Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2
    • 1
    • 2
    • 22
    • 23
    • 24
    • 25
    • 26
    • 1985
    • 1986
    • 24 / 1986
    Αντίλογος
    117
    39706
    703278
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • C
      criuser last edited by

Καλά γεγονός . Στο θέμα των μετρητών και του μεγάλου αδελφού ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ με τον ΔΙΑ....

Και μάλιστα επειδή βλέπουμε ότι όλο το σκηνικό είναι για τις τράπεζες , βλέπουμε ακόμα επιτόκιο 18 % στις κάρτες , το ίδιο που είχαμε με πληθωρισμό 15 % και βέβαια χρεώσεις για τα πάντα , αν θα πάρεις από ΑΤΜ άλλης τράπεζας , αν θέλεις τυπωμένο το υπόλοιπο σου και διάφορα άλλα γραφικά .

Εγώ αυτή την υπερβολική τραπεζοποίηση του κόσμου , την θεωρώ έλλειμμα Δημοκρατίας . Γιατί εκτός των άλλων βλέπουμε ότι οι τράπεζες κάνουν λάθη και κανείς δεν πληρώνει τίποτα , ενώ μερικά χρονάκια στην φυλακή θα έκανε συνετότερους τους επόμενους .

Ακόμα τα περί φοροδιαφυγής σε ένα διεφθαρμένο κράτος με διεφθαρμένη δημόσια διοίκηση το θεωρώ προφάσεις εν αμαρτίαις .

Στο θέμα Κούλουγλου που αναφέρετε πιο πάνω , αυτά που λέει δεν γίνονται . Γιατί προφανώς αν ο Σαμαράς είχε σκοπό να κάνει την βρώμικη δουλειά με τον σωστό τρόπο και έφτιαχνε η κατάσταση , ποιος ο λόγος να έρθει ο σύριζα και μάλιστα με αυτοδυναμία ?

Ο σύριζα ήλθε γιατί ο Σαμαράς με την πολιτική της παράδοσης της χώρας στο πασοκ που ακολούθησε και με το κυνήγι των ανθρώπων της εργασίας και της παραγωγής και το ταυτόχρονο χάιδεμα των ξυστών και την πρόωρη συνταξιοδότηση τους , έστειλε μεγάλο μέρος της βάσης της ΝΔ στον σύριζα , στους ανελ και στην χα . Αυτοί επανήλθαν τον Ιούλιο και ο Μητσοτάκης έφτασε το 40 % .

Αυτά πρέπει να τα έχει βάλει καλά στο μυαλό του ο Κυριάκος γιατί η βάση της νδ δεν είναι κομματόσκυλα , ούτε κολλημένοι ιδεολογικά . Είναι άνθρωποι που πασχίζουν κάθε μέρα για το μεροκάματο στον ιδιωτικό τομέα και μάλιστα κόντρα στα διάφορα κοπρόσκυλα και βέβαια δεν χρωστάνε σε κανένα πστ ...

Σας έχω πει για ένα έργο που κάνουμε ως μηχανικοί . Επειδή είναι σε σημαντικό σημείο , πρέπει να περνάω διάφορες υπηρεσίες . Ηδη σε μία από αυτές ενώ είχα ετοιμάσει όλη την διαδικασία και την νομική στήριξη του θέματος , προϊστάμενος και διευθυντής δεν μπορούσαν τάχα να βρεθούν για να υπογράψουν . Στο τέλος ο εργοδότης μου που έχει επαφές , έκανε τα κατάλληλα τηλέφωνα και ω του θαύματος συναντήθηκαν οι τύποι . Το αποτέλεσμα ήταν να μου την πει ο εργοδότης μου , ότι αυτός καθάρισε και όλη η δουλειά μου , που ήταν η τεχνική και νομική στήριξη του αιτήματος μας και η οποία ήταν πολύ δύσκολη να την στήσουμε , γιατί το αίτημα μας πατούσε στις εξαιρέσεις της γενικής απαγόρευσης του νόμου , αλλά ήταν άρτια η στήριξη ,παρ΄ όλα αυτά η δουλειά μας δεν πήρε τον έπαινο που έπρεπε γιατί υπήρχαν οι λαμογιοξύστες που όταν έπεσε το τηλέφωνο έκατσαν σούζα .

