-
storm αυτά γινόντουσαν επί 100 την εποχή του Σύριζα που το μικροέγκλημα αν δεν υποστηριζόταν από την τότε κυβέρνηση είχε τουλάχιστον αφεθεί ανεξέλεγκτο, ψάξε να βρεις τις δηλώσεις των τότε υπουργών προστασίας του πολίτη, οπότε αναρωτιέμαι γιατί δεν έλεγες τότε τίποτα από αυτά που λες σήμερα
-
Δεν πειράζει, τώρα ο κόσμος διάλεξε να ζούμε με την ίδια εγκληματικότητα (μη μπερδευεστε με την καραντίνα, τα ίδια γινονται) με 100 φορές περισσότερη αστυνομική βία σε βάρος πολιτών και βέβαια μια επερχόμενη ξεφτίλα στα εθνικά θέματα, πράγμα που αν δεν είχε προηγηθεί όλη αυτή η πλυση εγκεφάλου 'ότι αυτοί είναι και άλλοι δεν είναι' στα εθνικά από τη ΝΔ θα μπορούσε κάπως να δικαιολογηθεί λόγω της γενικής κατάστασης της χώρας μετά τα όσα έχουν συμβεί την τελευταία δεκαετία.
-
storm αυτά γινόντουσαν επί 100 την εποχή του Σύριζα που το μικροέγκλημα αν δεν υποστηριζόταν από την τότε κυβέρνηση είχε τουλάχιστον αφεθεί ανεξέλεγκτο, ψάξε να βρεις τις δηλώσεις των τότε υπουργών προστασίας του πολίτη, οπότε αναρωτιέμαι γιατί δεν έλεγες τότε τίποτα από αυτά που λες σήμερα
Τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι δεν άλλαξε τίποτα, αλλά εσύ έχεις την αντι-αριστερή σου εκστρατεία...
http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=&perform=view&id=93707Itemid=2425&lang=
-
Δεν χρειάζεται αστυνομοκρατία , πολιτική απόφαση να σπάσουν οι θύλακες της ανομίας χρειάζεται .
Ολοι ξέρουν ότι κάποιοι χρησιμοποιούν τα παιδιά τους ηλικίας 6-8 χρονών για διαρρήκτες . Προφανώς άμα τα πιάσεις δεν μπορείς να τους κάνεις τίποτα εσύ .
Το κράτος όμως μπορεί να τους τα πάρει δια παντός και να δούμε πόσο εύκολα θα συνεχιζόταν αυτό .
Ξέρουμε για μέρη που πάνε τα κλεμμένα αμάξια και κανείς δεν πλησιάζει εκεί . Γιατί υπάρχει συναλλαγή των πολιτικών με τους κακοποιούς γιατί και οι κακοποιοί ψηφίζουν .
-
21 Quadra wrote:
Τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι δεν άλλαξε τίποτα, αλλά εσύ έχεις την αντι-αριστερή σου εκστρατεία...
http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=&perform=view&id=93707Itemid=2425&lang=
Μπορεί να είναι έτσι, αλλά τα γεγονόταν μάλλον διαψεύουν τον ένα από εμάς, το 2019 δεν ανήκει όλο στην παρούσα κυβέρνηση, αν έχεις στοιχεία για το Α! και το Β! εξάμηνο διαχωρισμένα θα ήθελα να τα έβλεπα.
-
Βρε Storm, αν δεν ζούσαμε κι εμείς στην ίδια χώρα, θα νομίζαμε ότι μιλάς για το Bronx της δεκαετίας του '70... Η Ελλάδα έχει σχετικά χαμηλή εγκληματικότητα σε σχέση με άλλες χώρες. Δεν λέω ότι δεν είναι ένα θέμα κι αυτό, αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη το έχεις μεγαλοποιήσει. Η κατάσταση με τις μολότοφ ήταν όντως τραγική, αλλά κατά τα άλλα δεν φοβάσαι να βγεις από το σπίτι σου.
Όχι φίλε μου. Δεν ζούμε στην ίδια χώρα και αυτά τα έχουμε ξαναπεί.
