-
ξερει κανεις που ειναι τα ρελε να τα δω και αυτα?
-
dgrgtc wrote
Κοίταξες τη λαστιχένια φυσούνα που υπάρχει δίπλα στο μεντεσέ της πόρτας???
Παίζει να έχουν κοπεί τα καλώδια από το άνοιξε-κλεισε...
η φυσουνα ειναι ενταξει μεσα δεν την κοιταξα να σου πω την αληθεια θα την δω και θα πω
Συνήθως μέσα γίνεται η ζημιά...
-
Αγαπούσα τη Lancia στα 80's και στα 90's!
Υπάρχει προοπτική αναβίωσης της παλιάς δόξας, ειδικά σε σχεδίαση;
-
Όχι, η Lancia είναι νεκρή.
-
Εγώ είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα την ξαναφτιάξουν και μάλιστα θα είναι η ιταλική DS .
H PSA έχει δώσει πολύ πετυχημένα βήματα πως μπορεί ένα αμάξι να είναι τόσο διαφορετικό με την 4άδα του 3008 , οπότε κάλλιστα μπορεί αυτή η 4άδα να γίνει 6άδα με Λάντσια και Αλφα και μάλιστα σε συνδυασμό με την τζίπ να έχουμε πολλά παιχνίδια .
-
Για ποιο λόγο να αναβιώσει μια μάρκα που ανέκαθεν είχε χαμηλές πωλήσεις;
-
Εγώ είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα την ξαναφτιάξουν και μάλιστα θα είναι η ιταλική DS .
H PSA έχει δώσει πολύ πετυχημένα βήματα πως μπορεί ένα αμάξι να είναι τόσο διαφορετικό με την 4άδα του 3008 , οπότε κάλλιστα μπορεί αυτή η 4άδα να γίνει 6άδα με Λάντσια και Αλφα και μάλιστα σε συνδυασμό με την τζίπ να έχουμε πολλά παιχνίδια .
Για ποιο λόγο η PSA να αναβιώσει έναν ανταγωνιστή της DS; (όταν μάλιστα τώρα μόλις ξεκίνησε να προσπαθεί την προώθησή της στην αγορά) . H Lancia -δυστυχώς- τελείωσε. Tην Alfa θα την βοηθήσουν με b-Suv και c-Suv και για την 'τιμή των όπλων' θα παλεύει και μια Giulia πιθανά εξελιγμένη.Η Fiat ίσως να ωφεληθεί στις δύο πρώτες κατηγορίες, μικρά και σουπερμίνι.Γενικώς,η FCA θα γίνει κάτι σαν Οpel,απλά για να επιβιώσει..
-
Ούτε εγώ πιστέυω ότι θα αναβιώσει η Lancia, αλλά όλα τα άλλα περί Fiat κλπ είναι εικασίες.
-
Αν όντως δεν αλλάξει κάτι, δεν βλέπω άλλη εξέλιξη από το να κλείσει οριστικά.
-
dandaskal wrote:
dgrgtc wrote
Κοίταξες τη λαστιχένια φυσούνα που υπάρχει δίπλα στο μεντεσέ της πόρτας???
Παίζει να έχουν κοπεί τα καλώδια από το άνοιξε-κλεισε...
η φυσουνα ειναι ενταξει μεσα δεν την κοιταξα να σου πω την αληθεια θα την δω και θα πω
Συνήθως μέσα γίνεται η ζημιά...
