-
Ποια κομπλεξ ρε παιδια 3 αυτοκινητα εχω , 2 civic (type r , type s) κ το πασσατ το τουρμπο το διλιτρο...Εχω οδηγησει παμπολλα αυτοκινητα κ πραγματικα δεν εχω κανενα κομπλεξ με τα αυτοκινητα των αλλων , ας παιρνει ο καθενας τι θελει κ ας τα χρησιμοποιει οπως θελει , εμενα η γνωμη μου ειναι πως το συγκεκριμενο αυτοκινητο απλα χαραμιζεται γτ πρεπει να ειμαι κομπλεξικος δηλαδη?? Κ οι περρισοτεροι εδω μεσα αν βλεπατε την εικονα το ιδιο θα λεγατε κ ας μην το παραδεχεστε...Καπαμι το γκολφ αν κ δεν με τρελαινει στο χρωμα που το πηρες ειναι παρα πολυ ωραιο κ διαφορετικο απο την πλειοψηφεια των μαυρων , ασημι κ λευκων γκολφ που κυκλοφορουν...
-
-
Εγω πιθανοτατα να μην μπορω να το εκμεταλευτω πληρως , αλλα εχω αρκετους φιλους που θα του επιναν το αιμα κ ειμαι πολυ σιγουρος οτι σε σχεση με την μοντελα θα το χρησιμοποιουσαν πολυ πιο αξιοπρεπως....
-
BAck to on topic.Το πρωι στην Γλυφαδα F430 Scuderia spider 16M κοκκινη
-
Να γκαζώνεις σε δημόσιο δρόμο ένα τόσο ακριβό αμάξι είναι χαζομάρα.
Σύντομα θα το χτυπήσεις και μετά θα το κυκλοφορείς γεμάτο στόκο και ξαναβαμμένο. -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ελα ντε
Θυμήθηκα πέρσυ ένα σκηνικό που ακόμα το θυμάμαι και γελάω.Σε κεντρικό δρόμο της πόλης με πολύ κίνηση η γυναίκα μου μπροστά με την 430 και εγώ από πίσω με το iQ.Κάποια στιγμή κάγκουρας στα δεξιά μου με ένα Tigra πρώτης γενιάς ''τούμπανο'' έχει αρχίσει τα μαρσαρίσματα και χτυπάει συνεχώς κόφτες εν στάσει ενώ τα μπάσα από το στέρεό του έχουν αρχίσει να μου ανακατεύουν τα σπλάχνα.Τον κοιτάω με απορία και μου φωνάζει.''Δες τι οδηγάει η καριόλα μπροστά σου''.''Την ξέρεις ?'' του απαντάω....Οχι μου λέει.Εγώ την ξέρω του απαντάω....είναι η γυναίκα μου.Αμέσως έκλεισε την μουσική και ανέβασε το αδιαπέραστο από βλέματα φιμέ τζάμι του.....
κορυφη!!!!!
-
την οδηγούσαν 2 κουκλάρες.επίσης τη μια superbike από πίσω την οδηγούσε επίσης μια κουκλάρα!!!! -
Mini Cooper S GP με Γερμανικές πινακίδες πριν λίγες μέρες στην Κοζάνη. Προσωπικά το βρίσκω πολύ τραβηγμένο εμφανισιακά
-
kουκλί είναι!!!!!!!!!!
-
Αυστραλιανό ειναι
-
Είναι η έκδοση GP, είχε βγει σε περιορισμένο αριθμό και αφού είχε ήδη βγει η τελευταία γενιά MINI. Είχε διάφορες βελτιώσεις, μόνο εμπρός καθίσματα και ήταν αρκετά πιο ακιρβό.
-
Το είδα κι εγώ το συγκεκριμένο GP προχθές.. Το είχε και για λίγο καιρό ένας γνωστός μου (δεν ξέρω βέβαια αν είναι το συγκεκριμένο που είχε αυτός).