Εγώ ζω σε άλλη χώρα. Και δεν είμαι μόνος μου σε αυτή τη χώρα.
Μία χώρα που σηκώνεσαι το πρωί της Κυριακής για να κολλήσεις ένα πλαστικό στο αυτοκίνητο και μαθαίνεις από τον διπλανό σου, ότι το βράδυ Σαββατιάτικα πάλι λεηλάτησαν διαμέρισμα της πολυκατοικίας με μία γιαγιά μέσα.
Κάθε μήνα και ένα περιστατικό λεηλασίας, κλεψιάς, βανδαλισμού. Δεν τολμάμε ούτε έξω να βγούμε.
Εδώ είναι άλλη χώρα και δεν είμαστε XLARGE τύποι να τα περνάμε όλα στο ντούκου.
-
Τα έχουμε ξαναπεί. Μην επαναλαμβανόμαστε κάθε τρεις και λίγο. Τα δήθεν 'επίσημα στοιχεία' αφορούν μόνο όσα περιστατικά θέλει η αστυνομία να καταγράψει, όταν την καλούν και πηγαίνει (τελικά) στο σημείο του περιστατικού.
-
Ο Μητσοτάκης, όπως και οι προηγούμενοι αδιαφορούν παντελώς για την καθημερινότητα του πολίτη. Όταν η καθημερινότητα κάθε μέρα που περνά γίνεται χειρότερη, τότε με μαθηματική ακρίβεια η ακροδεξιά, οι νεοναζί και οι νεοφασίστες θα σηκώσουν ποσοστά.
Μπορεί εδώ μέσα να μονοπωλούν τα οικονομικά και τα φράγκα, αλλά οι πολίτες έχουν και άλλα προβλήματα εκτός από τα φράγκα.
Για να είμαι ειλικρινής πολλές φορές αισθάνομαι εδώ μέσα ότι πολλοί ζούνε σε άλλη χώρα και δεν έχουν προβλήματα στην καθημερινότητά τους.
Και εννοώ σοβαρά προβλήματα.
Για παράδειγμα:
-
Το να σου κλέψουν το καινούριο σου αυτοκίνητο δεν είναι σοβαρό πρόβλημα;
-
ή το να ζεις διαρκώς στην ανασφάλεια θεωρείται όμορφη ζωή;
-
Κάθε τρεις και λίγο να σπάνε διαμερίσματα και να τα διαλύουν όλα μέσα;
-
Να χτυπάνε κόσμο;
-
Να βγαίνεις έξω και να μην ξέρεις αν θα γυρίσεις σπίτι σου;
-
Να πηγαίνεις 5 μέρες διακοπές, να γυρνάς και να βρίσκεις το σπίτι σου λεηλατημένο;
-
Να μην πηγαίνεις πλέον διακοπές γιατί δεν έχεις να αφήσεις κάποιον στο σπίτι να το προσέχει;
-
Να πηγαίνεις μία βόλτα, να γυρνάς στο αυτοκίνητο και να το βρίσκεις σπασμένο;
-
Να έχεις τα παιδιά σου κλειδωμένα συνέχεια μέσα στο σπίτι γιατί έξω δεν τολμάς να τα αφήσεις να παίξουν;
-
Να μην μπορούν οι γυναίκες να κυκλοφορούν έξω, γιατί έχει γεμίσει ο τόπος από παρανοϊκούς ψυχανώμαλους;
11.Να σπάνε στο ξύλο και να σκοτώνουν γέρους ανθρώπους;
- Να σου σπάνε το μαγαζάκι ή το γραφείο;
Κανείς από τους πολιτικούς που είναι μέσα στη βουλή δεν θέλει να λύσει αυτά τα προβλήματα. Ο μέσος πολίτης όμως θέλει να επιλυθούν και δεν τα θεωρεί όλα αυτά μία φυσιολογική ζωή. Και ούτε τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια, για καινούριες αρχές κάθε τρεις και λίγο.
Επειδή κάποιοι έχουν λύσει τα προβλήματά τους δεν σημαίνει ότι όλοι τα έχουν λυμένα.
