-
Και γιατι δεν αρχισες τις φωνες να τους ψαρωσεις λιγο και να σταματησουν το παραμυθι?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Ερώτηση!Με το εκκαθαριστικό που μου έβγαλε το taxisnet αμέσως με την ηλεκτρονική υποβολή της δήλωσης ,μπορώ να πάω να εισππάξω την επιστροφή ή πρέπει να περιμένω να μου στείλουν εκκαθαριστικό και ταχυδρομικώς;
Με το αποκομμα που θα υπαρχει στο εκκαθαριστικο που θα σου στειλουν ταχυδρομικως και την ταυτοτητα.
Εαν ειχες δωσει λογαρισμο τραπεζης, μπορει να εχουν κατατεθει.Το αυτό...
Μου κατατέθηκαν στις 11 του μηνός, 5 εβδομάδες μετά την ηλεκτρονική υποβολη της δήλωσης
-
Δυο απορίες και από μένα...
- Έξοδα για το παιδικό σταθμό μπαίνουν στην δήλωση και που; (με το πρώτο ψάξιμο δεν βρήκα κάτι σχετικό)
- Αποδείξεις από φαρμακεία;
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Δυο απορίες και από μένα...- Έξοδα για το παιδικό σταθμό μπαίνουν στην δήλωση και που; (με το πρώτο ψάξιμο δεν βρήκα κάτι σχετικό)
- Αποδείξεις από φαρμακεία;
Δυστυχώς παιδικοί σταθμοί δεν περνάνε. Ούτε οι αποδείξεις από τα φαρμακεία.
-
Thanks!!!
-
Να κανω 2 ερωτησεις γιατι εχω κολλησει!
1.Φιλοξενω την πεθερα μου στον κατω οροφο! Το δηλωνω εγω στο Ε2 ή μονο η πεθερα μου; Αν ναι, εγω πού το δηλώνω;Στο Ε2 υπαρχει επιλογη μόνο για αυτον που φιλοξενειται και οχι γι αυτον που φιλοξενει.
2.Η γυναικα μου κληρονομησε απο τον πατερα της μερος ενος οικοπεδου περσι.Πού το δηλώνω;
3.Τον οροφο που φιλοξενειται η πεθερα μου το ειχα δηλωσει καποτε στο Ε9 ή κατι τετοιο.Χρειαζεται να το δηλωνω σαν ακινητο καθε χρονο;
Ευχαριστω!
(μιλαμε για ηλεκτρονικη δηλωση) -
Ο χρήστης civgr έγραψε:
1.Φιλοξενω την πεθερα μου στον κατω οροφο! Το δηλωνω εγω στο Ε2 ή μονο η πεθερα μου; Αν ναι, εγω πού το δηλώνω;Στο Ε2 υπαρχει επιλογη μόνο για αυτον που φιλοξενειται και οχι γι αυτον που φιλοξενει.
2.Η γυναικα μου κληρονομησε απο τον πατερα της μερος ενος οικοπεδου περσι.Πού το δηλώνω;
3.Τον οροφο που φιλοξενειται η πεθερα μου το ειχα δηλωσει καποτε στο Ε9 ή κατι τετοιο.Χρειαζεται να το δηλωνω σαν ακινητο καθε χρονο;
Ευχαριστω!
(μιλαμε για ηλεκτρονικη δηλωση)1)Την φιλοξενία της πεθεράς ΕΣΥ την δηλώνεις στο Ε2, υπάρχει επιλογή Δωρεάν Παραχώρηση.
2)Για το οικόπεδο της γυναικός είναι θέμα Ε9. Εκεί θα δηλωθεί και ΜΟΝΟ αυτό.
3)Το δηλώνεις στο Ε2 και τέλος. -
Στο Ε9 δηλώνεις κάτι μόνο αν αλλάξει κάτι σε αυτό. Αγορά, πώληση, κληρονομιά, μεταβολή κατάστασης όπως ψιλή κυριότητα και επικαρπίας ή τροποποίηση ποσοστού ιδιοκτησίας, αλλαγή οικογενειακής κατάστασης. Αλλιώς δεν το υποβάλλεις καθόλου για χρόνια.
Η πεθερά κάτι θα πρέπει να δηλώσει κι αυτή υποθέτω στο δική της δήλωση.
-
Στο Ε9 βφαζει μονο επιλογη υποβολη νεου αρχιεου απο τον υπολογιστη
-
έχει ένα application που κατεβάζεις , εγκαθιστάς, και το χρησιμοποιείς για να σου φτιάξει το αρχείο (μόνο για το 2010, του χρόνου άλλη εφαρμογή )
Φοβερό ε; Πρέπει να έιναι το πρώτο web page παγκοσμίως, που τη δουλειά που θα μπορούσες να κάνεις με μια web φορμα, την κάνεις από offline εγκαταστάσιμο πρόγραμμα (που δουλεύει μόνο για μια χρονιά), και η σελίδα είναι μόνο για να δέχεται τα αρχεία
Μαγεία. Ή πως μπορείς να ξοδεύεις όσα περισσότερα χρήματα γίνεται για να φτιαχτεί μια απλή μαλακία.
