-
Και εγώ έχω προπληρώσει αλλά μας είπαν ότι είτε θα μας επιστρέψουν χρήματα είτε θα μας παρατείνουν (δωρεάν εννοείται) την συνδρομή για όσους μήνες έχει μείνει κλειστό. Μόλις έχω νεότερα θα ενημερώσω. Προσωπικά με βολεύει να μην ανοίξει τώρα και να μου παρατέινουν την συνδρομή μέχρι τον Ιανουάριο του 2021.
-
Storm, σέβομαι κι όσο μπορώ κατανοώ την ανάγκη σου για γυμναστική, αλλά η αλήθεια είναι ότι κλειστός χώρος άθλησης με αναπνοές που θα εκτοξεύουν σταγονίδια με πολλ/σια ταχύτητα σε άσκηση από την κανονική αναπνοή (το θεωρώ αδύνατο και δεδομένο πως δε γίνεται να κάνεις οποιαδήποτε γυμναστική με μάσκα) είναι σημαντική εστία μετάδοσης.
Και τα μεγάλα/αλυσίδες γυμναστήρια μη νομίζουν ότι θα τη γλιτώσουν και θα δουλέψουν κανονικά μετά το φθινόπωρο.Το 2020 είναι τελειωμένο και γι αυτούς (εκτός αν απ'το φθινόπωρο τα γ@μ@σουμε όλα κι όπως ζήσει κι όποιος πεθάνει).
Επίσης μου την έδωσε που ο ιδιοκτήτης κάνει λόγο ότι 'κάνουν λειτούργημα'. Όταν θέλουν να κονομήσουν επιτελούν λειτούργημα, αλλά όταν πάνε στο γιατρό θέλουν δωρεάν παροχή γιατί 'η ιατρική είναι λειτούργημα,όχι επάγγελμα'. Λοιπόν, αφού επιτελούν λειτούργημα, όταν ξανανοίξουν με το καλό να πας και να τους πεις να κάνεις γυμναστική δωρεάν αφού είναι λειτούργημα..
-
Φίλε Panormus ότι και να γράφουμε εμείς εδώ μέσα κανένα γυμναστήριο δεν θα ανοίξει αν δεν παρθεί πολιτική απόφαση.
Το θέμα είναι να παραμένουν κλειστά για λόγους υγείας και όχι επειδή τα YAVA ή τα MEGAGYM δεν θέλουν να προσφέρουν υπηρεσίες προπληρωμένες.
Το ξέρετε ότι υπάρχουν μεγάλα γυμναστήρια ακόμη και σήμερα που ενεργοποιούν εγγραφές και συνδρομές και μαζεύουν χρήματα;
π.χ. https://www.yava.gr/syndromi
**Καλοκαιρινή προσφορά για τρεις μήνες. **
**Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ!!!!! **
Και μπορεί ταυτόχρονα η YAVA να πιέζει να ανοίξουν τα γυμναστήρια από τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο ή και το 2021...
Και αυτά τα κάνουν και άλλες αλυσίδες όλη αυτή την περίοδο.
Αυτά τώρα είναι φυσιολογικά πράγματα;;
-
Βρε άντε κάντε γυμναστική από youtube όταν τελειώσει η πανδημία τότε θα ξανανοιξουν
-
Ποιητή LAP άστα αυτά, γιατί όταν ακούω για Youtube και σπίτι το μυαλό μου πάει σε έναν άλλο ποιητή...
-
Χαχαχαχα
Σωστοοος
Αυτά είναι σίριαλ, όχι οι μαλακιες του σήμερα που δηθεν ειναι κωμωδίες.
Όσο για τα μπρατσα, να ξέρετε δεν χρειάζονται
-
Storm έχεις φάει σκάλωμα με το γυμναστήριο. Είναι από τους επικίνδυνους χώρους, πως να το κάνουμε;
Δεν υπάρχει ανοιχτό γυμναστήριο να πας; πχ στο ΟΑΚΑ έχει και υπόστεγο με όργανα απ όσο έχω δει, γιατί δεν επιλέγεις κάτι τέτοιο προς το παρόν;
-
Τις τελευταίες ημέρες έχω αλλάξει διαδρομή που περπατώ και ανεβαίνω Βριλήσσια μέχρι το γήπεδο Χαλανδρίου στην Αττική Οδό. Δεν έχω καταλάβει αν έχει ανοίξει. Στην είσοδο είχε λουκέτο. Πήγα από την πίσω πλευρά και κάποιοι έτρεχαν μέσα. Κάποιοι έτρεχαν από έξω στην έκταση του Πάρκου της Αττικού Οδού στο μικρό περιμετρικό πεζοδρόμιο.
Γενικά δεν έχω καταλάβει (και μάλλον κανείς δεν έχει καταλάβει) τι ακριβώς έχει ανοίξει από τις αθλητικές εγκαταστάσεις.
Από ΟΑΚΑ δεν έχω ιδέα. Ούτε που ξέρω τι γίνεται σε αυτή την έκταση. Κάποια στιγμή πριν πολλά χρόνια μου έλεγε ένας γνωστός ότι πάει εκεί και παίζει τένις με ραντεβού και με τσουχτερό κόστος.