Καταιγίδα, ξέρεις φαντάζομαι ότι απέχεις πολύ από το μέσο άνθρωπο, όσον αφορά την ψυχοσύνθεση σου; Απλή παρατήρηση κάνω, χωρίς να σε μέμφομαι γι' αυτό.
Στα θέματα που θέτεις θα προσπαθήσω να απαντήσω:
1+8. Ασφάλεια κλοπής, πυρός, βανδαλισμών, τρομοκρατικών ενεργειών για το καινούριο ή ακόμη και το παλιό σου αυτοκίνητο.
- Για την ανασφάλεια, φίλημα κατουρημένων ποδιών με στόχο το διορισμό στο δημόσιο.
3+6+7. Συναγερμός και ασφάλεια κλοπής για το σπίτι.
4+5. Έτσι που τα γράφεις, είναι σα να ζούμε στο Φαρ Ουέστ. Συγκριτικά η Ελλάδα είναι μια χώρα που αισθάνεσαι αρκετά ασφαλής στο συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος τη επικράτειας. Σαφώς όμως θα έπρεπε να υπάρχει ακόμη καλύτερη αστυνόμευση για λόγους ασφάλειας.
9+10. Τεράστιες υπερβολές! Και τα παιδιά μας και οι γυναίκες μας κυκλοφορούν άνετα εκτός σπιτιού. Σίγουρα δεν είναι τα πράγματα όπως ήταν στις δεκαετίες του 70 και του 80 που μεγαλώσαμε, αλλά δεν είναι και τραγικά.
-
Απαράδεκτο! Χρειάζεται καλύτερη αστυνόμευση και εξοντωτικές ποινές σε όποιους πιάνουν.
-
Ασφάλιση καταστήματος / γραφείου.
Προφανώς αυτά που γράφω δεν λύνουν όλα τα θέματα, αλλά βοηθάνε. Και σίγουρα η πολιτεία μπορεί και πρέπει να πάρει πρόσθετα μέτρα για την βελτίωση της ασφάλειας όλων μας. Αλλά δεν έχουμε γίνει και αυτό το σχεδόν μετααποκαλυπτικό μπάχαλο που περιγράφεις ούτε και μπορούμε να τα περιμένουμε όλα από την πολιτεία! Την προηγούμενη εβδομάδα έκλεψαν μια Χ1 από τη γειτονιά μου στο Μαρούσι και ο ιδιοκτήτης έκλαιγε γιατί δεν την είχε ασφαλισμένη. Σε μια γειτονιά που οι κλοπές πάνε σύννεφο και αυτό είναι γνωστό σε όλους. Το κράτος φταίει που τη σήκωσαν στις 3 το βράδυ ή ο ανεγκέφαλος ιδιοκτήτης που δεν την είχε ασφαλίσει;
Υ.Γ.: Τα παραπάνω δεν αφορούν μόνο την παρούσα κυβέρνηση Μητσοτάκη, αλλά την τελευταία 20ετία στην Ελλάδα.
-
-
Κάντε μια βόλτα στο Παρίσι -είτε μέρα είτε νύχτα- και θα χρειαστείτε πάνα από τον φόβο...και εκεί κυκλοφορεί ο στρατός οπλισμένος......
-
Εγώ ένα καταλαβαίνω μόνο. Η διαφορά μεταξύ των κοινωνικών τάξεων στην Ελλάδα είναι χαώδης.
Και αυτό διακρίνεται και εδώ μέσα πολύ εύκολα.
-
Δεν ζήτησα ψυχανάλυση. Κοιτάτε τις δικές σας ζωές.
-
Εγώ ένα καταλαβαίνω μόνο. Η διαφορά μεταξύ των κοινωνικών τάξεων στην Ελλάδα είναι χαώδης.
Και αυτό διακρίνεται και εδώ μέσα πολύ εύκολα.
Τελείως φιλικά, αυτό που θα έπρεπε να καταλάβεις δεν είναι η 'πάλη των τάξεων', αλλά η έμφυτη ανασφάλεια που έχεις και φαίνεται να σε εμποδίζει να χαρείς τη ζωή σου!