Τώρα είμαι πάλι σε άλλη υπηρεσία σε ανάλογη περίπτωση . Υπάλληλος ζητάει να κάνουμε κάποια ενέργεια η οποία είναι προφανές ότι δεν υπάρχει λόγος και θα μας δημιουργήσει και νομικά προβλήματα . Το λέμε , το στηρίζουμε νομικά και όλο δεν έχει χρόνο να μας δει και στο τηλέφωνο είναι εριστικός . Αν δεν το λύσω το θέμα με τον διευθυντή του αύριο , θα πάμε πάλι στο γνωστό σκηνικό του τηλεφώνου ψηλά για τα αυτονόητα .

Και πάλι εμείς θα έχουμε δουλέψει και άλλοι θα πάρουν τον έπαινο . Για κάτι τέτοια δεν γούσταρα και δεν γουστάρω να έχω καμία επαφή με αυτό το φαύλο κράτος , αλλά δεν γίνεται ρε γμτ .

Η πλάκα είναι ότι δεν έχω εξακριβώσει αν ο υπάλληλος δημιουργεί το πρόβλημα για φράγκα , γιατί παίζει να είναι εμμονικός και να θέλει να μας πουλήσει εξουσία , ότι αν δεν το περάσω εγώ , δεν γίνεται το έργο . Γιατί κάτι τέτοια ψελλίζει . Πιθανόν εκτός από ξύστες , διεφθαρμένους , να έχουμε και άτομα με ψυχοεμμονικά θέματα , αλλά η ουσία είναι ότι εμείς τρέχουμε .

Εννοείται ότι έξω θα ήταν αλλιώς τα πράγματα , αλλά εδώ έχουν την άποψη , ότι κάθε ενέργεια του υπαλλήλου , μπορεί να δικαιολογηθεί ότι την κάνει για το καλό του δημοσίου , έστω και αν έτσι δημιουργεί προβλήματα στις επενδύσεις , αλλά είναι και τρόπος να τα αρπάξει ή να κολακεύσει την εμμονή του .

Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
      πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...
      Εμαθα...

1 Reply Last reply Reply Quote 6
      • 2
        21-quadra @realzeus last edited by

Lap wrote:

Και σε αυτο συμφωνω....

Περα απο το τι πιστευει ο καθενας μαςγια το τι ειναι σωστο για την οικονομικη αναπτυξη και καλη ζωη των πολιτων, ολοι μας διαπιστωνουμε εναν ωχαδελφισο, μια δυσκολια στην τεχνολογια και μια δεισιδαιμονία .

Προσωπικα ψωνιζω συνεχως με καρτα.... εχει τυχει να μου πουν μαγαζατορες οτι αυτα ειναι του διαβολου και οτι εγω εξυπηρετω το διεθνες συστημα που ψωνιζω ηλεκτρονικα.....

Συνεπως, το προβλημα μας ειναι σε αλλο επιπεδο.

Συγμωμη και τωρα οι παντες ξερουν, το κινητο του καθενος, το στιγμα του, το ηλεκτρονικο taxisnet, τα τιμολογια κτλ

Με την ιδια λογικη ουτε κινητα ουτε συστηματα πλοηγησης, ουτε τιποτα ηλεκτρονικο συνδεδεμονο σε ψηφιακο δυκτιο δεν πρεπει να εχουμε....

Μπορει για να νιωθει ασφαλεια ο κοσμος να υπαρχει αυτοματη διαγραφη των metadatas και μαλιστα με εποπτεια ανεξαρτητης αρχης που λογοδοτει στον αριο παγο, σε ειδικο τμημα δικαστων που δεν ψηφιζεται απο τις κυβερνησεις αλλα απο δικα τους οργανα και νομικη υποσταση εκ του συνταγματος ή οτι αλλο θελει ο καθης και γνωστης να προτεινει.

