-
Για τις συνέπειες που θα έχει το παρακάτω και από ότι ακούγεται θα διατηρηθεί μέχρι να κατασκευαστεί εμβόλιο.
Σε εμάς έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα και από ότι μαθαίνω τα ίδια προβλήματα έχουν και άλλες μεγάλες εταιρείες του χώρου παροχής υπηρεσιών.
Όταν μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες υπολειτουργούν γιατί πληρώνουν υπαλλήλους χωρίς να εργάζονται τότε είναι θέμα χρόνου να σκάσει η βόμβα.
-
εντάξει και τα κ@λόπαιδα και καποιους γερους που ειδα και εγω το ξεσκίσαν το θέμα, και οι γονείς και όλοι. Γιατί δεν πειθαρχούν ρε γαμωτο,
Διαβαζα απόψεις τους, και ηταν ο ναρκισσισμός στο αποκορύφωμα του, υπάρχει τεράστια διαφορά το τι σημαίνει να αγαπάς και να σέβεσαι τον πολίτη και τον άνθρωπο ως άνθρωπο από τον ναρκισσισμό που μας πετούν στα μούτρα.
Το πράγμα πέρα από τα παιδάκια και τους εφήβους που φιλιούνται και χαμουρευονται, ξεφεύγει.
Ρε αν αγαπάς τον τόπο σου και τους ανθρώπους του πρώτα θυσιάζεις το εγώ σου, που στην περίπτωση μας είναι απλά το να μην κάθεσαι κοντά με τον άλλον, φοβερή θυσία δηλαδή, τι να σου πω.
Σοβαρευτείτε γ2μω τον ναρκισσισμό σας
-
@Lap: να σε δω το λες σε ξαναμμένους έφηβους για να δω αντίδραση.
Με αυτό που γίνεται σε σούπερ/λαϊκές κλπ (ο ένας πάνω στον άλλον κυριολεκτικά), αρκεί.
-
Η Λούμπεν Ελλάδα της κοινωνικά αγελαίας υποκουλτούρας χτυπάει στις πλατείες, το ωραίο είναι πως κάποιοι νομίζουν ότι είναι αθώες φοιτητικές παρέες και όχι πολιτικός κομματικός στρατός σε διατεταγμένη υπηρεσία, όσοι λίγοι δεν ανήκουν σε αυτούς είναι οι χρήσιμοι ηλίθιοι που συμπληρώνουν το παζλ και δίνουν εν αγνοία τους το απαραίτητο άλλοθι.
-
Επειδή σήμερα ξύπνησα πολύ νωρίς θα σας περιγράψω ένα ποτ-πουρι εικόνων και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:
06:00 'Καλημέρα Ελλάδα'. Ρεπορτάζ απο στάση λεωφορείου. Κόσμος πολύς, κάποιοι χωρίς μάσκα.
07:00+ Στο ίδιο μέρος έχει βγει πια ο ήλιος, όλοι μάσκα. Μας βλέπουνε...
08:30 Ακομα δεν έχουν πολλή κίνηση οι δρόμοι οπότε Χαλκιδα νωρίς να ξεμπερδευω. Δομή Μαλακάσας, καιρό τώρα με ΜΑΤ απέξω. Με κάποιο περίεργο τρόπο, όλοι αυτοί κάθονται στην κλούβα αμασκωτοι τόσες ωρες και είναι όλοι μια χαρα. Θα την έλεγα την κακια μου, αλλά δε...Άς πούμε ότι είναι ΜΑΣΚιουλαρ από το εργοστάσιο αυτοί και γι'αυτό δεν αρρωσταίνουν. Δεν είναι φλωροι σαν το Ναυτικό που το κρατάμε από τώρα μέσα γιατί τους παράτησαν τους Κύπριους αδελφούς όλες οι πετρελαϊκές οπότε πάλι θα κείται μακράν άμα γίνει τίποτα...
10:00+ Το κορίτσι μας το δροσερό, η υπουργαρα μας η Κεραμεως βεβαίως-βεβαιως πρέπει αντί της γνωστής σαμαροφωλιας (Κολέγιο Αθηνών) να πάει σε ένα κανονικό δημόσιο -ωμονντιέ-σχολείο. Σύνδεση με ΕΡΤ με συμμαθητή Κοτταριδη '90. Ο Παπαχλιμιντζος '98 βγαίνει αργότερα. Τεσπά, χαιρετισμός με αγκώνα -ατςςς-, μάσκα δεν κάνει, και βουρ στην τάξη. Ενας φαινόταν μονο να φοραει μάσκα και υπήρχε και ένας έγχρωμος , αν ειναι δυνατον δηλαδης. Εδωσαν μικροφωνο στους μαθητες. Τρολ κατασταση, ο μαθητης που μιλησε ειχε μια σειρα σκουλαρίκια στο αυτι και στο διπλα θρανιο μια με τα μπουτια οξω, σεβαση μηδεν στην κεραΝικη.
