Όσον αφορά τους reviewers ευτυχως υπάρχει και το autogefuel αλλά και ο savagegeese. Οι Ισπανοί coches.net είναι καλοί αλλά δυστυχως δεν έχουν υπότιτλους.
Εγώ δεν το σκέφτηκα καν για το γκριπ κοντρολ, μου αρκεί να πηγαίνει ανετα σε βατους χωματόδρομους το καλοκαίρι κυρίως. Αν μπαίνει ως πρόσθετο λογισμικο αργοτερα το βλέπουμε. Πάντως οντως η active εκτος απο πολύ τίμια προταση δείχνει και λίγο πιο σκλητραχηλη με το ψηλό προφίλ ελαστικων και την απουσία νικελ και θα είχε νόημα να μπορείς να το προσθέσεις ως έξτρα. Το έχω οδηγήσει σε active και μετά από λίγο ούτε καν έδινα σημασία στο ότι το καντράν είναι αναλογικο και στα υπόλοιπα μπιχλιμπιδια των πιο πλούσιων εκδόσεων.
Ετσι ακριβως το σκεφτηκα και εγω! Κ μάλιστα στο ιδιο Gris Platinum που το πηρα κ σε Allure.
Με τα σκουρα πλαστικα κ μαυρες λεπτομερειες κ με το 16' εδειχνε πολυ ποιο 'κακο', το ειχα αναφερει κ τοτε στο φόρουμ.
Εν το μεταξύ το φαγανε ολοι οτι εχει χειροφρενο (οντως ειναι λιγο χαλια), αλλα για το Puma που δεν εχει καν ηλεκτρικό (ετσι νομιζω) σε καμια εκδοση δεν λεει κανεις τιποτα!
Ουσιαστικά παίρνεις τα βασικα του αυτοκινητου κ τα high lights κατα την γνωμη μου, που ειναι στησιμο/πλαισιο/βελτιωμενο συστημα ταχυτήτων/κινητήρες αξιόπιστους κ οικονομικούς. Τα υπολοιπα ζεις κ χωρις.
Βεβαια τωρα που εχω συνηθίσει το 3D πίνακα δεν τον χορταίνω - νομιζω με διαφορα, και το ανεφερε κ ο CarWow κ σε ολα τα review, ο καλυτερος αυτη τη στιγμη στην αγορά. Λιγο καλυτερο infotainment να είχαν κ καλυτερη πισω καμερα, αναλυση παλιας web cam..σε αυτα υπερτερει το VW group.
Εχω κανει λιγο off, μια χαρά, μαλιστα πατησα και χιονακι και μπηκα και λιγο λασπουλα, μη φανταστείς τιποτα τραγικα, παντως με τα αλλα αυτοκινητα μου θα κολλαγα να μπω. Το C3 Aircross νομιζω ειναι λιγο καλυτερο σε αυτο λογω υψηλότερης θεσης οδήγησης κ ισως ειναι κανα ποντο ψηλοτερο και λιγο ποιο ανετες αναρτησεις. Κ με Arona εχω κανει off αλλα ενω ειναι ποιο ψηλο απο C3 Aircross κοπαναγε πολύ κ παρακαλαγες να πιασεις ισωμα/ασφαλτο κατα προτίμηση. Βεβαια το C3 Aircross Shine με το στάνταρ Grip Control το θαβουν με τα λαστιχα που το δινουν.
Αυτο το Coaches, L'Argus και κατι τετοια Ισπανο-Γαλλο-Ιταλικά φαίνεται να κανουν πολυ καλη δουλειά κ ταιριάζουν πολυ περισσοτερο στην ιδιοσυγκρασια μας απο Γερμανο-Αγγλο-Σαξο-Πολωνο-Ελβετους που τελικα καταλήγουμε να βλέπουμε. Κριμα κ εχω πτυχια Γαλλικα - Ισπανικα κ πιανω 3 λεξεις στις 50!