-
Ουαοαυ....αλλαξε ολο το εσωτερικο.
Του παει απιστευτα....δειξε και αλλες φωτο...
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Η αλήθεια είναι ότι μοιάζει με 'εργοστασιακή' και όχι με aftermarket το οποίο ήταν και ζητούμενο.
Ποιο ειναι ;;; λινκ;;;
Το έχω το λινκ στο παραπάνω μου ποστ, είναι το Dasaita MAX6
Η comfort εχει acc;;;
Βεβαίως και έχει acc. Οκ είναι η βασική έκδοση αλλά σε καμία περίπτωση δεν την λες 'φτωχή'.
Αυτό που παρατήρησα από φώτο και στο μαμά info,αλλά και στα aftermarket, είναι σαν να εμποδίζεται ο αέρας από τους αεραγωγούς ή κι όταν λειτουργεί το ψυχρό ή θερμό να φυσάει πάνω στο info που δε μου φαίνεται και πολύ ιδανικό. Είναι έτσι ή ξεγελάνε οι φώτο;
Σωστή η παρατήρησή σου, το aftermarket είναι λίγο πιο ψηλό και καλύπτει ένα μικρό μέρος (γύρω στον 1 πόντο το υπολογίζω ίσως και λιγότερο) από το κάτω μέρος του αεραγωγού. Εμένα πιο πολύ με εμποδίζει στο να πατήσω το αλαρμ. Τώρα αν φυσώντας θερμό αέρα (ο κρύος εκτιμώ θα κάνει καλό στο infotainment το καλοκαίρι ειδικά) θα φανεί στην πορεία. Βέβαια το σημείο που 'φυσιέται' είναι το πάνω πάνω μέρος της οθόνης, το πραγματικό headunit είναι μέσα στο ταμπλό οπότε εκτιμώ δεν θα επηρεάζεται η λειτουργία του.
-
-
snp wrote:
@kostas4c Σου αλλάζουν το κομμάτι πάνω από τον προφυλακτήρα (για το μπροστα μέρος πάντα μιλάω) τη μάσκα στο ύψος του Η.
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Ευελπιστούσα να αλλάζουν όλον τον προφυλακτήρα γιατί κάποιος μ@$#$%ς τον έφαγε και σηκώθηκε κι έφυγε.. Πραγματικά δεν μπορώ να τον καταλάβω τον Έλληνα!
Τοποθετείς 1 DVR αυτοκινητου και καθάρισες για την επόμενη φορα που εύχομαι να μην χρειαστεί. Έτσι θέλει ο ΕΛΛΗΝΑΣ
-
-
Και κάτι για όποιον έχει 'συνηθίσει ' τα 182 άλογα του 1,5 ........Βάλτε το econ για καμιά βδομάδα και μετά απενεργοποιήστε το .....
-
χαχαχαχαχα
Δεν το βάζω ποτέ το econ!
Αυτό που λες μου θυμίζει αυτό που κάναμε στο μπασκετ που φορούσαμε τα βαράκια και πηδούσαμε καμιά ώρα και μετά που τα βγάζαμε νομίζαμε ότι πηδάμε σαν τον Air!
-
ουάνς χοντα, φορ εβερ χοντα. σαργε γιου χαβ μπιν γουορντ
-
Καλησπέρα σε όλους και να πώ οτι χρειάζομαι οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το πρόβλημα που προέκυψε και ΔΕΝ δίνεται λύση απ τη Honda Σαρ. Έχω το Civic 1.5T Hatch το οποίο παρέλαβα 8/2017 και μετά το 2ο ετήσιο service σε ΚΑΘΕ ταξίδι μόνο και οχι μεσ τη πόλη εμφανίζεται η ένδειξη χαμηλής στάθμης λαδιού κινητήρα (πορτοκαλί λυχνάρι με τα κυματα απο κάτω) . Οπως γράφει και στο Manual σταματαω στην ακρη στην Εθνική σβήνω τη μηχανή ανοίγω καπό και ελέγχω τη στάθμη με τη βέργα και είναι όλα καλα. Βάζω μπροστά και η ένδειξη έχει σβήσει. Συνεχίζω το ταξίδι και μετα απο κάποια χιλιόμετρα ξανα εμφανίζεται! Ξανα στην ακρη καθώς με αυτά δε παίζουν, και ξανασυνεχίζω! Είτε καλοκαίρι είτε χειμώνα , η ένδειξη εμφανίζεται μετα απο περίπου 80km normal οδήγησης.