Σκοπος ειναι να βρεθει μια μεση λυση και για να σραματησει σχεδον στο 95% η φοροδιαφυγη και ετσι οι φοροι να πεσουν κατακορυφα... σε αστεια επιπεδα και απολυτα αποδεκτα και να υπαρξει προστασια της ιδιωτικοτητας.

Δηλαδη έναντι της εκδημοκρατηση της οικονομιας, την μειωση της φορολογιας, του φπα ή και σχεδον την καταργηση του, την αναπτυξη, την εξαλειψη της φτωχιας, και της δικαιης κατανομης του παραγωμενου πλουτου, θα το αρνηθουμε για καποια metadatas που μπορουν να διαγραφουν αυτοματως;;;

Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην συνωμοσιολογία και στον υπαρκτό κίνδυνο παρακολούθησης. Το κινητό μου το σβήνω όποτε θέλω. Επίσης δεν θέλω να ξέρει το Κράτος ότι χθες πήγα σε ένα κωλόμπαρο (που λέει ο λόγος, δεν πήγα, πήγαινα πολύ όμως στα νιάτα μου) και ξόδεψα 100 Ευρώ. Θα θεωρηθώ κατευθείαν έχων. Δεν θέλω να ξέρει τι πίνω και τι τρώω, γιατί εύκολα θα έρθει φόρος για ανθυγιεινό τρόπο ζωής μια μέρα. Το κυριότερο όμως είναι ότι δεν μπορεί να σου μπλοκάρει το μετρητό καμία Κυβέρνηση και καμία τράπεζα, ούτε κανένα black out. Είναι ελευθερία το μετρητό, είναι δύναμη! Το ότι επιβάλλονται υψηλοί φόροι λόγω της φοροδιαφυγής είναι παραμυθάκι για ιθαγενείς. Αν οι Κυβερνήσεις ήθελαν να την πατάξουν, απλά θα έκαναν όλα τα έξοδα αποδεκτά ως εκπιπτώμενες δαπάνες στην Εφορία.

Tα κινητά από 3G και πάνω παρακολουθούνται και κλειστά, μόνο αν αφαιρεθεί η μπαταρία ησυχάζεις, αλλά σε όλα τα καινούργια η μπαταρία δεν αφαιρείται εύκολα όπως στα παλαιότερα, γιατί άραγε ...? Τι κάνει νιάου στα κεραμίδια ?

Κάθε φορά που μπαίνεις στο νετ καταγράφονται οι επισκέψεις σου και υπάρχει ολόκληρο το προφίλ του καθενός μας τι βλέπουμε, τι αναζητάμε, τι παρακολουθούμε, τι γράφουμε, ο μεγάλος αδελφός είναι εδώ και έχει μεγάλο μάτι και αυτί.

1 Reply Last reply Reply Quote 3
        • storm
          storm @lap last edited by

...Προσωπικα ψωνιζω συνεχως με καρτα...

Πως τα καταφέρνεις; Μήπως αναφέρεσαι μόνο στην αγορά υλικών αγαθών από καταστήματα;

Εγώ θεωρώ ότι η 'κάρτα' στην Ελλάδα είναι ένας ακόμη τρόπος αφενός για να βγάζουν φράγκα οι τράπεζες και αφετέρου είναι αδύνατο πάρα πολλές συναλλαγές να γίνουν με κάρτα. Τα παραδείγματα χιλιάδες.

Δεν πρόκειται ποτέ στην Ελλάδα η κάρτα να αντικαταστήσει το χαρτονόμισμα και το κέρμα.

Το μαύρο, όλομαυρο χρήμα είναι καθημερινότητα.

π.χ. σήμερα το πρωί ήμουν σε αυτόματο πλυντήριο αυτοκινήτων. 24 ώρες το 24ωρο ουρά τα αυτοκίνητα. Τα κέρματα πέφτουν στα μηχανήματα διαρκώς. Απόδειξη βγαίνει πουθενά;;;;;;; Καθόμουν στην ουρά και σκεφτόμουν αυτό το πράγμα.

Η λίστα μαύρου χρήματος δεν έχει πάτο.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
          • storm
            storm @Guest last edited by

αν τα πράγματα είναι έτσι

γιατί δεν γίνεσαι κομμώτρια?

