-
Παντως κριμα να μην βαζουν τα λεντ στην allure. Ειναι ενα κομματι που το κοιτα και αυτος που θελει κινητηρα αλλα και αυτος που θελει μπλιμπλικια και ανεσεις. Gt line ειναι υπερτουμπανη στην γκαμα τους. Και τσιμπημενη.
Tα Led δεν είναι καθόλου μπλιμπλίκια,είναι πολύ χρήσιμα και σημαντικά για την ασφάλεια.Καλύτερα αυτά, παρά η 10' οθόνη αντί για 7' ή 8' ...
Αν το κάνεις παραγγελία δεν μπορείς να τα βάλεις; (ή γίνεται ασύμφορο αν ανεβαίνει το φορολ.σκαλοπάτι);
-
Συμφωνουμε, το βαζω στα τοπ απαραιτητα. Δν γνωριζω καθολου ανα ανεβαινει κλιμακα με τα λεντ, δν ψαχνω 2008. Ειμαι τσοντα εδω λολο.
-
Είδα σήμερα ένα στην allure ...
Καλά εντάξει...... Δεν παίζεται. Μαγνητίζει τα βλέμματα αμεσως
Αλλιώς στην αντιπροσωπεία και αλλιώς στον δρόμο στο φανάρι, δίπλα σε άλλα απλά αυτοκινητάκια.
Είχε led και ήταν πολυ ωραία. Διπλά ήταν οχι σαν τον προτεκτορα της gt line αλλά μια χαρά, μη πω ήταν και πιο κυριλε παρα πρτιφ με αυτά.
Άντε όσοι έχετε την άνεση πάρτε το. Ειναι σκετο κουκλι.
-
Συμφωνουμε, το βαζω στα τοπ απαραιτητα. Δν γνωριζω καθολου ανα ανεβαινει κλιμακα με τα λεντ, δν ψαχνω 2008. Ειμαι τσοντα εδω λολο.
-
Αλλο στην φώτο αλλο από κοντά. Πάρα πολύ ψαρωτικό και επιβλητικό, σαν ένα πολύ πριμιουμ SUV.
Κατι Audi δίπλα του έδειχναν πολύ φτωχά.
Να κάπως έτσι ήταν....και δίπλα του τα αλλά πολύ πιο συντηρητικά σχεδιάστηκα και κοντουλικα..ξεχώριζε από χιλιόμετρο
-
bolt wrote:
Σκέφτομαι για allure 2008 1.2 100 στα 22κ. Δεν πρόλαβα κάτι από αλουρ αν και δεν είχαν πολλά εδώ Θεσσαλονίκη. Ένα allure diesel 100hp αυτόματο νομίζω μόνο έφυγε στα 25 από ότι θυμάμαι. Γιααυτό ίσως έκανα την υπέρβαση. Εδώ βέβαια με χαλάει λίγο το τιμόνι αλλά θα
Δεν υπάρχει 100 diesel αυτόματο.
Allure diesel αυτοματο 130 αλογα = πολλά λεφτά!
Γιατί λέτε οτι δεν εχει led; τα eco led, led είναι.
Μόνο τις 3 νυχιες της GT δεν έχει.
-
Το αυτοκίνητο είναι όμορφο δεν το αμφισβητούμε, αλλά 1-2 λεπτομέρειες (π.χ. Led στην μεσαία έκδοση και gripcontrol με χαμηλό κόστος κι εύκολα παραγγελθέν) να είχανε προσέξει λίγο παραπάνω, θα άγγιζε το άριστο.
