-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Και εγω ειδα σημερα κατι πραγματικα αξιοπεριεργο.3λιτρο audi a5 quattro.Πρωτη φορα ειδα στη ζωη μου.
Και το αξιοπεριεργο που ειναι???
Δεν ειχα ξαναδει παλι ιδιο.Ειχα δει μονο το 1.8 και το 2.0 τουρμπο.
-
-
Honda S2000 εχω την εντυπωση οτι ειναι.
-
Honda S2000 εχω την εντυπωση οτι ειναι.Εμενα μου φαινεται για RX8.
-
MB SLS στη Κηφισιά σήμερα !!!
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Honda S2000 εχω την εντυπωση οτι ειναι.
Εμενα μου φαινεται για RX8.
Κι εγώ για rx8 το κόβω.
-
Ρουχου8 ειναι σιγουρα..
-
Επρεπε να το βαλω στο θεμα με τα quiz .Αυριο αν ειναι ξαναπερναω απο κει ωστε να λυθει το μυστηριο .By the way σημερα ηταν μεσα ενα Nissan 200SX ενω απο κει εχει περασει και το γνωστο καγκουρεμενο πορτοκαλι RX-8 με το μαυρο καπω/πορτ μπαγκαζ/ουρανο/πορτες.
-
Επρεπε να το βαλω στο θεμα με τα quiz .Αυριο αν ειναι ξαναπερναω απο κει ωστε να λυθει το μυστηριοΜazda rx-7 είναι το συγκεκριμένο που αναφέρθηκε παραπάνω στη φωτογραφία.
χθες το βράδυ Mitsubishi eclipse 1ης γενιάς με ελληνικές πινακίδες.
(εισαγόταν στην Ελλάδα αυτό ή έστω μπορούσε να το φέρει κάποιος από έξω?Γιατί νομίζω πως όχι?Ή μπερδεύω το περιστατικό με τα πρώτης γενιάς Skyline ? ) -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Επρεπε να το βαλω στο θεμα με τα quiz .Αυριο αν ειναι ξαναπερναω απο κει ωστε να λυθει το μυστηριο
Μazda rx-7 είναι το συγκεκριμένο που αναφέρθηκε παραπάνω στη φωτογραφία.
(εισαγόταν στην Ελλάδα αυτό ή έστω μπορούσε να το φέρει κάποιος από έξω?Γιατί νομίζω πως όχι?Ή μπερδεύω το περιστατικό με τα πρώτης γενιάς Skyline ? )Εσυ λες για το κοκκινο αλλα αυτοι λενε για αυτο που ειναι μπροστα απο το σμαρτ,αν εχω καταλαβει σωστα.
Αριστεροτιμονο εβγαινε >The Mitsubishi Eclipse is a coupe that has been in production since 1989 for left hand drive markets.
οποτε στην ευρωπη θα κυκλοφορησε.
Εδω Τριπολη κυκλοφορουσε το αδερφακι του http://en.wikipedia.org/wiki/Eagle_Talon με κοκκινες πινακιδες -
Επρεπε να το βαλω στο θεμα με τα quiz .Αυριο αν ειναι ξαναπερναω απο κει ωστε να λυθει το μυστηριο
Μazda rx-7 είναι το συγκεκριμένο που αναφέρθηκε παραπάνω στη φωτογραφία.
(εισαγόταν στην Ελλάδα αυτό ή έστω μπορούσε να το φέρει κάποιος από έξω?Γιατί νομίζω πως όχι?Ή μπερδεύω το περιστατικό με τα πρώτης γενιάς Skyline ? )Είχα πετύχει με ελλήνικές πινακίδες και ένα άσπρο Eclipese 2ης γενιάς. Δεν νομίζω να εισαγόταν ελλάδα μάλλον τα έφεραν από εξωτερικό και τους άλλαξαν πινακίδες
-
Οι πινακιδες ξαναμπηκαν(μετα απο σχεδον εναν χρονο που ηταν κουκουλωμενο) και ο τυπος οπως φαινεται το κυκλοφορει κανονικα,καθως πηγαινα σπιτι περασε ακριβως απο μπροστα μου.
Κανονικότατα κυκλοφορεί, επιβεβαιώνω.. Το είδα χθες στην έξοδο του Επταπυργίου και μου έκανε εντύπωση η εξάτμισή του, μου φάνηκε κάπως παράξενη.
-
3 λαμποργνινη ντιαμπλο με φιλανδικες πινακίδες στο ακρωτηρη...
Και οι 3 με χτένι ...
Ονειρικες κατασκευές , ονειρικος ήχος...
-
(εισαγόταν στην Ελλάδα αυτό ή έστω μπορούσε να το φέρει κάποιος από έξω?Γιατί νομίζω πως όχι?Ή μπερδεύω το περιστατικό με τα πρώτης γενιάς Skyline ? )Επισημα δεν εισαγόταν,προοριζοταν για την Αμερικανικη αγορα oποτε ερχοταν παραεισαγωγη απο εκει.
-
ΓΚΡΙ CARRERA GT ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kαι πορτοκαλι Gallardo Superleggera.
Τα υπολοιπα τα χω σε φωτογραφιες, αργοτερα.
-
Aρα με βλεπω κι εμενα να πηγαινω συχνοτερα στην παραλια.
-
-
Uploaded with ImageShack.us
-
Uploaded with ImageShack.us
Πραγματικα αψογη.. Ειναι του ηθοποιου του Μποσταζογλου.. Εχει εμφανιστει και σε μια παρακμιακη τηλεσειρα στο alter..
-
Yachtspotting σήμερα στον όρμο της Βάρκιζας, με το Arctic P. Στην αρχή το πέρασα για τεράστιο ρυμουλκό , αλλά το ships ahoy επιβεβαίωσε ότι είναι motor yacht.
Carspotting [#6]