Αν το ψάχνεις, έχεις χρήματα και είσαι μικρή σε ηλικία δες εδώ: http://www.odigostoupoliti.eu/kommotis-koureas-technitis-peripiisis-cherion-ke-podion/

• storm
              storm last edited by

1. αν έχω χρήματα γιατί να το ψάχνω?

2.κατά τη γνώμη μου κομμώτρια = το αντίθετο από αυτό που περιγράφεις.δηλαδή λεφτά ΔΕΝ βγάζεις και μάλιστα πολλά και μάλιστα μαύρα.Οπότε δεν έχω λόγω να ακολουθήσω το επάγγελμα.

εσύ όμως αν πραγματικά πιστεύεις αυτά που γράφεις είναι απορίας άξιον γιατί δεν το ακολουθείς

1. Γιατί βλέπω ότι ενδιαφέρεσαι για την κομμωτική.

2. Κατά την γνώμη σου.

Αυτά που γράφω δεν είναι θέμα αν τα πιστεύω, αφορά περίπτωση γνωστής μου. Οπότε η απορία σου είναι άτοπη εντελώς.

• L
                lap @storm last edited by

@Καταιγιδα..

Ναι, οτι και αν ψωνισω βγαζω καρτα... το αυτοκινητο το παω σε πλυντηριο που το πλενουν στο χερι και πληρωνω με καρτα.

Καφε, ποτακια,  φαγητο εξω, παγωτα, ρουχα, παπουτσια, παραγγελιες απο ιντερνετ με αντικαταβολη, σουπερμαρκετ...δεν θυμαμαι αλλα , ολα αυτα με καρτα.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• realzeus
                  realzeus @lap last edited by

Στη  ελβετια το συστημα ειναι η συμμετοχικη δημοκρατια σε πολλα κοινωνικα θεματα μεσω της ηλεκτρονικης δημοκρατιας.....

Το ιδιο μπορει να γινει και σε μια ηλεκτρονικη δημοκρατικη οικονομια. Αυτο δεν υπηρξε ποτε ξανα στη ιστορια της ανθρωποτητας.... ειμαστε η πρωτη γενια που δοκιμαζει κατι τετοιο, εστω και εν μερη ( βλ. 30% ηλεκτρονικες δαπανες επι του συνολου για το κτησιμο του αφορολογητου, με τον νεο προϋπολογισμο)

Τα όποια κενα και φοβιες μπορουμε να τα σταματησουμε με αλλαγες στο Συνταγμα..

Οπως ανεφερα πιο πισω, π.χ ενα σωμα ελεγκτων των metadata ανεξαρτητο των κυβερνησεων και με δυνατοτητα επιβολης δικαστικης ποινης, παρα απλα να καταγγελει, και συνταγματικα αρθρα που να πρπστατευουν τος πολιτες απο οποιαδηποτε διαφοροποιηση τους λογω στοιχειων που προκυπτουν εκ των ηλεκτρονικων συνναλαγων..

Στην Ελβετία έχουν άμεση δημοκρατία (δημοψηφίσματα) που δεν έχει σχέση με τα ηλεκτρονικά. Κανονικές κάλπες είναι.

Από εκεί και πέρα, μάλλον έχουν δίκιο όσοι φορουμίτες σε 'κατηγορούν' για αθεράπευτο ρομαντισμό. Όλα θετικά τα βλέπεις βρε Λαπάκο...

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                  • realzeus
                    realzeus @21-quadra last edited by

Tα κινητά από 3G και πάνω παρακολουθούνται και κλειστά, μόνο αν αφαιρεθεί η μπαταρία ησυχάζεις, αλλά σε όλα τα καινούργια η μπαταρία δεν αφαιρείται εύκολα όπως στα παλαιότερα, γιατί άραγε ...? Τι κάνει νιάου στα κεραμίδια ?

Κάθε φορά που μπαίνεις στο νετ καταγράφονται οι επισκέψεις σου και υπάρχει ολόκληρο το προφίλ του καθενός μας τι βλέπουμε, τι αναζητάμε, τι παρακολουθούμε, τι γράφουμε, ο μεγάλος αδελφός είναι εδώ και έχει μεγάλο μάτι και αυτί.

Υπάρχει αυτός ο μύθος, αλλά δεν ισχύει απόλυτα. Στην τελική μπορείς να αφήσεις το κινητό στο σπίτι και να βγεις χωρίς αυτό. Ισχύει αυτό που γράφεις για το ίντερνετ, αλλά εκεί το κάνεις συνειδητά, Μπαίνω και βλέπω μια ξυριστική μηχανή για παράδειγμα. Δεν με ενοχλεί να το γνωρίζει αυτό το Κράτος.

ΥΓ: Μάστορα θα γράψω κάτι στο θέμα των φρένων. Θα ήθελα τα φώτα σου. Ευχαριστώ!

• storm
                      storm @lap last edited by

@Καταιγιδα..

Ναι, οτι και αν ψωνισω βγαζω καρτα... το αυτοκινητο το παω σε πλυντηριο που το πλενουν στο χερι και πληρωνω με καρτα.

Καφε, ποτακια,  φαγητο εξω, παγωτα, ρουχα, παπουτσια, παραγγελιες απο ιντερνετ με αντικαταβολη, σουπερμαρκετ...δεν θυμαμαι αλλα , ολα αυτα με καρτα.

Εντάξει αυτά είναι τα τυπικά.

Υπάρχουν πολλά άλλα που δεν μπορείς να αποφύγεις το μετρητό και πολλές φορές είναι και χωρίς απόδειξη.

Άσε που σε κάποιες περιπτώσεις κάποιοι παρεξηγιούνται αν ζητήσεις απόδειξη.

Στην Ελλάδα κάθε μέρα γιορτάζουμε την αγία φοροδιαφυγή την μεγαλοπρεπούσα...

• 2
                        21-quadra @realzeus last edited by

21 Quadra wrote:

Υπάρχει αυτός ο μύθος, αλλά δεν ισχύει απόλυτα. Στην τελική μπορείς να αφήσεις το κινητό στο σπίτι και να βγεις χωρίς αυτό. Ισχύει αυτό που γράφεις για το ίντερνετ, αλλά εκεί το κάνεις συνειδητά, Μπαίνω και βλέπω μια ξυριστική μηχανή για παράδειγμα. Δεν με ενοχλεί να το γνωρίζει αυτό το Κράτος.

ΥΓ: Μάστορα θα γράψω κάτι στο θέμα των φρένων. Θα ήθελα τα φώτα σου. Ευχαριστώ!

Αν μπορώ να βοηθήσω, μετά χαράς.

1 Reply Last reply Reply Quote 5
                        • fanis75
                          fanis75 moderator @realzeus last edited by

Το ότι επιβάλλονται υψηλοί φόροι λόγω της φοροδιαφυγής είναι παραμυθάκι για ιθαγενείς. Αν οι Κυβερνήσεις ήθελαν να την πατάξουν, απλά θα έκαναν όλα τα έξοδα αποδεκτά ως εκπιπτώμενες δαπάνες στην Εφορία.

1. Αλήθεια είναι Αλέξανδρε. Παραμυθάκι είναι ότι δεν μπορούν να την πιάσουν την δοφοριδαφυγή. Μια χαρά μπορούν, αλλά ΔΕΝ θέλουν. Εαν δεν υπήρχε φοροδιαφυγή θα μπορούσε το κράτος να έχει τα ίδια έσοδα από φόρους με το 40% των φόρων (ως %), αρκεί να πλήρωναν όλοι φόρο.

2. Το μέρο των εξόδων δεν λειτουργει, απλά γιατί το % έκτπωσεις είναι πολλαπλάσια μικρότερο της 'έκπτωσης' που σου κάνει ο επαγγελματίας εαν δνε κόψει απόδειξη, οπότε πάλι κανείς ιδιώτης δεν θα ζητήσει απόδειξη από π..χ. γιατρό, δικηγόρο κλπ. (μιλάμε για μεγάλα έξοδα). Όταν ο γιατρός σου λέει €80 με απόδειξη, €40 ή €50 χωρίς, η έκτπωση είναι 40-50%.....από την εφορία πόσο να σου κόψει?