-
Storm https://www.chalandri.gr/uncategorized/62061/
Για τα 60 λεπτά χρόνος προπόνησης, τα τηλεφωνικά ραντεβού και το max 3 φορές την εβδομάδα κλάιν, όμως για το δελτίο καταγραφής συμπλήρωσέ το και δώστο στην είσοδο για να μη σου λένε τίποτα.
-
Καταιγίδα, αν θες να τρέξεις σε εξαιρετικό περιβάλλον, πάρε το αμάξι ή το σκούτερ σου και πήγαινε στην Αγία Παρασκευή, πάνω στον Υμηττό. Σε ένα τέταρτο απόσταση από το σπίτι σου, μέσα στο πράσινο, έχει μονοπάτια που θα ευχαριστηθείς τρέξιμο με τις καλύτερες συνθήκες
-
Να μάθαμε και κάτι για ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙ!
Τώρα εξηγείται γιατί το βρήκα με λουκέτο το γήπεδο. Τις καθημερινές από τις 16.00 μέχρι τις 19.00 είναι για 'ειδικές' περιπτώσεις και όχι για το κοινό.
Μόνο Κυριακή θα μπορούσα να πάω το πρωί στις 8. Τις άλλες ημέρες δεν προβλέπεται.
Μία ωρίτσα είναι καλά για τρέξιμο στο στίβο για όποιον έχει συνηθίσει να τρέχει έξω και έχει και ένα Α σωματότυπο.
Έχω να τρέξω έξω από το 2004 που ήμουν Αμερική. Τότε ήμουν κανονικός άνθρωπος με κανονική ζωή σε περιοχή που μπορούσα να τρέξω ελεύθερα.
Τώρα αποκλείεται να τρέξω έξω. Εντελώς γελοίο θέαμα.
-
Σε ευχαριστώ για την ιδέα.
Πλέον τον πόνο μου για τα γυμναστήρια τον πνίγω σε άλλο φόρουμ, σχετικό με τον αθλητισμό.
Καλύτερα, για να μην σας πρήζω εδώ μέσα.
-
Πες τους για αυτο το forum των 4τροζων, ωστε να γλυτωαουν την εκει γκρινια ...και ξαφνικα κάνε τους έκπληξη και πες τα και εδώ.
Πανταχού παρών ο καταιγίδας
-
Το Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι ακόμα κλειστό, είναι δημοτικό από ότι άκουσα και ο δήμαρχος είναι μεγάλο κομματόσκυλο της Νέας Δημοκρατίας μια άλλη περίπτωση Χαρδαλιά.
-
Στο Άλσος Βεϊκου είναι πολύ επικίνδυνα για το οτιδήποτε. Μια φορά είχα πάει για καφέ και πήγαν να μου κλέψουν το αυτοκίνητο.
Κάθε τρεις και λίγο επιθέσεις συμμοριών και σπάνε στο ξύλο όποιον βρούνε μόνο του να τρέχει.
Το ίδιο και σε άλλα τέτοια 'πάρκα' π.χ. Αντώνη Τρίτση, Υμηττός, Άλσος Συγγρού κλπ...
Εγώ έξω δεν τρέχω. Όποιος θέλει ας τρέχει έξω και ας κάνει ότι θέλει.
-
Στο Άλσος Βεϊκου είναι πολύ επικίνδυνα για το οτιδήποτε. Μια φορά είχα πάει για καφέ και πήγαν να μου κλέψουν το αυτοκίνητο.
Κάθε τρεις και λίγο επιθέσεις συμμοριών και σπάνε στο ξύλο όποιον βρούνε μόνο του να τρέχει.
Το ίδιο και σε άλλα τέτοια 'πάρκα' π.χ. Αντώνη Τρίτση, Υμηττός, Άλσος Συγγρού κλπ...
Μπορεί να έχεις δίκιο αλλά τι σχέση έχει αυτό με τα κρούσματα και τους θανάτους από κορωνοιό?
-
α! καμιά. Απλά νόμιζα ότι έτρεχες στο Άλσος Βεϊκου και περίμενες να ανοίξει.
-
α! καμιά. Απλά νόμιζα ότι έτρεχες στο Άλσος Βεϊκου και περίμενες να ανοίξει.
Καμιά σχέση, παρατηρήσεις κάνω μόνο σχετικά με την άρση των μέτρων.
-
Ρε σεις, στην Αθήνα ζείτε ή στο Γκόθαμ Σίτυ !?
Εντάξει, εγώ δεν γουστάρω τις κεντρικές περιοχές μεγαλουπόλεων για άλλους λόγους, είμαι αλλιώς μαθημένος στη Θεσσαλία, αλλά δεν πίστευα πως χρειάζεται και Μπάτμαν για να τη βγάλει κάποιος καθαρή εκεί...
-
Ε καλά κι εσύ μην τα παίρνεις όλα αυτολεξεί! Μπορεί να είναι λιγουλάκι υπερβολικές οι περιγραφές...
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες