-
Ο χρήστης mitsakis έγραψε:
αρκετα με τα ψευδοιαπωνικα κουπε που ετρεχαν στην ευθεια και στις στροφες κουρεβαν κηπους.Σε ποιο μοντέλο αναφέρεσαι;
-
ας πουμε το γνωστοτατο αρ εξ 7 που στην βροχη το κλειδωνες επειδη ηταν ανικανο να περασει την δυναμη στον δρομο με ομαλο τροπο.
-
ας πουμε το γνωστοτατο αρ εξ 7 που στην βροχη το κλειδωνες επειδη ηταν ανικανο να περασει την δυναμη στον δρομο με ομαλο τροπο.Τότε όλα τα δυνατά πισωκίνητα έτσι ήταν. Η ψυχασθενική 911 (964) ήταν καλύτερη σάμπως; Βασικά δεν έφταιγαν τόσο τα αυτοκίνητα όσο η θεσπέσια ελληνική άσφαλτος...
-
την 911 στην βροχη δεν την κλειδωνες.
-
την 911 στην βροχη δεν την κλειδωνες.ΟΚ...
-
Είπαμε ειδικό αυτοκίνητο το RX7 έπρεπε να ξέρεις δν ήταν για όλους , εδώ στη Λαμία πουλήθηκε ένα καινούριο με την έναρξη των πωλήσεων του μοντέλου στη χώρα μας δύο εβδομάδες αργότερα στον περιφεριακό και με βροχή βρέθηκε κάτω από τις ρόδες ρυμούλκας φορτηγού που κατέβαινε .
-
delete
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Αντίστοιχα περιστατικά μπορώ να αφηγηθώ από άλλες χώρες και για Ferrari (τις αγάπες του REALZEUS )
Κάθε δυνατό πισωκίνητο στην βροχή μπορεί να σε σκοτώσει...Και στο στεγνό αν απενεργοποιήσεις τα ηλεκτρονικά και δεν είσαι μέγας χεράς...
-
τα δυνατα πισωκινητα θελουν επιδεξεια χερια, αλλιως γινονται φονικα, πολλα rx8 κατεληξαν κομματια απο γλυστριματα σε βροχη
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αντίστοιχα περιστατικά μπορώ να αφηγηθώ από άλλες χώρες και για Ferrari (τις αγάπες του REALZEUS )
Κάθε δυνατό πισωκίνητο στην βροχή μπορεί να σε σκοτώσει...Και στο στεγνό αν απενεργοποιήσεις τα ηλεκτρονικά και δεν είσαι μέγας χεράς...
Μπα!!!Ο ειναι παντως καιρου
-
την 911 στην βροχη δεν την κλειδωνες.Την 964 δεν την κλειδωνες στην βροχη, ΜΟΝΟ αν διεθετες τo ταλεντο του Keke Rosberg, Hannu Mikola, Ari Vatanen, Walter Rohrl , κ.ο.κ...
Την 993 δειλα-δειλα μπορουσες να την βγαλεις για μια βιαστικη βολτα σε βρεγμενο χωρις να κινδυνευεις, αν ηξερες σε γενικες γραμμες πως συμπεριφερεται ενα πισωκινητο υπο πιεση. -
Πάντως πισωκίνητα παντός καιρού έβγαζε η AR μέχρι και το 1992...
-
την 911 στην βροχη δεν την κλειδωνες.Βροχή-ξεβροχή, 911 δεν την αφήνεις ξεκλείδωτη.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
την 911 στην βροχη δεν την κλειδωνες.
Βροχή-ξεβροχή, 911 δεν την αφήνεις ξεκλείδωτη.
Εγώ χθες άφησα την BMW με ανοιχτό παράθυρο όλο το βράδυ!
Ευτυχώς δεν έβρεξε! -
fiat coupe
mitsubishi eclipse
nissan 200sx
alfa romeo gtv
honda prelude
peugeot 406 coupe
toyota celica
mazda rx7 fdΑν τα έβαζα σε σειρά ..... Με αυτή τη σειρά θα τα έγραφα ..... μάλλον
-
Το μόνο που έχω να πω σε όσους έχουν υιοθετήσει την φράση (για το RX-7) 'στην βροχή το κλειδώνεις' είναι το εξής:
καμία σχέση, μείνετε συντονισμένοι (Μιχάλη θυμάσαι τότε, άλλες εποχές, δε πειράζει όμως)
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Το μόνο που έχω να πω σε όσους έχουν υιοθετήσει την φράση (για το RX-7) 'στην βροχή το κλειδώνεις' είναι το εξής:καμία σχέση, μείνετε συντονισμένοι (Μιχάλη θυμάσαι τότε, άλλες εποχές, δε πειράζει όμως)
Πάντως επειδή έχω τρομάξει μερικές φορές που ...τόλμησα να βγάλω τα ηλεκτρονικά στο δικό μου σε ...γλιστερό έδαφος (χιόνι... ), δεν θα ήθελα να οδηγώ το σαφώς πιο δύστροπο RX7 σε ...ολισθηρό έδαφος.
(Αντίστοιχη κλισέ φάση ήταν το 'πεζοδρομιοκυνηγός' για Rover 220 coupe και Hyundai Scoupe turbo... To δίχως άλλο βέβαια για τα τελευταία, ένας...τρόμος θα σε ..διαπερνούσε όταν τούρμπιζαν! )
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
καμία σχέση, μείνετε συντονισμένοι (Μιχάλη θυμάσαι τότε, άλλες εποχές, δε πειράζει όμως)έχει δημιουργήσει ΣΧολή στο γράψιμο
-
Τα περισσότερα δυνατά πισωκίνητα τα κλείδωνες στην βροχή και γενικά δεν ήταν για ελληνικούς δρόμους...ειδικά εκείνης της εποχής.
Ακόμα και το προσθιοκίνητο φιατ κουπέ... (το λεγόμενο βρωμόγκαζο που τόσο λαχταρούσαμε) δεν νομίζω να ήταν για στροφιλίκια ακόμα και στους στεγνούς ελληνικούς δρόμους...Τουλάχιστον αν αγοράζεις χωράφια κάντο με στυλ... με τις πόρτες και όχι με τα μούτρα
Αρα απο εμένα η επιλογή μου:
Το καλύτερο προσιτό coupe των 90s