Γιατί με βάση αυτά που μας έχεις πει, έχεις τη δουλειά σου, έχεις το ιδιόκτητο σπίτι σου σε μια καλή περιοχή της Αθήνας, έχεις το καινούριο σου αυτοκίνητο, έχεις το δεύτερο αυτοκίνητο - χαμάλη και το σκούτερ! Και παρόλ' αυτά αισθάνεσαι παρίας, απ' ότι καταλαβαίνω (από τη δήλωση περί διαφοράς κοινωνικών τάξεων).
-
Δεν ζήτησα ψυχανάλυση. Κοιτάτε τις δικές σας ζωές.
Εσύ κοίταξες μόνο τη δική σου ζωή όταν μίλησες για διαφορά κοινωνικών τάξεων; Εμείς οι πλουτοκράτες κι εσύ ο πτωχός πλην τίμιος εργαζόμενος...
Εγώ πάντως ως μηχανικός αυτοαπασχολούμενος πέρασα κάποια χρόνια εν μέσω κρίσης με μηδενικό πραγματικό εισόδημα, τρώγοντας από τα έτοιμα. Δεν γκρίνιαξα (παρά μόνο για τον τρόπο φορολόγησης μου και την αντιμετώπιση μου ως εκ προοιμίου φοροφυγά) και πολύ περισσότερο δεν άφησα η πραγματική εργασιακή μου κρίση, να δηλητηριάσει τη ζωή μου!
-
Γιατί με βάση αυτά που μας έχεις πει, έχεις τη δουλειά σου, έχεις το ιδιόκτητο σπίτι σου σε μια καλή περιοχή της Αθήνας, έχεις το καινούριο σου αυτοκίνητο, έχεις το δεύτερο αυτοκίνητο - χαμάλη και το σκούτερ! Και παρόλ' αυτά αισθάνεσαι παρίας, απ' ότι καταλαβαίνω (από τη δήλωση περί διαφοράς κοινωνικών τάξεων).
Αυτά τι σχέση έχουν με αυτά που έγραψα παραπάνω για τα προβλήματα της καθημερινότητας που βιώνουν πολλοί άνθρωποι γύρω μας;;;;;
Απάντησες, έδωσες κάποιες 'λύσεις' με βάση την δική σου οπτική γωνία, ίσως επειδή εσύ μπορείς να τις εφαρμόσεις και έχεις την δυνατότητα (οικονομική), ok. Πάμε παρακάτω.
Εγώ απλά αυτά δεν τα θεωρώ 'λύσεις' στα προβλήματα που ανέφερα.
Λύσεις πρέπει να δώσει το κράτος στην παρανομία, στην βία, στην λεηλασία και στα εγκλήματα ζωής.
-
Ποιος μωρέ δεν μπορεί να βάλει δυο κατοστάρικα παραπάνω το χρόνο για να ασφαλίσει για κλοπή κτλ επιπλέον της βασικής ασφάλισης το αξίας 20.000 Ευρώ αυτοκίνητο του;
Ποιος δεν μπορεί να πληρώσει εφάπαξ 2-3-4-5 κατοστάρικα για να βάλει συναγερμό στο σπίτι του;
Ποιος δεν μπορεί να πληρώνει 2-3 κατοστάρικα το χρόνο για να ασφαλίσει το σπίτι του;
Ναι, δεν είναι αυτά οι απόλυτες λύσεις, όπως θα ήταν η εξάλειψη της εγκληματικότητας, αλλά αυτό είναι ουτοπικό να το περιμένεις. Οπότε βολεύεσαι με αυτές τις λύσεις που καλύπτουν σε μεγάλο βαθμό κάποια προβλήματα.
Άφησε λοιπόν για λίγο το στενό ορίζοντα των παρωπίδων σου και δες ότι ζούμε σε μια χώρα που δεν μπορείς να την χαρακτηρίσεις τρομερά ανασφαλή, αλλά μάλλον είναι σε ένα σχετικά ικανοποιητικό επίπεδο σε σχέση με την άμεση (Βαλκάνια) ή ευρύτερη (Ευρώπη) γειτονιά μας. Επίσης δες τα καλά πράγματα στη ζωή σου, ρίξε και μια ματιά στους πραγματικούς παρίες που ζουν δίπλα μας και βγες από τη λούμπα που έχεις πέσει. Στα λέω φιλικά πάντα και όχι για να στην πω.