Αυτοί αύριο μεθαύριο να μου το θυμηθείτε, θα είναι συνταγματάρχες στη νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, δλδ 3 αστέρια και μια μολότωφ στη στολή, καταλαβαίνετε...
Και άμα τους βρούνε έξω από το σπίτι τους τίποτα δελταδες με τις πιτζάμες και τα κλειδιά στο χέρι και αφού τους σπάσουν 3 δόντια τους φορτώσουν ένα ρόλο κουζίνας πλημμεληματα θα φταίνε, δε θα φταίνε...
ΥΓ: Και επειδή το καλό πρέπει να λέγεται από όπου και αν προέρχεται και να μην είμαστε τεεεεερμα με παρωπιδες, μπράβο στο ΝΔ διοικητή του νοσοκομείου της συζύγου. Έδωσε τέλος σε μια πρακτική υπερκοστολογησης αγγειοχειρουργικων επεμβάσεων μειώνοντας το κόστος των υλικών πάνω από τα 2/3 και όχι τίποτα, μέχρι από Πάτρα έρχονταν ασθενείς για επεμβαση. Πάνε τα πελατακια. Τα καλά να τα λέμε._
-
ΥΓ: Και επειδή το καλό πρέπει να λέγεται από όπου και αν προέρχεται και να μην είμαστε τεεεεερμα με παρωπιδες, μπράβο στο ΝΔ διοικητή του νοσοκομείου της συζύγου. Έδωσε τέλος σε μια πρακτική υπερκοστολογησης αγγειοχειρουργικων επεμβάσεων μειώνοντας το κόστος των υλικών πάνω από τα 2/3 και όχι τίποτα, μέχρι από Πάτρα έρχονταν ασθενείς για επεμβαση. Πάνε τα πελατακια. Τα καλά να τα λέμε._
Ο Αγγελάτος τι λέει για αυτά;
-
Ποιος είναι αυτός;
-
Έχω σταματήσει να βλέπω τα πρωινάδικα. Μέχρι πρόσφατα γιατί είχα κουραστεί να βλέπω ηλίθιους πολιτικούς να τσακώνονται για τα ίδια και τα ίδια.Τώρα με τον κορωνοιό έβλεπα βέβαια στην αρχή μέχρι πριν 1,5-2 μήνες αλλά με κούρασε. Είνια μηδαμηνή η χρήσιμη πληροφορία που θα πάρω. Στο θέμα του κορωνοιού, στ εργασιακά τα ιδια και τα ίδια. Είναι υπερβολικό αλλά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ο σκοπός τους δεν είναι να μας πληροφορήσουν αλλά να μας τρομοκρατήσουν.
-
Αυτή την περίοδο δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις γιατί απλά δεν υπάρχουν ειδήσεις , αλλά αυτοί πρέπει να βγάζουν κάθε μέρα 4ωρα προγράμματα .
Η χώρα ζει σε λογική 15νθήμερου με το άνοιγμα των διαφόρων επαγγελμάτων . Δηλαδή αφού κάθε 15 μέρες ελέγχουμε τι έφεραν τα ανοίγματα , θα πηγαίνουμε με αυτή την λογική .
Τώρα που θα περάσει το πρώτο 15νθήμερο από το άνοιγμα της 4ης Μαίου , θα μπούμε σε εβδομαδιαία λογική , όπως και τα ανοίγματα .
-
Εν τω μεταξύ:
https://www.altsantiri.gr/gnwmes/863967/ena-alliotiko-antio-en-kairo-pandimias/
Κάπως έτσι έφυγαν τις μέρες της καραντινας 2 άνθρωποι από το ευρύτερο σόϊ της συζύγου. Λευχαιμία η οποία στραβωσε από ενδονοσοκομειακη λοίμωξη και καρκίνος.
-
Ποιος είναι αυτός;
Του σωματείου του νοσοκομείου.
