-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Διατίθενται 90.000+ ευρώ για αγορά γερμανικής λιμουζίνας, καραφούλ εξοπλισμένης. Κίνηση μόνο εθνική και επαρχία (υπάρχει λόγος σοβαρός), χλμ 15.000 ετησίως, διάρκεια κατοχής μια δεκαετία.Οι υποψήφιοι :
α. Audi A6 3.000 TFSI Quattro (290 ΗΡ compressor, 420 Nm ροπή , 9,4 λ/100χλμ μέση ) ή
b. Αudi A6 3.000 TDI Quattro (240 ΗΡ turbo, 500 Nm ροπή, 7,1 λ/100χλμ μέση )
Tι να προτιμηθεί και, κυρίως, γιατί?
μια και έχετε ξεφύγει τελείως από αυτά που πρωτινές στην αρχή σου προτείνω CITROEN C6
κανε μια βόλτα οδήγησε την και μετά μίλα μου για Audi και διάφορα άλλα τουτου
θα σου μείνουν και 30000 στην τσεπη. -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Διατίθενται 90.000+ ευρώ για αγορά γερμανικής λιμουζίνας, καραφούλ εξοπλισμένης. Κίνηση μόνο εθνική και επαρχία (υπάρχει λόγος σοβαρός), χλμ 15.000 ετησίως, διάρκεια κατοχής μια δεκαετία.
Οι υποψήφιοι :
α. Audi A6 3.000 TFSI Quattro (290 ΗΡ compressor, 420 Nm ροπή , 9,4 λ/100χλμ μέση ) ή
μια και έχετε ξεφύγει τελείως από αυτά που πρωτινές στην αρχή σου προτείνω CITROEN C6
κανε μια βόλτα οδήγησε την και μετά μίλα μου για Audi και διάφορα άλλα τουτου
θα σου μείνουν και 30000 στην τσεπη.Πως είσαι σίγουρος ότι θα του αρέσει; Που ξέρεις ότι δεν ψάχνει γκάζια και σπορ συμπεριφορά;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Διατίθενται 90.000+ ευρώ για αγορά γερμανικής λιμουζίνας, καραφούλ εξοπλισμένης. Κίνηση μόνο εθνική και επαρχία (υπάρχει λόγος σοβαρός), χλμ 15.000 ετησίως, διάρκεια κατοχής μια δεκαετία.
Οι υποψήφιοι :
κανε μια βόλτα οδήγησε την και μετά μίλα μου για Audi και διάφορα άλλα τουτουοποτε δεν υποθετω.
θα σου μείνουν και 30000 στην τσεπη.Πως είσαι σίγουρος ότι θα του αρέσει; Που ξέρεις ότι δεν ψάχνει γκάζια και σπορ συμπεριφορά;
δεν έχει γράψει κάτι τέτοιο οπότε δεν υποθέτω.
-
Ούτε ότι ψάχνει την απόλυτη άνεση όμως έγραψε αγαπητέ Ιωσήφ... η ένστασή μου έγκειται στην απολυτότητα του ποστ σου (ότι θα ξεχάσει όλα τα άλλα). Αν έλεγε ότι θέλει το πιο άνετο, την C6 θα πρότεινα κι εγώ.
-
Ειναι ομως το ομορφοτερο σε μια κατηγορια που εχει καπως αχαρα αυτοκινητα
Τελοσπαντων το νοημα του θεματος δεν ειναι ποιο θα αγορασει ο ανθρωπος, (γι'αυτο δε μας ειπε τις αναγκες του στην αρχη) αλλα γιατι καποιος αλλος το πηρε σε ντιζελ που κατα τη γνωμη του δημιουργου ειναι κατακριτεο και απορροια της μυθοποιησης του καυσιμου αυτου εδω στην Ελλαδα αλλα και της νοοτροπιας 'ειμαι ο πρωτος του χωριου' που επικρατει στην ελληνικη κοινωνια.
Χιλια συγγνωμη αλλα δε νομιζω πως χρησιμευει καπου το συγκεκριμενο θεμα. -
Τα μισά posts σε αυτό το forum δεν χρησιμευουν κάπου αλλά περνάμε ευχάριστα την Παρασκευή μας βρε αδερφέ...
Αλήθεια η C6 βγαίνει ακόμα; Είδα ότι την έκοψαν από την σελίδα της Σιτροέν Ελλάς...
-
σωστος!!!
Να σου πω την αληθεια πριν καμια βδομαδα το κοιταξα κ ειδα πως δεν υπηρχε, δεν ξερω ομως τι γινοταν παλαιοτερα... Ισως μονο με παραγγελεια και γι'αυο να λειπει το ενεργο λινκ...
