-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Εγώ αν η μαμά είναι καλή, προσφέρομαι και για άλλο ρόλο...Να την πηγαινεις βολτες με το πολυμορφικό???
-
Φέρτε τώρα πίσω την Κ.Μπακαλιάρου
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Εγώ αν η μαμά είναι καλή, προσφέρομαι και για άλλο ρόλο...
Να την πηγαινεις βολτες με το πολυμορφικό???
Άμα ψήνεται...
-
Μιας και ειπαμε για σχολειο...
Πριν απο δυο χρονια, δευτερα λυκειου ημουν
-
ργω θα την πηγαινα βολτα με αυτο

αμα ηθελε μετα ας εβγαζε κιχ -
Γτ στραβωσατε ρε παιδια ? Επειδη ειπα αυτο που σκεφτεται η πλειοψηφεια αλλα το παιζει politically correct ...O Καπαμι που ηταν διπλα μου ετσι ακριβως ενιωσε πιστευω .TO GTR δεν ειναι για κολωνακια ''γαμπρους'' κ μοντελα , για αυτο προτεινα κ το r8 με την lambo , που ουτε αυτα ειναι για εκει αλλα τουλαχιστον πουλας κ την αναλογη μουρη...Εγω δεν ειπα τι να κανει με τα λεφτα του ο καθενας δικα του ειναι ας τα καψει , αλλα ειναι κριμα τετοιο αυτοκινητο να χαραμιζεται σε στενα δρομακια στην σκουφα κ τριγυρω ..
Καπαμι αριστερη κ μεσαια ημουν... -
Πως κρινεις οτι ενα αυτοκινητο χαραμιζεται???
-
Μονοι σας απαντατε ...Εφοσον θεωρειτε οτι o φυσικος χωρος ενος σουπερκαρ ειναι το κολωνακι...i rest my case ...
-
Πες οτι εγω εχω την ανεση να παρω ενα supercar (του οποιου η χρηση θα ειναι ιδια με αυτην ενος καθημερινου αυτοκινητου) αλλα ειμαι κουλαδι/χεστης και φοβαμαι να το πατησω πανω απο 140χλμ,απαγορευεται να το παρω επειδη μου αρεσει εμφανισιακα και επειδη θελω οταν δινω μια γκαζια 70-130χλμ να κολλαω πισω στο καθισμα???Πρεπει αναγκαστικα να το τριακοσαριζω και να το πηγαινω σε πιστες???
-
Vargas το κόκκινο civic σου μάλιστα το σχολιάσαμε με το φίλο που είμασταν στο αμάξι μου ότι του πάει το χρώμα
Όσο για το GT-R κι εμείς πάνω-κάτω τα ίδια είπαμε..
- 'Ωπ ένα GT-R ρε, κτηνάρα είναι'
- 'Ναι αλλά μέσα στην κίνηση βρήκε να το φέρει;'
- 'Ε ναι θες άλογα και διαφορικά για να πας κέντρο'
- 'Λες να το παρκάρει και πάνω σε πεζοδρόμιο;'
- 'Ανετάκι ρε, ανετάκι'
Eδώ λυπάμαι εγώ το δικό μου αμάξι να το πάω κέντρο, και ο άλλος/άλλη σκάει με το Gt-R μέσα στην κίνηση παρασκευόβραδο; Και θα λέμε ότι δεν είναι για τη γκλαμουριά; Μπορείτε να το παίζετε υπεράνω όσοι θέλετε αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η συγκεκριμένη κίνηση είναι κάτι καλύτερο από politically correct καγκουριλίκι.