Ανέβασα και σχετικό βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=He9iecXmixo
Σαφώς το πήγα στη κεντρική αντιπροσωπεία και επειδή δεν εμφανίζεται στον εγκέφαλο δεν το θεωρούν 'βλάβη' και δε κάνουν τίποτα! Μάλιστα το θεωρούν φυσιολογικό καθώς σε συνδυασμό θερμοκρασίας και ευαίσθητου αισθητήρα να εμφανίζεται!
Δηλαδή εμφανίζεται και σε κάποιον άλλον απο εδώ?
Ευχαριστώ
Χρήστος
-
Τραγικά πράγματα...
Ψάξε μήπως βρεις κάποιο email από τα κεντρικά της Honda στην Ευρώπη ή και στην Ιαπωνία.
Αν τα καταφέρεις και τους γράψεις με στοιχεία λογικά όχι μόνο θα σε εξυπηρετήσουν αλλά θα κράξουν και τους εδώ για τα καραγκιοζιλίκια τους.
Με μια πολύ γρήγορη αναζήτση βρήκα τα παρακάτω:
https://rocketreach.co/honda-motor-europe-ltd-email-format_b5c8e048f42e36b5
Ψάξου και εσύ καλύτερα
-
Τραγικά πράγματα...
Ψάξε μήπως βρεις κάποιο email από τα κεντρικά της Honda στην Ευρώπη ή και στην Ιαπωνία.
Αν τα καταφέρεις και τους γράψεις με στοιχεία λογικά όχι μόνο θα σε εξυπηρετήσουν αλλά θα κράξουν και τους εδώ για τα καραγκιοζιλίκια τους.
Με μια πολύ γρήγορη αναζήτση βρήκα τα παρακάτω:
https://rocketreach.co/honda-motor-europe-ltd-email-format_b5c8e048f42e36b5
Ψάξου και εσύ καλύτερα
Ευχαριστώ για το link και εννοειται ψάχτηκα κ έστειλα ήδη Mail στη Honda Europe η οποία είναι στη Honda UK και μου απάντησαν ότι πρέπει να απευθυνθώ στην αντιπροσωπεία της χώρας μου! Και τους ξανααπάντησα ότι θελω έναν προϊστάμενο κ επισης έψαξα τρόπο και για email Ιαπωνία αλλα δεν έβγαλα άκρη με τη γλώσσα.
-
Να τους πεις να το γραψουν στο τιμολογιο εργασιων ελεγχος αισθητηρα διακοπτη πιεσης λαδιων καιοτι το βρηκαν οκ και να τους το πας με αναμενο το λαμπακι. Δεν εμφανιζεται σαν βλαβη γιατι λογικα διαβαζει ο αισθητηρας χαμηλη πιεση λαδιων σαν να μην εχεις λαδια και στο κανει στα πρωτα 80 χιλ περιπου οταν ο κινητηρας εχει ζεσταθει αρκετα. Λες επισης οτι στο κανει απο 2ο service και μετα. Μηπως σου κανε καμμια πατατα το μαστορι που σου αλλαξε φιλτρο λαδιου σου εβαλε λαθος κωδικο φιλτρου η κοπανησε κατα λαθος την καλωδιωση του αισθητηρα πιεσης λαδιου λεμε τωρα. Με μια γρηγορη ματια πρεπει να ειναι πισω απο το φιλτρο. Οτι και να ναι ποσο κοστιζει ο διακοπτης 10 ευρω πες τους να στον αλλαξουν.