Παμτως στο νετ που κοιταξα δε λεει κατι για παυση παραγωγης. -
πάντως το μέλλον είναι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα . και κάπου πολύ κοντά θα μιλάμε για βενζίνη και diesel και θα γελάμε . . . . είναι αδιαμφισβήτητο λοιπόν ότι όσο λιγότερο καίει ένα αυτοκίνητο , τόσο πιο κοντά στο μέλλον είναι και τόσο πιο προηγμένη τεχνολογία έχει . για μένα σίγουρα το επόμενο τουτου μου θα είναι ηλεκτρικό και πιστεύω ότι όλες αυτές οι κούρσες τύπου a6 θα μοιάζουν σα δεινόσαυροι πολύ σύντομα . τώρα όσον αφορά για το αν η s class είναι καλύτερη τεχνολογικά από το lexus πραγματικά δηλώνω πλήρη άγνοια . θεωρώ όμως πολύ πιο sexy το lexus από μια μαούνα τύπου s class . εντάξει γνωρίζω ότι η s class έχει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη mercedes . . αλλά θεωρώ ότι πιο μπροστά ακόμα (στην υβριδική τεχνολογία ) είναι οι σχίστοματηδες .
-
Αλήθεια η C6 βγαίνει ακόμα; Είδα ότι την έκοψαν από την σελίδα της Σιτροέν Ελλάς...Θα αντικατασταθεί από αυτό
http://www.autoblog.gr/2010/04/20/citroen-metropolis-concept/
-
Αλήθεια η C6 βγαίνει ακόμα; Είδα ότι την έκοψαν από την σελίδα της Σιτροέν Ελλάς...Οι δύο HDi εκδόσεις μόνο υπάρχουν στη γαλλικά και γερμανική σελίδα της εταιρίας.
Και που υπήρχε στην ελληνική σελίδα ... τζάμπα χώρο έπιανε! -
Evo X αν δεν αντέχεις να περιμένεις μέχρι το 2011 που θα βγει το sentan sti
(και θα σου μείνουν και πάνω απο 40000 για βενζίνη) -
Ούτε ότι ψάχνει την απόλυτη άνεση όμως έγραψε αγαπητέ Ιωσήφ... η ένστασή μου έγκειται στην απολυτότητα του ποστ σου (ότι θα ξεχάσει όλα τα άλλα). Αν έλεγε ότι θέλει το πιο άνετο, την C6 θα πρότεινα κι εγώ.ναι είμαι απόλυτος ο άτιμος, σε αυτή την κλάση αυτοκινήτων αν είχα τα γιουρο δεν θα πήγαινα αλλού
-
Ως τοτε ομως .......δεινοσαυροι!
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Evo X αν δεν αντέχεις να περιμένεις μέχρι το 2011 που θα βγει το sentan sti
(και θα σου μείνουν και πάνω απο 40000 για βενζίνη) -
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
πάντως το μέλλον είναι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα . και κάπου πολύ κοντά θα μιλάμε για βενζίνη και diesel και θα γελάμε . . . . είναι αδιαμφισβήτητο λοιπόν ότι όσο λιγότερο καίει ένα αυτοκίνητο , τόσο πιο κοντά στο μέλλον είναι και τόσο πιο προηγμένη τεχνολογία έχει . για μένα σίγουρα το επόμενο τουτου μου θα είναι ηλεκτρικό και πιστεύω ότι όλες αυτές οι κούρσες τύπου a6 θα μοιάζουν σα δεινόσαυροι πολύ σύντομα . τώρα όσον αφορά για το αν η s class είναι καλύτερη τεχνολογικά από το lexus πραγματικά δηλώνω πλήρη άγνοια . θεωρώ όμως πολύ πιο sexy το lexus από μια μαούνα τύπου s class . εντάξει γνωρίζω ότι η s class έχει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη mercedes . . αλλά θεωρώ ότι πιο μπροστά ακόμα (στην υβριδική τεχνολογία ) είναι οι σχίστοματηδες . -
Μιας και όλοι λένε ό,τι θέλουν πλέον...Jaguar XJ...η καινούρια φυσικά...αν δε θες chauffeur...γιατί αξίζει να την οδηγείς...
-
Γιατί όχι ένα ελαφρώς μεταχειρισμένο Cessna 172?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Γιατί όχι ένα ελαφρώς μεταχειρισμένο Cessna 172?πολύ καλή ιδέα, γλυτώνεις διόδια και μποτιλιαρίσματα.
Uploaded with ImageShack.us
-
καλά ε . . . η συζήτηση έχει απογείωθει !
-
[off topic]
6τάχυτο, άσπρο με ηλεκτρικό μοτέρ
ωραίο δείχνει το Honda CRZ σε αυτή τη φωτογραφία
[/off topic]
Υπαρκτό δίλημμα στα 90.000+ ευρώ