Η φοροδιαφυγή είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ να πιαστεί και να παταχθεί, απλά καμία κυβέρνηση μέχει σήμερα δεν θέλει να το κάνει.

We are one, We are a universe. Forebears of what will be, Scions of the Devonian sea...

• gatoz
                            gatoz last edited by

πραγματι τοσο απλο...

βαλε εσοδα - εξοδα στο καθε αφμ και σε καθε ιδιωτη

και οτι προκυψει στη διαφορα, φορο με 50%

ποιος θα μπορεσει να κρυψει? και αφου καπιταλισμος, οποιος εχει θα τα χωνει αλλιως θα τα χανει.

ετσι βεβαια θα δυσκολεψει το μαυρο χρημα για στρατιες ψηφοφορων και ψηφισμενων.

οποτε πληρωνε γατε, πληρωνε,

και να σου λεει ο αλλος 'δικαια' ως εχων. και ας χρωσταω το σπιτι μου. αλλα ξεχασα, φιλολαική πολιτικη λεει. να γαμιεσαι μια ζωη για να στηριζεις τους αχρηστους.

#milf-a-man

• L
                              lap last edited by

Ενας νομιζω φιλοσοφος και οχι οικονομολογος..μπορει να λεω και μπουρδες...δεν θυμαμαι καλα....αρχισα να γερναω...γενικα δεν θυμαμαι ευκολα...

Τσπ

Ειπε λοιπον αυτος....

Καθε δεκαετια αλλαγη σχημα και ονομα του νομισματος.... αν τα εχεις κρυφα και μαυρα σε δεκα ετη δεν θα εχουν καμια απολυτως αξια.

Η αξια τους θα ειναι ιδια με αυτη του κοστους του χαρτιου...μηδεν....οποτε μεσα σε καθε δεκαετια θα εμφανιζονται δις και δις μαυρα για φορολογηση και επειδη δεν θελει κανεις ανα δεκαετιες να εμφανιζεται με εκατομμυρια μαυρα ξαφνικα και να το ρωτουν οι εφοροι 'μεσιε ποθεν τουτα;;;;' αναγκαστικα θα τα φορολογει κομματι κομματι μεσα στην δεκαετια....

Ετσι και μετρητο  θα εχουμε και χωρις ηλεκτρονικα που φοβαστε....

Πανεξυπνο ετσι;;;;;

Απορω πως δεν το σκεφτηκα και εγω

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• storm
                                storm last edited by

Έχει ανάγκη ο βοθροκούλης; Το πολύ-πολύ αυτός με τόσα φράγκα που έχει να τα μαζέψει μία μέρα και να σηκωθεί να φύγει από τη χώρα.

Το θέμα είναι τι θα γίνει με αυτούς που δεν θα μπορέσουν να την κάνουν;

Μάλλον ότι γίνεται στην Συρία. Μπαμ και κάτω. Είναι κοντά πλέον ο καιρός. Πολύ κοντά.

• C
                                  criuser last edited by

Φοροδιαφυγή στους μικρούς όταν υπάρχει τόση διαφθορά στο κράτος δύσκολα θα χτυπηθεί . Γιατί όταν ο άλλος θα έχει έλεγχο για τα πάντα και θα του ζητάνε λαδάκι για να κάνει την δουλειά του στο δημόσιο και η δικαιοσύνη θα βγάζει αποφάσεις στο σφυρί , μαζί με το γεγονός ότι θα μεγάλα κεφάλια θα είναι υπεράνω του νόμου , θα οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις ορισμένους που θα έχουν πιεστεί πολύ και θα έχουν ελάχιστα να χάσουν .

Η λογική του Σαμψών , είναι πολύ κοινή στους απελπισμένους .