Ta ecoled είναι led μεσαίας και μεγάλης σκάλας;
-
Μπορει να ειναι ομορφο και ξεχωριστο, αλλά ειναι παραλογα ακριβο , χωρις να προσφερει κατι παραπανω απο το μεσο ορο σε ουσιαστικους τομεις. Δηλαδη σε οδικη συμπεριφορα, ασφαλεια, μοτερ , επιδοσεις , χωρους δεν ξεφευγει απο τα υπολοιπα. Μονο στο ντιζαιν και στην τιμη
-
Μπορει να ειναι ομορφο και ξεχωριστο, αλλά ειναι παραλογα ακριβο , χωρις να προσφερει κατι παραπανω απο το μεσο ορο σε ουσιαστικους τομεις. Δηλαδη σε οδικη συμπεριφορα, ασφαλεια, μοτερ , επιδοσεις , χωρους δεν ξεφευγει απο τα υπολοιπα. Μονο στο ντιζαιν και στην τιμη
Στο elk test ειναι πρωτο μαζι με το Puma στα 75χλμ, καλύτερα κ απο πολλά Β hatch δηλαδή.
Αποσκευές εχει τις μεγαλύτερες της κατηγοριας, πισω χώρους από C suv.
Οι κινητήρες του PSA θεωρούνται από τους καλύτερους στην κατηγορία τους, ενώ έχουν από τα λιγότερα τελη κυκλοφοριας κ καταναλωση αντιστοίχως. Το ΕΑΤ8 παίρνει παντού πολύ καλές κριτικές.
Σε όλους τους τομείς είναι από τα τοπ, κ αυτό είναι το σημαντικό.
Εσωτερικά-εξωτερικά παίζει με Audi, DS περισσότερο.
Δες κ review carwow κ το Θεσσαλονικιο που ανεβάσαμε προχθές. Τα εξηγούν καλύτερα.
-
Αλλο στην φώτο αλλο από κοντά. Πάρα πολύ ψαρωτικό και επιβλητικό, σαν ένα πολύ πριμιουμ SUV.
Κατι Audi δίπλα του έδειχναν πολύ φτωχά.
Να κάπως έτσι ήταν....και δίπλα του τα αλλά πολύ πιο συντηρητικά σχεδιάστηκα και κοντουλικα..ξεχώριζε από χιλιόμετρο
Θυμάμαι στην αρχή το εθαβες!
Επίσης θυμάμαι κόσμο που έλεγε οτι δεν θα πουλήσει τίποτα και θα τα έχουν να τα βλέπουν στις αντιπροσωπείες να πιάνουν σκόνη.
Επίσης θυμάμαι που έλεγα οτι κοντά 26 χιλιάρικα για Allure diesel δεν θα έδινα ποτέ!
Θυμάμαι..
-
Σιγουρα δεν θα παθεις αλτσχαϊμερ.
Για δες ποιος έλεγε τι να την κάνεις την Χ1 αν βγει το 2008. Για ψάξε στις αρχές.
Έκανα διακοπές με χ1...πιο τριζατο αυτοκίνητο δεν υπάρχει.
-
Στην αρχή γούσταρα πολύ το puma αλλά κάτι μου έλεγε μέσα μου ότι με τους χώρους θα μαλώσω. Όχι ότι δεν χωράμε μέσα σαν οικογένεια αλλά σε σύγκριση με το 2008 είναι αισθητή η διαφορά.
Σαφώς έχεις καλύτερους χώρους του 2008, αλλά είναι και μεγαλύτερο (φάουλ της Ford που δεν έχει μια έκδοση στα 4.30-4.40) και αρκετά ακριβότερο.
Είδα σήμερα ένα στην allure ...
Καλά εντάξει...... Δεν παίζεται. Μαγνητίζει τα βλέμματα αμεσως
Εμένα συνεχίζει να μην μου αρέσει....πολύ 'ατσούμπαλη' σχεδίαση, ειδικά στο πίσω μέρος, λίγο lexus, λίγο κάτι άλλο...δεν έχει την αρμονία του 3008. Γούστα είναι αυτά βέβαια και καθαρά υποκειμενικά.
-
Σιγουρα δεν θα παθεις αλτσχαϊμερ.
Για δες ποιος έλεγε τι να την κάνεις την Χ1 αν βγει το 2008. Για ψάξε στις αρχές.
Έκανα διακοπές με χ1...πιο τριζατο αυτοκίνητο δεν υπάρχει.
