-
Και εγω αυτο πιστευω
Δες απο το 4:30 λεπτο ,χωρους σε αυτοκινητο 4 μετεων...το ιδανικο αυτοκινητο πολης για τον μεσο ελληνα οικογενειαρχη.
Δες καταναλωση (ιση με diesel), οδικη συμπεριφορα, κιβωτιο ταχυτηων, κινητηρα, mild hybrid φουλ εξτρα εξοπλισμο, καλη ηχομονωση κτλ
Το πρωτο στην κατηγορια με adaptive cruise control, (βασικο σε ταξιδι, αν δεν το εχεις δοκιμασει απλα χανεις....αλλαζει ολο το ταξιδι)
Το πρωτο με mild hybrid
με 14.500 ευρω ολα μεσα και μεταλλικο.
Στα 16 κατι ολα μεσα και turbo κινητηρα made in japan
Με 17 και κατι επαιρνες το turbo full extra και με αυτοματο aisin 6 speed με μετατροπεα ροπης και αυτακια στο τιμονι..
Ποιο αλλο εχει σημερα τετοιο εξοπλισμο χωρους, καλο κιβωτιο (αυτοματο) και κινητηρα στα χρηματα αυτα.
Μονο καποιες προσφπρες της skoda δινουν καλυτερο δεικτη vfm και αυτο οχι παντα.
Υ.γ δες στο 17:22 ποσο ανετο ειναι για τον οδηγο....ποσομαπλετο χωρο εχεις σαν να οδηγεις αυτοκινητο του D segment.. βασικα οι χωροι του ειναι ανωτεροι μιας octavia...μετρημενο με μεζουρα.
Πηγα στο 208 που ειναι πενταμορφο και αρκετα πιο ποιοτικο και κοντεψα να παθω κραμπα στα ποδια μου απο τον λιγο χωρο για τα γονατα του οδηγου και το συνδιασμο του τιμονιου.
-
Αν υπάρχει κάποιος από Θεσσαλονίκη ,ας μας πει με ποια καλή έκδοση ,με μεγάλες ζάντες μπορεί να περάσει αέρας από Σοφούλη και να μην ακουστούν μπαμ και μπουμ ? Αν υπάρχει κάποιο που το κάνει αυτό θα το αγοράσω .
Fiesta? Για δοκίμασέ το.
-
Και εγω αυτο πιστευω
Δες απο το 4:30 λεπτο ,χωρους σε αυτοκινητο 4 μετεων...το ιδανικο αυτοκινητο πολης για τον μεσο ελληνα οικογενειαρχη.
Δες καταναλωση (ιση με diesel), οδικη συμπεριφορα, κιβωτιο ταχυτηων, κινητηρα, mild hybrid φουλ εξτρα εξοπλισμο, καλη ηχομονωση κτλ
Το πρωτο στην κατηγορια με adaptive cruise control, (βασικο σε ταξιδι, αν δεν το εχεις δοκιμασει απλα χανεις....αλλαζει ολο το ταξιδι)
Το πρωτο με mild hybrid
με 14.500 ευρω ολα μεσα και μεταλλικο.
Στα 16 κατι ολα μεσα και turbo κινητηρα made in japan
Με 17 και κατι επαιρνες το turbo full extra και με αυτοματο aisin 6 speed με μετατροπεα ροπης και αυτακια στο τιμονι..
Ποιο αλλο εχει σημερα τετοιο εξοπλισμο χωρους, καλο κιβωτιο (αυτοματο) και κινητηρα στα χρηματα αυτα.
Μονο καποιες προσφπρες της skoda δινουν καλυτερο δεικτη vfm και αυτο οχι παντα.
Αν ήμουν σε φάση για οικογένεια δεν θα κοιτούσα τίποτα άλλο! Έχω προτείνει το baleno σε πόλους φίλους και συγγενείς.
Πιστεύω ότι η εμφάνιση του έκανε την ζημιά..
Τώρα να δούμε τι φρούτο θα είναι ο αντικαταστάτης suzuki corolla...
P.S: @Lap στον κατάλογο δεν αναφέρει κάτι για led projectos στην gl +.
-
Masterauto wrote:
Αν υπάρχει κάποιος από Θεσσαλονίκη ,ας μας πει με ποια καλή έκδοση ,με μεγάλες ζάντες μπορεί να περάσει αέρας από Σοφούλη και να μην ακουστούν μπαμ και μπουμ ? Αν υπάρχει κάποιο που το κάνει αυτό θα το αγοράσω .
Σε ST LINE ? Το έχεις κάνει και ήταν ανεκτό ? Σεβαστή η άποψή σου . Θα το κάνω test drive .
Fiesta? Για δοκίμασέ το.