-
πολυ παλια, μεχρι το 2000
εννεα (9) φορες σπασιμο και κλοπη του καταστηματος η/υ που ειχα. ανασφαλιστο μετα τη 2η, δεν με ασφαλιζαν πλεον. χαζοαναρχες (τοτε ηταν οι προγονοι των ροζ) κατα τις γνωστες περιοδους εορτων του αγιου σπαστη, γυφτοι τα βραδυα, ρωσοποντιοι με ριφιφι, αφου βρεθηκαν οι φταιχτες καποιες απο τις φορες - χωρις τα κλοπιμαια και χωρις αποζημιωση και χωρις να μπει καποιος στη ψειρου
πριν το 2010
κλοπη ενος rcd αυτοκινητου και σπασιμο παμπριζ, ενος πορτοφολιου,
2010-2015
κλοπη του διαμερισματος μου, κλοπη του ματιζ αλλα το βρηκα, κλοπη ενος mazda 2 - παρκαρισμενο ακριβως εξω απο τη νουδουλα!!!!
2015-2019
κλοπη του εξοχικου μου, κλοπη γιαρις, κλοπη ζαντολαστιχων σουιφτ, κλοπη σωληνωσεων αεριου- χαλκου σε σπιτι , κλοπη σωληνωσεων χαλκου σε εταιρεια, κλοπη και παλι του εξοχικου μολις το ειχα αποκαταστησει - συλληψη δραστων και αμεση απελευθερωση τους, τριτη κλοπη του εξοχικου οπου πηραν και τις βρυσες οι ιδιοι γυφτοι μια και η καμερα παντα εγραφε, κλοπη του πατρικου της γατας, κλοπη του πατρικου του δικου μου, πλακωμα απο τον γατοπαιδο γυφτου σε αποπειρα ενοπλης κλοπης κινητου και συλληψη-αμεση απελευθερωση του, πλακωμα του γατοπαιδου σε ανταρσυες που απαιτουσαν να παρει το κωλοφυλλαδιο τους, αμεση απελευθερωση τους αλλα τουλαχιστον τους ειχε σπασει κατι μυτες στα κηφισσιοπαιδα, κλοπη της εταιρειας απο γυφτους παλι με καμερες, ανασφαλιστα, ληστεια γατου στο δρομο απο μαροκινους που τους επιασαν παρακατω και αμεσα τους αφησαν, αποπειρα ληστειας γατου που προλαβε και κλωτσησε το μηχανακι τους αλλα η πολιτσια δεν ηρθε ποτε να τους μαζωξει. κλοπη ειδων υγειινης και αλουμινιων κατα την διαμορφωση του γραφειου, κλοπη του φορτηγου της εταιρειας απο γυφτους, ακομη στα παγια αν και θα το εχουν κανει καρφιτσες το τρανσπορτερ.
κλοπη των κοπων μου απο τη συμμορια του αλαξη.
2019-
κλοπη ιμπιθα γατοπαιδου
προσεχως κλοπη των κοπων μου απο νουδουλους
θα παω με τη μερια του καταιγις. προβλημα η ασφαλεια πλεον. καμερες παντου και μπουζουριασμα στο κιχ . στους γυφτους μπουζουριασμα χωρις κιχ. ξερουν οι ιδιοι τον λογο. για τον γατο η μεγιστη παπαρια του κουλις ειναι οτι δεν γεμισε το κοσμο μπατσους, οταν δεν εχεις κατι να κρυψεις δεν εχεις και κατι να φοβασαι. δεν μου εχει μεινει ουτε βαπτιστικος Σταυρος των παιδιων μου, δεν εχει μεινει τιποτε. οκ, λογω εργασιας κυκλοφορω πολυ. ε και? σκαω ενα τονο γιουρα εφορια και οι κλεφτρονοι αλωνιζουν, οι γυναικα-ειναι-μουνι-και-κωλοσ-μονο βιαζουν, σε σκοτωνει ο μαλακας στη στιγμη, οδηγει το αιδειο της μανας του στη λεα ή σφηνωνει απο το πλάι στο φαναρι. Σ-Φ-Α-Λ-Ι-Α-Ρ-Ε-Σ
-
Ξέρεις harisma, αυτά τα 4-5 κατοσταρικα το χρόνο λείπουν εδώ και αρκετά χρονια από πάρα πολλούς Έλληνες, αν απλά σκεφτείς τι απινακιδωτο αυτοκίνητο υπάρχει ακόμα.
