Dublin wrote:
Θα ήθελα να δω real life παραδείγματα για να καταλάβουμε ακριβώς. Έχω μαζέψει αρκετά και θα μπορούσα να δώσω κάποιο για απόσυρση.
https://www.newsauto.gr/specials/megalo-afieroma-poso-tha-fthininoun-ola-ta-ilektrika-aftokinita-tis-agoras/
Dublin wrote:
Η γνώμη μου είναι ότι ακόμη είναι νωρίς για οτιδήποτε ηλεκτρικό.
+1
Ευχαριστώ πολύ!
25.000 για Corsa κ 208..νομιζω το κόστος είναι μεγάλο για να γίνει κάποιος πιονερος του πρώτου κύματος, επίσης θες 600-800€ για φορτιστή στο σπίτι σου (μετά την έκπτωση των 500€), και γενικά ένα σωρό προβλήματα για αρχή..
Plug in δεν βλέπω στα μοντέλα. Θυμάμαι οτι μου έλεγαν σε άλλα thread οτι θα έπαιρνε κόσμος Puma επειδή γράφει hybrid..
1 στα 3 το 2030 θα είναι ηλεκτρικά λέει ο Κουλης...ουτε με υποχρεωτική αγορά δεν φθάνει αυτό το νούμερο σε μία δεκαετία..
Θετικό που δίνει αυξημένα κίνητρα για ταξί κ επαγγελματικά, γιατί αυτά ρυπαίνουν περισσότερο από άλλα (λόγω συνεχούς χρήσης).
Ένα μικρό κ τιποτενιο τύπου Citroen Amy(i) θα ήταν ότι πρέπει για κέντρο Αθήνα. 50χλμ μια χαρά είναι για γύρω γύρω όλοι.
Επίσης θα κοιτάξω τα ηλ. Ποδήλατα γιατί το 40% είναι αρκετά καλή έκπτωση. Να Σκεφτείτε περίπου 2.500-3000€ κάνουν κάποια μοντέλα που κοίταγα, κ για αξιοπρεπές θες κοντά 2.000. Πάντως είναι περίπου 23-25 κιλά, οπότε ποδηλατεις μόνο κατηφόρα..
100.000.000 είναι όλο το πρόγραμμα. Κυριολεκτικά ψίχουλα. Από κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.