-
Σε ST LINE ? Το έχεις κάνει και ήταν ανεκτό ? Σεβαστή η άποψή σου . Θα το κάνω test drive
Ναι σε ST Line, αλλά όχι εκεί, γιατί μένω Αθήνα. Αλλά πήγα σε αντίστοιχα κακούς δρόμους (όσο θυμάμαι από την πρόσφατη επίσκεψή μου στην όμορφη πόλη σας) και εντυπωσιάστηκα από την άνεση της ανάρτησης. Ειλικρινά, δεν έχω οδηγήσει supermini με καλύτερη άνεση και ποιότητα κύλισης.
-
Με ρωτησαν προσφατα για αγορα και ειπα.... κορσα, κλιο, φιεστα...
Πηρε φιεστα τελικα λογω κυριως εγγυησης.
Λοιπον μου λεει πως εχει παρα πολυ καλη ποιοτητα κυλησης.... ΑΛΛΑ ηταν σε αλλο οδοστρωμα οταν μπηκε στο swift που καναμε βολτα....πρεπει καποια στιγμη να βρεθουν μαζι αυτα τα δυο και να περασουν τις ιδιες λακουβες με την ιδια ταχυτητα.
Σιγουρα κατα την αποψη μου το fiesta υπερεχει...αλλωστε το λεω πρωτευουσιανικο.... αλλα πρεπει να δουμε κατα ποσο..
Vdx οκ θα φερει το suzuki corolla (sw, διοτι δεν ειπαν για χατς)
Στο κενο των 4ων μετρων τι γινεται;;;;;
Εκει ερχεται πιατευω το καινουργιο μικρο suv της toyota στα 4 μετρα.
Αν δεις τα καθισματα του ειναι τκ ιδιο ακριβως σχημα και υφασμα με το swift...οπως και αλλα περιφερειακα...
Αρα υπαρχει κοινο ραφι μεταξυ toyota και suzuki....θεωρω πως ισως καλυψουν το κενο με αυτό
-
Με ρωτησαν προσφατα για αγορα και ειπα.... κορσα, κλιο, φιεστα...
Πηρε φιεστα τελικα λογω κυριως εγγυησης.
Λοιπον μου λεει πως εχει παρα πολυ καλη ποιοτητα κυλησης.... ΑΛΛΑ ηταν σε αλλο οδοστρωμα οταν μπηκε στο swift που καναμε βολτα....πρεπει καποια στιγμη να βρεθουν μαζι αυτα τα δυο και να περασουν τις ιδιες λακουβες με την ιδια ταχυτητα.
Σιγουρα κατα την αποψη μου το fiesta υπερεχει...αλλωστε το λεω πρωτευουσιανικο.... αλλα πρεπει να δουμε κατα ποσο..
Vdx οκ θα φερει το suzuki corolla (sw, διοτι δεν ειπαν για χατς)
Στο κενο των 4ων μετρων τι γινεται;;;;;
Εκει ερχεται πιατευω το καινουργιο μικρο suv της toyota στα 4 μετρα.
Αν δεις τα καθισματα του ειναι τκ ιδιο ακριβως σχημα και υφασμα με το swift...οπως και αλλα περιφερειακα...
Αρα υπαρχει κοινο ραφι μεταξυ toyota και suzuki....θεωρω πως ισως καλυψουν το κενο με αυτό
Έτσι ακριβώς, κατάλαβαν ότι ο κόσμος θέλει suv και ότι είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν καπέλο 2-3κ. Όσοι αγόρασαν baleno 1.0 glx boosterjet + hybrid είναι μεγάλη μάγκες!
Χάζευα τον κατάλογο για να δω αν τελικά τα led είναι στάνταρ στην gl + και πραγματικά έπαθα σοκ με το πόσο πλούσιο εξοπλισμό έχει!
-
Απο το 2020 η εκδοση gl+ εχει ως βααικο εξοπλιαμο full led και οθονη με navi και camera...εμεινε μονο το blind spot....
Lap, που το είδες αυτό;
Eγώ εξακολουθώ να βλέπω στον επίσημο κατάλογο της Suzuki Ελλάς και για το 2020, το gl+ όπως ήταν,με βασικό από αυτά όλα που λες μόνο την κάμερα.Ούτε FullLED,ούτε navi και παρ'όλα αυτά ο εισαγωγέας τους βάρεσε κι ένα καπέλο +350 ευρώ...
Eίπαμε, τα swiftάκια έχουν αρκετά θετικά (κατανάλωση,ευελιξία,ελαφρύ αμάξωμα κ.τ.λ.), αλλά πάνω στον υπέρμετρο ενθουσιασμό μας,μην υπερθεματίζουμε και προτρέχουμε χωρίς λόγο. (φιλικά το λέω).
-
Lap wrote:
Απο το 2020 η εκδοση gl+ εχει ως βααικο εξοπλιαμο full led και οθονη με navi και camera...εμεινε μονο το blind spot....
