-
Οι γραμμες του ειναι ασυληπτες, στο μαυρο παιζει να μην δειχνουν πολυ. + το πισω μερος που ειναι το ομορφο, η μαυρη λωριδα χανεται στο μαυρο. Μπλε σκουρο που ειχε, ηταν ωραιο. Σε κοκκινο μαλλον το καλυτερο.
Το εχει και στο car gr 32900 or so me 15k χλμ. Πηγε να με ψαρωσει αλλα δεν παιζει. Ψαχνω ατελεια.
-
- εχει νοημα να βαφει; κοστος;
2)τον ρωτησα αν μπορουμε να βρουμε απο εξωτερικο καποιο, μου ειπε μονο στα 2008 που φευγουν αβερτα, εμφανιΟνται ανα διαστηματα απο ρουμανια κλπ. Στο 508 απιθανο. Μπορω να κοιταξω καπου; να παρω αθηνα τηλ;
-
Με τίποτα, για εμένα! Θα κοστίσει πολλά λεφτά και το αποτέλεσμα δεν θα είναι ποτέ εφάμιλλο του εργοστασιακού. Άσε που εαν το πουλήσεις ποτέ, θα χάσεις πάρα πολύ.
-
Από εξωτερικό, μόνο εαν το φέρεις μόνος σου, αλλά δεν ξέρω εαν σε συμφέρει, θα πρέπει να ψάξει να βρεις εαν κάποια χώρα έχει αντίστοιχες εκπτώσεις με την Ελλάδα. Λογικά εαν έχουν ένα σύστημα, δεν θα έχει κάτι στην Αθήνα. Αλλά δεν χάνεις να ρωτήσεις, μήπως έχει κάποιος έμπορος, δλδ. να πάρεις Autoone, Gallo, Καλιαντάση και γενικά όλους στην Αθήνα.
Καθαρά προσωπική άποψη, με τίποτα μαύρο και με τίποτα Active. Θέλει τουλάχιστον Allure (βασικά GT θέλει) για να είναι όπως πρέπει το αυτοκίνητο, στην Active χάνει πάρα πολύ. Γενικά τα Peugeot για εμένα θέλουν τις κορυφαίες τοςυ εκδόσεις, ειδικά όσο μεγαλύτερα είναι, γιατί προσφέρουν πολλά πράγματα σε εξοπλισμό, αίσθηση, ευκολίες κλπ. αλλά όχι στις βασικές εκδόσεις. Δηλαδή τώρα να έχει κάποιος ένα τόσο όμορφο αυτοκίνητο με φώτα αλογόνου εν έτη 2020, εεε είναι παράταιρο πως να το κάνουμε.
-
αζ φάνις σέις, ναι πουγκ μονο το πιο εξοπλισμενο...
ακομη θυμαμαι τη λιμουζιναρα, το προηγουμενο 508, που ειχα παρει χωρις να χαλβαδιασω πρωτα εξοπλισμους και λειπανε τα παντα στη τελικη. μετα μου κοστισε μια περιουσια να βαλω τα απαραιτητα για να συναγωνιζεται σε εξοπλισμο τα απλα ενα κομμα τεσσερο αούρια.
αλλα επιτελους μιλαμε για αυτοκινητα απαφτα που στριβουν κιολας
εγω φυσικα και επιμενω, οκ το πεντε οχτω, κουκλαρα. ειδικα στα γιουρα τουτα. αλλα ο σιβικας πεταει. και οταν φυγει ο ερως, θα αναρωτιεσαι αν η γκολφω που σου αναψε τα φωτα θα το ξανασκεφτοτανε με το σχιστοματη.
-
Εγώ θα το έπαιρνα και θα έλεγα και ευχαριστώ. Το χρώμα και τα led (θα βρεθεί λύση για αυτο) είναι δευτερευοντα μπροστά σε ότι παίρνεις με αυτά τα χρήματα. Αν είναι να το βάψεις απλά άστο.
-
Είχα οδηγήσει το κόκκινο, και ενώ δεν μου αρέσει καθόλου σαν χρώμα, σε κάτι τέτοια αυτοκίνητα ταιριάζει απόλυτα.
