-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
(Δεν τολμώ να σκεφτώ ένα ... S1 πόσο θα το κοστολογήσουν!)
Πόσο θα το κοστολογήσουν στην Ελλάδα θέλεις να πεις, γιατί και το 1.4 S-tronic ambition στην υπόλοιπη ευρώπη 21 με 22 χιλιάδες έχει, έδω αποφάσισαν να το βάλουνε στα 25+.
-
Ο χρήστης mezzanine έγραψε:
Πόσο θα το κοστολογήσουν στην Ελλάδα θέλεις να πεις, γιατί και το 1.4 S-tronic ambition στην υπόλοιπη ευρώπη 21 με 22 χιλιάδες έχει, έδω αποφάσισαν να το βάλουνε στα 25+.
λίγα είναι 21-22 για αυτό το κουβαδάκι ;
-
Ναι. Για την Ελλάδα. Στην Ευρώπη υπάρχουν άλλες λογικές και απο τις εταιρίες και απο τα κράτη και απο τους πολίτες!
Για ένα ανεξαρτήτου μεγέθους 1,4 Tsi 122 ΗΡ τα 21.000€ φαίνονται στα λογικά πλαίσια.
Και στο Α1 μπορούν να φανούν λογικά όταν ένα Polo 1,2 Tsi DSG κάτι λιγότερο απο 20.000€ βγαίνει! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Για ένα ανεξαρτήτου μεγέθους 1,4 Tsi 122 ΗΡ τα 21.000€ φαίνονται στα λογικά πλαίσια.
Και στο Α1 μπορούν να φανούν λογικά όταν ένα Polo 1,2 Tsi DSG κάτι λιγότερο απο 20.000€ βγαίνει!ναι πολύ λογικά όταν μπορείς να αγοράσεις ενδεικτικά:
Golf 3d 1.4 TSI Generation 122hp στα 19990
Golf 3d 1.4 TSI Generation DSG 122hp στα 21900ή αν θες Golf 3d 1.4 TSI Generation 160hp στα 21500
δεν πάω σε άλλες φίρμες γιατί θα πέσει ξεβράκωμα. Ελεος με τα fashion κουβαδάκια. Toυλάχιστον να είχε δύναμη σαν το Cooper S πάει στο δι@ολο.
-
Γι' αυτό έγραψα 'ανεξαρτήτου μεγέθους'. Συμφωνώ, δεν διαφωνώ μαζί σου!
Τόσο κοστολόγησαν το trendy, in fashion style του Α1 απέναντι στο μεγαλύτερο και κλασικό Golf ή στις έξτρα ποσοτητες λαμαρίνας μιας Octavia5!
Συγκριση με τις άλλες εταιρίες καλύτερα να μην γίνει γιατί εκεί που θα πάρεις ένα Polo 1,2 Tsi παίρνεις το βασικό Mondeo που καλύπτει και άλλες αναγκες ή αντί το A1 1,2 85hp ένα υπέροχο Mazda 6 1,8! Κανένα απο τα 2 όμως μεσαία δεν θα ήταν επιλογή του/της 20-25χρονου/ης! -
Ελεος με τα fashion κουβαδάκια.
+1
-
ABT Audi A1 'ALOHA'!!!
http://carscoop.blogspot.com/2010/07/abt-rolls-out-performance-and-design.html -
-
Aloha A1 που πας???
Bambacha.
-
ότι να ναι για να το περάσουν στην συνείδηση του κόσμου ως fashion item
-
Ποιος θα το αγορασει , οταν το πολο gti εχει κατω απο 20κ
Και παιρνει και το πολο λεντακια, οποτε παει το πλεονεκτημα του audi
-
Ο χρήστης imr έγραψε:
Ποιος θα το αγορασει , οταν το πολο gti εχει κατω απο 20κΚαι παιρνει και το πολο λεντακια, οποτε παει το πλεονεκτημα του audi
Nαι αλλα τα led Του Α1 ειναι πιο premium, πιο χλιδατα, του polo ειναι σαν να βουτηξες
τα λευκα λαμπακια απο χριστουγενιατικο δεντρο...
Φιλος που επαιζε με το configurator, μου ειπε οτι εφτασε την τιμη του Α1 / 122 DSG στα 36κ...
Το S1 αραγε με full extra θα φτασει κοντα στην τιμη ενος 'βασικου' S3? -
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Aloha A1 που πας???Bambacha.
-
Πέρασα πριν 30 λεπτά από την μαρίνα φλοίσβου που έχουν στήσει ένα πανηγύρι για το Α1
Ρε δεν το χουμε το μαρκετινγκ οι έλληνες με τίποτα όμως... Νταξει ήταν και 11 το βράδυ.Το κερασάκι:
Ανοίγω το καπό και βλέπω λίγο διαφορετικό κινητήρα από τον δικό μου. Έγραφε και TFSI πάνω, primiumΡωτάω έναν 'σεκιουριτά', που απλά επίβλεπε μην γίνει τιποτα, αν είναι το 1.4. Μου λέει ναι. Λέω στους φίλους που είμαστε μαζί, ρε σεις είναι διαφορετικός από τον δικό μου. Ακούει ο σεκιουριτάς και μου λέει τι αμάξι έχεις. Απαντάω.