Lap, που το είδες αυτό;
Eγώ εξακολουθώ να βλέπω στον επίσημο κατάλογο της Suzuki Ελλάς και για το 2020, το gl+ όπως ήταν,με βασικό από αυτά όλα που λες μόνο την κάμερα.Ούτε FullLED,ούτε navi και παρ'όλα αυτά ο εισαγωγέας τους βάρεσε κι ένα καπέλο +350 ευρώ...
Eίπαμε, τα swiftάκια έχουν αρκετά θετικά (κατανάλωση,ευελιξία,ελαφρύ αμάξωμα κ.τ.λ.), αλλά πάνω στον υπέρμετρο ενθουσιασμό μας,μην υπερθεματίζουμε και προτρέχουμε χωρίς λόγο. (φιλικά το λέω).
Ούτε εγώ βρήκα κάτι στον τιμοκατάλογο και προσπέκτους για αυτό και τον ρώτησα, δεν νομίζω να το είπε εσκεμμένα. Μάλλον θα μπερδεύτηκε ή το είδε σε κατάλογο άλλης χώρας.
-
Ηρεμηστε βρε....οταν λεει κατι ο λαπ περι αυτοκινητων να τον ακουτε
Πςενουσα με το αμαξι μια μερα και λεω κατσε να ρωτησω...εχει αρκετες εβδομαδες.
Πηγα να ρωτησω για τα νεα υβριδικα και το turbo και στην συζητηση μου εσκασαν συτό:
Οτι ολα θα ειναι πλεον hybrid και οτι τελος τα turbo.
Και πλεον ολα θα εχουν full led, το full led παει πακετο με τo hybrid μου ειπαν
Υ.γ Βασικα πηγα ετοιμος για καυγα για το κοψιμο της Αχ κουλας....αλλα τσπ.
Χαχαχαχα
Υ.γ1 συγνωμη η gl+δεν εχει οθονη;;;
Υ.γ2 αν μου πε λαθος ο πωλητης....τοτε οτι λεω ειναι λαθος. Οτι μου ειπαν σας λεω
Αν εχει οθονη το gl+ τοτε εχει καμερα και navi. Πανε πακετακι αυτα στη suzuki. Αυτο που δεν εχει ειναι twiterακια...που εχει ομως ηglx μαζι με ολα τα συσυηματα adas κτλ
Γε ικα το navi το κατεβαζεις απο το internet και το βαζεις με κσρτα μνημης...
Ρε τι τα περασατε τα σουτζουκια......σκωτσεζικα ;;;;
-
Και πλεον ολα θα εχουν full led, το full led παει πακετο με τo hybrid μου ειπαν
Μπα; Και τότε τα ignis και swift που έρχονται ήδη υβριδικά από την gl και gl+ έκδοση γιατί δεν έχουν από τώρα led; Kι αν ισχύει κι έτσι,σημαίνει ότι στο εξής και τα απλά gl υβριδικά θα πρέπει να έχουν έχουν led,όχι μόνο τα gl+ kai glx. Lap, μην πολυεμπιστεύεσαι τα λόγια των πωλητών (γενικά,για όλες τις αντιπροσωπείες),γιατί ή από άγνοια ή για να 'δέσουν' υποψήφιους πελάτες,πετάνε διάφορες λ@λακίες χωρίς να υπάρχει κάτι επίσημο.
[quote]Υ.γ1 συγνωμη η gl+δεν εχει οθονη;;;
Υ.γ2 αν μου πε λαθος ο πωλητης....τοτε οτι λεω ειναι λαθος. Οτι μου ειπαν σας λεω
Αν εχει οθονη το gl+ τοτε εχει καμερα και navi. Πανε πακετακι αυτα στη suzuki. Αυτο που δεν εχει ειναι twiterακια...που εχει ομως ηglx μαζι με ολα τα συσυηματα adas κτλ [/quote]
Εννοείται οτι έχει οθόνη -γι αυτό στον εξοπλισμό δεν την ανέφερα πάλι-, που θα έπαιζε η κάμερα; Όμως δεν σημαίνει ότι έχει απαραίτητα και navi επειδή έχει οθόνη.Μάλιστα για να σου δώσει την κάρτα navi η αντιπροσωπεία ήθελε-θέλει 300 ευρώ!!
[quote] Γε ικα το navi το κατεβαζεις απο το internet και το βαζεις με κσρτα μνημης...[/quote] Άλλο αυτό,το να αγοράσεις την κάρτα εκ των υστέρων εσύ από το ebay με το 1/5 του κόστους κι άλλο να υπάρχει από το εργοστάσιο πάνω στο αμάξι
-
Στο Baleno gl+ που έχω εδώ κ λίγες εβδομάδες έχει full led πάντως.