-
εντάξει και τα κ@λόπαιδα και καποιους γερους που ειδα και εγω το ξεσκίσαν το θέμα, και οι γονείς και όλοι. Γιατί δεν πειθαρχούν ρε γαμωτο,
Διαβαζα απόψεις τους, και ηταν ο ναρκισσισμός στο αποκορύφωμα του, υπάρχει τεράστια διαφορά το τι σημαίνει να αγαπάς και να σέβεσαι τον πολίτη και τον άνθρωπο ως άνθρωπο από τον ναρκισσισμό που μας πετούν στα μούτρα.
Το πράγμα πέρα από τα παιδάκια και τους εφήβους που φιλιούνται και χαμουρευονται, ξεφεύγει.
Ρε αν αγαπάς τον τόπο σου και τους ανθρώπους του πρώτα θυσιάζεις το εγώ σου, που στην περίπτωση μας είναι απλά το να μην κάθεσαι κοντά με τον άλλον, φοβερή θυσία δηλαδή, τι να σου πω.
Σοβαρευτείτε γ2μω τον ναρκισσισμό σας
Είναι πολλοί οι λόγοι που γίνεται αυτό.
Βλέπε ας πούμε τη λογική της αγέλης.
Βλέπε τη λογική ότι όλα είναι ψέμα και όλα είναι θεωρία παγκόσμιας συνωμοσίας.
Βλέπε την απλή λογική της βλακείας.
Βλέπε τέλος το πιο κραυγαλέο, τη λογική της αντιπολίτευσης να ισοπεδώσει τα πάντα για να επωφεληθεί.
-
johanndelta wrote:
Ποιος είναι αυτός;
Του σωματείου του νοσοκομείου.
...της Πάτρας φανταζομαι. Αν ναι, δεν έχω ιδεα.
-
Είχα την ελπίδα ότι ο κορωνοϊός θα έβαζε 'μυαλό' στον ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ. Περίμενα ότι τουλάχιστον θα υιοθετούσε τα μέτρα της κυβέρνησης.
Πηγαίνω σε δύο καταστήματά του και μου κάνει εντύπωση η απίστευτη αδιαφορία. Πιθανά να πιστεύουν ότι δεν υπάρχει ιός. Δεν εξηγείται διαφορετικά να επιμένει να έχει μέσα στα σούπερ μάρκετ σχεδόν όλους τους υπαλλήλους χωρίς μάσκες, χωρίς γάντια, χωρίς καν να τηρούν κάποια μέτρα προστασίας.
Είναι τόσο, μα τόσο προκλητικοί που επιμένουν να μην ανοίγουν ταμεία και οι πελάτες να εξυπηρετούνται από ένα ή δύο ταμεία και από ένα ταμείο των 10 τεμαχίων. Οι ουρές για τα ταμεία μπαίνουν μέσα στους διαδρόμους με τα προϊόντα και στοιβάζονται οι πελάτες μεταξύ τους. Άλλοι θέλουν να αγοράσουν, άλλοι να μπούνε στην ουρά, άλλοι απλά να περάσουν.
Και ο Σκλαβενίτης επιμένει. Δύο ταμεία!! Έχει μέσα στο κατάστημα 15 ταμεία και ανοίγει μόνο τα δύο. Και οι υπάλληλοι σουλατσάρουν, συζητάνε, σχολιάζουν, κάνουν πλάκα.
Και επίσης κάτι που μου έχει κάνει εντύπωση. Παντού παρατημένα καρότσια. Καρότσια στους διαδρόμους, καρότσια έξω από το σούπερ, καρότσια στις θέσεις πάρκινγκ στο υπόγειο, παντού καρότσια παρατημένα. Βρήκα καρότσια Σκλαβενίτη και σε απόσταση ένα χιλιόμετρο από το σούπερ, σε παράδρομο της Κηφισίας.
Τέτοια ανοργανωσιά δεν έχω ξανασυναντήσει σε σούπερ μάρκετ.
υ.γ. πάω και σε δύο MyMarket. Καμιά σχέση. Μα καμιά.
-
Υπάρχουν καταστήματα όλων των αλυσίδων, που άλλα λάμπουν από τάξη και άλλα είναι για κλωτσιές, για την εικόνα του καταστήματος φταίει ο υπεύθυνος, βέβαια κάποια στιγμή μπαίνει μέσα επιθεώρηση της εταιρίας και ο υπεύθυνος πέρνει πόδι, θυμάμαι πόσο άψογο ήταν το Mega Carrefour του Γέρακα που ψωνίζαμε για το σπίτι και πόσο χάλια ήταν το Carrefour της Νέας Ιωνίας, άκουγα συχνά - πυκνά το όνομα του υπεύθυνου που τον καλούσαν για διάφορα θέματα και είχα μάθει το όνομα του, επειδή είχα εκείνη την εποχή το μηχανουργείο μου στη Μεταμόρφωση τα δικά κου ψώνια τα έκανα στη Νέα Ιωνία, κάποια στιγμή έφυγε ο υπεύθυνος του Γέρακα και πήγε στη Ν.Ιωνία, άκουγα πάλι το ίδιο όνομα στα μεγάφωνα, αμέσως άλλαξε το μαγαζί, ξήλωσε τα χαλασμένα πατώματα σε ένα σημείο, μπήκε τάξη και καθαριότητα, σιγά - σιγά όμως άλλαζε προς το χειρρότερο και ο Γέρακας μέχρι που έκλεισαν τα Carrefour.