Το μεταναστευτικό δεν λύνεται με έγγραφα όπως αυτό της μικρής ανόητης της Πεντέλης . Το μεταναστευτικό θέλει Εθνική Πολιτική , αλλά τόσα χρόνια Αριστερή ιδεολογική κυριαρχία , έχει καταντήσει κάθε αναφορά στο Εθνος , περίπου ως ρατσιστική .

Αρα αν δεν γίνει Εθνικό Συμβούλιο Μετανάστευσης με συμμετοχή ΟΛΩΝ των κομμάτων και με καθορισμό ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ , που θα έχει βάλει ΣΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ , για το τι θα κάνουμε με τους πρόσφυγες , τι θα κάνουμε με τους μετανάστες , πως θα γίνει ο διαχωρισμός τους , οι διαχωρισμοί ηλικίας , φύλου και οικογενειακής κατάστασης και βέβαια ο έλεγχος και η ΑΜΕΣΗ ΤΙΜΩΡΙΑ και απέλαση για τους παραβατικούς . Θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι κάποιες χώρες της Ασίας και της Αφρικής έχουν έτσι και αλλιώς άριστες σχέσεις με την Τουρκία , κάποιες έχουν αναγνωρίσει και το ψευδοκράτος της Β. Κύπρου και εμείς εδώ χαϊδεύουμε τους υπήκόους τους .

Είδατε τι έγινε προχτές το βράδυ στην Θεσσαλονίκη . Σε μαγαζί Κούρδων , ήταν ένας πακιστανός που ήπιε λέει δύο ουίσκυ , μην ξεχνάτε ότι τυπικά οι μουσουλμάνοι δεν πίνουν αλκοόλ , ζήτησε λέει κάποιο τραγούδι , έγινε μία παρεξήγηση του είπαν να φύγει , έφυγε και σε 10 λεπτά γύρισε με άλλους 40 πακιστανούς με λοστούς και έκαναν το μαγαζί και τον ιδιοκτήτη καλοκαιρινό .

Αυτό μας έλλειπε τώρα να έχουμε παραγγελιές και από τους μετανάστες και βέβαια εδώ λόγω όγκου να έχουμε και ατιμωρησία .

Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
                                  πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...
                                  Εμαθα...

• L
                                    lap last edited by

Εδω για τους σγαπημενους μου ....

Για δειτε λιγο πως βγαινουν καποιες θεωριες που πατε και ψηφίζετε...εδω ειναι εισαγωγικο μαθημα αλλα καταλαβαινεταινκαποια πραγματακια

Χαχαχα

Τσπ σε καποιο σημειο αναφερει για το ασφαλιστικο συστημα και θεωρω πως θα τεθει ως πολιτικο θεμα. Μας αναλυει εισαγωγικα τα δυο σκεπτικα. Των ρεπουμπλικανων και των δημοκρατικων...

Κατι παρομοιο θα ερθει εδω και σε εμας.

Youtube Video

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• gatoz
                                      gatoz last edited by

ρε συ τι γκεγκεν? απεκτησαν τα δεξά μυελον? σκεφτονται τον #gatoz_foukaras ?

http://www.bankingnews.gr/index.php?id=464747

170k ρευστοτης λειπει εξ'αυτου, =  min 3 ακομη μηχανικοι στη δουλεια = 3 ακομη που θα καταναλωνουν = 3 ακομη που θα πηδαν να βγαζουν μηχανικακια ωστε να μην γινουμε πακι.

μακαρι πραξις και ουχι συριζοπαπαριες

#milf-a-man

• L
                                        lap last edited by

Α ρε γατε..χαχαχα

Σε εσενα που εισαι μιρκοτερος του μικρου ουτε καν μικρομεσαια επιχειρηση, ειναι παρα πολυ καλο μετρο.....και μακαρι να μεινει σε εσενα .....

Μαζι σου...

Ελα ντε ομως που αν παει στους μεγαλυτερους απο εσενα (και ανταγωνιστές σου) συν την επιπλέον μειωση του φορου (δευτερο δηλαδη επιδομα)...να δω του χρονου τι δανεια θα ψαχνουμε..

Δοτι η εσωτερικη ζητηση θα πεσει στην αγορα και τα πρωτογεννη ειναι τα ίδια...