Συ ειπας;
Δεν θυμάμαι!
Πάντως πουλάει, και χαίρομαι που σου αρέσει. Αυτά τα Q2 μου φαίνονται χωρίς λόγω ύπαρξης, αλήθεια..
Το μόνο 'παράπονο' που έχω εκφράσει πολλάκις εδώ, ειναι μερικοί πόντοι στο πλάτος. Αλλά μετά θα είχε πραγματικό χώρο για 3 ενήλικες πίσω, κ μεγαλύτερο χώρο αποσκευών, οπότε θα έμπαινε πολύ στις πωλήσεις του 3008 μετά..
Τελικά μαζί με τη Suzuki μας συνδέει κ η PSA!
-
Εμένα συνεχίζει να μην μου αρέσει....πολύ 'ατσούμπαλη' σχεδίαση, ειδικά στο πίσω μέρος, λίγο lexus, λίγο κάτι άλλο...δεν έχει την αρμονία του 3008. Γούστα είναι αυτά βέβαια και καθαρά υποκειμενικά.
Καλά, διαφωνούμε στα 2 αγαπημένα μου αυτοκίνητα, XC40 κ 2008!
Συμφωνούμε σε πολλά αλλά βέβαια!
-
@Dublin 1.2 100hp allure λευκό πέρλα είχα παραγγείλει με τελική τιμή 21.100 θα δώσω ένα ρενο μεγκαν του 99 που το είχα πάρει 500 ευρώ και μου έκαναν 1000 ευρώ έκπτωση απόσυρσης . Χωρίς κοροναιο το περίμενα τέλος Απρίλη οπότε 1.5 μήνα καθυστέρηση πάλι καλά.
-
@Dublin 1.2 100hp allure λευκό πέρλα είχα παραγγείλει με τελική τιμή 21.100 θα δώσω ένα ρενο μεγκαν του 99 που το είχα πάρει 500 ευρώ και μου έκαναν 1000 ευρώ έκπτωση απόσυρσης . Χωρίς κοροναιο το περίμενα τέλος Απρίλη οπότε 1.5 μήνα καθυστέρηση πάλι καλά.
Θυμήθηκα! Με το καλό και με υγεία να παραλάβεις σύντομα.
Περλα Allure πολύ upmarket.
-
Τελικά, τα ecoLED είναι Led στη μεσαία και μεγάλη σκάλα;
-
Χαχαχαχαχαχα
-
Θυμήθηκα! Με το καλό και με υγεία να παραλάβεις σύντομα.
Περλα Allure πολύ upmarket.
Ευχαριστώ πολύ. Λευκό περλα θα αγόραζα και το Corolla. Θα έβαζα και μερικές κόκκινες πινελιές που ειχε η Toyota.Λογικα οι δικές μας εκδοσεις διαφέρουν στα φιμε και στα ομίχλης αν δεν κάνω λάθος.
-
Το 2008 χανει πολυ στις φωτο, ειδικα σε active. Απο κοντά είναι μεγάλη η διαφορά προς το καλύτερο. Δίπλα δίπλα στο 3008 το 2008 κερδίζει σαφώς στη μάσκα (εκτός αν συγκριθεί με το 3008 gt line που έχει άλλο προφυλακτηρα, γριλλια, φωτα και ειναι εξισου ομορφο ισως και περισσοτερο). Στο προφιλ μου αρεσουν και τα 2 ενω πίσω με κερδίζει πιο πολυ το 3008. Gt line με Gt line εκδοσεις διπλα δίπλα προτιμω 3008 εννοείται. Υποκειμενικά αλλά και 2-3 φίλους που το συζητάμε έχουν την ίδια γνώμη.
Το θέμα όμως είναι ότι τα μοντέλα του ανταγωνισμού δείχνουν 'λιγα', έχει ξεφύγει η peugeot, εδώ το 308 που είναι επταετίας και ακόμα δείχνει φρεσκότατο στις καλές εκδόσεις.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)