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
Στο Ε9 βφαζει μονο επιλογη υποβολη νεου αρχιεου απο τον υπολογιστηΚαθε φορα - ετος, που εχεις μια αλλαγη στα ιδιοκτησιακα της οικογενειας.. υποβαλεις το Ε9 αναφεροντας μονο την αλλαγη.... αλλα ισως θελει καθε χρονο να κατεβαζεις το προγραμματακι της χρονιας που υποβαλλεις....
mjacob
Και εμενα τοσα χρονια μου ειχε φανει παραξενο.... γιατι τοσο αναποδο τιμονι, μολονοτι δεν ειμαι ειδικος.. για να κρινω... αλλα ειχα καταληξει μηπως ειναι θεμα ασφαλειας.....δεδομενων και ιδιωτικου απορρητου...
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
έχει ένα application που κατεβάζεις , εγκαθιστάς, και το χρησιμοποιείς για να σου φτιάξει το αρχείο (μόνο για το 2010, του χρόνου άλλη εφαρμογή )Φοβερό ε; Πρέπει να έιναι το πρώτο web page παγκοσμίως, που τη δουλειά που θα μπορούσες να κάνεις με μια web φορμα, την κάνεις από offline εγκαταστάσιμο πρόγραμμα (που δουλεύει μόνο για μια χρονιά), και η σελίδα είναι μόνο για να δέχεται τα αρχεία
Μαγεία. Ή πως μπορείς να ξοδεύεις όσα περισσότερα χρήματα γίνεται για να φτιαχτεί μια απλή μαλακία.
+100 !!! Να ήταν μόνο αυτό!!!
-
παράταση για ηλεκτρονική υποβολή.
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
έχει ένα application που κατεβάζεις , εγκαθιστάς, και το χρησιμοποιείς για να σου φτιάξει το αρχείο (μόνο για το 2010, του χρόνου άλλη εφαρμογή )
Φοβερό ε; Πρέπει να έιναι το πρώτο web page παγκοσμίως, που τη δουλειά που θα μπορούσες να κάνεις με μια web φορμα, την κάνεις από offline εγκαταστάσιμο πρόγραμμα (που δουλεύει μόνο για μια χρονιά), και η σελίδα είναι μόνο για να δέχεται τα αρχεία
Στη χώρα της μίζας τι περιμένεις;
Τον πρώτο χρόνο που έγινε υποχρεωτική η ηλεκτρονική υποβολή των καταστάσεων πελατών-προμηθευτών κατέβασα από την σελίδα του υπουργείου το πρόγραμμα που δημιουργεί τα αντίστοιχα αρχεία, τα έσωσα σε δισκέτα, τα έβαλα (όπως μου είπαν) σε φάκελο μαζί με τις χειρόγραφες καταστάσεις και πήγα στην εφορία.
Εκεί ο υπάλληλος μου είπε ότι το πρόγραμμα της εφορίας (taxisnet) δεν διαβάζει το αρχείο. Είχα μαζί μου και δεύτερη δισκέτα μήπως η πρώτη είναι χαλασμένη και ξαναδοκίμασε αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο.
Όταν του είπα ότι το αρχείο των καταστάσεων το ετοίμασα με το πρόγραμμα που κατέβασα από την σελίδα του υπουργείου μου απάντησε το εξής θεϊκό:
Το πρόγραμμα του υπουργείου δημιουργεί αρχεία που δεν είναι συμβατά με το πρόγραμμα που έχουμε στις εφορίες. Θα πάτε σε ένα λογιστή που έχει πρόγραμμα ιδιωτικής εταιρείας και αυτό δημιουργεί αρχεία συμβατά με το taxisnet. -
Ο χρήστης famas έγραψε:
Ευχαριστω!
(μιλαμε για ηλεκτρονικη δηλωση)1)Την φιλοξενία της πεθεράς ΕΣΥ την δηλώνεις στο Ε2, υπάρχει επιλογή Δωρεάν Παραχώρηση.
2)Για το οικόπεδο της γυναικός είναι θέμα Ε9. Εκεί θα δηλωθεί και ΜΟΝΟ αυτό.
3)Το δηλώνεις στο Ε2 και τέλος.Μηπως μπορεις να μου πεις πού ακριβως ειναι η επιλογη ''δωρεαν παραχωρηση'';
-
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Αυτό γίνεται λίγο πολύ για όλες τις υποβολές στο gsis (πχ ΚΑΔ, ΦΠΑ κτλ.) και πείτε με παράξενο αλλά εγώ πιστεύω οτι έτσι είναι καλύτερα. Η web φορμα μπορεί να είναι πιο εύχρηστη για έναν ιδιώτη που έχει να κάνει μία δήλωση, αλλά όχι για εταιρείες ή λογιστές που έχουν να διαχειριστούν δεκάδες τέτοιες δηλώσεις.
-
Η μαγεία είναι πως καταφέρνεις κάθε χρόνο να πετάς λεφτά για την κατασκευή σχεδόν ίδιου προγράμματος από την αρχή!!! + και για το web!!!!
-
Παιδιά, άλλη μια ερώτηση!
Το επίδομα τοκετού και λοχείας που μπαίνει; Πρέπει να ζητήσουμε από το ΙΚΑ την βεβαίωση αποδοχών; -
6η χρονιά ηλεκτρονικής υποβολής δήλωσης.
Επιστροφή φόρου για τελευταία χρονιά φέτος (μάλλον του χρόνου δεν θα υπάρχει σάλιο) στα χαρτιά τουλάχιστον. Από όσο γνωρίζω πριν το 2011 δεν βλέπω να πέφτει μετρητό...
TAXIS NET - φορολογία εισοδήματος