-
egv blepv oti λειπει η σελιδα που μπορεις να αναζητησεις ενα τεστ....
παλια κατι υπηρχε
Kι αυτό το βρίσκω σημαντικό! Και μια και στην αρχική συζήτηση είχε επέμβει και ο Pilot (βλ.προηγούμενη σελίδα) ,θεωρώ ότι οι σχετικές 'δεσμεύσεις' πρέπει να υλοποιηθούν!!
-
Να προσθέσω κι εγώ τη φωνή μου σ' αυτούς που ζητάνε τη δημιουργία της 4Τ library. Καταλαβαίνω ότι απαιτεί πολλές εργατώρες αλλά είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ μετά από τόσα χρόνια ενεργού ενασχόλησης των ΤΕ με το Διαδίκτυο να μην μπορεί κανείς να βρει την ύλη παλαιών τευχών on-line.
-
Ο kavy έγραψε:
Να προσθέσω κι εγώ τη φωνή μου
Aντε ρε kavy και αρχισα να πιστεύω ότι δεν ενδιαφέρει κανέναν το θέμα!!
-
(Mε λύπη μου) διαπιστώνω ότι το 4Τ library δεν ενδιαφέρει τους forumίτες
Αυτό πραγματικά μου φαίνεται περίεργο,αφού ένα (ή μία,αν προτιμάτε{library}) πιο οργανωμένο 4Τ library θα σήμαινε εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες για οποιοδήποτε μοντέλο -των τελευταίων δεκαετιών- σας ενδιέφερε!!
Άλλωστε, δεν είναι κάτι ακατόρθωτο.Τα τεύχη ,προφανώς, υπάρχουνε...
Αυτό το :Δεν υπάρχουν καταχωρημένα τεύχη από αυτό το έτος.** Σύντομα **θα είναι διαθέσιμα επιλεγμένα άρθρα,νομίζω ότι κράτησε λίγο περισσότερο απ'ό,τι θα'πρεπε!! -
Τις προάλλες ταξινομούσα ΟΛΑ τα τεύχη των 4τ που έχω την τύχη να φυλάω,στο καινούργιο μας σπίτι,και για κάποιες ώρες χάθηκα σ'ενα 'φανταστικό ' ταξίδι στο παρελθόν.Απο τα ταξίδια που πάντα ονειρεύομαι.Η μηχανή του χρόνου ηταν εκεί μπροστά μου και βέβαια τώρα πια όποτε την χρειάζομαι θα την χρησιμοποιώ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΜΑΘΑΙΝΕΤΑΙ
Υ.Γ. και βέβαια θα ήταν χρήσιμο το ταξίδι με την χρονομηχανή να γινόταν ΚΑΙ ηλεκτρονικά.
-
ΠΑΡΩΝ!
κι εγώ περιμένω το κομμάτι 75-91 με αγωνία! να μαζεύαμε υπογραφές ίσως???
Σπύρος
-
Θα γίνει άμεσα! ΓΙΝΕΤΑΙ....
Ψυχραιμία, μιά σταλα υπομονή και χίλια συγγνώμη για την καθυστέρηση
Φιλικά
ΣΧ -
Φιλικά
ΣΧΌταν λες ΣΧ,μη μου πεις ότι είσαι ο...γνωστός ΣΧ!
-
Ο χρήστης Νεκταριος έγραψε:
Φιλικά
Είναι..είναι!
-
Φιλικά
Βεβαίως
-
Φιλικά
Ναι .... είναι ο γνωστός ΣΧ.
Ειδες , τελικά καλά έκανες και το ανακίνησες το θέμαEDIT : Kώστα δεν σε είδα
-
Πριν από ενάμιση χρόνο περίπου, είχα στείλει μία επιστολή στο περιοδικό, η οποία μάλιστα δημοσιεύτηκε, με την οποία ζητούσα να εκδοθούν σε ένα τόμο ή σε ένα Cd όσα άρθρα του L.J.K.Setright έχουν δημοσιευτεί στις σελίδες των 4Τ. Δεν έλαβα καν απάντηση. Θα μου πείτε: 'η σιωπή τους προς απάντησή σου'...
-
Iωάννη να με συγχωρείς που προσπερνώ το θέμα σου (εύχομαι κι εγώ να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου) ,αλλά ήταν μεγάλη η έκπληξη της συμετοχής του κ.ΣΧ (να με συγχωρείτε για τον ενικό προηγουμένως...ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ) στην κουβέντα μας!
κ.ΣΧ νομίζω ότι με την 'επέμβασή' σας αυτή ,όπως και με ανάλογες του Pilot, αποδεικνύετε ότι οι 4Τ έχουν μια ζωντάνια και μια αμεσότητα που σπανίζει σε 'επιχειρήσεις' (σίγουρα δεν είναι η πρώτη λέξη που μου έρχεται όταν σκέφτομαι τους 4Τ,αλλά δεν παύει να είναι τέτοια) αυτού του μεγέθους και μάλιστα με σχεδόν 35 χρόνια ιστορίας!!
Χαίρομαι γιατί,όπως είπατε το αίτημά μας 'γίνεται' ,χαίρομαι ,όμως,διπλά γιατί επαναφέροντας αυτό το θέμα στο forum μου δόθηκε η ευκαιρία να 'επικοινωνήσω' μαζί σας,έστω και με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο...
Μείνατε...εν ριπή (παραφράζοντας την προτροπή του κ.Θεοφράστου)
Ελπίζω να σας βλέπουμε και στο μέλλον μέσα στο μπάκετ κάποιου αγωνιστικού κ.Στρατισίνο!! -
Συνεχίζουμε να αναμένουμε με αγωνία
-
Αμήν Lekkos...
-
να ρωτησω γιατι αναφερετε αυτες τις συγκεκριμένες χρονιες; γιατι οχι και των επομενων ετων;
-
Λειτουργεί το 4tlibrary? Υπάρχει link? Ψάχνω να βρω το τεύχος με την F50!
YΓ. ναι ανέσυρα θέμα 10+ ετών που μου το έβγαλε το google.
-
Εγω δε μπορω να μπω εδω και κανενα 20ημερο.Ρωτησα και στο 'προτασεις φορουμαδων προς 4Τ' αλλα κανεις δεν απαντησε.
-
Έχουμε καμία εξέλιξη; Ήταν πολύ καλό!
Για το 4T library