Θέλω να πω πως σε αυτές τις αλυσίδες με τα 500 και 700 καταστήματα η καλή ή η κακή τους εικόνα είναι δουλειά των υπευθύνων τους και όχι από την γενική γραμμή της εταιρίας.
-
Σήμερα Σκλαβενίτη γέρακα δεν υπήρχε υπάλληλος να σου δώσει χαρτί να μπεις. Αν ήθελες έπαιρνες.
Επίσης κάτι γυφταιοι έκαναν φασαρίες κ ένα πιτσιρίκος πήγε να πέσει επίτηδες πάνω μου.
Επίσης leroy Merlin πήγα κ ήταν πίτα στον κόσμο. Δεν μετράνε πόσοι μπαίνουν κλπ, της πορνης.
-
Είχα την ελπίδα ότι ο κορωνοϊός θα έβαζε 'μυαλό' στον ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ. Περίμενα ότι τουλάχιστον θα υιοθετούσε τα μέτρα της κυβέρνησης.
Πηγαίνω σε δύο καταστήματά του και μου κάνει εντύπωση η απίστευτη αδιαφορία. Πιθανά να πιστεύουν ότι δεν υπάρχει ιός. Δεν εξηγείται διαφορετικά να επιμένει να έχει μέσα στα σούπερ μάρκετ σχεδόν όλους τους υπαλλήλους χωρίς μάσκες, χωρίς γάντια, χωρίς καν να τηρούν κάποια μέτρα προστασίας.
Είναι τόσο, μα τόσο προκλητικοί που επιμένουν να μην ανοίγουν ταμεία και οι πελάτες να εξυπηρετούνται από ένα ή δύο ταμεία και από ένα ταμείο των 10 τεμαχίων. Οι ουρές για τα ταμεία μπαίνουν μέσα στους διαδρόμους με τα προϊόντα και στοιβάζονται οι πελάτες μεταξύ τους. Άλλοι θέλουν να αγοράσουν, άλλοι να μπούνε στην ουρά, άλλοι απλά να περάσουν.
Και ο Σκλαβενίτης επιμένει. Δύο ταμεία!! Έχει μέσα στο κατάστημα 15 ταμεία και ανοίγει μόνο τα δύο. Και οι υπάλληλοι σουλατσάρουν, συζητάνε, σχολιάζουν, κάνουν πλάκα.
Και επίσης κάτι που μου έχει κάνει εντύπωση. Παντού παρατημένα καρότσια. Καρότσια στους διαδρόμους, καρότσια έξω από το σούπερ, καρότσια στις θέσεις πάρκινγκ στο υπόγειο, παντού καρότσια παρατημένα. Βρήκα καρότσια Σκλαβενίτη και σε απόσταση ένα χιλιόμετρο από το σούπερ, σε παράδρομο της Κηφισίας.
Αν αναφέρεσαι στο μεγάλο Σκλαβενίτη στο Avenue είναι τόσο πελώριο μαγαζί που πάντα είσαι πολυ ανετος. Εγώ εκεί ψωνίζω και αν εξαιρέσεις την απολύμανση με μαντηλάκι του καροτσιου δεν ασχολουμαι με κάτι άλλο.
Όσον αφορά τα ταμεία πάντα τέτοια ήταν,
ανεκτες και άνετες ουρές.
Σε ότι άλλο έχω πάει δεν μπορώ πια να ψωνίσω. Αισθάνομαι πιεσμένος.
Μόνο αυτό με τα παρατημένα καρότσια στο πάρκινγκ μου κάνει εντύπωση αλλά είναι και ιδιον των γελοίων νεοελλήνων.
μια μέρα σκυλόβρισα έναν μεγαλύτερο κύριο που πέταξε το καρότσι αέρα. Λες και είχε χολέρα. Την ίδια μέρα είχα βρει καρότσι και πάνω σε πόρτα γνωστού μου αυτοκινήτου.