Νομίζω δεν τίθεται σύγκριση μεταξύ αυτού και 3008, είναι εντελώς διαφορετικά οχήματα με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία και χρησιμότητα.
Το αστείο είναι ότι ένας άλλος που ήταν μαζί μου εκείνη τη μέρα, πήρε το 5008 τελικά!
-
θα πάρω αύριο αθήνα να ρωτήσω. μου φαίνεται περιεργο, γιατι να μην βρουν ενα allure κοκκινο π.χ απο άλλη χώρα και να το φερουν με την προσφορά τους? χμμ φαντάζομαι θέλουν να ξεφορτωθούν τα υπάρχοντα αλλά και παλι, 27- 28κ που θα βγει φαντάζομαι δεν τους χαλάει.
-
Αμα ηταν τοσο απλο δεν θα γινοταν παραγγελιες, θα έφερναν απο αλλες χωρες οταν ελειπε καποια εκδοση
-
- εχει νοημα να βαφει; κοστος;
Μπορείς πάντοτε να το περάσεις μια μεμβράνη και να το κάνεις ότι χρώμα θέλεις. Κόστος ανάλογα τι χρώμα είναι η βάση του και τι χρώμα θέλεις να το κάνεις. Για αυτοκίνητο μεγέθους 508 να μην έχει ενάμισο χιλιάρικο;
-
Αλλη φορα δν ξαναψαχνω τοσο καιρο. Αι σιχτιρ θα μου βγουν τα συκωτια. Χιλιες φορες κασερι, ψαξιμο 10 μερες και τελος.
Τζιφος και απο αθηνα. Λυσεις για το συγκεκριμενο:
Α)Active diesel auto μαυρο 25400 summer sales
Β) Ενας εμπορος απο αθηνα προτεινε παραγγελια με παραδοση οκτωβριο(?)
Allure diesel auto μεταλλικο ~31000 κλειδι. ( μου εδωσε τηλεφωνικα μια επτωση 2 χιλιαρικα μου ειπε)
Γ) μεταχειρισμενο απο εξω. Πηγα σε εναν μαντρα ( τι φατσες εχουν, ετοιμοι για φυλακη ειναι). Μου λεει υπολογισε 2 2,5κ πανω απο την τιμη του mobile.de. προμηθειες/μεταφορα/ανθρωπος εξω. 'Σε μια βδομαδα θα εχεις αμαξι'... εχει καποια allure 24 με 26 απο εμπορους γερμανιας. Οποτε ενα 27ρι στο νερο.. και τι θα τυχεις.(παντως βρισκεις με τουμπανους εξοπλισμους).
Αυτα.
-
Αφου δεν σου εκατσε το 3008, γιατι δεν ριχνεις ενα ματι και στο ομοσταυλο Grandland X? Νομιζω αυτοματο,ντιζελ, με την απαλλαγη σου θα σου βγει σε πολυ οικονομικη τιμη
-
Η παραγγελία δεν είναι κακή ιδέα. Ναι θα περιμένεις αλλά θα πάρεις ό,τι ακριβώς θέλεις! Όλα τα άλλα είναι συμβιβασμοί.
Χώρια που θα μπορείς να το πάρεις και Wagon που λύνει κατά μεγάλο βαθμό το θέμα των χώρων στους πίσω και σου δίνει και άλλο χώρο αποσκευών.
Αν σου άρεσε το 508 κάνε παραγγελία!
-
Αφού η ατέλεια είναι για μια φορά, καλύτερα να πας σε παραγγελία για να πάρεις αυτό που πραγματικά θές. Αλλιώς θα σε 'τρωει' συνέχεια ότι δεν πήρες το αυτοκίνητο που ήθελες. Είναι αρκετά τα χρήματα για να συμβιβαστείς με κάτι που δεν το θές πραγματικά, γνώμη μου.
-
Κοίτα, είναι σούπερ ευκαιρία στα 25, τι να λέμε τώρα..θα πάρεις αυτοκίνητο που δύσκολα αποφασίζεις να πάρεις σε κανονικές τιμές.
Εμένα προσωπικά δεν μου κάνει για οικογένεια, αλλά αν σου κάνει εσένα μου περισσεύει.
