-
Λοιπόν εμένα μου έκαναν δώρο μία διετή επέκταση εγγύησης ένα κάλλυμα χώρου αποσκευών,ένα σετ πατάκια ακόμα εξτρά από αυτά που είχε και κάτι ψιλά ακόμα
Σαν ουσιαστικό κρατάω την επέκταση της εγγύησης
Τα άλλα είναι μπιγλιμπίδια αν και το κάλλυμα του χώρου αποσκευών είναι πρακτικότατο -
Για εμένα δώρο είναι η ίδια η ζωή
'yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift, that's why it is called present' - Dennis Rodman
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Δράττομαι της ευκαιρίας να αναφέρω μία υποψία μου:
τα δώρα που σου κάνει ο αντιπρόσωπος ( αν τον αφήσεις να τ'αποφασίσει αυτός) είναι επιεικώς ψευτο-δώρα!
Σε Fiesta με δωράκια: ξένον, αισθητήρες, συναγερμό το αποτέλεσμα είναι ο συναγερμός να μην είναι 'ενσωματωμένος' στη λειτουργία του κλειδιού και να έχει ξεχωριστό μπλιμπλίκι, τα ξένον αποδείχτηκαν τελικά άφτερμάρκετ* ( δεν ξέρω καν αν έβγαιναν ως εργοστασιακό έξτρα) και οι αισθητήρες το ίδιο ( είναι και μαύροι σε άσπρο Fiesta..).
Άρα πιέζουμε ώστε να προσθέσουμε κάτι ακόμα εργοστασιακό ακόμα και αν αυτό είναι μόνο ένα ή δύο και όχι όλα αυτά τα ..φρου-φρου.Έτσι είναι ή σε άλλους κάνουν εργοστασιακά δώρα; Ή τις άφτερ-μάρκετ λύσεις δεν τις βλέπετε και τόσο αρνητικά; Εγώ ξενέρωσα πάντως..
*και έλεγα γιατί με στράβωνε τόσο.. Άφτερ-μάρκετ **και **κακορυθμισμένα λοιπόν
Λοιπον...
Ξενον στο Fiesta δεν μπαινει ουτε σαν προαιρετικος εξοπλισμος. Οσα Fiesta εχετε δει με xenon να ξερετε οτι ειναι αφτερμαρκετ. Επισης επειδη ηθελα εγω ξενον μου ειπαν στις αντιπροσωπειες οτι αποφευγουν πλεον να βαζουν γιατι καιγεται το περιβλημα των φωτων (ή κατι τετοιο). Παντως καλα εκανα και δεν επεμεινα γιατι σε Fiesta φιλου εχει καει το ενα φως
Στο δικο μου το χειριστηριο του συναγερμου δεν υφισταται. Με το κλειδι του αυτοκινητου γινεται η δουλεια...Μεγαλη αυτο με τους μαυρους αισθητηρες.. Οσοι θελησουν να σας βαλουν ζητηστε τους να τους βαψουν!!!
-
ή πάρτε μαύρο αυτοκίνητο.
-
Που να μάθει και πόσο κάνει (χονδρική) το 'δώρο' που της φάγανε και τα άλλα που αρνήθηκαν να της δώσουν...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Για εμένα δώρο είναι η ίδια η ζωή'yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift, that's why it is called present' - Dennis Rodman
carpe diem
-
600€ έκτπωση, πυροσβεστήρα, φαρμακείο, τρίγωνο, αισιθητήρες συναγερμού αντιπροσωπείας (εις διπλούν = είχα αναφέρει ότι αν πάθουν κάτι δεν δίνω 1€ για να τους φτιάξουν και τελικά με... τράκαραν από πίσω, αλλά πλήρωσαν την αντικατάσταση τους, αν και δεν έφταιγαν ), συναγερμό αντιπροσωπείας (δεν τον ήθελα για να μην ξηλώνουν διάφορα, απαιτούσαν να το βάλουν και αφού με διαβεβαίωσαν ότι θα ενεργοποιείται/απενεργοποιείται με το εργοστασιακό κλειδί, συμφώνησα). Κατά την παραλαβή, κέρδισα άλλα 200€ γιατί είχαν πέσει οι τιμές στα εργοστασιακά έξτρα.
Όσο απίθανο και να φαίνεται αυτά συνέβησαν σε ειδική παραγγελία, όχι ετοιμοπαράδοτο, VW (σε αντιπροσωπεία Αθήνας, βέβαια) τον Ιούνιο του 2008, άρα θεωρώ τώρα ότι έχουν αρκετά μεγαλύτερα περιθώρια...
Το μοναδικό πράγμα που δεν κατάφερα να πάρω ήταν η επέκταση εγγύησης, που έγινε με 125€ + τα 200€ των έξτρα την ημέρα παραλαβής του αυτοκινήτου.
-
Στο δικό μου Fiesta δώρα ήταν τα πατάκια, το κιτ με φαρμακείο, τρίγωνο κτλ + τα service του πρώτου χρόνου... not bad
μου ανέφεραν και για αισθητήρες παρκαρίσματος αλλά εγώ δεν ήθελα. -
σε toyota yaris cash πηρα συναγερμο,αισθητηρες parking (γνησια και τα 2 με τα χαρτια τους), πατακια γνησια, φαρμακειο,πυροσβεστηρα,τριγωνο αξιας γυρω στα 700 ευρω
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εμένα μου έδωσαν συνδρομή στην γειτονική μπουγατσερί για δωρεάν μπουγάτσες 1 χρόνο.Με κρέμα, τυρί, κιμά ή φλουρί?
-
Σε μένα έκανε έκπτωση 500Ε και μου είπε ό,τι θα μου δώσει και τρίγωνο, φαρμακείο, πυροσβεστήρα. Είδωμεν..
-
Ο χρήστης Cyberguy έγραψε:
σε toyota yaris cash πηρα συναγερμο,αισθητηρες parking (γνησια και τα 2 με τα χαρτια τους), πατακια γνησια, φαρμακειο,πυροσβεστηρα,τριγωνο αξιας γυρω στα 700 ευρω**Εφτακόσια **βγαίνουν αυτά;
τι δωρα κανουν οι εταιριες?