-
Μπορεί το μωρό να θέλει να έχει καλύτερη ακουστική
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Α τον βλάκα!! Θα χαλάσει την εταζέρα με το χερούλι του καθίσματοςΈπρεπε να έχει και ένα sub δίπλα στο μωρό να βαράει!
-
-
Το πιθανότερο βέβαια είναι να το ακούμπησε για λίγο ο άνθρωπος για να κουβαλήσει την υπόλοιπη προίκα ....
-

-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:

Αυτός που το έγραψε είναι απλά θεός! Έριξα πολύ γέλιο
-
Είναι ελεύθερη απόδοση της διάσημης φράσης 'that will buff out '
-
-
-
-
Δεν ξέρω εάν είναι το σωστό τοπικό, αλλά αυτό είναι παρκαρισμένο κανονικά στο δρόμο. Τι συντήρηση έκανε άραγε και του πετάχθηκαν οι μπουκάλες;

-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Δεν ξέρω εάν είναι το σωστό τοπικό, αλλά αυτό είναι παρκαρισμένο κανονικά στο δρόμο. Τι συντήρηση έκανε άραγε και του πετάχθηκαν οι μπουκάλες;
'Κλασσικη ζημια' για τις ξανθια αν δεν αλλαχτουν τα top mount στην ωρα τους.
-
Ο χρήστης kristosFM έγραψε:
το ειδα κι αυτο!!!
στην ιερα οδο η τροχαια ειχε σταματησει ενα ατομ!!!
εβγαλα το atom φωτογραφια χωρις την τροχαια που ειχε σταματησει απο πισω (ενα xsara ητανε )επειδη γυρισα μετα απο κανα μισαωρο απο τον ιδιο δρομο ηταν ακομα σταματημενοι. φαινεται δεν ηξερε τι προστιμο να του γραψει
Πιθανως να μην εχει πινακιδα (κ εννοω να μην εχει εκτελωνιστει/ταξινομηθει ποτε, δηλαδη να μην εχει καθολου πινακιδα).
Βεβαια αν εγω ημουν μεσα σε ενα Atom ΚΑΙ δεν ειχα πινακιδα, δεν θα σταματαγα σε μπλοκο με Xsara. Με ΔΙΑΣ ή Ζδες κατι θα γινοταν.
-
μωρε αμα ηταν ανοιχτος ο δρομος ουτε με ελικοπτερο δεν σταματας..
-
-
Ο χρήστης kristosFM έγραψε:
επειδη γυρισα μετα απο κανα μισαωρο απο τον ιδιο δρομο ηταν ακομα σταματημενοι. φαινεται δεν ηξερε τι προστιμο να του γραψει
-
τι είναι το ατομ ? εγώ τον επεξεργαστή ξέρω
-
http://en.wikipedia.org/wiki/Ariel_Atom
Γειά σου sv2 μητρώο όλων των εξωτικών στην Ελλάδα
-
Το συγκεκριμενο Atom Ariel επινε το ποτακι του στο beach bar κατω απο το ξενοδοχειο alexander στην Σαρωνιδα - Αγιο Νικολαο τελη Αυγουστου που μας περασε
-
Χτες το πρωι στα δικαστήρια....
Κλασσικό ντάτσουν με 2 γύφτους στην καρότσα καθισμένους σε πλαστικές καρέκλες - καλοκαιρινό εμπόρευμα, οι οποίοι απαθέστατοι πάσαραν ο ένας στον άλλο ένα τρίφυλλο... Για προφανείς λόγους δεν έβγαλα φωτογραφία
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]