Για αναπτυξη 4%....Αστο.. μακαρι δηλαδη....αλλα ...ειμαστε και ρεαλιστες.

Και επειδη εσενα σε αγγιζει αυτο με εμμεσο τροπο θα αργησει περισσοτερο να το νιωσεις....

Οι αλλοι μικροι θα το νιωσουν γρηγοροτερα...

Βεβαια περιμενουμε να δουμε λεπτομερειες ωστε να κρινουμε σωστα μην ειμαστε εκ προϊμιου αρνητικοι.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• F
                                          fiverg last edited by

Ο Κυριάκος ανοίγει τον 'μπεζαχτά του' για να δώκει

https://www.in.gr/2019/10/16/economy/epidomata-se-poious-kai-pote-tha-katavlithoun/

Τουλάχιστον διαφαίνεται μια προσπάθεια εξορθολογισμού αλλά μπροστά στα ψηφαλάκια δεν είμαι αισιόδοξος

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/asfalish/273763/apo-koskino-kea-epidoma-paidioy-enoikiou-kai-anapirika-elegxos-gia-olous-tous-dikaioyxous

Θα σημειώσω και πάλι ότι φοροελαφρύνσεις έχει τάξει σε όλους τους άλλους (ΕΕ, επιχειρήσεις) πλην μισθωτών. Να δούμε βέβαια το θα κατατεθεί τελικά αλλά η εντύπωσή μου είναι ότι σε σχέση με τον Αλέξη δεν βλέπω επί προσωπικού καμία διαφορά.

• gatoz
                                            gatoz @lap last edited by

Α ρε γατε..χαχαχα

Σε εσενα που εισαι μιρκοτερος του μικρου ουτε καν μικρομεσαια επιχειρηση, ειναι παρα πολυ καλο μετρο.....και μακαρι να μεινει σε εσενα .....

Μαζι σου...

Ελα ντε ομως που αν παει στους μεγαλυτερους απο εσενα (και ανταγωνιστές σου) συν την επιπλέον μειωση του φορου (δευτερο δηλαδη επιδομα)...να δω του χρονου τι δανεια θα ψαχνουμε..

Δοτι η εσωτερικη ζητηση θα πεσει στην αγορα και τα πρωτογεννη ειναι τα ίδια...

Για αναπτυξη 4%....Αστο.. μακαρι δηλαδη....αλλα ...ειμαστε και ρεαλιστες.

Και επειδη εσενα σε αγγιζει αυτο με εμμεσο τροπο θα αργησει περισσοτερο να το νιωσεις....

Οι αλλοι μικροι θα το νιωσουν γρηγοροτερα...

Βεβαια περιμενουμε να δουμε λεπτομερειες ωστε να κρινουμε σωστα μην ειμαστε εκ προϊμιου αρνητικοι.

λαπη αν και εχω αποφασισει να μη ασχολιεμαι, εχεις παρει χαμπερι για τι μιλαμε, ποιους εθιξαν οι αληταραιοι ζαιοι? οι μεγαλοι απειραχτοι εμεινανε, αγνωστοι αγαπημενοι, ενα ρολόι σταματημενο. ο βορειας γατους εβαρεσε.

ασε τα νετια και τα μπράουζ και νοιωσε λιγο το ειναι να σου τραβαει μετρητο 170 χιλιαρικα μονο απο τη αυξηση απο 80 σε 100 στη προκαταβολη. οσο για το μικροτερος του μικρου, σχεδον, συμφωνα με την ί γιου ειμαι σμολ και ουχι μάικρο, aka SME, οποτε η γατα που δεν εχει δοκιμασει μπλακ, ικανοποιειται

ΑρΕς

και κοψε το κολπακι ζαιοστηριξις και ενα ξεπετα θολωμα νερου΄να δουμε', ειναι ξεκαθαρο τι καμεις και οτι μπορεις καλυτερα και πιο αψυα. αν λεφτ, γινε ρήαλ, αν ζαιος, κηπ λαοτκι.

#milf-a-man

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 22
                                            • 23
                                            • 24
                                            • 25
                                            • 26
                                            • 1985