-
αλλο τα υβριδικα εκει δεχονται το σχημα για να σωσουν το πλανητη
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αλλο τα υβριδικα εκει δεχονται το σχημα για να σωσουν το πλανητηε τι αλλο τογιοτα ειναι αυτο α και που σε
http://bestsmileys.com/ -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
θα δωσεις το τσιροττο που αν θυμαμαι ειναι 160, να παρεις giulietta με 120 αλογα? ( )
Ε κοιτα τα λαθη πληρωνονται.Απ την αρχη οταν ξερεις οτι ερχεται η G ειναι λαθος να παρεις ψοροκο...καλλιο αργα παρα ποτε βεβαια,το να πηγαινεις σε πριμιουμ ειναι αλλιως οπως και να το κανουμε...
6 χρονια 'ερχοταν'...
και που ηρθε τι καταλαβε; θα αλλαξει κατι στον ΣΥΡΙΖΑ της αυτοκινησης;
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
θα δωσεις το τσιροττο που αν θυμαμαι ειναι 160, να παρεις giulietta με 120 αλογα? ( )
Ε κοιτα τα λαθη πληρωνονται.Απ την αρχη οταν ξερεις οτι ερχεται η G ειναι λαθος να παρεις ψοροκο...καλλιο αργα παρα ποτε βεβαια,το να πηγαινεις σε πριμιουμ ειναι αλλιως οπως και να το κανουμε...
Τι κάνει την G premium; (Γενική ερώτηση, απευθύνεται στο σκεπτικό του καθενός)
το έμβλημα της
η τεχνολογία της και η σχεδιασή τηςποσο premium μπορει να ειναι ενα σημα με χαρακτηρστικο το φιδι; (ψεμματα)
τεχνολογια οπως αμεσος ψεκασμος και κιβωτιο διπλου συμπλεκτη; τι το εξαιρετικο τεχνολογικα εχει που δεν υπαρχει σε καμια αλλη εταιρεια;
το Hyundai Coupe τριτης γενιας που ειχε ξεχωριστη για την εποχη σχεδιαση ειναι premium;
-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
το έμβλημα της
η τεχνολογία της και η σχεδιασή τηςποσο premium μπορει να ειναι ενα σημα με χαρακτηρστικο το φιδι; (ψεμματα)
τεχνολογια οπως αμεσος ψεκασμος και κιβωτιο διπλου συμπλεκτη; τι το εξαιρετικο τεχνολογικα εχει που δεν υπαρχει σε καμια αλλη εταιρεια;
το Hyundai Coupe τριτης γενιας που ειχε ξεχωριστη για την εποχη σχεδιαση ειναι premium;
δεν εχει σημασια τι το κανει απλα ειναι και ετσι πουλιεται τι να κανουμε δηλαδη
-
το έμβλημα της
Εγώ κάτι τέτοια γουστάρω.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
το έμβλημα της
Εγώ κάτι τέτοια γουστάρω.
Λίγα με το οικόσημο της οικογένειας....
και λίγη ιστορία δεν βλάφτει....
http://en.wikipedia.org/wiki/House_of_V ... s_of_Milan
-
Αποψη μου για το premium,ανεξαρτητα απο προϊόν:
1ο πρεπει να ειναι στην τεχνολογικη αιχμή
2ο χωρις αισθητικες εξτραβαγκάνζες, αισθητικη που αντέχει στο χρόνο
3ο να εχει σε ολα τα επίπεδα αψογο φινίρισμα
4ο να απευθύνεται σε λιγους,με την εννοια ότι έχουν λιγοι προσβαση σε αυτο (δεν μπορει το premium να το απολαμβάνουν ολοι)
5ο και απο τα σημαντικότερα: αντίστοιχη εικόνα της φιρμας(brand)
6ο αντιστοιχη εικόνα των υπόλοιπων προϊόντων της φιρμας οχι μόνο στην παρούσα χρονικη στιγμή,αλλα κ´ σε ικανό βαθος χρόνου προς τα πίσω(το premium image χτίζεται, δεν αποκτάται σε μία μέρα...) -
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Μάλιστα.
-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
το έμβλημα της
β'εβαια η τζουλιέτα φέρει το πιο εξελιγμένο μοτέρ της κατηγορίας...
βέβαια φέρει τα καλύτερα φρένα της κατηγορίας
φέρει και ένα πλήρως παρα/μο σύστημα μεταβολής της δυναμικής συμπεριφοράς
φέρει και μια όμορφη (υποκειμενικό) σχεδίασηκαι ο άλλος συνεχίζει να μας τα τσουρεκιάζει για το πλαστικό της πόρτας...
που στην τελική δεν έχει και τίποτα... -
Το πλαστικό της πόρτας αποδεκτό είναι, απλά μοιάζει αρκετά φτηνό χωρίς να είναι κατ' ανάγκην.
Πιο πολύ ενοχλεί το παζλ των διαφορετικών πλαστικών που έχει μέσα, η ομοιογένεια είναι λίγο ανέκδοτο... -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το πλαστικό της πόρτας αποδεκτό είναι, απλά μοιάζει αρκετά φτηνό χωρίς να είναι κατ' ανάγκην.
Πιο πολύ ενοχλεί το παζλ των διαφορετικών πλαστικών που έχει μέσα, η ομοιογένεια είναι λίγο ανέκδοτο...Εμένα μου αρέσει το πλαστικό στην πόρτα και πείτε ότι θέλετε.Έχει ωραία υφή κατα την γνώμη μου.Τώρα όσον αφορά το παζλ των πλαστικών εμένα μου αρέσει.Το μόνο που με προβληματίζει είναι πως λόγο της ανομοιογένειας των υλικών ίσως λόγο διαφορετικής ταχύτητας φθοράς του καθενός να δημιουργηθούν φαινόμενα τριγμών κλπ.
-
Στο σημείο αυτό θα αναφέρω το εξής:
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Μια και το 'ξυπνήσαμε' το θέμα ... δεν βλέπεται και ένα συμπαθητικό μελλοντικό τους, το 2116?
Σε 5θυρο http://carsspyphotos.com/lada-c-2116/
Σε 4θυρο http://carsspyphotos.com/lada-2116/Το τετράθυρο τα σπάει.
Οπότε εσύ δεν είσαι για αλφα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στο σημείο αυτό θα αναφέρω το εξής:Μια και το 'ξυπνήσαμε' το θέμα ... δεν βλέπεται και ένα συμπαθητικό μελλοντικό τους, το 2116?
Σε 5θυρο http://carsspyphotos.com/lada-c-2116/
Σε 4θυρο http://carsspyphotos.com/lada-2116/Το τετράθυρο τα σπάει.
Οπότε εσύ δεν είσαι για αλφα.
Δεν το κατάλαβα αυτό.Για LADA(Renault group .Αν δεν πεναίψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει.Ελέω Fluence και του Renault παρελθόντος μου)βέβαια το τετράθυρο τα σπάει.Εάν βγει και κοστίζει και κάτω από 11000 τότε να δεις τι θα γίνει.Η Alfa είναι γενικώς άλλα αυτοκίνητα .(με την πολύ καλή έννοια)
-
Πιο πολύ ενοχλεί το παζλ των διαφορετικών πλαστικών που έχει μέσα, η ομοιογένεια είναι λίγο ανέκδοτο...Εμένα μου αρέσει το πλαστικό στην πόρτα και πείτε ότι θέλετε.Έχει ωραία υφή κατα την γνώμη μου.Τώρα όσον αφορά το παζλ των πλαστικών εμένα μου αρέσει.Το μόνο που με προβληματίζει είναι πως λόγο της ανομοιογένειας των υλικών ίσως λόγο διαφορετικής ταχύτητας φθοράς του καθενός να δημιουργηθούν φαινόμενα τριγμών κλπ.
κριμα που δεν πηρες την G και αναγκαζεσαι τωρα χωρις λογο να κανεις το ασπρο μαυρο.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
κριμα που δεν πηρες την G και αναγκαζεσαι τωρα χωρις λογο να κανεις το ασπρο μαυρο.
Δεν αναγκάζομαι να κάνω το άσπρο μαύρο.Προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός.Τη γνώμη μου σου λέω την οποία εάν θες την ακούς εάν όχι δεν έχω και κανένα πρόβλημα.Είπα ότι με φοβίζει λίγο αυτό με το παζλ.Το ότι με φοβίζει δεν σημαίνει ότι δεν μου αρέσει ούτε ότι δεν την θεωρώ ένα από τα καλύτερα και ποιοτικότερα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή.Επίσης να είσαι σίγουρος πως εάν δεν είχαμε πάρει το Fluence θα είχαμε πάρει σίγουρα την εν λόγω κυρία.
-
Είδα το πλαστικό στην πόρτα. ΟΚ, φτηνιάρικο δείχνει αλλά αν ενοχλεί τόσο μα τόσο πολύ υπάρχει και φτηνή λύση με 20Ε. Ντύσιμο του με δέρμα
-
Επίσης να είσαι σίγουρος πως εάν δεν είχαμε πάρει το Fluence θα είχαμε πάρει σίγουρα την εν λόγω κυρία.τι σχεση εχει ενα φθηνο Γαλλικο σενταν με την G?
-
Καμία.
Alfa Romeo Giulietta