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Γτ στραβωσατε ρε παιδια ? Επειδη ειπα αυτο που σκεφτεται η πλειοψηφεια αλλα το παιζει politically correct ...O Καπαμι που ηταν διπλα μου ετσι ακριβως ενιωσε πιστευω .TO GTR δεν ειναι για κολωνακια ''γαμπρους'' κ μοντελα , για αυτο προτεινα κ το r8 με την lambo , που ουτε αυτα ειναι για εκει αλλα τουλαχιστον πουλας κ την αναλογη μουρη...Εγω δεν ειπα τι να κανει με τα λεφτα του ο καθενας δικα του ειναι ας τα καψει , αλλα ειναι κριμα τετοιο αυτοκινητο να χαραμιζεται σε στενα δρομακια στην σκουφα κ τριγυρω ..
Καπαμι αριστερη κ μεσαια ημουν...Μην το ψάχνεις.
Τα ίδια έγραψα σε κάποια φάση για έναν πιτσιρικά που σουλάτσαρε μια Italia (αν και μια Ferrari πουλάει πολύ περισσότερη μούρη απ΄ότι ένα Nissan!) στην Γλυφάδα, έπεσαν κάποιοι να με 'φάνε' ('δικαίωμά τους' μου είπαν, λες και εγώ πρότεινα να τους το ...απαγορεύσουμε!) και σταμάτησα, αν και εξεπλάγην που συνέβη αυτό σε αυτοκινητιστικό φόρουμ. Σε lifestyle φόρουμ θα το ανέμενα.Απ' ότι φαίνεται ορισμένοι βλέπουν το αυτοκίνητο ως μέσο επίδειξης και πλουτισμού, ακόμα και σε περιπτώσεις οχημάτων που έχουν σχεδιαστεί με τελείως διαφορετικά κριτήρια...
Δεν βγάζεις άκρη. -
Δεν εισαι ο μονος.....Γενικα καποια ατομα ειναι οπως τους κ@υλωνει....
Να φανταστεις...Ενα π@ρνογερος εχει ενα m3...Και λεω εγω κοιτα τον π@ρνο γερο αγορασε m3.Και αρχισανε οι αλλοι και γιατι και το ενα και το αλλο εχει λεφτα το αγοραζει και κατι τετοιες .Ε και μια μερα οπως πηγαιναμε αρχισανε αυτοι και λεγανε κοιτα τον π@ρνογερο και κατι τετοια...Οταν τα ελεγα εγω τους κανω τους υπερασπιζοσασταν...Γενικα κατι παιδια ειναι αναπηρα χαζοι ηλιθιοι χλεχλεδες βουτηροπαιδα και λενε οτι να ναι!
-
πως κανετε ετσι μωρε για τις λαμαρινες;
ελεος -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Μιας και ειπαμε για σχολειο...Πριν απο δυο χρονια, δευτερα λυκειου ημουν
Στην εποχή μου το πιο εξωτικό όχημα που θυμάμαι να είχε περάσει την πύλη αυτή ήταν μία BMW Z1, μαύρη με γαλλικές πινακίδες, η οποία έκανε show με τις πόρτες
Έχει εξελιχθεί βλέπω το Τοσίτσειο
ΥΓ. Nozomi et al αν εσείς δεν έχετε ειδικό σαπάκι ή ματίζ των ~2-3χιλ ευρώ για να κυκλοφορείτε χωρίς να κάνετε επίδειξη (του όποιου) πλούτου είστε υποκριτές και ζηλιάρηδες. Έτσι απλά, τέλος. Μή χαλάτε το τόπικ, κλαψουρίστε αλλού.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Μιας και ειπαμε για σχολειο...
Πριν απο δυο χρονια, δευτερα λυκειου ημουν
Στην εποχή μου το πιο εξωτικό όχημα που θυμάμαι να είχε περάσει την πύλη αυτή ήταν μία BMW Z1, μαύρη με γαλλικές πινακίδες, η οποία έκανε show με τις πόρτες
Έχει εξελιχθεί βλέπω το Τοσίτσειο
ΥΓ. Nozomi et al αν εσείς δεν έχετε ειδικό σαπάκι ή ματίζ των ~2-3χιλ ευρώ για να κυκλοφορείτε χωρίς να κάνετε επίδειξη (του όποιου) πλούτου είστε υποκριτές και ζηλιάρηδες. Έτσι απλά, τέλος. Μή χαλάτε το τόπικ, κλαψουρίστε αλλού.