Κουκλί είναι...
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Εγω πιθανοτατα να μην μπορω να το εκμεταλευτω πληρως , αλλα εχω αρκετους φιλους που θα του επιναν το αιμα κ ειμαι πολυ σιγουρος οτι σε σχεση με την μοντελα θα το χρησιμοποιουσαν πολυ πιο αξιοπρεπως....Δεν νομιζω να επιασες τι ειπα...εσυ η οι φιλοι σου μπορειτε να το αγορασετε?
Γιατι αυτη μπορει...αρα υπαρχει μια τεραστια διαφορα αρχικα....αυτη που μπορει να το αποκτησει και το παει βολτα οπου γουσταρει το αξιοποιει πιο πολυ απο εσενα πχ που δεν το εχεις....Εκτος αν κανω λαθος και ηταν επιλογη σου να αγορασεις το type S αντι του GTRΠροσοχη δεν το γραφω με καμια διαθεση να σε υποτιμησω
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
την οδηγούσαν 2 κουκλάρες.επίσης τη μια superbike από πίσω την οδηγούσε επίσης μια κουκλάρα!!!!Ferrari, Γυνή και Ducati. Το τρίπτυχο της κόλασης!
Το Mini καγκουροφέρνει δυστυχώς...
-
-
Aν ειχα τα λεφτα της , ενα NSX type s θα επαιρνα κ κανα 2 s2k να υπαρχουν , δεν τα εχω τελος , αλλα για μενα το αμαξι παει στραφι....Back to subject , ferrari 308 gts σε βενζιναδικο στην πειραιως ...
-
η 308 ασπρη και με πορνογερο διπλα της να καπνιζει την πιπα του?..
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Θυμήθηκα πέρσυ ένα σκηνικό που ακόμα το θυμάμαι και γελάω.Σε κεντρικό δρόμο της πόλης με πολύ κίνηση η γυναίκα μου μπροστά με την 430 και εγώ από πίσω με το iQ.Κάποια στιγμή κάγκουρας στα δεξιά μου με ένα Tigra πρώτης γενιάς ''τούμπανο'' έχει αρχίσει τα μαρσαρίσματα και χτυπάει συνεχώς κόφτες εν στάσει ενώ τα μπάσα από το στέρεό του έχουν αρχίσει να μου ανακατεύουν τα σπλάχνα.Τον κοιτάω με απορία και μου φωνάζει.''Δες τι οδηγάει η καριόλα μπροστά σου''.''Την ξέρεις ?'' του απαντάω....Οχι μου λέει.Εγώ την ξέρω του απαντάω....είναι η γυναίκα μου.Αμέσως έκλεισε την μουσική και ανέβασε το αδιαπέραστο από βλέματα φιμέ τζάμι του........
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Θυμήθηκα πέρσυ ένα σκηνικό που ακόμα το θυμάμαι και γελάω.Σε κεντρικό δρόμο της πόλης με πολύ κίνηση η γυναίκα μου μπροστά με την 430 και εγώ από πίσω με το iQ.Κάποια στιγμή κάγκουρας στα δεξιά μου με ένα Tigra πρώτης γενιάς ''τούμπανο'' έχει αρχίσει τα μαρσαρίσματα και χτυπάει συνεχώς κόφτες εν στάσει ενώ τα μπάσα από το στέρεό του έχουν αρχίσει να μου ανακατεύουν τα σπλάχνα.Τον κοιτάω με απορία και μου φωνάζει.''Δες τι οδηγάει η καριόλα μπροστά σου''.''Την ξέρεις ?'' του απαντάω....Οχι μου λέει.Εγώ την ξέρω του απαντάω....είναι η γυναίκα μου.Αμέσως έκλεισε την μουσική και ανέβασε το αδιαπέραστο από βλέματα φιμέ τζάμι του........
Κορυφη!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
είσαι ο θεός μου...
'Εγραψες!!
Carspotting [#6]