-
Νομιζω κανεις λαθος γιατρε μου
Ποτε δεν υπηρχαν εκδοσεις στην gl και gl+ με mild hybrid συστημα. Παντα εβγαινε στην glx με τα full led. Tον τελευταιο καιρο το εδιναν δωρο το συστημα mild hybrid στην glx. Δεν μπορουσες να το παρεις (το glx) χωρις mild hybrid
Πλεον το συστημα κατεβηκε και στις πιο κατω εκδοσεις μαζι με τα full led.
Στο αλλο που λες...εχω τη αισθηση οτι το multimedia συστημα των suzuki που ειναι της bosch εχει πακετο την καμερα. Δεν βγαινει χωρις καμερα, θες δε θες.
Στα του navi οι ιδιοι οι πωλητες σου λενε που να πας και να το κατεβασεις αν δεν το χει....οποτε θεωρω πως πλεον (σιγουρα για το 2019), το δινουν δωρο.
-
Στο Baleno gl+ που έχω εδώ κ λίγες εβδομάδες έχει full led πάντως.
Κατσε το κλεμενο εχει;;;;
Gl+ πηγες ρε μπαγασα;;;;
-
Το κλεμμένο δεν είχε, ήταν gl αφου. Το τωρινό όμως έχει!
-
Χαχα
Καλα λεω....πως τους γ@@2ες ετσι ρε Νοντα...τα σκαμπο μου και τα αρ@@α μου.
Αρα εχεις και οθονη....εχει navi και camera;;;
-
1,2 90hp ....0-100: 10,69 ' το gl
0-400μ: 17,44'
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-seat-ibiza-16-tdi-95-ps
1,6 TDI 95 hp ......0-100: 10,2'
0-400μ: 17,2'
Καταναλωσεις πολυ κοντα....επιδοσεις πολυ κοντα ...βενζινη vs diesel
https://www.lifersblog.com/test-drive/suzuki-swift-hybrid-prova-su-strada.php
Δοκιμη μακρας διαρκειας:
Στην πολη με το υβριδικο συστημα στα καλυτερα του....4,8λιτρα
Γενικα μ.ο με 70% αυτοκινητοδρομο....5,1 λιτρα.
Μονο που βλεπεις το τιμονι σε προκαλει για στροφιλικια
-
Παιδιά,έγραψα πως εννοείται ότι έχει οθόνη multimedia, εφ'όσον έχει κάμερα οπισθοπ. που αλλού θα γινόταν η απεικόνιση της κάμερας εκτός της οθόνης.Συμφωνούμε σ΄ αυτό.
Όσον αφορά ότι τα swift gl και gl+ ο φρέσκος κατάλογος της Suzuki (ημερομ. 3-1-2020) εξακολουθεί να αναφέρει για νέα swift κ.ά. gl , gl+ μόνο led ημέρας,χωρίς Full led https://auto.suzuki.gr/files/pricelist/Suzuki Pricelist.pdf
(αν ο επίσημος κατάλογος λέει φίφες και ξέρουν οι πωλητές καλύτερα,τι να πω θα είναι από τις ελαχιστότατες φορές που έχουν δίκιο).
Για το θέμα με την κάρτα navi,άλλο να στο δίνουν ενσωματωμένο στην τιμή (όπως στο glx) κι άλλο να σου λένε αγόρασε από ebay,κατέβασε από ιντερνετ κ.ά. Άσε που σε μερικούς που δεν ασχολούνται με ιντερνετ κ.τ.λ. μπορεί να τους το κάνουν δώρο οι πωλητές όπως λες,αλλά αυτό αυτόματα σε κάνει να χάνεις άλλη προσφορά ή δώρο π.χ. κάποια extra εγγύηση,γιατί θα σου λέει ο έμπορος σου έκανα δώρο 200-300 ευρώ,δεν μπορώ κι άλλο.
-
Εγω γιατρε μου πιστευω οτι εκαναν copy παστα τις εκδοσεις και εβαλαν στο excelaκι +350 ευρω σε ολα και ειμαστε οκ.
Δεν ασχοληθηκαν, ελληνες ειναι γιατι να ασχοληθουν αλλωστε...γενικα διαβαζω πως παραγονται πλεον μονο full led....κατσε να βρω πηγη.
Edit...ασχετο αλλα δειτε εδω το aftermarket
Πολυ ωραιο
-
Εγω γιατρε μου πιστευω οτι εκαναν copy παστα τις εκδοσεις και εβαλαν στο excelaκι +350 ευρω σε ολα και ειμαστε οκ.
Δεν ασχοληθηκαν, ελληνες ειναι γιατι να ασχοληθουν αλλωστε...γενικα διαβαζω πως παραγονται πλεον μονο full led....κατσε να βρω πηγη.
Lap κανε τον κόπο να στείλεις links από τα site που ενημερώνεσαι σχετικά με αυτά.
Νέο Suzuki Swift 2017