Ησουν και συ στο Τοσιτσειο? Ποτε?
-
Η Ελληνική κοινωνία βγάζει τρελά κόμπλεξ με τα αυτοκίνητα. Ειδικά των άλλων.
-
Πες οτι εγω εχω την ανεση να παρω ενα supercar (του οποιου η χρηση θα ειναι ιδια με αυτην ενος καθημερινου αυτοκινητου) αλλα ειμαι κουλαδι/χεστης και φοβαμαι να το πατησω πανω απο 140χλμ,απαγορευεται να το παρω επειδη μου αρεσει εμφανισιακα και επειδη θελω οταν δινω μια γκαζια 70-130χλμ να κολλαω πισω στο καθισμα???Πρεπει αναγκαστικα να το τριακοσαριζω και να το πηγαινω σε πιστες???Όχι. Από την άλλη δεν το αξιοποιείς πλήρως τις δυνατότητες του. Σωστά; Οπότε για τη δεδομένη ισχύ και στήσιμο το αμάξι χαραμίζεται. Σωστά; Αντικειμενικά λοιπόν το αμάξι χαραμίζεται, απλά εσύ το αξιοποιείς στο 20% των δυνατοτήτων του.
Edit: Και ηρεμίστε λίγο μερικοί, δεν σας κοιτάνε όλοι στην τσέπη, το αμάξι, το εισόδημα, το σπίτι που έχετε. Κοιτάχτε και λίγο πέρα από το ένα μέτρο που είναι οι οικογένιες σας και δείτε το μπουρδέλο που ζούμε. Αυτός που μυρίζεται την ζήλια του άλλου από χιλιόμετρα, είναι αυτός που ασχολείται συνέχεια με τους άλλους επειδή του κοιτάξανε λίγο το αμάξι, την γκόμενα, την πισίνα και τελικά όχι όσο οι άλλοι με αυτόν...
End
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Όχι. Από την άλλη δεν το αξιοποιείς πλήρως τις δυνατότητες του. Σωστά; Οπότε για τη δεδομένη ισχύ και στήσιμο το αμάξι χαραμίζεται. Σωστά; Αντικειμενικά λοιπόν το αμάξι χαραμίζεται, απλά εσύ το αξιοποιείς στο 20% των δυνατοτήτων του.
Γιατι υπαρχει καποιος μεσος οδηγος που μπορει να το αξιοποιησει παραπανω???
-
Γιατι υπαρχει καποιος μεσος οδηγος που μπορει να το αξιοποιησει παραπανω???Σου αρέσει να ασχολείσαι με την μετριότητα και ασχολείσαι με τον μέσο οδηγο, ε;
Υπάρχει ο οδηγός που απλά μπορεί να το πάει 70-150 και μην ακούσω τίποτα σχόλεια 'είναι παράνομο', 'πάω πάντα με το όριο'. -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ελεος ναι , γτ μιλησα με ταριφα που ηταν διπλα μου κ με πληροφορησε πως το συγκεκριμενο αραζει καθε μερα στα κολωνακια κ το εχει μοντελα ....Γιαυτο λοιπον ελεος ...Καπαμι σε τι αυτοκινητο ησουν ?
Και λοιπόν ? Πρέπει η οδηγός να πληρεί κάποιες προδιαγραφές ? Και στο σχολείο της κόρης μου μιά μαμά έρχεται με GT3.....Μου αρέσει ιδιαίτερα το θέαμα.
Η μανουλα ειναι καλη?? μεχρι τα 35 δεχομαι
-
Mαρεσει που λετε χαραμιζεται...λες και αν δεν το ειχε αυτη θα μπορουσατε να το παρετε εσεις και να το αξιοποιησετε....
Carspotting [#6]