Σε δεύτερη φάση, αν είναι το αυτοκίνητό σου, και μισείς το μαύρο, κάνε παραγγελία. Είδες ότι η Peugeot ήταν η ποιο γρήγορη στις παραγγελίες μετά το άνοιγμα του εργοστασίου, και ένα lockdown Σεπτέμβριο-Οκτώβριο να γίνει, πριν τα Χριστούγεννα στην πολύ χειρότερη θα το έχεις, αν όλα πάνε καλά, και δεν γίνει lockdown Σεπτέμβριο, τότε θα το έχεις περίπου τότε (αν δεν καθυστερήσεις και παραγγείλεις τώρα).
Σε τρίτη φάση, είναι δυνατόν να σκέφτεσαι για μεταχειρισμένο ενώ έχεις ατέλεια;! Ούτε καν...καινούργιο θα πάρεις, diesel-άκι, να το χαρείς μέχρι να πάρουμε όλοι ηλεκτρικά σε καμιά δεκαετία! Μαζί θα ψάχνουμε τότε!
-
small update.
αρχίζω και χωνεύω πιο πολύ το μαύρο με τον καιρό. από εκδόσεις η σωστή εξωτερικά η gt line λόγω led και ζάντες, πράγματα που μπορεί να φορέσει και η active. (στο περίπου).
Παρ όλα αυτά, θα τσεκαρει άνθρωπος δύο τρεις περιπτώσεις από έξω allure (+led/θερμ καθ/keyless/ ηλιοροφή) σε άλλο χρωμα με ελάχιστα χλμ, αλλά μηχανικα κιβώτια. Μαξ τα 26+.. ρίσκο..
-
Πάρε το καινούριο 508, 100 φορές καλύτερο αυτοκίνητο από τα περίπτερα (SUV) που κοιτάς, ακόμα και σε μαύρο.. Εκτός αν παίζει ακόμα το Civic βενζίνης, που είναι πύραυλος...
-
Πραγματικά δεν μπορώ να σε καταλάβω. Έχεις κάποιου είδους ελάφρυνση που μπορεί να σου προσφέρει ένα ακριβό καινούργιο αυτοκίνητο στα 2/3 της κανονικής του τιμής, και κοιτάς μεταχειρισμένα απ'έξω;! Και μάλιστα 26-27.000 για μεταχειρισμένο; και χίλια χιλιόμετρα να έχει κάνει δεν είναι το ίδιο με ένα με 2-3 (κάτι γράφουν κ τα καινούργια!).
Τόσες καλές τιμές μας έχεις πει σε τόσα ωραία αυτοκινητάκια. Άντε πάρε ένα να το χαρείς γιατί δεν ξέρεις αν θα ξαναγίνει κάνα lockdown κατά τα Χριστούγεννα και χάσεις και άλλο ένα 2-3μηνο έτσι και πας για επόμενο καλοκαίρι!
-
τελικά παραγγελία 508! active noir Perla nera auto diesel 1,5. το κατέβασα ακόμη λίγο, τελική 25000.
ελπίζοντας μη φάω φόλα από τράπεζα φυσικά, είμαστε 17+8κ δανειο, 18μηνο. πότε δεν παίρνεις αυτό που χίλια τοις εκατό θέλεις αλλά φαντάζει πολύ καλή επιλογή για 10+ χρόνια. μουρικο, οικογενειακό, οικονομικό με κάποιες ρεπριζ. θα ξεχωρίζουμε κιόλας!
ευχαριστώ όλους για την τεράστια βοήθεια, και εννοείται θα ανεβάσω φωτό με το καλό!
ήδη σκέφτομαι μεμβράνες, λεντ (ειδικά τα κάθετα ημέρας πρεπει να μπουν) και ίσως με κάποιο τρόπο να χρωμιωσω τις ψεύτικες αποπληξεις για να σπάσω λίγο την μαυρίλα.
-
Πολύ καλή επιλογή! Με το καλό να παραλάβεις και καλοτάξιδο!
-
Καλοτάξιδο!
Πανέμορφο αυτοκίνητο! Όντως θα ξεχωρίζεις όπου και να πηγαίνεις.
-
Μπράβο! Όμορφη και ιδιαίτερη επιλογή! Με το καλό!
Αγορα καινουργιου (οικογενειακου) - Αποψεις