Εδώ πληρώνουμε 3μηνες ασφάλειες να μη μας κακοφαινεται. Βέβαια εννοειται ότι οταν έχεις ένα αυτοκίνητο 'της προκοπής' (ας το πάμε στα 15000€ αξία), καλό θα ήταν να έχεις ασφάλεια κλοπής.
Γενικα αν 'ξεχωρίζεις' πρέπει να ασφαλίζεις ότι σε κάνει να ξεχωρίζεις για να είσαι πιο ήσυχος.
Από εκεί στο Αττική=Αφρική υπάρχει αποσταση, όχι πολλή, αλλά υπάρχει. Πάντως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Υπάρχει γενικα δυστοκια στο 'κάτι παραπάνω' στα πάγια έξοδα από τη μια και η εγκληματικότητα είναι υπαρκτή/''''στοχευμένη'''' ανεξαρτήτως κυβέρνησης από την αλλη...
-
@harisma
Παρόλο που έχω όλα τα 'ασφαλιστικά' μέτρα που λες, προφανώς η λύση δεν είναι αυτή, η λύση της πολιτείας θα πρέπει να είναι η καλύτερη αστυνόμευση. Να πούμε στον πολίτη 'βάλε συναγερμό' και να απαλλάξουμε την πολιτεία από τις υποχρεώσεις της?
Να πω κι ένα καλό: Μετά από 30+ χρόνια τρεξίματος σε διάφορους δημόσιους οργανισμούς για να 'πάρω ένα χαρτί', εν έτη 2020 σήμερα ένα δάκρυ κύλησε από τα μάτια μου. Ναι, είναι αλήθεια, μπήκα με κωδικούς taxisnet και πήρα με την μορφή αρχείου σε 2-3 δευτερόλεπτα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης!
Μπράβο στον Πιερρακάκη, μπράβο στην κυβέρνηση, αλλά προφανώς και μπράβο στους προηγούμενους που βοήθησαν να στηθούν οι υποδομές που απαιτούνται ώστε να μπορέσει να γίνει αυτό πραγματικότητα! Και μια απάντηση στο ερώτημα 'αν πρέπει να βάζουμε τεχνοκράτες στην κυβέρνηση'. Σαφώς και ναι, γιατί ο όρος 'τεχνοκράτης' είχε μέχρι σήμερα λοιδωρηθεί αντιστοιχώντας σε 'χαρτογιακάδες τραπεζίτες' που 'δεν αντιλαμβάνοντα τον πόνο του λαού' (σε αντίθεση προφανώς με τους 'ευαίσθητους πολιτικούς' που κόπτονται δια τις λαικές μάζες).
-
πολυ παλια, μεχρι το 2000
εννεα (9) φορες σπασιμο και κλοπη του καταστηματος η/υ που ειχα. ανασφαλιστο μετα τη 2η, δεν με ασφαλιζαν πλεον. χαζοαναρχες (τοτε ηταν οι προγονοι των ροζ) κατα τις γνωστες περιοδους εορτων του αγιου σπαστη, γυφτοι τα βραδυα, ρωσοποντιοι με ριφιφι, αφου βρεθηκαν οι φταιχτες καποιες απο τις φορες - χωρις τα κλοπιμαια και χωρις αποζημιωση και χωρις να μπει καποιος στη ψειρου
πριν το 2010
κλοπη ενος rcd αυτοκινητου και σπασιμο παμπριζ, ενος πορτοφολιου,
2010-2015
κλοπη του διαμερισματος μου, κλοπη του ματιζ αλλα το βρηκα, κλοπη ενος mazda 2 - παρκαρισμενο ακριβως εξω απο τη νουδουλα!!!!
