-
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
Γειά σας. Έχω ένα i30 του 2008. Άλλαξα λάστιχα και αμορτισερ με KYB και ρώτησα αν χρειάζεται να αλλάξω και τα top mount στο βουλκανιζατερ και μου είπε ότι είναι οκ. Δεν είμαι σίγουρος αν πραγματικά τα κοίταξε. Το αμάξι έχει σχεδόν 170000 χλμ. Νομίζετε ότι χρειάζονται αλλαγή; Κάπου είχα διαβάσει ότι τα αλλάζουν μαζί με τα αμορτισερ
Επειδή εχω το ίδιο αμάξι, ίδια χρονολογία και ίδια χιλιόμετρα πόσο πήγε το μαλλί;; Επίσης πως τα βλέπεις;; Σε σύγκριση με τα μαμά;;
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
480 με ευθυγράμμηση και ζυγοστάθμηση και με continental λάστιχα. Έχει λίγο καλύτερο κράτημα στις στροφές αλλά δεν τα λες ότι είναι και μαλακά πολύ στις λακούβες όπως παλιά, πρέπει όμως να κάνει ακόμα χιλιόμετρα. Γι' αυτό ρώτησα μήπως χρειάζονται αλλαγή τα top mount
-
Με καινούργια αμορτισέρ σιγουρα θα είναι σκληροτερο το αυτοκίνητο. Γνωριζω απο το greekkiaclub, οτι και αλλοι κατοχοι που αλλαξαν σε kayaba ειχαν παραπονα για σκληρη αναρτηση. Αλλοι, δουλεψαν τα sachs και ηταν σαν τα εργοστασιακά, οποτε τα kayaba δεν τα προτινανε.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σκέφτομαι να αντικαταστήσω παλιό άτος με το i30 fastback 140ps. Θα εκτιμούσα γνώμες αν αξίζει γενικά. Η χρήση είναι και για πόλη και ταξίδια. Η έλειψη υαλοκαθαριστήρα στο πίσω μέρος δημιουργεί πρόβλημα; Στο atos μου είναι χρήσιμος. Απο κατανάλωση αρκετά προς τα πάνω; Χρώμα μεταλλικό πάει +500 το σκέφτομαι.
-
-
-
ξερει κανεις κανενα συνεργειο της προκοπης που να ασχολουνται με το αμαξι και οχι απλα να κανουν τα πανω-πανω και να σου λενε οκ? κοντα στο Ιλιον και τριγυρω περιοχες.
-
Ξέρει κανένας αν το υβριδικό το IONIQ έρχεται Ελλάδα;
-
ξερει κανεις κανενα συνεργειο της προκοπης που να ασχολουνται με το αμαξι και οχι απλα να κανουν τα πανω-πανω και να σου λενε οκ? κοντα στο Ιλιον και τριγυρω περιοχες.
Όταν είχα το i10 (το έδωσα πρόπερσι) πήγαινα στον Αλέκο, ευχαριστημένος ήμουν. Είναι στην περιοχή σου.
ΚΑΠΛΑΝΤΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Λεωφόρος Χασιάς 189, Ίλιον, 13122
2102617912 -
Ξέρει κανένας αν το υβριδικό το IONIQ έρχεται Ελλάδα;
Προς το παρόν δεν εισάγεται. Υποτίθεται ότι θα ερχόταν προς τα τέλη του 2019....ίδωμεν!
-
καλησπερα παιδια!αποψεις για αεριο σε i 20 2010?
-
Nέο B-suv της Hyundai
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/bayon-neo-b-suv-tis-hyundai
-
Nέο B-suv της Hyundai
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/bayon-neo-b-suv-tis-hyundai
Θα βγαίνουν και σούπερ μίνι SUV τώρα;
όσον αφορά στις ονομασίες:
'Τα τελευταία 20 χρόνια, η εταιρεία έχει εμπνευστεί για την ονομασία πολλών μοντέλων της από διάφορες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Ανάμεσά τους περιλαμβάνονται όχι μόνο το Tucson και το Santa Fe, που πήραν το όνομά τους από πόλεις στις πολιτείες της Αριζόνα και του Νέου Μεξικού, αλλά και το Kona, το οποίο παραπέμπει στην ομώνυμη περιοχή στη Χαβάης. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με το Nexο το οποίο δανείζεται το όνομά τους από την ομώνυμη επίσης πόλη στο νησί Bornholm της Δανίας.'
...
-
-
Κι από το χώρο που μας φιλοξενεί:
-
Πάρτε κόσμε! Τί άλλαξε με τον εισαγωγέα και έριξε τόσο τις τιμές;;;
Η βασικές εκδόσεις παραμένουν στις ίδιες τιμές θα έλεγα αλλά οι πλούσιες και δυνατές έχουν συμπιεστεί αρκετά προς τα κάτω που φαίνονται ως μονόδρομος η επιλογή τους.
-
Πολύ καλή τιμή το γρήγορο. Το diesel με DCT και 4Χ4 είναι κανά 2χίλιαρο παραπάνω περιέργως..
-
-
Οτι λεει το αρθρο ισχυει για ολες τις αυτοκινητοβιομηχανιες. Που να δουν τι χαλυβες χρησιμοποιουν για παραδειγμα στη volvo. Ακομα και η nissan στο νεο note κανει ευρεια χρηση χαλυβα uhs 1600 Nm/mm^2. Κορυφαιο νουμερο και δύσκολο να συγκολληθεί και να παρει σχημα!
-
Τι καταπληκτικό όχημα έφτιαξαν οι άνθρωποι; Υποτίθεται πως θα ερχόταν και Ελλάδα κάποια στιγμή... Έτσι έγραφαν οι δημοσιογράφοι τουλάχιστον...
-
Καλησπέρα,
αγορασα προσφατα ενα i30 του 17 απο ιδιωτη. Ειναι ακομα μεσα στην εγγυηση και ψαχνω ενα εξουσιοδοτημενο συνεργειο στην Αθηνα για το 1ο μου service. Απο την μια σκεφτομαι τον Τσαπαλο, απο την αλλη κοιταω και μικροτερα συνεργεια καθως πιστευω οτι στα μικρα συνεργεια εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να προσεξουν το αυτοκινητο σου.
Θα ηθελα την γνωμη σας και τις προτασεις σας.
HYUNDAI FORUM