Και του λέω επίσης ότι και εγώ έχω τον 1.4 του γκρουπ που έχει και το σιρόκο, πόλο (είχα στο μυαλό μου το νέο gti που είναι καρμπόν του κούπρα) και τα λοιπά γιατί τον είδα ότι μάλλον δεν ξέρει από αμάξια και απλά κοιτάει μην κάνουν τίποτα. Και μου απαντάει το θρυλικό ότι τα seat (και τα vw πρέπει να είπε), οι κινητήρες τους φτιάχνονται με την ίδια τεχνολογία αλλά όχι ίδια υλικά. Οκ το γ@μημένο ηχομόνωση έχει καλύτερη το golf6 από το ibiza μου αλλά μέχρι τα δισκόφρενα μου έχουν πάνω τα logo skoda, seat, vw, audiΒουρδέλα seat
Όχι ότι οι πωλητές της audi (και vw) σε πλειοψηφία δεν σε κοιτάνε αφ' υψηλούν... Πφφ...Σχετικά με το αμάξι:
Ωραίο, θα το προτιμούσα σε σύγκριση με το mini, mito. Είναι και αυτόματο. Αν έχεις τα χρήματα και θες να πάρεις κάτι μικρό για το παιδί σου το παίρνεις, ή για δεύτερο, απλό. Για κύριο δεν καλύπτει τις ανάγκες μου.Μου άρεσε: τα led, η συνολική ποιότητα του εσωτερικού
Στα αρνητικά του: Αν και εύκολα 'φορτώσιμο' το πορτπαγκάζ του μου φάνηκε πολύ μικρό σε σχέση με αυτό του ίμπιζα, το πολο δεν το εχω δει (σαν του μινι περίπου). -
Το είδα και εγώ ...
Αν έχεις ζήσεις λίγο το ιμπιζα , η συγγένεια δεν κρύβεται ...
Ποιοτικό φαίνεται αλλά σε πρεμιουμ μικρόμεσαιο με βασική τα 20000 περίμενα κάτι παραπάνω...
Οι πόρτες είχαν πλαίσιο... γυφτιες ... -
Το είδα σήμερα στο δρόμο, είναι πολύ πιο άσχημο από τις φωτογραφίες. Πιστεύω είναι το ασχημότερο Audi και από τα ασχημότερα μικρά αυτοκίνητα ever.
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
. Και μου απαντάει το θρυλικό ότι τα seat (και τα vw πρέπει να είπε), οι κινητήρες τους φτιάχνονται με την ίδια τεχνολογία αλλά όχι ίδια υλικά. Οκ το γ@μημένο ηχομόνωση έχει καλύτερη το golf6 από το ibiza μου αλλά μέχρι τα δισκόφρενα μου έχουν πάνω τα logo skoda, seat, vw, audiφιλε ξερεις ποσες φορες το εχω ακουσει αυτο? απειρες και απο πολυ κοσμο, ακομα και για μηχανικα μερη
παντως να σου πω και την αγια μου αληθεια τις προαλλες ημουν με εναν φιλο μου με golf 6 και κοιτουσαμε τα κλειδια μας που ειναι σχεδον ιδια (τα ιδια και στις bentley ) και παρατηρουσαμε οτι παρολο που αυτος εχει το αυτοκινητο του ενα χρονο και κατι και εγω 3, το δικο του ειχε αρχισει να ξεβαφει και το δικο μου ειναι σαν καινουριο
επισης σε τριγμους κτλ ειμαι σε καλυτερη φαση, παρα τα σφιχτα και τα χαμηλοπροφιλα μου
αρα ρε συ ισως καποιος λογος υπαρχει τελικα που τα χρεωνουν περισσοτερο , μου φαινεται χαζο βεβαια.. αλλα ισως εχει καποια δοση αληθειας
-
Εχει κανένας τον κατάλογο με τις τιμές των έξτρα;
-
Εχει κανένας τον κατάλογο με τις τιμές των έξτρα;θέλεις να δεις πως ένα μασκαρεμένο ίμπιζα με 86 hp μπορεί να φτάσει τα 30.000e?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
. Και μου απαντάει το θρυλικό ότι τα seat (και τα vw πρέπει να είπε), οι κινητήρες τους φτιάχνονται με την ίδια τεχνολογία αλλά όχι ίδια υλικά. Οκ το γ@μημένο ηχομόνωση έχει καλύτερη το golf6 από το ibiza μου αλλά μέχρι τα δισκόφρενα μου έχουν πάνω τα logo skoda, seat, vw, audi
φιλε ξερεις ποσες φορες το εχω ακουσει αυτο? απειρες και απο πολυ κοσμο, ακομα και για μηχανικα μερη
παντως να σου πω και την αγια μου αληθεια τις προαλλες ημουν με εναν φιλο μου με golf 6 και κοιτουσαμε τα κλειδια μας που ειναι σχεδον ιδια (τα ιδια και στις bentley ) και παρατηρουσαμε οτι παρολο που αυτος εχει το αυτοκινητο του ενα χρονο και κατι και εγω 3, το δικο του ειχε αρχισει να ξεβαφει και το δικο μου ειναι σαν καινουριο
επισης σε τριγμους κτλ ειμαι σε καλυτερη φαση, παρα τα σφιχτα και τα χαμηλοπροφιλα μου
αρα ρε συ ισως καποιος λογος υπαρχει τελικα που τα χρεωνουν περισσοτερο , μου φαινεται χαζο βεβαια.. αλλα ισως εχει καποια δοση αληθειας
μεγάλο ρόλο παίζει που κατασκευάζονται...
άλλη η συναρμογή σε εργοστάσιο της γερμανίας , και άλλη σε εργοστάσιο της ισπανίας...
Audi A1