τελικα ενα καλωδιο ειχε κοπει μεσα στην φυσουνα
-
Έρχεται το πρώτο SUV της Lancia
[quote] Οι πληροφορίες έρχονται από την Ιταλία και κάνουν λόγο για ειλημμένη απόφαση της FCA μετά και τη συμφωνία συγχώνευσης με την PSA, με βάση την οποία θα μας έρθει μέσα στην επόμενη διετία ένα νέο μικρό SUV της Lancia μαζί με το πρώτο μικρό SUV της Alfa Romeo, που θα χρησιμοποιήσουν τεχνικά και μηχανικά μέρη από αντίστοιχα μοντέλα του γαλλικού Ομίλου. [/quote]
-
Έρχεται το πρώτο SUV της Lancia
Quote:
Οι πληροφορίες έρχονται από την Ιταλία και κάνουν λόγο για ειλημμένη απόφαση της FCA μετά και τη συμφωνία συγχώνευσης με την PSA, με βάση την οποία θα μας έρθει μέσα στην επόμενη διετία ένα νέο μικρό SUV της Lancia μαζί με το πρώτο μικρό SUV της Alfa Romeo, που θα χρησιμοποιήσουν τεχνικά και μηχανικά μέρη από αντίστοιχα μοντέλα του γαλλικού Ομίλου.Κρατάω πολύ μικρό καλάθι (αν και ιταλόφιλος),γιατί και στο παρελθόν ανακοίνωσε η FCA ότι θα παρουσίαζε μέχρι το 2020 4-5 νέα μοντέλα και τελικά 'άνθρακες ο θησαυρός'...
-
....
Κατάντια να λέμε ότι μπορεί η Lancia να γίνει η Ιταλική DS. Κατάφεραν στο gruppo και απαξίωσαν 100+ χρόνια ιστορίας, ώστε να μη φαίνεται παράξενη η συνύπαρξη της Lancia με ένα εμπορικό σήμα που μετράει μισή 10ετία ζωής μέσα στην ίδια φράση... Και μη διαβάσω για DS19 και μπλα-μπλα-μπλα. Απλά καμία σχέση...
-
Διάβασα πρώτα τι έγραψα και μετά ξεκίνα το παραλήρημα...
Οταν λέω ότι θα γίνει η ιταλική DS , ΠΡΟΦΑΝΩΣ εννοώ ως προς την θέση στο ιταλικό κομμάτι του ομίλου . Δηλαδή θα είναι η πολυτελής φίρμα , η Αλφα η σπορ και η Φίατ θα παραμείνει η Φίατ .
Μάλιστα κάποιοι έγραψαν ότι δεν θα υπάρξει ξανά Λάντσια , αλλά ήδη οι Ιταλοί άρχισαν να μιλάνε για νέα αμάξια .
-
Καλησπέρα στο forum,
μήπως γνωρίζει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει με τον ηλεκτρικά αναδιπλούμενο καθρέφτη σε lancia delta τελευταίας γενιάς που δεν ανοιγοκλείνει? Συμβαίνει μόνο σε αυτόν στη μεριά του οδηγου.
με το που πατάς το κουμπί, αυτός του συνοδηγού ανοίγει κ κλείνει ηλεκτρικά.
ευχαριστω εκ των προτέρων για τη βοήθεια.
-
Κανείς δεν μπορεί να κάνει διάγνωση μέσω φόρουμ. Το πιθανότερο είναι κομμένη καλωδίωση ή καμένο μοτέρ. Αλλά πρέπει να το δει ένας ηλεκτρολόγος για να σου πεί στα σίγουρα.
-
Είναι γεγονός, η Lancia επιστρέφει!!
Ήδη επιλέχθηκε η νέα διοικητική ομάδα και ανακοινώθηκε ότι θα δραστηριοποιηθεί και εκτός Ιταλίας πλέο με νέα μοντέλα.
https://www.drive.gr/news/kosmos/h-anagennisi-tis-lancia-einai-gegonos
-
πωλειται peugeot 3008 hybrid 4, μονδελο τελους απριλιου(!) 2021
ή ανταλλασεται με ιταλιδα θεα
-
Κλαίω.......αχαχαχαχα!!!
YΓ: κράτα το!. Έτσι και αλλιώς και η Lancia (για αρχή) άλλο ένα 3008 θα είναι με άλλο σήμα και αλκαντάρα εσωτερικό.
-
gatoz wrote:
Κλαίω.......αχαχαχαχα!!!
YΓ: κράτα το!. Έτσι και αλλιώς και η Lancia (για αρχή) άλλο ένα 3008 θα είναι με άλλο σήμα και αλκαντάρα εσωτερικό.
..και πάλι θα κάνει τη διαφορά η Lancia-ρα!
LANCIA FORUM