Αλλά το συγκεκριμένο κατάστημα έχει πολλά Delivery και efood πια (εξού και υπάλληλο τριγυρνάνε και μιλάμε μεταξύ τους, είναι σαν να ψωνίζουν για τις τηλεφωνικές παραγγελίες) -
Αν αναφέρεσαι στο μεγάλο Σκλαβενίτη στο Avenue είναι τόσο πελώριο μαγαζί που πάντα είσαι πολυ ανετος. Εγώ εκεί ψωνίζω και αν εξαιρέσεις την απολύμανση με μαντηλάκι του καροτσιου δεν ασχολουμαι με κάτι άλλο.
Όσον αφορά τα ταμεία πάντα τέτοια ήταν,
ανεκτες και άνετες ουρές.
Σε ότι άλλο έχω πάει δεν μπορώ πια να ψωνίσω. Αισθάνομαι πιεσμένος.
Μόνο αυτό με τα παρατημένα καρότσια στο πάρκινγκ μου κάνει εντύπωση αλλά είναι και ιδιον των γελοίων νεοελλήνων.
μια μέρα σκυλόβρισα έναν μεγαλύτερο κύριο που πέταξε το καρότσι αέρα. Λες και είχε χολέρα. Την ίδια μέρα είχα βρει καρότσι και πάνω σε πόρτα γνωστού μου αυτοκινήτου.
Αλλά το συγκεκριμένο κατάστημα έχει πολλά Delivery και efood πια (εξού και υπάλληλο τριγυρνάνε και μιλάμε μεταξύ τους, είναι σαν να ψωνίζουν για τις τηλεφωνικές παραγγελίες) -
Ναι στο Avenue αναφέρομαι. Πάω κάθε Σαββάτο πρωί/πρωί. Τις άλλες μέρες το αποφεύγω. Πριν τον κορωνοϊό Σαββάτο πρωί μέσα στο σούπερ μάρκετ δεν είχε πολύ κόσμο, οπότε με ένα ταμείο ανοιχτό η ουρά ήταν περίπου 2 με 3 καρότσια. Εγώ συνήθως πάω στον πάνω όροφο που έχει και εκεί ένα ταμείο.
Με τον κορωνοϊό όμως έχει αυξηθεί κατακόρυφα η κίνηση. Υποθέτω ότι ο κόσμος πάει πρωί/πρωί για να αποφύγει συνωστισμούς. Περίμενα όμως να ανοίγει και άλλα ταμεία και όχι να προσπαθεί με δύο ταμεία να εξυπηρετήσει. Η αύξηση του κόσμου φαίνεται στα είδη μαναβικής. Ουρά για ζύγισμα. Σαββάτο πρωί συνήθως ήμουν μόνος μου...
Και επιμένουν και στον πάνω όροφο να έχουν ένα ταμείο ανοιχτό. Οπότε εκεί να δεις ουρά... Το προηγούμενο Σαββάτο περίμενα 30 λεπτά! Και το θέμα δεν είναι τόσο η αναμονή, αλλά τα ευπαθή προϊόντα που μένουν εκτός ψυγείου και κατάψυξη.
Και αφού ήμαστε και στο θέμα της υγείας, τα ευπαθή προϊόντα ψυγείου/κατάψυξης άμεσα πρέπει να ξαναμπαίνουν στο ψυγείο ή στην κατάψυξη. Διαφορετικά μπορεί να προκαλέσουν μέχρι και τροφικές δηλητηριάσεις. Και όσο αυξάνεται η θερμοκρασία περιβάλλοντος τόσο ποιο εύκολα και γρήγορα αλλοιώνονται. .
Κάπου διάβαζα ότι αν μείνει ο φρέσκος κιμάς 30 λεπτά εκτός ψυγείου τότε είναι επικίνδυνος για την υγεία.
Έχω πάρει μία μεγάλη ισοθερμική τσάντα αλλά μπούρδες, δεν κάνουν δουλειά.
Σκέψου τώρα να θέλεις 30 λεπτά μόνο στην ουρά του σούπερ μάρκετ και άλλα 30 λεπτά για να ψωνίσεις και βάλε και 15 λεπτά επιστροφή στο σπίτι με θερμοκρασία περιβάλλοντος πάνω από 25 βαθμούς...
Αυτό είναι ένα σοβαρό υγειονομικό θέμα..
-
Εγώ ψωνίζω κάθε Παρασκευή πρωϊ που είναι όλα στο πολύ χαλαρό.
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες