-
Το καλυτερο μεσαιο οικογενειακο του '90 θεωρω ηταν η Citroen Xantia activa.
**Για να θυμούνται οι παλιοι και να μαθαίνουν οι νεοι **
Αρθρο της εποχής
http://www.citroen.mb.ca/Documents/car/3.html -
με αυτη την λογικη η σκοτωστρα που ακουγε στο ονομα elantra ηταν θεικο αμαξι
-
Πόσο συμφωνώ μαζί σου 106_4_ever...Τώρα αυτό με το elantra δεν το 'πιασα...Είχε το elantra το κράτημα της activa;
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Το καλυτερο μεσαιο οικογενειακο του '90 θεωρω ηταν η Citroen Xantia activa.
**Για να θυμούνται οι παλιοι και να μαθαίνουν οι νεοι **
Αρθρο της εποχής
http://www.citroen.mb.ca/Documents/car/3.htmlΦοβερό αυτοκίνητο με μεγάλα προβλήματα σε σκληρή χρήση (τριγμοί, βάσεις κινητήρα και ψαλιδιών, ακρόμπαρα, υδραυλικά) της αστυνομίας.
-
Σκληρή χρήση κάνω εγώ, στην αστυνομία δεν είναι χρήση, βιασμός με γυαλόχαρτο είναι.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σκληρή χρήση κάνω εγώ, στην αστυνομία δεν είναι χρήση, βιασμός με γυαλόχαρτο είναι.Kαι λίγα λές
-
Είχε η Αστυνομία Activa; Εγώ ήξερα ότι είχε μόνο 'απλά' υδροπνευματικές Ξανθιές...!Καλά στην αστυνομία δεν μιλάμε απλά για σκληρή χρήση...Να δείτε κάτι xsara με 700.000+ χλμ...Μόνο βενζίνη τα βάζουν και ως εκεί...
-
turbo ct ηταν οι 'μπατσικες' οχι activa.. Οτι xsara mk1 σκαει στο συνεργειο που παω ειναι τελειωμενο κι επειδη οι επισκευες επιβαρυνουν-χαρακτηριζουν κατα καποιο τροπο και τους οδηγους κοιτανε να κοβουν απο παντου τρομαρα τους..Μου λεγαν οι μαστορες οτι τους πιεζουν να αλλαξουν καποια μινιμουμ πραγματα για να μη σκοτωθουνε πουθενα και το τρεχουν το συνεργειο μετα...
-
Κι εγώ για turbo ct ήξερα...Πάλι καλά να λέμε που δεν έπεσε καμιά Activa στα χέρια τους...Και μετά κλαίγονται ότι δεν έχουν καλά περιπολικά...Και πως να έχεις ρε φίλε όταν το αφήνεις στην τύχη του;Το θέμα είναι απλό...Το προσεχείς για να σε προσέχει κι αυτό μετά...
-
-
?
Ειναι μεταγενεστερο μοντελο ,εχεις βαλει το FL, και σιγουρα δεν το λες μεσαιο οικογενειακο . -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
:offtopicviii:που ακριβως ειναι offtopic η 166? το οτι την πουλουσαν λες και ηταν φερραρι εδω δεν παει να πει οτι δεν ειναι ενα μεσαιο προς μεγαλο σενταν
το fl του 2003 ειναι μηχανικα δεν αλλαξε και πολλα μονο προσθεσαν μοτερ ενω αλλαξε εξωτερικα μονο κατα τα αλλα ειναι το ιδιο -
Διαβασε και τι αλλο εγραψα μετα.Στην Ελλαδα πουληθηκε καμια FL?Δεν εχει τυχει να την δω ποτε στον δρομο.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Διαβασε και τι αλλο εγραψα μετα.Στην Ελλαδα πουληθηκε καμια FL?Δεν εχει τυχει να την δω ποτε στον δρομο.αμα πουληθηκε δεν ξερω συγγενης την ειχε με ασπρο εσωτερικο και γκρι τονο απ εξω
ηταν απλα -
Εμένα προσωπικά αυτό το αυτοκίνητο δε με συγκίνησε ιδιαίτερα...Ίσως λόγω της εμφάνισης της πρώτης 166, η οποία ήταν 'κάπως'... Πάντα πίστευα οτι προσπάθησαν να μεγαλώσουν την 156 και το έκαναν αποτυχημένα.
εδιτ: Με το f/l πιστεύω οτι είναι πολύ πιο όμορφη
-
Εγω θα σας πω για αυτοκινητο που περασε απο την οικογενεια μου...Mitsubishi Carisma 1.6...Εκανε 315.000 χλμ και δεν εβγαλε ενα λαμπακι! ενα! Θυμαμαι εκανε 6 εκτμρια δρχ full extra τοτε...
-
Η 166 είναι μεγάλο οικογενειακό (κατηγορία Ε) και ανταγωνιστής της 5άρας και της Ε Κλας και όχι μεσαίο. Μεσαίο είναι η 156.
-
Ο χρήστης Shelby έγραψε:
Εγω θα σας πω για αυτοκινητο που περασε απο την οικογενεια μου...Mitsubishi Carisma 1.6...Εκανε 315.000 χλμ και δεν εβγαλε ενα λαμπακι! ενα! Θυμαμαι εκανε 6 εκτμρια δρχ full extra τοτε...Έλεος με τις βάρκες.
-
δεν καταλαβαίνω -
Το καλύτερο μεσαίο οικογενιακό των 90s