-
Θα παω μολις μπορεσω να το δω....κατω στα ποδια απο μεσα εχουν απο αυτο το λευκο που ειναι σαν πολλα υφασματα ανακατεμενα. Τα ελεγε ο ευαγγελατος με την εκπομπη 'αποδειξεις' .
Ψευτομονωση δηλαδη. Αν κατω απο αυτην μπει ενα καλο dyanamat, μο ο σε θολους μαι λιγο στα ποδια, επιπεδου mercedes s class, τελειωσε και το πραγματικα μοναδικο θεμα του αυτοκινητου.
-
Επιβεβαιώνω τον Πολύβιο, η ηχομόνωση του Baleno είναι πάρα πολύ καλή.
-
Φως φανάρι: ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ για να τα λέει αυτά! Το αμάξι είναι κακάσχημο...
.
.
.
.
Πλάκα κάνω: το Swift είναι το πιο όμορφο Suzuki, μακράν του δεύτερου.
Μιλουσα σημερα με μια γυναικα...βλεπει που μπαινω στο swift, μου λεει
-Αχ, αυτο εχεις;;;; τι ομορφο αυτοκινητο,
Της λεω καλο ειναι, ολα τα καινουργια ωραια ειναι....
-Ε, οχι.... αυτο ειναι πολυ ωραιο... -
Βρε λες να βρηκαμε τη πρωτη σοβαρη διαφορα μεταξυ swift και baleno, περα απο το set up των αναρτησεων;;; εμενα η κορνα ακουγεται πολυ καλα μεσα... σαν καρτουν κανει, εχει αστειο ηχο.
Θα το δω αργοτερα....
@harisma23 χαχαχα
Λες;
-
Φως φανάρι!
-
-
Πλάκα πλάκα σε εμένα η κόρνα ακούγεται οριακά.
-
Σοβαρα;;;; ε οχι ρε σεις.
Σε εμενα αρκετουτσικα και κανει σαν το 'μπιπ μπιπ' το καρτουν
-
Εγώ πιστευω πως το δικό μου έχει πρόβλημα.
-
-
https://www.autoblog.gr/2019/08/28/h-suzuki-katargei-ta-celerio-kai-baleno-sthn-agglia/
Και σε ελληνική γλώσσα...
-
Με προβληματίζει λίγο το γεγονός αυτό ως κάτοχος. Θέμα ανταλλακτικών δεν νομίζω να υπάρχει μιας το baleno πουλάει στην Ινδία τρελά. Μέχρι τον Ιούνιο είχε 600.000πωλήσεις και έχει το 30% των πωλήσεων στην κατηγορία του.
Από την άλλη δεν υπάρχει και κάποιο άλλο που να καλύπτει το πακέτο (χώρους,επιδόσεις, διαστάσεις και κόστος χρήσης) ακόμα. Πόσο να πιάνει άραγε ένα μεταχειρισμένο 1000ari glx με 23.000χμ? 16.200 το παίρνεις καινούριο.
-
Μαλλον ειναι αληθεια, απο οτι διαβαζω, γενικως για τους δυτικους τερμα τα baleno και celerio. Μονο τα ουγγρικα suzuki και τα made in japan.
Μεγαλο κριμα ιδιαιτερα για εμας και τα βαλκανια οπου τα εσοδα μας αντιστοιχουν σε τετοιου ειδους φθηνα αλλα εξυπνα αυτοκινητα για να καλυψουμε τις οικογενειακες μας αναγκες.
Ισως φταιει το ονομα (baleno) , τι να πω, οποτε πηγε η suzuki με αυτο το ονομα δεν τα καταφερε στην ευρωπη.
To yaris και το corsa για παραδειγμα ειναι χειροτερα αυτοκινητα εναντι του baleno, αλλα πωλουνται σαν ζεστο ψωμι.
Κριμα,
Οπως λεει ο πολυβιος τι μενει;;;;; τα ευρωπαϊκα αυτοκινητα στις βασικες τους εκδοσεις, με πολυ μικροτερους χωρους και παρομοια τιμη,.
-
Το Μαρτιο (σελ. 17) ειχαμε συζητησει το θεμα, με αφορμη ενα ολλανδικο αρθρο, που εγραφε ακριβως αυτο: Οτι η SUZUKI σε ολη την Ευρωπη θα σταματησει να εισαγει τα λιγοτερο δημοφιλη μοντελα, για να επικεντρωθει στα πιο εμπορικα.
Απ΄οτι φαινειται ηρθε η ωρα.
-
-
Ετσι επρεπε να βγει εξ αρχης. Σιγα το δυσκολο.
-
Σταματά η διάθεση του Baleno;;;; Και του Celerio;;;;;
Απίστευτο...
-
Οι πωλήσεις του baleno στην Ευρώπη.
http://carsalesbase.com/european-car-sales-data/suzuki/suzuki-baleno/
Περίπου 50.000 από το 2016 μέχρι και σήμερα ενώ στην Ινδία έχει πουλήσει 600.000!!
-
Ειναι λιγα για ευρωπη. Δεν πολυεπιασε χωρις να σημαινει οτι δεν αξιζε. Προσωπικα το θεωρω πολυ καλυτερο του yaris
-
Για να καταλάβουμε πόσο λίγα είναι τα 58.000 αμάξια σε 3 χρόνια, το Polo κάνει τα ίδια νούμερα σε 3 μήνες.
Suzuki Baleno II