδα. -
Ναι απλά στην Γερμανία έχουν ποιο άνετους δρόμους εδώ κάνεις να ξεπαρκαρεις από την πυλωτη (οσοι προνομιούχοι έχουν) και προσέχεις μην βρεις στο απέναντι παρκαρισμένο αμάξι στην Γερμανία έχουν τους διπλάσιους δρόμους σε φάρδος μπροστά στα σπίτια τους. Εδώ οτιδήποτε πάνω από 4.50μ είναι υπερβολή και εμποδίζει. Τώρα αν σε παίρνει να έχεις ένα βαγκον για 3-4 ταξίδια τον χρόνο παρκαρισμένο στο κλειστό γκαράζ και τον υπόλοιπο καιρό παίζεις με μικρά αμάξια τα βαγκον είναι τέλεια. Αλλά πόσους αφορά αυτό το σενάριο;
-
Μα δεν ειναι μονο το πως βγαινεις αλλα και ο χωρος της πυλωτης. Εχει κολωνες δεν χωρουν ολα τα αυτοκινητα σε πυλωτες.
-
Απόλυτα λογικό. Συνδυάζουν (και ξεπερνούν) τους χώρους και την πρακτικότητα των SUV, με την οδική συμπεριφορά κανονικού αυτοκινήτου. Πολλές φορές μάλιστα έχουν και αρκετά σπορ στήσιμο! Επίσης πλέον δεν είναι όσο άσχημα ήταν κάποτε. Σε αρκετές περιπτώσεις τα wagon είναι πιο όμορφα από τα αντίστοιχα hatch/sedan!
Εκεί που χάνουν σε σχέση με τα SUV είναι η ψηλή θέση οδήγησης και η εκτός δρόμου 'ικανότητα' (τα περισσότερα SUV δεν την έχουν έτσι κι αλλιώς). Υπάρχουν όμως και ειδικές κατηγορίες όπως το εκπληκτικό Subaru Outback ή τα Volvo cross country που τα πηγαίνουν καλά ΚΑΙ εκεί!
Όσο για το ξεπαρκάρισμα και το πόσο εύκολα τα φέρνεις βόλτα, με τόσους αισθητήρες και κάμερες πλέον, πρέπει να κάνεις χοντρή πατάτα για να χτυπήσεις. Όλα μια συνήθεια είναι. Εντάξει δε λέμε να το στριμώχνεις όπου βρεις... Εκεί κινδυνεύεις από τους άλλους (όπως με όλα).
Πιο εύκολα παρκάρω το wagon παρά το corsa D που είχα! Αρκεί να με χωράει φυσικά η θέση. (Υπάρχει και το αυτόματο παρκάρισμα στα περισσότερα μοντέλα πλέον!)
SUV/Crossovers Forum