-
Μια αξιόλογη τεχνική ανάλυση για το νέο Yaris (ενεργοποιούνται και αγγλικοί υπότιτλοι)
-
Εδώ η βασική του εκδοση που θα κυκλοφορει σιγουρα ως leasing και προς ενοικίαση
Επίσης έχω την αίσθηση πως ο χώρος αποσκευών του είναι μεγαλύτερος απο 280 λίτρα ....
Και εδω όπως πολύ σωστά είπε ο Φάνης για ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση....
Θα βγεί τετρακίνητη έκδοση με ηλεκτρικό μοτέρ στον ρόλο του πίσω διαφορικού με ανεξάρτητη ανάρτηση απο οτι φαίνεται δυο ή τριών σημείων....πιθανότατα μίας μορφής τύπου 'ψαλιδιών'.
-
Στα πιο ''ζωηρά'' χρώματα με διχρωμίες και αλουμινένιες ζάντες είναι εύπεπτο, στη βασική του έκδοση απλά άθλιο.
-
Θα προτιμουσα η Toyota να εχει μια εκδοση φυσικου αεριου,με βενζινη,παρα το πανακριβο υβριδικο με μπαταριες κλπ.Δεν περιμενα πολλα στο σχεδιαστικο κομματι,απλα να ειναι καλυτερο του προκατοχου που δεν μου ειχε αρεσει ουτως η αλλως εξ αρχης.Δεν με απασχολει τοσο αν εχει στοιχεια απο αλλες μαρκες,οπως αναφερθηκε σε Fiesta,Citroen κλπ,αλλωστε λιγο πολυ αντιγραφες υπαρχουν μεταξυ εταιριων σε σημεια.
Το 80% των πωλησεων υβριδικα ειναι οποτε μαλλον κοιτας αλλου. Η Τογιοτα κατι ξερει που εχει επικεντρωθει εδω και 15 χρονια μονο στην υβριδικη τεχνολογια.
-
-
-
-
Για δειτε λιγο εδω....
Τι κάνουν οι Japan... Ωραία πατέντα!
Υ.Γ. Lap, ξέρεις γιαπωνέζικα;; το προηγ. βιντεάκι που έβαλες,δεν κατάλαβα τι ήθελε να δείξει (η αλήθεια είναι πως δεν το είδα όλο)
-
Δεν είναι πατέντα αυτό που δείχνει το βίντεο. Είναι εργοστασιακός εξοπλισμός διευκόλυνσης εισόδου-εξόδου. Σίγουρα θα μπορεί να παραγγελθεί σαν κωδικός το κάθισμα και να μπει εκ των υστέρων και στα ευρωπαϊκά yaris.
-
Ε ναι....οταν λεω πατεντα εννοω εργοστασιακη.
Εχεις δικιο
-
Πραγματικα αυτη η πατεντα ειναι αφορμη να αγορασει κανεις yaris, παραβλεποντας αλλα στοιχεια που δεν του αρεσουν.
Ιδιαιτερα αν υπαρχει ηλικιομενος στο σπιτι.
Γιατρε μου μονος μου καποτε ειχα κανει μαθηματα ...με συγκεκριμενα πακετα εξασκησης.
Λιγα πραγματα διαβαζω, χαζομαρες δηλαδη....δεν μπορω ουτε να μιλησω ουτε να καταλαβω ακουστικα. Εχουν πολυ δυσκολη αναγνωση. Κολλουν και τις λεξεις...γ@@@σε τα
Σκεψου πως αφου γραφω σαν απροσαρμοστο τα ελληνικά ...λες στα ιαπωνεζικα να βρω την λυση στο προβλημα μου;;;
Δες εδω γιατρε μου https://response.jp/imgs/p/HyHJUDsvwEJjLfURx1fZfoRN5UBBQkNERUZH/1473113.jpg
-
Πραγματικα αυτη η πατεντα ειναι αφορμη να αγορασει κανεις yaris, παραβλεποντας αλλα στοιχεια που δεν του αρεσουν.
Ιδιαιτερα αν υπαρχει ηλικιομενος στο σπιτι.
Η 'πατέντα' αυτή είναι λόγος να αγοράσει κάποιος Yaris μόνο αν υπάρχει οδηγός με πρόβλημα κινητικότητας ή προχωρημένης ηλικίας στο σπίτι. Αλλιώς σιγά μην βάλω κριτήριο στην επιλογή του αυτοκινήτου την ευκολία εισόδου - εξόδου...
-
Εσυ χαρη μου..
Οι πιο πολλοι που αγοραζουν suv για αυτο το λογο το επιλεγουν
-
Εσυ χαρη μου..
Οι πιο πολλοί που αγοράζουν SUV το αγοράζουν για τους εξής λόγους :
α) Είναι μόδα.
β) Έχουν υψηλότερη θέση οδήγησης και ως εκ τούτου καλύτερο οπτικό πεδίο, ειδικά εντός πόλης και επίσης ειδικά αν υπάρχουν παιδιά..
γ) Προσφέρουν την (ψευδ)αίσθηση της ελευθερίας που δίνει το off-road.
δ) Προσφέρουν μεγαλύτερους χώρους σε σχέση με το ίδιο αποτύπωμα των συμβατικών μοντέλων από τα οποία προέρχονται.
ε) Προσφέρουν την (ψευδ)αίσθηση (ή και πράγματι) της καλύτερης παθητικής ασφάλειας λόγω ύψους και όγκου σε σχέση με τα συμβατικά μοντέλα από τα οποία προέρχονται.
Τελευταίο σε αυτή τη σειρά των λόγων μπορεί να είναι για κάποιους και η εύκολη είσοδος και έξοδος του οδηγού.
-
Εδω δοκιμη του αυτοματου συστηματος παρκαρισματος.....
Δεν εχω ξαναδει τετοιο συστημα για καθετο παρκαρισμα
-
Εδω δοκιμη του αυτοματου συστηματος παρκαρισματος.....
Δεν εχω ξαναδει τετοιο συστημα για καθετο παρκαρισμα
το εχει η Ford (μεταξυ αλλων) εδω και 4-5 χρόνια. Ελα να στο δείξω στο Κούγκα!
-
-
Θα εβαζα πρωτο τη μοδα και δευτερο το μπασιμο που δεν αναγκαζονται να διπλωνονται
Για παραδειγμα το Αχ! Κούλα (baleno) ηταν υπεροχο σε ολα του αλλα δεν εμπαινες ευκολα μεσα ουτε ηταν μοδα....
Μπουχαχαχαχαχαχα
-
Θα εβαζα πρωτο τη μοδα και δευτερο το μπασιμο που δεν αναγκαζονται να διπλωνονται
H κουβέντα όμως δε γίνεται για το τι θα έβαζες εσύ πρώτος, αλλά ποια είναι τα κύρια και πιο συνήθη κριτήρια επιλογής ενός SUV. Κι εδώ κάνεις λάθος, σε σχέση με τη λίστα που έγραψα, όπως φαίνεται και από τις πλείστες όσες συζητήσεις έχουν γίνει εδώ μέσα. Σου θυμίζω τι έγραψες και σου απάντησα με τη λίστα:
-
Γιατι ρε Χαρη, οποτε εχω μιλησει με πωλητες για το θεμα αυτο μου λενε για τη μοδα και το μπασιμο...κυριως των ανω των 40....που δεν μπορουν να διπλωνονται για να μπουν μεαα.
Μεσιε, τεκμηριωσε τη λιστα σου
2020 Toyota Yaris