2015-2019
κλοπη του εξοχικου μου, κλοπη γιαρις, κλοπη ζαντολαστιχων σουιφτ, κλοπη σωληνωσεων αεριου- χαλκου σε σπιτι , κλοπη σωληνωσεων χαλκου σε εταιρεια, κλοπη και παλι του εξοχικου μολις το ειχα αποκαταστησει - συλληψη δραστων και αμεση απελευθερωση τους, τριτη κλοπη του εξοχικου οπου πηραν και τις βρυσες οι ιδιοι γυφτοι μια και η καμερα παντα εγραφε, κλοπη του πατρικου της γατας, κλοπη του πατρικου του δικου μου, πλακωμα απο τον γατοπαιδο γυφτου σε αποπειρα ενοπλης κλοπης κινητου και συλληψη-αμεση απελευθερωση του, πλακωμα του γατοπαιδου σε ανταρσυες που απαιτουσαν να παρει το κωλοφυλλαδιο τους, αμεση απελευθερωση τους αλλα τουλαχιστον τους ειχε σπασει κατι μυτες στα κηφισσιοπαιδα, κλοπη της εταιρειας απο γυφτους παλι με καμερες, ανασφαλιστα, ληστεια γατου στο δρομο απο μαροκινους που τους επιασαν παρακατω και αμεσα τους αφησαν, αποπειρα ληστειας γατου που προλαβε και κλωτσησε το μηχανακι τους αλλα η πολιτσια δεν ηρθε ποτε να τους μαζωξει. κλοπη ειδων υγειινης και αλουμινιων κατα την διαμορφωση του γραφειου, κλοπη του φορτηγου της εταιρειας απο γυφτους, ακομη στα παγια αν και θα το εχουν κανει καρφιτσες το τρανσπορτερ.
κλοπη των κοπων μου απο τη συμμορια του αλαξη.
2019-
κλοπη ιμπιθα γατοπαιδου
προσεχως κλοπη των κοπων μου απο νουδουλους
Έχετε περάσει και εσείς ουκ ολίγα...
-
Τί συζήτησαν Αλέξης Τσίπρας και Βαρδής Βαρδινογιάννης;
Το κακό κεφάλαιο που λέγαμε ? Αυτό που στύβει τους εργαζόμενους που τους στηρίζει ( υποτίθεται ) ο Σύριζα ? Τι δουλειά έχει η αλεπού στο παζάρι ? Ά ρε καημένε λαέ που σε δουλεύουν και σου κουνάνε και το δάχτυλο και περνάς τον εαυτό σου για έξυπνο, και καλά ΟΚ < οι άλλοι είναι δεξιοί, φιλελεύθεροι είπε προχτές ο πρωθυπουργός, αυτός εδώ τι είναι ? μα είδαμε τι είναι επί 4.5 χρόνια κ;αι ακόμα δεν το καταλάβαμε ? Πότε θα το καταλάβουμε ? Στα 20, στα 30 χρόνια ?
https://slpress.gr/politiki/ti-syzitisan-alexis-tsipras-kai-vardis-vardinogiannis/
Όλα αυτά τα λέω γιατί πολλές φορές από χρόνια έχει γραφτεί ότι ο Β.Β είναι ο πραγματικός κυβερνήτης της Ελλάδας και όχι οι πρωθυπουργοί της, σοβαρό ή αστείο, αυτό αλλά από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα ,μάλλον ισχύει, ειδικά αν δούμε ποιός πιέζει και γιατί δεν μπαίνουν ανεμογεννήτριες στα νησιά, ποιός προμηθεύει με αποκελιστικότητα το πετρέλαιο στη ΔΕΗ για τις γεννήτριες των νησιών, για τα πρόστιμα που χαρίστηκαν από την βουλή κλπ, κλπ, κλπ. Όχι τίποτα άλλο αλλά για να ξέρουμε που βρισκόμαστε και ποιοί μας κυβερνάνε στην πραγματικότητα, και πόσα μέτρα και σταθμά υπάρχουν στη χώρα και για ποιούς.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2