-
Να τους πεις να το γραψουν στο τιμολογιο εργασιων ελεγχος αισθητηρα διακοπτη πιεσης λαδιων καιοτι το βρηκαν οκ και να τους το πας με αναμενο το λαμπακι. Δεν εμφανιζεται σαν βλαβη γιατι λογικα διαβαζει ο αισθητηρας χαμηλη πιεση λαδιων σαν να μην εχεις λαδια και στο κανει στα πρωτα 80 χιλ περιπου οταν ο κινητηρας εχει ζεσταθει αρκετα. Λες επισης οτι στο κανει απο 2ο service και μετα. Μηπως σου κανε καμμια πατατα το μαστορι που σου αλλαξε φιλτρο λαδιου σου εβαλε λαθος κωδικο φιλτρου η κοπανησε κατα λαθος την καλωδιωση του αισθητηρα πιεσης λαδιου λεμε τωρα. Με μια γρηγορη ματια πρεπει να ειναι πισω απο το φιλτρο. Οτι και να ναι ποσο κοστιζει ο διακοπτης 10 ευρω πες τους να στον αλλαξουν.
ευχαριστώ , σωστή παρατήρηση να το γράψουν στο δελτίο αν κ γω ζήτησα κάποιο έγγραφο που να γράφει ότι είναι ενταξει ώστε να μαι καλλυμένος σε τυχών σοβαρή βλάβη κινητής λόγω λαδιού και δεν δίνουν. Τώρα για τα υπόλοιπα που αναφέρεις , δεν είναι ο αισθητήρας χαμηλής πίεσης λαδιού αλλα χαμηλής στάθμης. Έχει διαφορά και είναι και διαφορετικό σήμα. Επίσης όντως λέω ότι το κάνει απ το 2ο service μήπως σχετίζεται όπως είπες με κάποια λάθος κίνηση αλλά το πήγα επιτηδες ξανά και μου άλλαξαν μονο τα λάδια αλλα το κανε πάλι. Επισης δε ξέρω αν έχει σχέση με τυχών κάποια αναβάθμιση software στο όχημα . Κ για να τον παω οσο είναι αναμμένο είναι δύσκολο γιατί συνηθωσ λόγω του ότι μπορεί να το εμφανίσει στη Κόρινθο ή Πάτρα μέχρι να παω θα κλείσει το συνεργείο ασε που δεν εμφανίζεται στον εγκέφαλο γιατί μπορεί εγω να άλλαξα τα λάδια γι αυτό σβήνει κ η ένδειξη με το που σβήνεις τον κινητήρα. Και όσων αφορά την τιμή έχει 105€ και τους είπα αν λυθεί σιγουρα το πρόβλημα να το αλλάξω αν και πρέπει να τον καλύψουν αυτοί γιατί είναι ακόμα στην εγγυηση και δε μπορώ να βάλω κ 'χέρι', όπως και χέρι στη τσέπη γιατί είναι και καινούργιο για να πληρωνω δικά τους λάθη.
-
foldgik wrote:
ευχαριστώ , σωστή παρατήρηση να το γράψουν στο δελτίο αν κ γω ζήτησα κάποιο έγγραφο που να γράφει ότι είναι ενταξει ώστε να μαι καλλυμένος σε τυχών σοβαρή βλάβη κινητής λόγω λαδιού και δεν δίνουν. Τώρα για τα υπόλοιπα που αναφέρεις , δεν είναι ο αισθητήρας χαμηλής πίεσης λαδιού αλλα χαμηλής στάθμης. Έχει διαφορά και είναι και διαφορετικό σήμα. Επίσης όντως λέω ότι το κάνει απ το 2ο service μήπως σχετίζεται όπως είπες με κάποια λάθος κίνηση αλλά το πήγα επιτηδες ξανά και μου άλλαξαν μονο τα λάδια αλλα το κανε πάλι. Επισης δε ξέρω αν έχει σχέση με τυχών κάποια αναβάθμιση software στο όχημα . Κ για να τον παω οσο είναι αναμμένο είναι δύσκολο γιατί συνηθωσ λόγω του ότι μπορεί να το εμφανίσει στη Κόρινθο ή Πάτρα μέχρι να παω θα κλείσει το συνεργείο ασε που δεν εμφανίζεται στον εγκέφαλο γιατί μπορεί εγω να άλλαξα τα λάδια γι αυτό σβήνει κ η ένδειξη με το που σβήνεις τον κινητήρα. Και όσων αφορά την τιμή έχει 105€ και τους είπα αν λυθεί σιγουρα το πρόβλημα να το αλλάξω αν και πρέπει να τον καλύψουν αυτοί γιατί είναι ακόμα στην εγγυηση και δε μπορώ να βάλω κ 'χέρι', όπως και χέρι στη τσέπη γιατί είναι και καινούργιο για να πληρωνω δικά τους λάθη.
Είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα. Το είχα γράψει πιο παλιά στο forum. Η διαφορά είναι οτι εμένα το έκανε 2φορές και σταμάτησε. Εμένα παρατηρήθηκε και τις 2φορές όταν βγήκα εθνική οδό
-
Παίδες, καλησπερά! Από χθες το πρωί, μετά από μια κλήση που πήρα με bluetooth, μου βγάζει στην οθόνη με δυο γραμμές μαύρο φόντο το μήνυμα:ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ και δεν λειτουργεί η οθόνη αφής. Κλείνω τον ήχο από το audio, το ξανανοίγω κι έχει φύγει...αλλά το ξανακάνει στο άσχετο!Το έχει δει κάποιος άλλος...ή έχετε ακούσει γι'αυτό;
-
gkoumas wrote:
foldgik wrote:
Είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα. Το είχα γράψει πιο παλιά στο forum. Η διαφορά είναι οτι εμένα το έκανε 2φορές και σταμάτησε. Εμένα παρατηρήθηκε και τις 2φορές όταν βγήκα εθνική οδό
επιτέλους βρήκα κάποιον που του εμφανίστηκε! Διαβάζω μια μια τις σελίδες. Το ίδιο κ σε μένα μόνο εθνική. Κ το άφησες ή σου έκαναν κατι ; Είχες αλλάξει λάδια ή κατι που να το επηρέασε;
-
Παίδες, καλησπερά! Από χθες το πρωί, μετά από μια κλήση που πήρα με bluetooth, μου βγάζει στην οθόνη με δυο γραμμές μαύρο φόντο το μήνυμα:ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ και δεν λειτουργεί η οθόνη αφής. Κλείνω τον ήχο από το audio, το ξανανοίγω κι έχει φύγει...αλλά το ξανακάνει στο άσχετο!Το έχει δει κάποιος άλλος...ή έχετε ακούσει γι'αυτό;
Πριν ενα χρόνο περίπου καθώς ήμασταν στην Εγνατία οδό πηγαίνοντας διακοπές και ενω έπαιζε μουσική απο το usb ξαφνικά κόλλησε η οθονη και έβγαζε εναν δυνατό θορυβο και όποιο κουμπί και να πατούσα δεν γινόταν τίποτε. ...Πήγαμε στην άκρη του δρόμου περίμενα περίπου 2 λεπτα και μετά έσβησα την μηχανή . Οταν έβαλα μπροστά ολα ηταν μια χαρά και έκτοτε δεν μου το έκανε ξανά.
-
Εγω σε swift κολλησε η οθονη δυπ φορες....δεν εδειχνε μαυρο αλλα κολλησε σε μια λειτουργια, π.χ στο navi. Το εκλεισα για κανα 5 λεπτο και ολα καλα.
Τρωνε σκαλωματα μερικες φορες. Εχω την αισθηση πως πρεπει να ειναι θεμα μνημης. Για καποιο λογο φουλαρει και κλεινει λειτουργιες γαι αν ελευθερωθει,
-
Καλησπερα παιδια, πριν μια εβδομαδα πηγα το αυτοκινητο για πλυσιμο και ξεχασα ενα απο τα πισω πατακια και αγνοειται. Γνωριζετε να μου προτεινετε καποιο που ταιριαζει? τα γνησια ποσο κανουν?
-
Αυτό που λες μου θυμίζει αυτό που κάναμε στο μπασκετ που φορούσαμε τα βαράκια και πηδούσαμε καμιά ώρα και μετά που τα βγάζαμε νομίζαμε ότι πηδάμε σαν τον Air!
Έκλαψα από συγκίνηση λίγο να ξέρεις...
-
Για βάλε άλλο σταθμό στο ραδιόφωνο. Έχει σχέση με τις πληροφορίες κυκλοφορίας του rds. Αν θυμάμαι καλά είσαι Γιάννενα ? Αν ναι ο σταθμός είναι ο energy?
Νέο Honda Civic 2017